Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Xbox

Xbox - Deathrow

Xbox - Deathrow € 4,99

In de nabije toekomst ontstaan er nieuwe helden uit een nieuwe generatie sport: Blitz Disc. Blitz Disc is een waanzinnige mix van teamplay en bruut geweld, die is ontstaan op straat. Het heeft vele harten veroverd en is door zijn populariteit verplaatst naar grote stadions. Blitz Discers, zoals de Pitbull Marines spelen voor de eer. Andere Blitz Discers, zoals de Convicts spelen voor hun vrijheid. Maar een ding staat vast: Je zal alles moeten geven om de top te bereiken!

€ 4,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Sphinx and the Cursed Mummy

Xbox - Sphinx and the Cursed Mummy € 29,99

De mythen en legenden van het oude Egypte zijn een inspiratiebron geweest voor een zandstorm aan videogames; vervloekingen en met rijkdommen gevulde graftombes zijn een standaardingredient geworden voor veel platformgames. Het is een verademing om te zien dat THQ het leeggeroofde thema toch op een unieke manier naar een videogame heeft vertaald. Sphinx and the Cursed Mummy hangt z'n puzzels en platformacties losjes op een bekendere onderdelen van het oude Egypte, met veel historische en geografische verwijzingen, en zo nu en dan een nieuwe invalshoek. In eerste instantie speel je de held uit de titel, die langzamerhand een complot van samenzw ...

€ 29,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Return to Castle Wolfenstein Tides of War

Xbox - Return to Castle Wolfenstein Tides of War € 19,99

In Return to Castle Wolfenstein nemen spelers de rol aan van B.J. Blazkowicz, een Army Ranger in dienst van de Office of Secret Actions (OSA), en infiltreren in de waanzin van de wereld van het Derde Rijk om het gevecht aan te gaan met onaardse supersoldaten, zombies en mutanten ontsproten aan de experimenten van Heinrich Himmler. Gegrondvest op de krachtige QUAKE III Arena engine levert Return to Castle Wolfenstein: Operation Resurrection een sidderend avontuur gevuld met actie, schokkende paranormale experimenten, perverse, vleesuiteenspattende SS soldaten en kippenvelbezorgende confrontaties met de gewetenloze volgelingen van de Fuhrer.

€ 19,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - The Godfather (zonder handleiding)

Xbox - The Godfather (zonder handleiding) € 4,99

Welkom bij de familie Corleone. Na een leven vol sjacherklusjes en diefstalletjes ben je geaccepteerd in Amerika's beroemdste criminele organisatie. In The Godfather the Game is het aan jou om orders uit te voeren, respect te verdienen, je op te werken in de organisatie en New York City in bezit te nemen. Als je het goed doet, kun je zelfs eindigen als de volgende, allermachtigste Don.

€ 4,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Worms 3D

Xbox - Worms 3D € 9,99

Eindelijk komt Worms in 3D naar de PC en spelcomputers. De gameplay van Worms is niet veranderd, het draait allemaal nog om Turn Based Strategy, het inschatten van je tegenstander en maximale schade aanrichten. Alle bekende wapens uit de eerdere series zijn aanwezig: bazooka, granaten, dynamiet, luchtbombardementen...plus enkele nieuwe opties! Door de enorme hoeveelheid tactieken die gevolgd kunnen worden, de landschappen die telkens veranderen en volledig kapot gemaakt kunnen worden zal geen enkele strijd hetzelfde zijn.

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Commandos 2

Xbox - Commandos 2 € 9,99

Voer wederom het bevel over een team elite commandos in spectaculaire missies tegen het derde rijk. Voer geheime operaties uit in bunkers, artillerie stellingen, de beruchte colditz gevangenis, de bevroren steppen, een vliegkampschip en zelfs het Japanse hoofdkwartier. Achter de frontlinie moet je het uiterste halen uit de unieke vaardigheden van je manschappen en je eigen strategisch inzicht om je opdracht succesvol te voltooien. Meer actie! Sneller spel, maar je kunt nog steeds niet zonder uitgebreid aanvalsplan. Een gloednieuw systeem om binnen en buitenbeelden weer te geven en een volledige rotatie van de omgeving. Nieuwe speelbare karakt ...

