Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Xbox 360

Xbox 360 - Assassin's Creed 4 Black Flag (classics)

Xbox 360 - Assassin's Creed 4 Black Flag (classics) € 4,99

Het jaar is 1715. Piraten heersen over het Caribische gebied en hebben hun eigen, wettenloze Republiek gestart waar corruptie, hebzucht en wreedheden de orde van de dag zijn. Tussen deze verstotelingen zit de jonge kapitein Edward Kenway. Zijn strijd voor glorie heeft hem het respect van legendes als Blackbeard gekregen. Maar diezelfde strijd heeft hem ook in de eeuwenoude oorlog tussen de Assassins en Templars gebracht, een oorlog die wellicht alles wat de piraten hebben opgebouwd, weer kan vernietigen. Welkom in de Gouden Eeuw van de Piraterij.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Devil May Cry HD Collection

Xbox 360 - Devil May Cry HD Collection € 14,99

Dit pakket bestaat uit de HD remakes van de volgende games: - Devil May Cry - Devil May Cry 2 - Devil May Cry 3 Special Edition

€ 14,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Warhammer 40.000 Space Marine

Xbox 360 - Warhammer 40.000 Space Marine € 2,99

In Space Marine staat de speler voortdurend midden in de actie, er is geen tijd om dekking te nemen. De orks komen in groten getale en de speler slaat, schiet en hakt zich hier een weg doorheen. Titus kan snel schakelen tussen korteafstandswapens, zoals zijn zaag en hamer, en vele soorten vuurwapens voor de langere afstanden. Naast de verhaalmodus, heeft Warhammer 40,000: Space Marine ook een multiplayermodus waarin twee teams, de Space Marines en de Chaos Space Marines, het tegen elkaar opnemen. In deze multiplayer, waarin tot zestien mensen tegelijk kunnen spelen, verdienen gamers ervaringspunten om nieuwe wapens en bepantsering mee vrij te ...

€ 2,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Fast and Furious Showdown

Xbox 360 - Fast and Furious Showdown € 19,99

Word een lid van de crew van Toretto. Warm je banden alvast op want dit word een intensieve rit. Je moet een team vormen en de gevaarlijke internationale bende die moet gepakt worden door jouw team. Kruip achter het stuur van een aantal van's werelds meest intense auto´s.

€ 19,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Hunters Trophy 2

Xbox 360 - Hunters Trophy 2 € 4,99

In Hunter's Trophy 2 wandel je als jager door wildernis op zoek naar je volgende prooi. Je loopt bepakt en gewapend door verschillende natuuromgevingen en loopt een zelfgemaakte jachtroute. Je ziet iets ritselen in de bosjes, je richt je ogen op het onbekende, legt aan en wacht totdat het beest tevoorschijn komt in Hunter's Trophy 2! Er zijn drie spelmodi in Hunter's Trophy 2, Je start met de jachtcursus om je jachtkunde op peil te brengen, waarna je je jachtlicentie krijgt. Er is een schietbaan waar je oefent met vaste of bewegende objecten en vergelijkt je punten met je vrienden!

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - El Shaddai Ascension of the Metatron

Xbox 360 - El Shaddai Ascension of the Metatron € 5,99

El Shaddai: Ascension of the Metatron vertelt het verhaal van Enoch, een engel die naar de aarde is gekomen om te bemiddelen tussen God en de gevallen engelen. God wil de aarde laten overstromen zodat alle gevallen engelen ten onder gaan. Aan Enoch de taak om de engelen op te sporen om zo de overstroming te voorkomen. De gameplay van El Shaddai is in principe heel simpel. Vechten doe je met een knop en draait vooral om timing. Druk je de knop langer in dan voer je een krachtigere aanval uit, druk je deze snel achter elkaar in dan maak je ook snelle slagen. Het draait hierbij om het zo vloeiend mogelijk combineren van verschillende vechtbewegi ...

