Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Diensten
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Verzamelen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Boekhouders en Administrateurs

Koop nu mondkapjes (50 stuks)
 • Foto's

Koop nu mondkapjes (50 stuks) € 57,95

Omschrijving: Mondkapjes voor eenmalig gebruik van non woven materiaal. De maskers hebben een uitstekende stof filterende en luchtdoorlatende effecten. Deze mondkapjes zijn geschikt voor persoonlijke hygiënische doeleinden allergie preventie. De gezichtsmaskers worden ook gebruikt in de medische en farmaceutische industrie.

€ 57,95 3 dagen Roosendaal, NB
Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs
 • Bieden

Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs te Genemuiden is een persoonlijk en maatschappelijk betrokken accountants- en belastingadvieskantoor met een gevarieerde klantenkring die het gehele MKB bestrijkt. info@eb-accountants.nl

2 maanden Genemuiden
PLASTICS FOR PORTABLE TECHNOLOGIES
 • Bieden

PLASTICS FOR PORTABLE TECHNOLOGIES Gratis

The banking and media communications industry are now requesting our supportable plastic answers for fuse into their bank cards and SIM cards. We create remarkable molds for every item and fuse all the mechanical and operational needs required in them.

Gratis 3 maanden+ amsterdam
Hulp met uw bankzaken
 • Bieden

Hulp met uw bankzaken Op aanvraag

Heeft u hulp nodig met uw bankzaken? Ik help u graag met advies. Bel me 0657545105

Op aanvraag 3 maanden+ Delft
Hulp bij aangifte inkomstenbelasting
 • Bieden

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting € 50

Ik ben een jonge fiscalist die naast zijn werk in het bedrijfsleven graag hulp bied aan mensen met hun aangifte inkomstenbelasting. Ik heb veel ervaring op het gebied van aangiftes controleren en wil daarnaast graag behulpzaam zijn aan mensen die het als moeilijk ervaren.

€ 50 3 maanden+ Pijnacker
Fiscaal of financieel advies nodig?
 • Bieden

Fiscaal of financieel advies nodig? n.o.t.k

Bent u particulier, freelancer of ondernemer (zelfstandige zonder personeel) en op zoek naar een kantoor dat u zowel fiscaal als financieel kan adviseren en uw belastingaangiftes kan verzorgen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een administratie- en belastingadviesbureau met veel kennis en ervaring. Wij nemen de tijd voor cliënten, dit schept een goede basis om te investeren in een goede en langdurige zakelijke relatie. Wij hebben een kantoor aan de Wichard van Pontlaan 14 6824 GM Arnhem. Het kantoor is op ongeveer 50 meter afstand van het treinstation Presikhaaf en de bus stopt voor de deur, er zijn voldoende parkeerplaatsen ...

n.o.t.k 3 maanden+ Laren
Bespaar 40% op accountantskosten
 • Bieden

Bespaar 40% op accountantskosten Op aanvraag

Bespaar 40% per jaar op uw accountantskosten bij Administraties Friesland. Administratie, jaarrekening en belastingaangiften voor ondernemers en particulieren. Email: info@administraties.frl

Op aanvraag 3 maanden+ Sumar
Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs

Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs te Genemuiden is een persoonlijk en maatschappelijk betrokken accountants- en belastingadvieskantoor met een gevarieerde klantenkring die het gehele MKB bestrijkt. Nijverheidsstraat 51 Genemuiden NL 8281 JD info@eb-accountants.nl

3 maanden+ Genemuiden
Ondersteuning met facturering

Ondersteuning met facturering n.o.t.k

Wist je dat facturering geheel digitaal kan tegenwoordig? Laat Elma de Bruijn van Zelfboekhouden.org je helpen door een online facturatie systeem op te zetten. De voordelen van online factureren zijn onder meer, dat je klanten betaal opties kunt aanbieden zoals iDeal, maar ook verminder je papier, wat natuurlijk beter is voor ons milieu.

n.o.t.k 3 maanden+ Nieuw-Vennep
Analyse boekhouding ZZP

Analyse boekhouding ZZP n.o.t.k

Ben je ZZP en ben je benieuwd of je slimmer kunt boekhouden? Laat Elma de Bruijn je helpen. Zij is een van de meest ervaren boekhoudsters van Nederland specifiek wanneer het aankomt op administratie van ZZP en MKB. Antwoord op o.a. de volgende vragen: - Gebruik je wel het juiste administratie middel? - Waar kun je tijd besparen? - Welke belasting voordeel mogelijkheden laat je nog liggen? - Hoe kun je nog meer geld besparen op de administratie? - Hoe krijg je meer inzicht in de financiële gezondheid van jouw onderneming?

