Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Diensten
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Verzamelen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Boekhouders en Administrateurs

Schulden? Achterstanden? Overzicht kwijt?

Schulden? Achterstanden? Overzicht kwijt? n.o.t.k

Heb je hulp nodig om je financiën op orde te krijgen? Je wilt niet langer stress over rekeningen? Of heb je schulden? Wij kunnen er samen met jou voor zorgen dat de financiën weer op orde komen en als het nodig en mogelijk is kunnen we je wellicht laten saneren als je (veel) schulden hebt. Ben je er klaar voor? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan! Wil je geen budgetbeheer maar wel hulp bij je financiën? Dan bied thuisadministratie uitkomst. Thuisadministratie is ook bijzonder geschikt voor ouderen. Schuldhulp Budget beheer PGB Administratie Geen wachtlijsten Persoonlijk contact 123 Budget Beheer | Cereslaan 2 | 9641MJ | Veendam | ...

n.o.t.k 6 dagen Veendam
Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs
 • Bieden

Eenkhoorn & Bakker Accountants Belastingadviseurs n.o.t.k

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs te Genemuiden is een persoonlijk en maatschappelijk betrokken accountants- en belastingadvieskantoor met een gevarieerde klantenkring die het gehele MKB bestrijkt. info@eb-accountants.nl https://eb-accountants.nl/

n.o.t.k 1 week Genemuiden
Boekhouder voor ZZP -ers (administratie - belastingen)
 • Bieden

Boekhouder voor ZZP -ers (administratie - belastingen) n.o.t.k

Boekhouder voor ZZP-ers Hallo, Ik ben Sjoerd, 42 jaar en ruim 12 jaar ervaring bij accountantskantoren. Hierdoor heb ik een ruime kennis van boekhouden en fiscale regelgeving. Sinds 4 jaar verzorg ik op kleine schaal de boekhouding en fiscale aangiften van ZZP-ers. Dus wilt u een goed verzorgde boekhouding tegen een redelijke prijs, neem dan met mij contact op! Het eerste adviesgesprek is altijd gratis!

n.o.t.k 3 weken Wijchen
Belastingaangiften

Belastingaangiften n.o.t.k

Belastingaangiften Veel ervaring met aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting, erfbelasting en schenkbelasting. Tevens geef ik advies over belastingzaken.

n.o.t.k 4 weken Purmerend
SNEL LENEN MET CONTRACT

[Gevraagd] SNEL LENEN MET CONTRACT

Ik ben op zoek naar iemand die een lening met mij af wilt sluiten. Een lening van €2500,- terug betaald in 4 maanden met 2% rente Hierbij komt een contract kijken GEEN BETALING VOORAF BETALEN PER WEEK IS OOK MOGELIJK

1 maand Zaandam, NH
Online boekhouden
 • Video
 • Bieden

Online boekhouden € 39

Ben jij een ondernemer en wil je de administratie online geregeld hebben? Dan is AdministratieNL, de online boekhouder van Nederland, geschikt voor jou. Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren. Je kan de facturen aanleveren via de app, website of e-mail. De tarieven van AdministratieNL, de online boekhouder van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag en wij verzorgen je complete boekhouding en belastingaangiften.

€ 39 2 maanden Rotterdam
Betaalbare budgetcoach Noord Holland
 • Bieden

Betaalbare budgetcoach Noord Holland € 59

Altijd een vriendelijke coach die je helpt jouw budgetplan op te stelen en bij te houden. Geen ingewikkelde berekeningen en snel weer zelf de regie over je in- en uitgaven. Online hulp of op locatie. Kom in contact en help anderen met een kleine bijdrage aan de goede doelen die wij steunen in Nederland.

€ 59 3 maanden+ Middenmeer
Prijzen Boekhouder | Administratiekantoor vergelijken
 • Bieden

Prijzen Boekhouder | Administratiekantoor vergelijken

Bespaar geld op boekhouder, administratiekantoor of accountant Zowel voor de uitbesteding van uw gehele zakelijke boekhouding of alleen de jaarrekening of aangifte inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting / omzetbelasting, salarisadministratie als ook voor uw particuliere boekhouding. U wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u hiervoor een scherpe prijs betaalt. Kijk dan op snelgratisvergelijken.nl waar u geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes kunt aanvragen zodat u deze met elkaar kunt vergelijken. VERGELIJKEN = BESPAREN

3 maanden+ Oud-Beijerland, ZH
Administratiekantoor
 • Video
 • Bieden

Administratiekantoor € 25

Uw boekhouding is onze zorg!

