Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Pups en kittens aangeboden

Zachte metgezel Pony's, Arabisch
 • Bieden

Zachte metgezel Pony's, Arabisch € 3.900

Zachte metgezel Pony's, Arabisch Als pony's konden praten, wat een verhaal kon Rosie dan vertellen! Deze eenogige wonderpony werd overgeleverd aan Safe Harbor toen haar eigenaren niet langer basiszorg konden bieden. Ze heeft kinderen over haar heen laten klimmen, maar ze is nooit formeel getraind om te rijden. Ze kwam te hulp van verwaarlozing met een onbehandeld oogletsel dat haar veel pijn bezorgde. Rosie's oog kon niet worden gered, maar terwijl ze bezig was een eenogige wonderpony te worden, veranderde haar leven ten goede.

€ 3.900 Gisteren Oostkapelle
Halle, een raszuivere, behangen Arabische merrie
 • Bieden

Halle, een raszuivere, behangen Arabische merrie € 3.950

Halle, een raszuivere, behangen Arabische merrie heeft liefde nodig Halle is een aardige Arabische merrie, een ex fokmerrie, behangen, 15 handen, alleen halster brak. Vijf van deze ex fokmerries, in de leeftijd van 11 tot 13 jaar, kwamen in Sacred Grounds Rescue door het overlijden van de vorige eigenaar. Halle heeft een kans op een goed leven en een liefdevol huis nodig

€ 3.950 Gisteren Oostkapelle
Pluto, Arabische ruin, chique en lief
 • Bieden

Pluto, Arabische ruin, chique en lief € 4.500

Pluto, Arabische ruin, chique en lief Pluto werd in maart samen met Luna gered uit de killpen van Moore in PA. Hij bracht 30 dagen qt door in PA en werd vervolgens naar Randy's Rescue in IL verscheept. Hij kwam uitgehongerd en verdrietig binnen ... hij is gezond en lief en de eerste die naar je toe komt in de wei. Hij beweegt goed en rijdt goed. Hij heeft een eigenaar nodig om van hem te houden en hem te gebruiken! WIJ hebben zijn DNA ingediend bij de Arabische vereniging en wachten op de resuts om te zien of hij is geregistreerd. Duimen!!!! Hij is ongeveer 12 jaar oud.

€ 4.500 Gisteren Oostkapelle
Arabische ruin voor adoptie
 • Bieden

Arabische ruin voor adoptie € 3.999

Arabische ruin voor adoptie Oliver is een Arabische ruin met 14,2 handen, 15 jaar gered 3 jaar geleden uit een kill-pen. Werd in video western gereden en was stil en kalm. Lage man in de wei maar eerst hinnikend als hij zijn volk ziet. Lieve persoonlijkheid maar lijkt een beetje timide. Niets bekend uit zijn leven voordat hij eigendom was van KB. Staat goed voor hoefsmid. Hij vindt het heerlijk om geborsteld te worden, een geweldige persoonlijkheid.

€ 3.999 Gisteren Oostkapelle
Geregistreerde Arabische merrie
 • Bieden

Geregistreerde Arabische merrie € 3.890

Geregistreerde Arabische merrie 19 jaar oud 14 H Huidige Coggins en Vacs Lieve persoonlijkheid ietwat onderdanig Sta voor baden die dierenarts en hoefsmid verzorgen Geen slechte problemen met schoppen, bokken of bijten. Heeft veel basistraining gehad maar is al een tijdje niet meer gereden dus kan wel wat verfrissing gebruiken tijdens de training. Was altijd erg attent geweest tijdens het rijden. Maar ze is geen kapot rijpaard en heeft een ervaren ruiter nodig. Heeft extra zorg nodig voor problemen met een allergische reactie op een kleine bijtende bug die beheersbaar is geweest. Ze is haar hele leven bij één eigenaar geweest, dus geen misbru ...

€ 3.890 Gisteren Oostkapelle
Prachtige raszuivere Arabische merrie
 • Bieden

Prachtige raszuivere Arabische merrie € 3.900

Prachtige raszuivere Arabische merrie Als je een Russische stamboomliefhebber bent, zul je deze merrie geweldig vinden. Bedankt Marji Lexton voor het vastleggen van de Angelic Beauty of Zanzibar Breeze. De essentie van het fokken van Muscat en Nariadni. We zijn vereerd dat we zo'n uitzonderlijke merrie in ons herbestemmingsprogramma hebben. Ze is buitengewoon mooi en heeft een spectaculaire stamboom.

€ 3.900 Gisteren Oostkapelle
Schitterende geregistreerde Arabische merrie
 • Bieden

Schitterende geregistreerde Arabische merrie € 3.900

Schitterende geregistreerde Arabische merrie Deze prachtige geregistreerde Arabische merrie is op zoek naar het perfecte huis. Ze is GEEN REDDING. Ze is een herbestemming. Blasers Beyonca is 14 jaar en 15.1 uur Ongelooflijk mooi, goed gebouwd, degelijk en verbluffende beweger. Ze heeft een geweldige stamboom, net zo geweldig als zij. Soho Carol en Lamolin.

€ 3.900 Gisteren Dodewaard
Pretty Bay Mare Quarter Horse Cross, Arabisch
 • Bieden

Pretty Bay Mare Quarter Horse Cross, Arabisch € 3.850

Pretty Bay Mare Quarter Horse Cross, Arabisch Fable is Quarter Horse Arabische crossmerrie, 18 jaar oud, 153 cm. Brak om te rijden, geluid, geen ondeugden. Rijdt binnen of buiten. Soepel en stil. Ze heeft een training tune up gekregen terwijl ze bij CHC was en is klaar voor een nieuw thuis.

€ 3.850 Gisteren Dodewaard
Getalenteerd Tajah Arabisch paard
 • Bieden

Getalenteerd Tajah Arabisch paard € 3.790

Getalenteerd Tajah Arabisch paard Bruine Arabische merrie, 15 cm, 8 jaar oud en heeft bewezen gezond en verstandig te zijn in de ring en op de trails. Niet veel Arabieren halen het naar CHC. Deze merrie is een goede. Ze was erg vriendelijk in de pen en gemakkelijk in de omgang en we verwachten goede dingen van haar tijdens haar evaluatie. Degelijk, geen staldefecten, moet wat zwaarder worden maar is in goede staat. Heeft een tussenopleiding gevolgd en heeft het geweldig gedaan en is klaar voor haar nieuwe thuis!

€ 3.790 Gisteren Dodewaard
Knappe geregistreerde Arabische ruin
 • Bieden

Knappe geregistreerde Arabische ruin € 3.800

Knappe geregistreerde Arabische ruin Majesty woont sinds 6 maanden in hetzelfde huis en is zeer goed verzorgd. Dus geen misbruikproblemen. Hij heeft een heel vriendelijke, lieve persoonlijkheid en houdt van mensen. Staat voor baden Dierenarts en Hoefsmid. Nooit problemen gehad met bijten, trappen of boksen. Trainingsniveau is basic ... heeft in de beginjaren veel grondtraining doorstaan. Was altijd een veilige rit. Is de laatste tijd niet veel gereden dus kan wel wat verfrissing gebruiken. Huidige Coggins en vakanties Geen gezondheidsproblemen Heeft jaarlijks tandheelkundig werk gehad 7-8 weken hoefsmid appts en geen problemen ooit met hoeven ...

€ 3.800 Gisteren Dodewaard
Getalenteerde 7-jarige 16,0 HH Friese Ruin
 • Bieden

Getalenteerde 7-jarige 16,0 HH Friese Ruin € 3.900

Getalenteerde 7-jarige 16,0 HH Friese Ruin Getalenteerde 7-jarige Friese ruin beschikbaar met tegenzin te koop. Ody loopt momenteel dressuur op het eerste niveau en tweede klas. Hij scoorde 68,43% tijdens zijn eerste optreden tijdens eerste niveau test 2! Deze man straalt talent en charme uit, hij is in elk opzicht de perfecte heer. Ody is een Nederlands geregistreerde geïmporteerde F

€ 3.900 Gisteren Dodewaard
Madeus is een 4 jarige fancy bay hengst.
 • Bieden

Madeus is een 4 jarige fancy bay hengst. € 3.970

Madeus is een 4 jarige fancy bay hengst. Madeus is een 4-jarige hengst. Hij staat 17,1 handen en weegt 1400 pond. We hebben hem als 1-jarige gekregen en zijn begonnen en getraind. We hebben hem gebruikt bij vee, veeteelt, verzamelen, sorteren en touwtrekken. Hij heeft veel tijd in de bergen doorgebracht, paardrijden en ruziën in de kudde in het herfstjachtkamp. Hij is gebruikt bij het inpakken en leiden van de pack-string van en naar de trailhead. Madeus is een prachtige hengst die we de afgelopen jaren met veel plezier hebben mogen rijden. Hij is er een die je zal opvallen!

€ 3.970 Gisteren Dodewaard
75% Friese 25% Volbloed 100% KWALITEIT!
 • Bieden

75% Friese 25% Volbloed 100% KWALITEIT! € 3.890

75% Friese 25% Volbloed 100% KWALITEIT! Josiah heeft GEWELDIGE beweging. Hij is ook een groot hengstveulen en zou minstens 16,2 handen moeten hebben. Hij is geregistreerd met Friesian Heritage Horse International papieren zijn in de hand. Hij heeft een huidig ??tandwiel, is gespeend en klaar voor zijn nieuwe huis. Hij is erg vriendelijk en braaf. Hij leidt en laadt en doet alles wat een speen zou moeten doen. Hij is geboren op 7 mei 2019 uit onze half Friese merrie Jewel door onze Friese hengst Evan.