€ 5,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - NASCAR 08

Xbox 360 - NASCAR 08 € 9,99

Kruip achter het stuur van een revolutionaire Nascar -wagen en scheur je een weg naar het Nascar Nextel Cup Series-kampioenschap in NASCAR 08. Als groentje en nieuwkomer op het circuit, moet je je vaardigheden als racer verbeteren om licenties en contracten van gierige eigenaars in de wacht te slepen en legendarische topwagens van de grootste Nascar -sterren vrij te spelen. Race mee in de Nascar Nextel Cup Series, Nascar Busch Series en Nascar Craftsman Truck Series om meer ervaring op te doen en pas vervolgens de besturing van je auto aan op jouw rijstijl.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Battlefield 4

Xbox 360 - Battlefield 4 € 4,99

Battlefield 4 is het toonaangevende actiespel bestaande uit een aaneenschakeling van momenten die de grens tussen spel en glorie doet vervagen. Dankzij de geavanceerde, krachtige en realistische Frostbite 3 engine, biedt Battlefield 4 een ongeëvenaard intense en dramatische spelervaring. Alleen in Battlefield kun je de gebouwen verwoesten die de vijand beschermen. Alleen in Battlefield kun je een aanval leiden vanaf een aanvalsboot, -tank, of -vliegtuig. Battlefield laat je toe om meer te doen en meer te zijn door jou de vrijheid te geven om jouw sterke punten uit te spelen, zodat je een weg naar de overwinning kan banen. Naast de kenmerkende ...

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Hunted The Demon's Forge

Xbox 360 - Hunted The Demon's Forge € 4,99

Hunted: The Demon's Forge is een cooperatieve aktie game die zich afspeeld in een donkere fantasy wereld en plaatst je oog in oog met grote hordes van gevaarlijke vijanden. Of je nu houdt van gevechten op lange afstand met E'lara of liever een zwaard in iemand steekt met Caddoc, Hunted bied een uitdaging voor elk type speler.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Bionic Commando

Xbox 360 - Bionic Commando € 2,99

In Bionic Commando keer je terug in de rol van Nathan Spencer. Spencer wordt bedrogen door een commandant bekend als Super Joe. Hij is veroordeelt voor misdaden die hij niet pleegde en zal worden geexecuteerd. Als de dag daar is ontploft er een experimenteel explosief in Ascension City. De daders: een groep terrerosten met de naam Bio-Rain. De stad ligt in puin en Joe heeft geen andere keus dan Spencer een deal aan te bieden. Spencer moet in actie komen!

€ 2,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - BodyCount

Xbox 360 - BodyCount € 9,99

Bodycount frist het FPS genre op, door het te perfectioneren van juist dàt ene onderdeel waar dit soort games voor bedoeld zijn: schieten! Bodycount legt de focus op de meest intense en beste shooter-fun binnen het genre. Naast het wapengeweld in de game, is het ook mogelijk om de wereld compleet te vernielen. Niet langer kun je je verschuilen achter een houten hekje. Alles wat in de echte wereld kapot kan, zal ook kapot gaan in Bodycount! Als lid van the Network zul jij in allerlei werelddelen op pad moeten om terroristen te verslaan met als ultieme doel het opsporen van The Target, een mysterieuze organisatie die uit is op werelddominatie.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Duke Nukem Forever

Xbox 360 - Duke Nukem Forever € 4,99

Het verhaal achter Duke Nukem Forever is de terugkeer van Dr. Proton, een gestoorde Cyborg van het originele spel. Dr. Proton heeft Area 51 overgenomen. Area 51 is een woestijn complex buiten Las Vegas waar de overheid hun gevangen genomen alien artifacts bewaren. De kwade dokter gebruikt deze ruimte nu om aliens van over de gehele wereld te recruteren, in een duister complot om de gehele aarde over te nemen. Alleen een man kan hem stoppen en dat is onze eigen Duke.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Fight Night Round 4

Xbox 360 - Fight Night Round 4 € 14,99

Vertrouw op je instinct en mep je tegenstander in de touwen. Beoordeel de lichaamstaal van je tegenstander en pas je acties er op aan. Creeer je eigen vechtstijl. De gelicentieerde boksers gebruiken tactieken en strategieen die niet van echt zijn te onderscheiden. De AI past zijn stijl aan tijdens het gevecht om jou te pakken op je zwakkere punten.

€ 14,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Rogue Warrior

Xbox 360 - Rogue Warrior € 2,99

In Rogue Warrior speel jij Richard 'Demo Dick' Marcinko, een echt bestaande Amerikaanse soldaat, en ga je de strijd aan met Noord Koreaanse terroristen tijdens de Koude Oorlog. Mickey Roarke, bekend van Sin City en The Wrestler doet de voice-acting van de gehardende hoofdpersoon. Richard heeft onder andere de beschikking over 25 unieke killing moves. Daarnaast is de game in coöperatieve modus met 4 spelers te spelen en online met 24 spelers. Daarbij kunnen spelers hun eigen multiplayermaps samenstellen uit secties van bestaande maps.

