Liefdevolle hondenoppas / opvang of uitlater aangeboden

€ 4
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 4
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
581 keer
Plaats:
Leiderdorp, ZH
Adverteerder:
Agnieszka
Telefoon:
0648822779
Activiteit:
8 jaar actief op Marktnet
Positie
52.15883,4.541842
Agnieszka
Liefdevolle hondenoppas / opvang of uitlater aangeboden
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Liefdevolle hondenoppas / opvang of uitlater aangeboden

Hallo iedereen !
Ik ben Agnieszka, een sinds altijd al een hondenliefhebber. Omdat ik zelf geen hond mag hebben en ik onwijs veel van honden hou, zoek ik iemand met een hond ( of meerdere ) die ik uit zou kunnen laten, in het weekend of na schooltijd. Het liefst iemand die in Leiden, Leiderdorp of omgeving woont, maar wel zodat ik meteen na school of van thuis met de fiets kan komen. ;-) Ik doe het voor maar 4,- per keer voor 1 hond. Telkens een hond erbij (van hetzelfde baasje) is voor de halve prijs. Het maakt dus niet uit hoe lang de wandeling moet duren. :)
Ook kunt u uw hond(en) bij ons laten als u op vakantie gaat of naar werk moet. ( het liefst eigen spullen en voer meenemen ) Samen met mijn moeder en zusje pas ik dan op uw hond, en soms ook met mijn vader als hij even in Nederland is. Hiervoor vraag ik maar 1 euro p/u, maar niet meer dan 8,- p/d.
Als u interesse heeft of meer informatie wilt, kunt u een mailtje sturen of bellen naar 0648822779, dan zal ik zo snel mogelijk antwoorden! (ik check mijn mail iedere dag een paar keer)
Ik hoop op positieve reacties !
Gr. Agnieszka
PS: mijn voorkeur ligt bij mailen, omdat ik een oeroude telefoon heb, die niet altijd doet wat ik wil... :-P

Advertentienummer: 12235150

Andere advertenties in deze rubriek

Link: