Professionele betaalbare tattooeerder

Provincie Zuid-Holland
Prijs:
Nader overeen te komen
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
964 keer
Plaats:
Schiedam, ZH
Adverteerder:
sjaffie
Telefoon:
0626442058
Activiteit:
7 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92017,4.416799
sjaffie
Professionele betaalbare tattooeerder
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Professionele betaalbare tattooeerder

De Tattoo Sjaffie Studio is sinds 2005 gevestigd in Schiedam en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de modernste, meest gerespecteerde en klantvriendelijkste tattoo studio van Nederland. Kwaliteit, professionaliteit en creativiteit staan bij ons voorop en we zorgen er altijd voor dat iedere klant met een tevreden gevoel en een waar tattoo kunstwerk naar huis gaat.

Dus ben je van plan een nieuwe tattoo te laten zetten, kijk dan rustig even rond op mijn portfolio van tattoo Sjaffie en vraag een offerte aan ( Zeer betaalbare prijzen ). Hopelijk zien we je dan snel verschijnen in onze studio.

Wij volgen strenge werk richtlijnen om de kwaliteit en hygiëne van zowel onze klanten als onze tattoo artists te waarborgen. Iedere klant wordt bij ons behandeld met steriel verpakte naalden en naaldhouders, nieuwe inkt, schone handschoenen, enz. Naalden en inkt worden éénmalig gebruikt.

Wij hebben een zeer ruime keuze aan tattoo designs in alle soorten, maten en stijlen, die we, indien nodig, ook aan kunnen passen aan de wensen van de klant. Het is natuurlijk ook mogelijk om een zelf ontworpen tattoo te laten zetten, mits de klant het ontwerp heeft uitgewerkt in een duidelijke tekening met een minimale lijndikte van 0,8 millimeter.

  • Wij zetten geen tattoos bij klanten die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs.
  • Wij zetten geen tattoos in het gezicht en op geslachtsdelen.
  • Wij zetten geen tattoos bij personen onder de 16 jaar oud. Neem, om twijfel te voorkomen, altijd een geldig identificatiebewijs mee.
  • Bij ons kun je helaas NIET pinnen.

http://www.tattoosjaffie.nl/ Advertentienummer: 11956415

Andere advertenties in deze rubriek

Link: