Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Xbox 360

Xbox 360 - Skate 2

Xbox 360 - Skate 2 € 14,99

Skate 2 speelt zich vijf jaar af na het eerste deel en laat je terugkeren naar de straten van San Vanelona. De stad is bijna onherkenbaar ten gevolg van een ramp, een daaropvolgende evacuatie en de heropbouw door het zogenaamde Mongocorp. Het bedrijf beschermt hun nieuwe eigendommen zeer goed, dus meer dan ooit zul je rekening moeten houden met beveiligingsagenten die skaters liever zien gaan dan komen. Het is aan jou en je vrienden om de stad stukje bij beetje weer leefbaar, en vooral "skatebaar", te maken.

€ 14,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox 360 - Disney Infinity (game only)

Xbox 360 - Disney Infinity (game only) € 9,99

Portal en figuurtjes niet inbegrepen, dit is alleen de game software. Speel in hun werelden. Disney Infinity ontketent de vrijheid om met jouw favoriete Disney personages in verschillende Disney/Pixar werelden te spelen zoals nog nooit tevoren! Vecht tegen vijanden, los puzzels op, overkom obstakels en ga op verschillende unieke missies. Of creeer je eigen avontuur. Creeer je eigen wereld! Bouw, sloop, verander en combineer - Er zijn geen regels! Nodig je vrienden uit en speel samen, ook online!

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Xbox 360 - IL-2 Sturmovik Birds of Prey

Xbox 360 - IL-2 Sturmovik Birds of Prey € 19,99

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey is een grote game waarbij jij vanuit de lucht met je vliegtuig allerlei vijandelijke doelen moet aanvallen, daarnaast zal je missies tegenkomen waarbij je een transport moet beschermen of waarbij je bombardementen moet leiden. Er zijn vijf oorlogen opgenomen in deze game. de slag van Brittanië, Stalingrad, Berlijn, Sicilië en Korsun. Dit zijn de grootste luchtgevechten van de Tweede Wereldoorlog. De game is dankzij de verschillende moeilijkheidsgraden voor iedereen erg toegankelijk.

€ 19,99 2 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - The Elder Scrolls 4 Oblivion (5th Anniversary

Xbox 360 - The Elder Scrolls 4 Oblivion (5th Anniversary € 19,99

The Elder Scrolls 4 Oblivion 5th Anniversary Edition bestaat uit de orginele 'award winning game of the year' Oblivion en de expansions Knights of the Nine en Shivering Isles. Met het 5 jarig bestaan van deze game is nog altijd een zeer populaire game onder de RPG fans.

€ 19,99 2 dagen landelijk, ZH
Fifa 09 xbox 360

Fifa 09 xbox 360 € 2,99

Omschrijving: Fifa 09 xbox 360 nieuw in seal Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 2,99 5 dagen Koudum, FR
Xbox 360 - Sonic Unleashed

Xbox 360 - Sonic Unleashed € 14,99

Daar komt hij weer, je favoriete karakter: Sonic. Dit keer in een avontuur dat de klassieke 2D gameplay combineert met een next gen game van formaat. Sonic beweegt zich in een rijke wereld waarin je het verloop bepaalt. De wereld is gebroken door de gevaarlijke Dr Eggman, het is aan jou om de aarde te maken. Je komt terecht in een race tegen de tijd om de aarde te redden!

€ 14,99 5 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - World Snooker Championship 2007

Xbox 360 - World Snooker Championship 2007 € 14,99

World Snooker Championship 2007 is het mekka voor snookerfans overal ter wereld. In dit spel vin je niet alleen de top tien officiele toernooien van de wereld, inclusief het Mosconi cup toernooi tussen de USA en Europa en het Wereldkampioenschap. Spelers kunnen het daarnaast opnemen tegen meer dan 20 snookerspelers met verschillende vaardigheden en attributen.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Rock Band 3

Xbox 360 - Rock Band 3 € 19,99

Rock Band 3 is het nieuwe deel in de Rock Band-serie en deze keer speel je niet alleen gitaar, drums of zing je erop los, je kan ook als toetsenist met een keyboard aan de slag. De 83 nummers tellende setlist laat je, met in totaal zeven vrienden, een ware band vormen. Met behulp van een nieuwe set instrumenten en de pro-modus is het tevens mogelijk om echt een instrument te leren spelen.