n.o.t.k 3 maanden+ Nieuw-Vennep
Inrichting eenvoudig boekhoudprogramma
 • Bieden

Inrichting eenvoudig boekhoudprogramma n.o.t.k

Elma de Bruijn helpt al meer dan acht jaar om ondernemers, ZZP en MKB Nederland, de eigen boekhouding te doen. Om zodoende uiteinelijk veel kosten te besparen op de boekhouding, beter inzicht te hebben in de financiën van de onderneming in kwestie en meer vrijheid te behalen. Een goed begin is het halve werk zoals het gezegde gaat. Erg belangrijk is dan ook het juiste boekhoudprogramma te kiezen, en deze zorgvuldig in te richten. Vanaf daar, kun je alles zelf wel, gemakkelijk, snel en met lage kosten.

n.o.t.k 3 maanden+ Nieuw-Vennep
Online boekhouding opzetten

Online boekhouding opzetten n.o.t.k

Een van de meest ervaren boekhoudsters van Nederland, Elma de Bruijn, helpt ondernemers om zelf een solide administratie op te zetten. Erg belangrijk daarbij is de keuze voor het juiste administratie middel. Momenteel zijn er zoveel boekhoud programma opties dat men door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Elma helpt om het ideale programma te vinden en in te richten en op te zetten.

n.o.t.k 3 maanden+ Nieuw-Vennep
Excel Boekhouden Sjabloon voor ZZP
 • Bieden

Excel Boekhouden Sjabloon voor ZZP Gratis

Een Excel sjabloon van doorgewinterde boekhoudster Elma de Bruijn. Ideaal voor startende ondernemers, ZZP en wellicht ook MKB. Wil je zo veel mogelijk zelf de boekhouding doen en alle mogelijke kosten besparen dan kan boekhouden met Excel de juiste administratie methode voor jouw situatie zijn. Let op: de sjabloon is niet geschikt voor verenigingen of Vlaamse ondernemers.

Gratis 3 maanden+ Nieuw-Vennep
Btw aangiftes/hulp digitalisering
 • Bieden

Btw aangiftes/hulp digitalisering € 25

Beste, Heeft u hulp nodig om de btw aangifte op te stellen en digitaal in te dienen? Ik wil u daar graag bij helpen. Heeft u moeite om de administratie te digitaliseren of vraagt u accountant om documenten te uploaden in een niet te begrijpen pakket? Neem contact met mij op dan help ik u graag. Ook kan ik u helpen bij: Het opstellen van een eenvoudige bijlage bij de aangifte inkomstenbelasting. Hulp bij het opstarten van een boekhouding in bijvoorbeeld Excel of een boekhoudpakket Berekenen van de omzetbelasting (btw) en het digitaal versturen daarvan Digitaliseren van de administratie Hulp bij het boekhoudpakket Exact Online of Accountview Te ...

€ 25 3 maanden+ Krommenie
Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs
 • Bieden

Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs n.o.t.k

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs te Genemuiden is een persoonlijk en maatschappelijk betrokken accountants- en belastingadvieskantoor met een gevarieerde klantenkring die het gehele MKB bestrijkt. info@eb-accountants.nl https://eb-accountants.nl/

n.o.t.k 3 maanden+ Genemuiden
Prijzen Boekhouder | Administratiekantoor vergelijken
 • Bieden

Prijzen Boekhouder | Administratiekantoor vergelijken

Bespaar geld op boekhouder, administratiekantoor of accountant Zowel voor de uitbesteding van uw gehele zakelijke boekhouding of alleen de jaarrekening of aangifte inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting / omzetbelasting, salarisadministratie als ook voor uw particuliere boekhouding. U wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u hiervoor een scherpe prijs betaalt. Kijk dan op snelgratisvergelijken.nl waar u geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes kunt aanvragen zodat u deze met elkaar kunt vergelijken. VERGELIJKEN = BESPAREN

3 maanden+ Oud-Beijerland, ZH
Online boekhouden België
 • Bieden

Online boekhouden België

Yoursminc is een online boekhoudprogramma. Hiermee is het makkelijk boekhouden in België. Wil jij hier meer over weten, bekijk de website en zie wat hier de mogelijkheden zijn.

3 maanden+ Arnhem, GE
Uw factuur maken online

Uw factuur maken online

Uw factuur maken via het internet? Bij Yoursminc bent u aan het juiste adres wanneer u hier naar op zoek bent. Dit bedrijf weet als geen ander dat via het internet het allemaal een stuk eenvoudiger gemaakt wordt.

3 maanden+ Arnhem, GE
Gratis crm systeem
 • Bieden

Gratis crm systeem

Via Yoursminc is het mogelijk om een gratis crm systeem aan te schaffen. Hierdoor is het makkelijker om het klant bestand op te slaan en in gebruik te nemen. Om meer te weten over de mogelijkheden, kijk op de website.

3 maanden+ Arnhem, GE
Hulp bij uw btw aangifte

Hulp bij uw btw aangifte

Voor hulp bij uw btw aangifte bent u aan het juiste adres bij Yoursminc. Met handige tools die makkelijk in gebruik zijn, kunnen wij u helpen.

3 maanden+ Arnhem, GE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 60
RSS Feed