€ 25 3 maanden+ Klazienaveen
Boekhoudster voor zelfstandig ondernemers

Boekhoudster voor zelfstandig ondernemers Op aanvraag

Hi, Ik ben Jill, 26 jaar en 4 jaar werkzaam als Financieel Controller bij een snel groeiende MKBer. Ik heb bedrijfsadministratie gestudeerd en ruime kennis van boekhouden en fiscale regelgeving. In mijn kennissen- en vriendenkring verzorg ik voor veel zelfstandig ondernemers de boekhouding en aangifte IB. Deze werkzaamheden wil ik graag uitbreiden. Bij vragen over de mogelijkheden en kosten kun je contact met mij opnemen!

Op aanvraag 3 maanden+ Rotterdam
Ervaren boekhouder nodig?
 • Bieden

Ervaren boekhouder nodig? Op aanvraag

Mijn administratiebureau, met ruim 30 jaar ervaring, kan u veel geld besparen. Voordelig, u zult merken dat u nergens voordeliger terecht kan, en dat uw administratie nergens anders in betere handen is. Vind u misschien dat u te veel belasting betalen moet? Mag het ietsje minder zijn? Neem dan gerust contact op. Ik ben gevestigd net over de grens bij Sellingen, in Duitsland. Ik verstrek facturen die tevens een overzichtelijke urenverantwoording zijn.

Op aanvraag 3 maanden+ Sellingen
Online boekhouden België
 • Bieden

Online boekhouden België

Yoursminc is een online boekhoudprogramma. Hiermee is het makkelijk boekhouden in België. Wil jij hier meer over weten, bekijk de website en zie wat hier de mogelijkheden zijn.

3 maanden+ Arnhem, GE
Uw factuur maken online

Uw factuur maken online

Uw factuur maken via het internet? Bij Yoursminc bent u aan het juiste adres wanneer u hier naar op zoek bent. Dit bedrijf weet als geen ander dat via het internet het allemaal een stuk eenvoudiger gemaakt wordt.

3 maanden+ Arnhem, GE
Gratis crm systeem
 • Bieden

Gratis crm systeem

Via Yoursminc is het mogelijk om een gratis crm systeem aan te schaffen. Hierdoor is het makkelijker om het klant bestand op te slaan en in gebruik te nemen. Om meer te weten over de mogelijkheden, kijk op de website.

3 maanden+ Arnhem, GE
Hulp bij uw btw aangifte

Hulp bij uw btw aangifte

Voor hulp bij uw btw aangifte bent u aan het juiste adres bij Yoursminc. Met handige tools die makkelijk in gebruik zijn, kunnen wij u helpen.

3 maanden+ Arnhem, GE
Een franchise administratiekantoor beginnen

Een franchise administratiekantoor beginnen

Een franchise administratiekantoor beginnen? Nieuwe stap in je carriere welke je met dit bedrijf kunt gaan realiseren. Neem snel een kijkje op de bovenstaande website voor meer informatie.

3 maanden+ Arnhem, GE
Factuur maken kan makkelijker

Factuur maken kan makkelijker

Een factuur maken lastig? Bij Yoursminc wordt het voor iedereen erg gemakkelijk gemaakt om dit te realiseren. Zij staan je bij om het goed uit te leggen. Neem een kijkje op de website van dit bedrijf voor meer informatie.

3 maanden+ Arnhem, GE
Salarisadministratie voor € 10,- per maand

Salarisadministratie voor € 10,- per maand € 10

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Voor slechts € 10,- per maand behandelen wij uw loonadministratie per salarisstrook inclusief jaaropgaven. Gewoon goed geregeld!

€ 10 3 maanden+ Utrecht
Gebruik ook crm systeem

Gebruik ook crm systeem

Een crm systeem maakt het verwerken van de boekhouding wat eenvoudiger. In een mum van tijd is dit geregeld en kun je de werkzaamheden zo weer hervatten. Jij wilt toch ook gebruik maken van deze dienst?

3 maanden+ Arnhem, GE
Online boekhouden voor u!

Online boekhouden voor u!

Ga ook online boekhouden! Hiermee bespaart u een hoop tijd. Bovendien krijgt u alles duidelijk in een overzicht te zien. Voor ondernemers is dit perfect en bespaart u een hoop moeite.

3 maanden+ Arnhem, GE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 60
RSS Feed