€ 3.890 Gisteren Dodewaard
WARLANDER Half Fries Half Andalusisch BLACK Stud Colt
 • Bieden

WARLANDER Half Fries Half Andalusisch BLACK Stud Colt € 3.900

WARLANDER Half Fries Half Andalusisch BLACK Stud Colt Joshua HM werd geboren op 22 mei 2019 uit onze IALHA geregistreerde Andalusische merrie Madiera, door onze FHANA geregistreerde Friese hengst Evan. Hij is geregistreerd en genummerd in het Warlander-boek van Friesian Heritage Horse International Registry. Hij heeft veel beweging, erfde het megahaar van zowel zijn vader Evan als zijn moeder Madiera. Hij is een heel vriendelijk veulen, houdt van mensen en gedraagt ??zich goed. Hij blijft ZWART en moet ten minste 16,1 handen of groter zijn.

€ 3.900 Gisteren Dodewaard
FPS Friese merrie te koop
 • Bieden

FPS Friese merrie te koop € 3.690

FPS Friese merrie te koop Friese merrie in Maryland. Erik 351 x Oege 267. Wyntres is een zeer barokke bouw, krachtig en sterk, maar ze heeft ook een zeer gevoelig karakter. 16H, blootsvoets, met dik haar en veren. Hoewel ze zelf 3e premie is, komt ze uit een prachtige en kwaliteitsvolle merrielijn (Ster, Ster + Pref, Ster, Model). Ze is sinds haar geboorte in handen van één persoon en er is haar hele leven liefdevol voor gezorgd. Haar eigenaar gaat met pensioen en verhuist naar Florida, daarom wordt ze nu te koop aangeboden. Ze is in 2011 professioneel met het zadel gestart en in 2014 getuned

€ 3.690 Gisteren Dodewaard
Zwart 164 cm Friese / Morgan ruin. Aangetoond
 • Bieden

Zwart 164 cm Friese / Morgan ruin. Aangetoond € 3.790

zwart 164 cm Friese / Morgan ruin. Aangetoond 1e niveau dressuur 2009 zwart 164 cm Friese / Morgan ruin Eerste niveau dressuur getoond, klaar voor tweede niveau, super persoonlijkheid. Gemakkelijke keeper, geweldige voeten. Houdt van mensen en is gemakkelijk om mee te leven. Videos Dressuurproef op het eerste niveau: Scholing: Vele anderen boden aan. Biedt welkom en kortingen op veelvouden. Betalingen mogelijk met flexibele voorwaarden. Verzending en bezorging landelijk beschikbaar. Up to date over alles en gelegen in Gainesville, FL (30 minuten van HITS Ocala). e-mail miriammaria200@gmail.com voor meer informatie.

€ 3.790 Gisteren Dodewaard
2005 Friese Ruin
 • Bieden

2005 Friese Ruin € 3.950

2005 Friese Ruin 2005 Fries Ruin, heeft 2e niveau gereden. Gemakkelijke keeper, geen onderhoud, blootsvoets. Heeft de afgelopen 7 jaar dressuur gedaan bij de huidige eigenaar, daarvoor was hij rijpaard. Riley heeft een lief karakter en vindt het heerlijk om verwend te worden! Hij is momenteel op zoek naar zijn volgende partner om mee te showen en een band mee te krijgen! Over zijn prijs kan worden onderhandeld omdat we zijn weg nodig hebben, te veel paarden in de schuur. We bieden zijn custom zadel ook apart te koop aan.

€ 3.950 Gisteren Dodewaard
Trick getrainde raszuivere Friese hengst
 • Bieden

Trick getrainde raszuivere Friese hengst € 3.800

Trick getrainde raszuivere Friese hengst Raszuivere Friese hengst, uitstekende afstamming. Verbazingwekkende beweging op blote voeten. Net begonnen onder het zadel. Liggen, buigen, beginnende Spaanse wandeling en meer. Transport kan worden verzorgd. Voor serieuze vragen is er voldoende media beschikbaar.

€ 3.800 Gisteren Dodewaard
Fireside HF - Prachtige 2 jarige rasechte hengst
 • Bieden

Fireside HF - Prachtige 2 jarige rasechte hengst € 3.870

Fireside HF - Prachtige 2 jarige rasechte hengst met veel potentie! Deze man is brutaal en mooi. Hij heeft zo'n expressief gezicht, met een zacht oog en een gebeiteld hoofd. Hij heeft veel kracht en buiging in zijn achterste, met een vlotte, krachtige draf. Hij is erg elastisch en atletisch. Hij is gemakkelijk te hanteren, karaktervol en houdt van aandacht. Hij gaat elke ochtend liggen om zijn hooi te eten, we gaan naar binnen en doen zijn halster om en houden van hem terwijl hij kauwt. Hij staat 15.2+ handen en heeft nog veel t

€ 3.870 Gisteren Dodewaard
Friesian Mare dressuurvooruitzicht
 • Bieden

Friesian Mare dressuurvooruitzicht € 3.890

Friesian Mare dressuurvooruitzicht Geweldige merrie! Zeer flitsend bij de draf en galop. Het grondwerk is gestart en kan onder het zadel worden gestart. Stropdassen, dwarsbinders, clips, standaards voor de hoefsmid en gemakkelijk lasten. Ze is geweldig om mee te babbelen en leert graag nieuwe dingen. Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

€ 3.890 Gisteren Dodewaard
Toon per pagina
1 ... 3 4 5 6 7 ... 710
Advertenties 81 t/m 100 van totaal 14.192
RSS Feed