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Earth Defense Force 2025

Xbox 360 - Earth Defense Force 2025 € 14,99

De Earth Defence Force, een gezamelijk multinationaal leger, word gevormd na het ontdekken van een buitenaards bezoek voor het geval dat de buitenaardse wezens kwade bedoelingen hebben. In het jaar 2017 bleek dit zo te zijn, de EDF vocht hevig tegen de Ravagers, een ras van reusachtige insecten, robots, UFO's en gigantische reptiel monsters. Acht jaar na het verslaan van de laatste Ravager in Arizona, vallen ze weer aan met nieuwe monsters. Onder deze monsters vind je Retiarius, een spin-achtig wezen dat grote spinnenwebben en gigantische bijen maakt. In het jaar 2025, met de EDF de aarde wederom verdedigen tegen de buitenaardse invasie.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Xbox 360 Live 60GB Starter Pack

Xbox 360 - Xbox 360 Live 60GB Starter Pack € 29,99

Een Xbox 360 zonder harde schijf gekocht en wil je nu toch online gamen? Dan is dit pakket een uitkomst. Met de 3 maanden Xbox live kan je meteen online, op de hard disk van 60 Gigabite kan je content downloaden en met de headset kan je met andere online gamers praten.Dit is een harde schijf voor het oude model van de Xbox 360! Het werkt dus niet met de nieuwe Slim modellen!

€ 29,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Lips Party Classics

Xbox 360 - Lips Party Classics € 14,99

Lips: Party Classics is het derde deel in de succesvolle Lips serie dat in Nederland bekend werd door o.a. Popstars. Pak je microfoon maar alvast uit de kast en warm je stembanden op, want met de ultieme partynummers van The Village People, Kiss, Chumbawumba en The Spice Girls kun je weer de sterren van de hemel gaan zingen. Mede dankzij de bewegingsgevoelige microfoons staat Lips voor 100% plezier. 40 nieuwe nummers van wereldwijde party klassiekers.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Borderlands 2 Game of the Year Edition

Xbox 360 - Borderlands 2 Game of the Year Edition € 14,99

Borderlands 2 GOTY Edition bevat naast de originele game ook nog de vier DLC uitbreidingen. De DLC uitbreidingen zijn: - Captain Scarlett and her Pirates Booty, - Mr. Torgues Campaign of Carnage, - Sir Hammerlocks Big Game Hunt, - Tiny Tinas Assault on Dragon Keep

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - The Walking Dead Survival Instinct

Xbox 360 - The Walking Dead Survival Instinct € 19,99

In deze bloedstollende first person shooter, gebaseerd op de gelijknamige TV-reeks, kruip jij in de huid van Daryl Dixon. Samen met zijn broer Merle beleven ze een griezelig, onvergeeflijk avontuur tijdens hun tocht doorheen het landelijke Georgia op weg naar het veilige - of dat is tenminste toch het gerucht - Atlanta. Onderweg krieoelt het van de zombies, wat ervoor zorgt dat de broertjes alles uit de kast moeten halen om te kunnen overleven. Onderweg zullen Daryl en Merle andere personages ontmoeten, en het is aan de speler om te beslissen of ze deze overlevenden meenemen tijdens hun tocht, of simpelweg achterlaten.

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Thrillville off the Rails

Xbox 360 - Thrillville off the Rails € 14,99

Thrillville: Off The Rails laat je je eigen pretpark ontwerpen, bouwen en er zelf in rondlopen. Jij bent de directeur van het park en kunt ervoor kiezen om duizelingwekkende en spannende achtbanen te ontwerpen. Daarnaast zijn er honderden verschillende attracties om te maken: mini-golf, kartbanen, arcadehallen, maneges, kermissen en nog veel meer. In je park kun je gebruik maken van 15 verschillende thema's. Hieronder bevinden zich onder andere een piratenthema, een horrorthema, een ninjathema en een maanthema. Als je je attractie hebt gebouwd kun je er zelf in plaatsnemen in en zo genieten van je eigen ontworpen achtbaan. Bovendien kun je in ...

