Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Diensten
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Verzamelen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Boekhouders en Administrateurs

Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs

Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs te Genemuiden is een persoonlijk en maatschappelijk betrokken accountants- en belastingadvieskantoor met een gevarieerde klantenkring die het gehele MKB bestrijkt. Nijverheidsstraat 51 Genemuiden NL 8281 JD info@eb-accountants.nl

1 maand Genemuiden
Ondersteuning met facturering

Ondersteuning met facturering n.o.t.k

Wist je dat facturering geheel digitaal kan tegenwoordig? Laat Elma de Bruijn van Zelfboekhouden.org je helpen door een online facturatie systeem op te zetten. De voordelen van online factureren zijn onder meer, dat je klanten betaal opties kunt aanbieden zoals iDeal, maar ook verminder je papier, wat natuurlijk beter is voor ons milieu.

n.o.t.k 2 maanden Nieuw-Vennep
Analyse boekhouding ZZP

Analyse boekhouding ZZP n.o.t.k

Ben je ZZP en ben je benieuwd of je slimmer kunt boekhouden? Laat Elma de Bruijn je helpen. Zij is een van de meest ervaren boekhoudsters van Nederland specifiek wanneer het aankomt op administratie van ZZP en MKB. Antwoord op o.a. de volgende vragen: - Gebruik je wel het juiste administratie middel? - Waar kun je tijd besparen? - Welke belasting voordeel mogelijkheden laat je nog liggen? - Hoe kun je nog meer geld besparen op de administratie? - Hoe krijg je meer inzicht in de financiële gezondheid van jouw onderneming?

n.o.t.k 2 maanden Nieuw-Vennep
Inrichting eenvoudig boekhoudprogramma
 • Bieden

Inrichting eenvoudig boekhoudprogramma n.o.t.k

Elma de Bruijn helpt al meer dan acht jaar om ondernemers, ZZP en MKB Nederland, de eigen boekhouding te doen. Om zodoende uiteinelijk veel kosten te besparen op de boekhouding, beter inzicht te hebben in de financiën van de onderneming in kwestie en meer vrijheid te behalen. Een goed begin is het halve werk zoals het gezegde gaat. Erg belangrijk is dan ook het juiste boekhoudprogramma te kiezen, en deze zorgvuldig in te richten. Vanaf daar, kun je alles zelf wel, gemakkelijk, snel en met lage kosten.

n.o.t.k 2 maanden Nieuw-Vennep
Online boekhouding opzetten

Online boekhouding opzetten n.o.t.k

Een van de meest ervaren boekhoudsters van Nederland, Elma de Bruijn, helpt ondernemers om zelf een solide administratie op te zetten. Erg belangrijk daarbij is de keuze voor het juiste administratie middel. Momenteel zijn er zoveel boekhoud programma opties dat men door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Elma helpt om het ideale programma te vinden en in te richten en op te zetten.

n.o.t.k 2 maanden Nieuw-Vennep
Excel Boekhouden Sjabloon voor ZZP
 • Bieden

Excel Boekhouden Sjabloon voor ZZP Gratis

Een Excel sjabloon van doorgewinterde boekhoudster Elma de Bruijn. Ideaal voor startende ondernemers, ZZP en wellicht ook MKB. Wil je zo veel mogelijk zelf de boekhouding doen en alle mogelijke kosten besparen dan kan boekhouden met Excel de juiste administratie methode voor jouw situatie zijn. Let op: de sjabloon is niet geschikt voor verenigingen of Vlaamse ondernemers.

Gratis 2 maanden Nieuw-Vennep
Btw aangiftes/hulp digitalisering
 • Bieden

Btw aangiftes/hulp digitalisering € 25

Beste, Heeft u hulp nodig om de btw aangifte op te stellen en digitaal in te dienen? Ik wil u daar graag bij helpen. Heeft u moeite om de administratie te digitaliseren of vraagt u accountant om documenten te uploaden in een niet te begrijpen pakket? Neem contact met mij op dan help ik u graag. Ook kan ik u helpen bij: Het opstellen van een eenvoudige bijlage bij de aangifte inkomstenbelasting. Hulp bij het opstarten van een boekhouding in bijvoorbeeld Excel of een boekhoudpakket Berekenen van de omzetbelasting (btw) en het digitaal versturen daarvan Digitaliseren van de administratie Hulp bij het boekhoudpakket Exact Online of Accountview Te ...

€ 25 2 maanden Krommenie
Visser & Van Eck Administrateurs Belastingadviseurs B.V.
 • Bieden

Visser & Van Eck Administrateurs Belastingadviseurs B.V. n.o.t.k

Als modern administratiekantoor verrichten wij vanuit Capelle aan den IJssel al ruim 30 jaar alle werkzaamheden die verwacht mogen worden van een dergelijke dienstverlener: administratieve begeleiding, het opstellen van jaarrekeningen, loonadministratie en salarisadministratie, belastingadvies (door een fiscaal jurist) en iedere belastingaangifte. info@visservaneck.nl Voltairetuin 1, Capelle aan den IJssel

n.o.t.k 2 maanden Capelle aan den IJssel
Schulden? Achterstanden? Overzicht kwijt?

Schulden? Achterstanden? Overzicht kwijt? n.o.t.k

Heb je hulp nodig om je financiën op orde te krijgen? Je wilt niet langer stress over rekeningen? Of heb je schulden? Wij kunnen er samen met jou voor zorgen dat de financiën weer op orde komen en als het nodig en mogelijk is kunnen we je wellicht laten saneren als je (veel) schulden hebt. Ben je er klaar voor? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan! Wil je geen budgetbeheer maar wel hulp bij je financiën? Dan bied thuisadministratie uitkomst. Thuisadministratie is ook bijzonder geschikt voor ouderen. Schuldhulp Budget beheer PGB Administratie Geen wachtlijsten Persoonlijk contact 123 Budget Beheer | Cereslaan 2 | 9641MJ | Veendam | ...

n.o.t.k 3 maanden Veendam
Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs
 • Bieden

Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs n.o.t.k

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs te Genemuiden is een persoonlijk en maatschappelijk betrokken accountants- en belastingadvieskantoor met een gevarieerde klantenkring die het gehele MKB bestrijkt. info@eb-accountants.nl https://eb-accountants.nl/

n.o.t.k 3 maanden Genemuiden
Boekhouder voor ZZP -ers (administratie - belastingen)
 • Bieden

Boekhouder voor ZZP -ers (administratie - belastingen) n.o.t.k

Boekhouder voor ZZP-ers Hallo, Ik ben Sjoerd, 42 jaar en ruim 12 jaar ervaring bij accountantskantoren. Hierdoor heb ik een ruime kennis van boekhouden en fiscale regelgeving. Sinds 4 jaar verzorg ik op kleine schaal de boekhouding en fiscale aangiften van ZZP-ers. Dus wilt u een goed verzorgde boekhouding tegen een redelijke prijs, neem dan met mij contact op! Het eerste adviesgesprek is altijd gratis!

n.o.t.k 3 maanden+ Wijchen
Belastingaangiften

Belastingaangiften n.o.t.k

Belastingaangiften Veel ervaring met aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting, erfbelasting en schenkbelasting. Tevens geef ik advies over belastingzaken.

n.o.t.k 3 maanden+ Purmerend
SNEL LENEN MET CONTRACT

[Gevraagd] SNEL LENEN MET CONTRACT

Ik ben op zoek naar iemand die een lening met mij af wilt sluiten. Een lening van €2500,- terug betaald in 4 maanden met 2% rente Hierbij komt een contract kijken GEEN BETALING VOORAF BETALEN PER WEEK IS OOK MOGELIJK

3 maanden+ Zaandam, NH
Online boekhouden
 • Video
 • Bieden

Online boekhouden € 39

Ben jij een ondernemer en wil je de administratie online geregeld hebben? Dan is AdministratieNL, de online boekhouder van Nederland, geschikt voor jou. Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren. Je kan de facturen aanleveren via de app, website of e-mail. De tarieven van AdministratieNL, de online boekhouder van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag en wij verzorgen je complete boekhouding en belastingaangiften.

€ 39 3 maanden+ Rotterdam
Prijzen Boekhouder | Administratiekantoor vergelijken
 • Bieden

Prijzen Boekhouder | Administratiekantoor vergelijken

Bespaar geld op boekhouder, administratiekantoor of accountant Zowel voor de uitbesteding van uw gehele zakelijke boekhouding of alleen de jaarrekening of aangifte inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting / omzetbelasting, salarisadministratie als ook voor uw particuliere boekhouding. U wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u hiervoor een scherpe prijs betaalt. Kijk dan op snelgratisvergelijken.nl waar u geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes kunt aanvragen zodat u deze met elkaar kunt vergelijken. VERGELIJKEN = BESPAREN

3 maanden+ Oud-Beijerland, ZH
Boekhoudster voor zelfstandig ondernemers

Boekhoudster voor zelfstandig ondernemers Op aanvraag

Hi, Ik ben Jill, 26 jaar en 4 jaar werkzaam als Financieel Controller bij een snel groeiende MKBer. Ik heb bedrijfsadministratie gestudeerd en ruime kennis van boekhouden en fiscale regelgeving. In mijn kennissen- en vriendenkring verzorg ik voor veel zelfstandig ondernemers de boekhouding en aangifte IB. Deze werkzaamheden wil ik graag uitbreiden. Bij vragen over de mogelijkheden en kosten kun je contact met mij opnemen!

Op aanvraag 3 maanden+ Rotterdam
Ervaren boekhouder nodig?
 • Bieden

Ervaren boekhouder nodig? Op aanvraag

Mijn administratiebureau, met ruim 30 jaar ervaring, kan u veel geld besparen. Voordelig, u zult merken dat u nergens voordeliger terecht kan, en dat uw administratie nergens anders in betere handen is. Vind u misschien dat u te veel belasting betalen moet? Mag het ietsje minder zijn? Neem dan gerust contact op. Ik ben gevestigd net over de grens bij Sellingen, in Duitsland. Ik verstrek facturen die tevens een overzichtelijke urenverantwoording zijn.

Op aanvraag 3 maanden+ Sellingen
Online boekhouden België
 • Bieden

Online boekhouden België

Yoursminc is een online boekhoudprogramma. Hiermee is het makkelijk boekhouden in België. Wil jij hier meer over weten, bekijk de website en zie wat hier de mogelijkheden zijn.

3 maanden+ Arnhem, GE
Uw factuur maken online

Uw factuur maken online

Uw factuur maken via het internet? Bij Yoursminc bent u aan het juiste adres wanneer u hier naar op zoek bent. Dit bedrijf weet als geen ander dat via het internet het allemaal een stuk eenvoudiger gemaakt wordt.

3 maanden+ Arnhem, GE
Gratis crm systeem
 • Bieden

Gratis crm systeem

Via Yoursminc is het mogelijk om een gratis crm systeem aan te schaffen. Hierdoor is het makkelijker om het klant bestand op te slaan en in gebruik te nemen. Om meer te weten over de mogelijkheden, kijk op de website.

3 maanden+ Arnhem, GE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 63
RSS Feed