Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Diensten
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Verzamelen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Boekhouders en Administrateurs

Goedkoop boekhouding
  • Bieden

Goedkoop boekhouding € 30

Let op: ik doe dit vanuit privé met veel passie. Beste ondernemer, Boekhouden is vaak voor een ondernemer maar een bijzaak, het gaat uiteindelijk om het maximale rendement behalen uit uw onderneming. Echter is het belangrijk dat u uw boekhouding op orde heeft. Ik vind het belangrijk dat u een gerust gevoel heeft over uw boekhouding. Dat u weet dat alle zaken goed geregeld worden. Ik zorg voor de kleine details zodat u zich bezig houdt met de grote lijnen! Ik ben een zeer groot voorstander om administraties zo veel mogelijk te digitaliseren en automatiseren, zodat zowel u als ik zo min mogelijke werk er aan hebben. Daardoor kunnen wij ons rich ...

€ 30 2 maanden Barneveld
Berkhout & Van Rijn Accountants en Belastingadviseurs

Berkhout & Van Rijn Accountants en Belastingadviseurs n.o.t.k

Een betrouwbare accountant en belastingadviseur met hart voor uw zaak. Dat is Berkhout & Van Rijn. Wij zijn er voor kleine en middelgrote ondernemers in alle sectoren.

n.o.t.k 3 maanden Duiven
Ervaren boekhouder nodig?

Ervaren boekhouder nodig? Zie omschrijving

BBVN administratiebureau is een klein, no-nonsense administratiekantoor met meer dan dertig jaar ervaring. Ik ben niet zo van kreten als scherp tarief dit, goedkoop dat, gratis zus en inclusief zo. Ik houd het liever eenvoudig. Als ik voor u aan het werk ben kost dat geld, als we een kopje koffie drinken, als u uw administratie langs brengt, als u belt met vragen, enzovoort, dan niet. U betaalt me om voor u te werken, daarbuiten houden we van gezellig persoonlijk contact. Ik houd kantoor aan huis dus lage kosten voor mij. Voor u ook, alleen heb ik de gewoonte u uiteindelijk niets te kosten. Omdat ik meer oplever dan kost. Wat de kosten zijn s ...

Zie omschrijving 3 maanden Bourtange
Kom je structureel tijd te kort?
  • Bieden

Kom je structureel tijd te kort? n.o.t.k

Zit jouw agenda altijd vol? Doe je alle werkzaamheden zelf? Word je onrustig als je denkt aan wat er nog op je to-do-lijst staat? Dan zou het heel goed kunnen dat je toe bent aan een assistent, en kan ik je helpen. Een Virtueel Assistent is een professional die volledig online werkt, Het doel is de zelfstandig ondernemers te ontzien zodat deze niet langer bezig is met allerlei taken waar hij/zij helemaal geen tijd voor heeft.. Een bekende afkorting voor virtueel assistent is ook wel VA. De virtuele assistent is meestal een zelfstandig ondernemer die vanuit huis werkt. Een virtueel assistent is vaak al vanaf een paar uur per week inzetbaar en ...

n.o.t.k 3 maanden Duivendrecht
Boekhouder Leeuwarden nodig?

Boekhouder Leeuwarden nodig?

Diensten en Vakmensen Boekhouders en Administrateurs Omschrijving: Boekhouder Leeuwarden nodig? Particulieren of zzp’er hebt u een betrouwbare en betaalbare boekhouder nodig? Bel dan met Administratiekantoor Amellets Leeuwarden 058-2131872. Wij doen uw boekhouding en vullen uw belastingformulieren in. Ook als u andere vragen werkzaamheden heeft op het gebied van administratie kunnen wij u van dienst zijn. Neem nu contact op voor de mogelijkheden. Uw belastingbiljet snel klaargezet door Amellets punt net Extra kenmerken: Regio: Friesland Type: Administratie of Boekhouding en Belastingaangifte Adverteerder: Naam: Administratiekantoor Amellets ...

3 maanden+ Leeuwarden, FR
ZZPBookie.nl | Online boekhouder voor ZZP, Freelancer en MKB

ZZPBookie.nl | Online boekhouder voor ZZP, Freelancer en MKB € 100

Ben jij een ZZP'er, Freelancer of klein MKB'er en wil je jouw administratie online geregeld hebben, dan is ZZPBookie.nl, als online boekhouder, geschikt voor jou. Je boekhouding uitbesteden aan ZZPBookie werkt heel simpel: jij stuurt ons je administratie digitaal toe en wij regelen de rest. Na ontvangst wordt alles binnen 24 uur gecontroleerd en door ZZPBookie geboekt in je online administratie. Vervolgens heb jij 24/7 online inzicht in je meest actuele cijfers. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken! ZZPBookie verzorgt voor jou je volledige boekhouding en belastingaangiften. En heb je een vraag, ZZPBookie staat altijd klaar voor jou, z ...

€ 100 3 maanden+ Den Haag
Collect Online

Collect Online

CollectOnline CollectOnline gelooft dat incasso processen, zowel sociaal, operationeel en financieel, veel meer weloverwogen, transparanter en duidelijker opgezet kunnen worden. Vanuit die visie hebben wij software ontwikkeld voor debiteurenbeheer, creditmanagement, incasso bedrijven en deurwaarders. Waarmee wij uw partner zijn om incasso processen te automatiseren & te optimaliseren. Hierbij maken wij gebruik van alle moderne en beschikbare technologieën.

3 maanden+ Woerden
Integere boekhouders

Integere boekhouders

Als je in zee wilt gaan met een boekhouder, let je waarschijnlijk ook op de integeriteit. Immers wil je graag dat je zo lang mogelijk met degene samenwerken. Integer betekent vaak ook duurder. Boekhouder Offertes helpt je graag bij het vinden van een integere boekhouder.