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Tekken 6

Xbox 360 - Tekken 6 € 14,99

Ga het gevecht aan in Tekken 6. Veel bekende gezichten in Tekken 6 maar de nieuwe karakters maakt dat de game de grootste lineup ooit heeft in de reeks. De toch al rijke gaming ervaring is nog beter, diepere karakters met allerlei aanpassingsopties. Spelers kunnen ook online gamen. Bereik jij wereldheerschappij met Tekken 6?

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - The Witcher 2 Assassins of Kings (Enhanced

Xbox 360 - The Witcher 2 Assassins of Kings (Enhanced € 19,99

De bekroonde PC RPG komt eindelijk naar de Xbox 360. Neem de rol aan van Geralt, een professionele monster jager. In Assassins of Kings ga jij op pad om de identiteit van een groep moordenaars te onthullen. Deze groep is verantwoordelijk voor het afslachten van de heersers van de noordelijke koninkrijken. Jouw onderzoek leidt je van de rivier Pontar naar het woelige grensgebied tussen Temeria, Kaedwen en Aedrin waar je verwikkeld raakt in een conflict tussen de sterkste krachten van deze wereld.

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Kung Fu Panda

Xbox 360 - Kung Fu Panda € 19,99

Kung Fu Panda is de game van de gelijknamige animatiefilm. Net als in de film wordt de hoofdrol vertolkt door Po, een dikke pandabeer die werkt in het restaurant van zijn vader. Het maken van noedels is echter niet de grote droom van Po, hij wil eigenlijk niets liever dan kungfumeester worden. Maar dat lijkt een droom die Po nooit kan waarmaken. Tot hij bij een kungfuverkiezing verzeild raakt en benoemd wordt tot de nieuwe Dragon Warrior benoemd wordt. De speler wordt als Po opgeleid in dertien levels om uiteindelijk de ultieme vijand te verslaan: Tai Lung. Niet alleen moet de speler daarbij veel vechten, ook zijn er veel obstakels om te omze ...

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Transformers Devastation

Xbox 360 - Transformers Devastation € 14,99

De Transformers zijn terug, en deze keer word de game onder handen genomen door PlatinumGames. Je mag dus verwachten dat de unieke over-the-top stijl van games die bij PlatinumGames vandaan komen dat dit een unieke Transformers game gaat worden. De Autobots nemen het op tegen de Decepticons wanneer Megatron een manier ontdekt om de enorme kracht van Plasma Energy te gebruiken om de aarde te Cyberformen.

€ 14,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - StormRise

Xbox 360 - StormRise € 2,99

Voer het bevel vanaf de frontlinies! Beleef de opwinding van de strijd op een weergaloze manier in dit realtime strategiespel. Stormrise is de eerste echte next-gen 3D RTS die, via het derde persoonoverzicht je middenin de actie plaatst. Geen enkele andere RTS-titel combineert dit niveau van verdieping en emotionele intensiteit met de omvang en diepte van een strategiespel. Ontworpen voor next generation consoles, plaatst Stormrise je als een heroisch leider aan de frontlinies om leiding aan je troepen te geven.

€ 2,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Alan Wake

Xbox 360 - Alan Wake € 4,99

Jij speelt als Alan Wake, een succesvolle schrijver, die echter al jaren niets meer op papier krijgt. Zijn vrouw Alice wil hem proberen van dit writers block af te helpen door met hem op vakantie te gaan naar het schijnbaar idyllische stadje Brightfalls. Al snel gaat er van alles mis, Alice verdwijnt op mysterieuze wijze en vanaf hier wordt je als speler ondergedompeld in een intense en filmische wereld waar het mogelijk is om je vrij te verplaatsen in realistische, dynamische en interactieve omgevingen. Alan Wake is 'mission-based' met een uitermate spannende en uitdagende verhaallijn, die bol staat van overwachte wendingen. Het is aan jou a ...

€ 4,99 3 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 50
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 995
RSS Feed