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Xbox Console

Xbox - Xbox Console € 69

Dit pakket bestaat uit het volgende: - Microsoft Xbox spelcomputer inclusief aansluitkabels - Microsoft Xbox Controller

€ 69 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Destroy All Humans

Xbox - Destroy All Humans € 14,99

Gebruik de destructieve wapens en je aangeboren mentale krachten om het op te nemen tegen de meest gevreesde vijand in de melkweg: de mensheid! Speel de rol van Crypto, een buitenaardse strijder die naar de aarde is gestuurd om de weg vrij te maken voor de invasietroepen van Furon. Jouw missie is te infiltreren in de mensheid, ze te beheersen, hun hersenen over te nemen en ze uiteindelijk te vernietigen. Jij kiest de methode: infiltratie of desintegratie.

€ 14,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Sid Meier's Pirates

Xbox - Sid Meier's Pirates € 14,99

Xbox - Sid Meier's Pirates

€ 14,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Just Cause

Xbox - Just Cause € 9,99

In Just Cause neem je de rol over van de flamboyante Rico Rodriguez. Rico Rodriguez is een undercover CIA-agent. Jouw doel is om de corrupte regering van San Esperito te verwerpen. San Esperito is een eilandje in Zuid-Amerika en de regering is een groot gevaar voor de wereldvrede. Rico Rodriguez heeft dus een zware taak, want het leven van miljoenen mensen hangt af van zijn slagen. Just Cause biedt de speler volledige vrijheid. Dit is niet alleen het rondlopen, maar ook de missies zelf kun je op verschillende manieren voltooien. Zo is het mogelijk om de verschillende fracties op het eiland tegen elkaar uit te spelen. Maar je kunt ook lid word ...

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Call of Duty Finest Hour

Xbox - Call of Duty Finest Hour € 9,99

Ervaar de dramatische intensiteit van de voorste linies van het slagveld door de ogen van gewone soldaten in deze grimmige en epische WWII first-person action game. Call of Duty is de meest cinematische, intense en realistische oorlogsgame ooit. Bekijk de oorlog vanuit de ogen vanuit verschillende soldaten. Begin als een Ameikaanse D-Day parachutist, ervaar de oorlog als Britse Special Forces officer en tenslotte als Rusissche soldaat in Stalingrad.

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Call of Cthullhu Dark Corners of Earth

Xbox - Call of Cthullhu Dark Corners of Earth € 19,99

Call of Cthulhu - Dark corners of the Earth is een first-person horror game die intense actie met adventure elementen combineert, alles geïnspireerd op het werk van H.P. Lovecraft. Je zult je vaardigheden in onderzoeken, ontdekken en vechten moeten combineren om succesvol te zijn tegen het kwaad in hoogst eigen persoon. - Divers aantal locaties om te onderzoeken, van stille dropjes tot buitenaardse plekken. Je kunt zelfs naar Deep City One. - Een dynamisch geestesgezondheid systeem, compleet met paniekaanvallen, paranoia en hallucinaties. - Ontzettend gedetaileerde real-time graphics met atmosperic lighting en dynamic shadows. - Zowel vechten ...

€ 19,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Panzer Dragoon Orta

Xbox - Panzer Dragoon Orta € 49,99

Bij het horen van de titel denkt menigeen ongetwijfeld aan een nieuwe game waarin tanks centraal staan. In zekere zin is dat ook wel het geval, want de draken in dit spel van Sega gedragen zich als vliegende tanks. Wat is het geval? In een verre toekomst balanceert de wereldbevolking op het randje van uitsterven. Het Keizerrijk regeert met harde hand en een klein groepje rebellen vecht wanhopig met alle mogelijke middelen tegen de overheersing. De strijd lijkt bij voorbaat kansloos. Totdat een jonge dame, Orta, zich verdiept in oude mythes. Het meiske blaast draken uit een grijs verleden nieuw leven in en leert zowaar om de vuurspuwende monst ...