€ 2,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Hitman Absolution

Xbox 360 - Hitman Absolution € 5,99

Hitman Absolution is alweer het vijfde deel in de serie. Agent 47 keert terug als de meest succesvolle huurmoordenaar maar dit keer is hij de target. Zijn voormalig opdrachtgever Diana heeft zijn identiteit openbaar gemaakt, jouw missie, wraak. Het nieuwe systeem brengt de nodige toevoegingen aan de bestaande formule, zo kan je nog steeds als silent assassin te werk gaan, maar heb je ook een assassin vision die je instaat steld door muren te kunnen kijken. Natuurlijk is het nog steeds essentieel om je te vermommen en te infiltreren, dit is nu nog beter uitgewerkt, zo kun je gebaren maken die overeenkomen met die van je doelwitten waardoor je ...

€ 5,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Monster High New Ghoul In School

Xbox 360 - Monster High New Ghoul In School € 9,99

Come roam the halls of Monster High and get to know your new classmates. Join clubs, make friends and dress up in fierce fashions. But be aware, there's something strange going on at Monster High! Cleo's new amulet has been cursed by the spirit of Spookenhamen, and the student body is falling under his spell. Use your skills and savvy to help save the school and all your new classmates from the mummy's curse! Be Yourself. Be Unique. Be a Monster. Play through an all new story-driven adventure featuring over 40 of your favorite Monster High characters! Create your own unique monster self - choose from dozens of skin tones, hair colors and styl ...

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Call of Duty Black Ops 3

Xbox 360 - Call of Duty Black Ops 3 € 14,99

Let op: Call of Duty Black Ops 3 is enkel online te spelen voor de Xbox 360. Black Ops 3 is speelt zich af in een duistere, grimmige toekomst waar nieuwe Black Ops soldaten bestaan die zodanig zijn gemodificeerd dat de lijn tussen mens en robot vervaagd. Deze modificaties bepalen hoe de oorlog word uitgevochten, een nieuw soort oorlog begint. Inclusief de eerste Call of Duty Black Ops als digitale game download!

€ 14,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - IHF Handball Challenge 14

Xbox 360 - IHF Handball Challenge 14 € 9,99

Handbalfans kunnen zichzelf eindelijk op de proef stellen met deze allereerste simulatie met 20 nationale teams en 80 teams uit de meest prestigieuze ligas : de Ligue Nationale de Handball (Frankrijk), de Toyota Handball-Bundesliga (Duitsland) en de Liga Asobal (Spanje). Je kunt ook je eigen spelers creren, een team samenstellen en deelnemen aan nationale ligas of internationale toernooien of het opnemen tegen maximaal drie vrienden in een snel spel.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Midway Arcade Origins

Xbox 360 - Midway Arcade Origins € 9,99

Midway Arcade Origins brengt de ultieme arcade ervaring met meer dan 30 klassiekers uit de gouden eeuw van de arcade spellen. Spelers kunnen genieten van hun favoriete arcade spellen, nu met co-op multiplayer, achievements en leaderboards. Midway Arcade Origins bevat de volgende games: - 720° - APB - Arch Rivals - Bubbles - Championship Sprint - Defender - Defender II - Gauntlet - Gauntlet II - Joust - Joust 2 - Marble Madness - Pit-Fighter - Rampage - Rampart - Robotron: 2084 - Root Beer Tapper - Satan's Hollow - Sinistar - Smash TV - Spy Hunter - Spy Hunter II - Super Off Road - Super Sprint - Toobin' - Total Carnage - Tournament Cyberball ...

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze

Xbox 360 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze € 9,99

Teenage Mutant Ninja Turtles, Danger of the Ooze is a side-scrolling action-adventure video game featuring our four favorite half-shelled heroes Leonardo, Donatello, Raphael and Michelangelo who keep watch over New York Citys citizens. This original title evolves the shell-shocking experience with new story beats tied to Nickelodeons hit TV show, new combat mechanics, new environments to explore, and several progression options. Features: - A New Look for New York: The Big Apple has had a big makeover. From its highest rooftop to its darkest underbelly to the gateway to Dimension X, NYC is one sprawling, interconnected world that can be tackl ...

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 67
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.330
RSS Feed