3 maanden+ Amsterdam
Kosten boekhouder voor ZZP'ers

Kosten boekhouder voor ZZP'ers

Voor ZZP'ers vallen de kosten voor een boekhouder doorgaans lager uit. Simpelweg doordat de omvang van de administratie kleiner is. Desalniettemin kan de ZZP'er voor een duurdere boekhouder kiezen. Goedkope of dure boekhouders, bij Boekhouder Offertes is het beide mogelijk. Neem eens contact met ons op!

3 maanden+ Amsterdam
Loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden

Als bedrijf wilt je je werk zoveel mogelijk zelf doen. Soms, is het slimmer om dit toch uit te besteden. Loonadministratie bijvoorbeeld. Het bedrijf aan wie het uitbesteedt wordt, kan hier over ook ondersteunen. Wilt u in contact komen met zo'n loonbedrijf? Boekhouder Offertes helpt u graag.

3 maanden+ Amsterdam
Payrolling

Payrolling

Weinig tijd om je bezig te houden, met alles financiëel-administratiegericht? Overweeg dan eens een payroller. Zij nemen graag de taken van u over: Arbeidsoverkeenkomsten, salarisadministratie, jaaropgaves etc. Een payroller verlicht zo aanzienlijk uw werk. Boekhouder Offertes helpt je graag aan een payroller.

3 maanden+ Amsterdam
Advies en kansen

Advies en kansen

Ieder bedrijf heeft eigenlijk wel baat aan goed belastingadvies. Want advies biedt ook kansen: Het biedt bijvoorbeeld inzicht in de beste momenten voor investeringen. Wilt u ook voorzien worden van advies en kansen? Neem dan contact op met Boekhouder Offertes.

3 maanden+ Amsterdam
Bedrijfsadministratie voor starters

Bedrijfsadministratie voor starters

Ook starters zijn verplicht de bedrijfsadministratie bij te houden. Zoals de facturen, declaraties etc. Dat soort werk kan, zeker voor starters, voor problemen zorgen. Handig is dan om het werk over te laten aan een administrateur. Boekhouder Offertes kan je makkelijk en snel aan zo'n iemand koppelen.

3 maanden+ Amsterdam
Wees voorzichtig met uw keuze voor een administratiekantoor

Wees voorzichtig met uw keuze voor een administratiekantoor

Een administratiekantoor openen is eigenlijk best simpel. 'Goed gedrag' is niet verplicht. Net als het hebben van veel kennis. Daarom is het zaak, om op uw hoede te zijn bij het kiezen van een kantoor. Als u een boekhouder via Boekhouder Offertes kiest, dan weet u dat u goed zit.

3 maanden+ Amsterdam
De resultatenrekening

De resultatenrekening

Een vast onderdeel van de jaarrekening is de resultatenrekening. Simpel gezegd: hier komt alles aan inkomsten en uitgaven, over een periode x. Het is handiger, om de resultatenrekening over te laten aan een boekhouder van Boekhouder Offertes: via een offerte op onze site , komt u in contact met zo'n boekhouder.

3 maanden+ Amsterdam
Meer zekerheid met een tussentijdse financiële rapportage

Meer zekerheid met een tussentijdse financiële rapportage

Als zzp'er heeft u misschien de tijd en de mankracht niet, om tussentijds de balans op te maken: Hoe staan we er halverwege het jaar ervoor? Wat u geheid er bij kan helpen, is een boekhouder in de arm te nemen. Met de hulp van een offerte aan https://boekhouder-offertes.com, kiezen we voor u de juiste mannetje.

3 maanden+ Amsterdam
Het huishoudboekje

Het huishoudboekje

Iemand nodig die een beeld kan brengen in de financiën van uw gezin? Ook daarvoor kunt u bij Boekhouder Offertes terecht! Vraag nu een offerte aan.

3 maanden+ Amsterdam
RK boekhouding en administratie zoekt ondernemers
  • Bieden

RK boekhouding en administratie zoekt ondernemers n.o.t.k

U zoekt iemand voor uw boekhouding en administratie? Wilt u hulp bij uw jaaropgave en/of BTW aangifte? Wilt u voor uzelf beginnen maar weet u niet hoe? Of heeft u een ander vraagstuk waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken? Dan ben ik de persoon die u kan helpen! Ik heb niet alleen de theoretische kennis maar ook de praktijkervaring om u op een professionele manier te helpen.Ik ben gedreven en hou van een persoonlijke aanpak en benadering. Geen enkel bedrijf en persoon is hetzelfde, dus ook de aanpak is voor elke klant anders. Ik bied een luisterend oor en kan aan de hand daarvan in overleg met u een persoonlijk plan opstellen Als persoon sta ...

n.o.t.k 3 maanden+ Beuningen
Hulp bij administratie en belasting

Hulp bij administratie en belasting n.o.t.k

Hulp nodig bij inrichten of voeren van de administratie en indienen van belastingaangiften? Vind hier uw specialist voor: - advies voor starters - inrichten en bijhouden boekhouding - omzetbelasting (BTW) - inkomstenbelasting (ook voor particulieren) Bel 06-46133334 voor meer informatie.

n.o.t.k 3 maanden+ Gouda
Administratie en excel
  • Bieden

Administratie en excel n.o.t.k

Hebt u een kleine administratie en/of een probleem met excel? Ik help u graag verder. Grote ervaring en niet te duur.

n.o.t.k 3 maanden+ Rijssen
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 76
RSS Feed