€ 49,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - NHL 2002

Xbox - NHL 2002 € 6,99

Word de held in NHL 2002. Ga recht op het net af om de beslissende goal te maken. Verdedig je eigen goal met je leven om je tegenstander dwars te zitten, en bekijk het allemaal vanuit het oogpunt van de speler.

€ 6,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Def Jam Fight for NY

Xbox - Def Jam Fight for NY € 14,99

Erick Sermon? Ghostface Killah? Lil Kim? Welkom in New York City. Met vijf verschillende vechtstijlen, bona fide hiphop artiesten als speelbare personages en een puike soundtrack biedt Fight for NY een brutale portie straatvechten op z'n allerrauwst. Leer de trucjes van de straat, krijg de overhand via speciale wapens en knok jezelf door interactieve arena's - met agressief publiek - in je poging de onderwereld in handen te krijgen. Je kunt zelfs je eigen personage ontwerpen! Da's nog eens bling bling voor je geld.

€ 14,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Halo 2 (classics)

Xbox - Halo 2 (classics) € 9,99

Halo 2 is het vervolg op de zeer succesvolle en alom geprezen Halo: Combat Evolved. In Halo 2 gaat het epos verder, wanneer Master Chief, een genetisch gemanipuleerde supersoldaat, het enige is dat in de weg staat tussen de meedogenloze Covenant en de vernietiging van de mensheid.

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Tony Hawk's Pro Skater 3

Xbox - Tony Hawk's Pro Skater 3 € 9,99

De top van skateboardingprofessionals is weer terug. In Tony Hawks Pro Skater 3 draait alles om trucjes. Het skateboarden voelt heel echt aan en de graphics zijn fantastisch. Aardig aan het spel is dat je de skaters en de levels zelf kunt bewerken met een level editor. De animaties zijn volledig correct en zelfs de manier waarop je van je skateboard valt is aangepast aan de situatie. De levels zijn nu veel levendiger door volledige omgevingen met publiek en verkeer. Het principe van het spel is onveranderd gebleven: eerst moet je in het level bepaalde doelstellingen bereiken, om op die manier van het ene sublevel in het andere sublevel over t ...

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Beyond Good and Evil

Xbox - Beyond Good and Evil € 14,99

Word overrompeld in dit epische avontuur met actie reporter Jade. De vredige planeet Hyllis wordt bedreigd door buitenaardse wezens en is uiteindelijk bijna door hen overrompeld. Jade, de actie reporter en bewoner van Hyllis probeert uit alle macht haar eiland te verdedigen. Ze heeft daarbij vreemde visioenen en weet niet wat ze daarmee aanmoet. De overheid beweert dat de planeet nu helemaal veilig is. Echter, Jade vermoedt dat er meer achter de buitenaardse invasie zit. Ze komt in contact met een ondergrondse verzetsorganistaie en dan begint haar avontuur wat haar brengt tot in het hart van de samenzwering. Jade is vastbesloten het complot t ...

€ 14,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox - Xbox Controller

Xbox - Xbox Controller € 14,99

De Xbox Controller bied stevige gameplay in combinatie met stijl en kracht.

€ 14,99 Eergisteren landelijk, ZH
Xbox - Tony Hawk's Pro Skater 4

Xbox - Tony Hawk's Pro Skater 4 € 9,99

Nollie! Kickflip! Ehm... twisteroo! Zelfs als jouw kennis van skate-termen minder groot is dan die van ons, scheer je met het briljante Tony Hawk's Pro Skater 4 over de stoep als een pro. Net als Tony's 1, 2 en 3, biedt deze vierde game strakke besturing, messcherpe beelden, reusachtige skateparken (ditmaal variërend van San Fransisco tot Alkatraz) en een massa aan levensechte trick-kanjers zoals Bob Burnquist, Elissa Steamer en The Man Himself. En wat is er dan nieuw? Meer dan genoeg. De meest opvallende ommezwaai is de afwezigheid van de tik-tak-tijdklok die begon te tikken bij het betreden van ieder park. Je bent nu dus vrij om alles te on ...

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 35
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 699
RSS Feed