Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - Harvest Moon Boy & Girl

Sony PSP - Harvest Moon Boy & Girl € 29,99

Kies het personage dat jij wilt in deze epische boerderij game. In Harvest Moon: Boy & Girl moet je kiezen tussen Destiny (speel als een jongen) of Fate (speel als een meisje). Het lot van je familie en vrienden rust op jou.

€ 29,99 Eergisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Dissidia 012 Final Fantasy

Sony PSP - Dissidia 012 Final Fantasy € 19,99

DISSIDIA 012 [duodecim] FINAL FANTASY is de grote opvolger van de kaskraker DISSIDIA FINAL FANTASY, met een winnende mix van Beat 'Em Up-actie RPG diepgang en de meest gedenkwaardige helden en schurken uit de werelden van de FINAL FANTASY-serie. De titel verwijst naar de '12e strijd' (duodecim betekent 12 in het Latijn), een nieuwe oorlog tussen Cosmos en Chaos die de basis van het verhaal vormt. Voor deze strijd heb je zowel goede als slechte bondgenoten nodig. DISSIDIA 012 [duodecim] FINAL FANTASY bevat tevens nieuwe spelmodi, verhaalmissies, items, alternatieve kostuums en gevechtsfuncties. Daarmee borduurt het spel in alle opzichten voort ...

€ 19,99 5 dagen landelijk, ZH
PS Vita - Disgaea 3 Absence of Detention (losse cassette)

PS Vita - Disgaea 3 Absence of Detention (losse cassette) € 17

Disgaea 3: Absence of Justice vervolgt de tactische Role Playing Game-speelstijl waar de serie bekend om staat. Het derde deel draait om de jonge Mao, die zijn dagen slijt op een zogenaamde Netherworld School, genaamd de Maritsu Evil Academy. Die school is de omgekeerde wereld, waar falen wordt beloond en actief meedoen gestraft. Mao wil de beste leerling van de school en zogenaamde Overlord worden. Daarvoor moet hij nog meer lessen missen en minder in zijn lesboeken kijken. Daarnaast moet Mao het opnemen tegen concurrerende studenten en andere tegenstanders. Om dit aan te kunnen moet Mao diverse vechttechnieken onder de knie krijgen. Zo krij ...

€ 17 5 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Naruto Ultimate Ninja Heroes 3 (essentials)

Sony PSP - Naruto Ultimate Ninja Heroes 3 (essentials) € 9,99

Naruto Shippuden, Ultimate Ninja Heroes 3 stelt de vechtkunsten van spelers op de proef met intense en hectische gevechten wanneer zij met een van de 50 verschillende karakters waaronder Young Kakashi en Obito Uchida uit de Naruto Shippuden special Kakashi Chronicles. Voor de eerst keer in de geschiedenis van de serie is het in Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3 mogelijk om de gevechten uit de breiden tot vier spelers. Speel samen met je vrienden en ontketen een vernietigende Jutsu team aanval op je vijanden of blokkeer een krachtige Ultimate Jutsu van een vijand om zo een vriend te helpen of vijand te hinderen.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact

Sony PSP - Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact € 14,99

Spelers ontketenen hun Jutsu vaardigheden in de spannende 'Single-Player' en multiplayer modus. 'Single-Player' modus laat spelers deel nemen uit een van de explosieve gevecht scenes rechtstreeks uit Naruto Shippuden. De game vertelt de Naruto Shippuden verhaallijn vanaf het begin tot de meest recente afleveringen! Ad-hoc modus laat twee spelers samen missies en opdrachten voltooien in een cooperatieve stand. Spelers hebben toegang tot een brede selectie van karakters uit het Naruto Shippuden universum met de mogelijkheid om hun karakters te verbeteren naar het maximale.

€ 14,99 5 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Daxter (platinum)

Sony PSP - Daxter (platinum) € 4,99

Na jaren in de schaduw van Jak te hebben gestaan staat het spotlite eindelijk op Daxter. Vind uit hoe Daxter een held werd. Red Jak en ontdek Haven City. Verzamel daar aanknopingspunten die je naar Jak leiden.

€ 4,99 5 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Exit

Sony PSP - Exit € 2,99

Kruip in de huid van Mr. ESC (Escape) in deze actie game. Elke level heeft tot doel om mensen te vinden en hen, onder druk van de tijd, naar de uitgang te leiden.

€ 2,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Tekken Dark Resurrection (essentials)

Sony PSP - Tekken Dark Resurrection (essentials) € 4,99

Tekken Dark Resurrection brengt op de PSP meer dan 30 zelf te ontwikkelen karakters uit, inclusief de nieuwe tegenstanders Dragunov en Lili, de favorieten van de arcadeversie en de lang verwachte terugkomst van Armor King. Je hebt niet alleen de verschillende karakters in de palm van je hand, maar ook een grote keuze aan gamemodes. Je kunt zowel op tijd spelen als met multiplayer dankzij de Ad Hoc Wireless Mode.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Field Commander

Sony PSP - Field Commander € 4,99

Vernietig de vijand en verdien het respect dat je nodig hebt om een heldhaftige Field Commander te worden. Bereid je voor op strategische gevechten ter land, ter zee en in de lucht. Plan de aanval in meer dan 30 missies. Het is aan jou om de vijand telkens weer een stap voor te zijn.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Puddle of Mudd

Sony PSP - Puddle of Mudd € 4,99

Sony PSP - Puddle of Mudd

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Gamesellers.nl: PSP screen protector

Gamesellers.nl: PSP screen protector € 3,95

Omschrijving: Screen protector voor je PSP 1000, 2000 of 3000 serie. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 3,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: UMD behuizing / case

Gamesellers.nl: UMD behuizing / case € 2,95

Omschrijving: Is de behuizing van je PSP game kapot? Vervang deze met een nieuwe transparante behuizing. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 2,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: OTB autolader voor PSP / PSP Slim &

Gamesellers.nl: OTB autolader voor PSP / PSP Slim & € 4,95

Omschrijving: OTB autolader met gekrulde kabel geschikt voor: Sony PlayStation Portable (PSP) Sony PSP-1000 / PSP-1004 (1e generatie) Sony PSP-2000 / PSP-2004 / PSP Slim & Lite (2e generatie) Sony PSP-3000 / PSP-3004 / PSP Slim & Lite / PSP Brite (3e generatie) Sony PSP-E1000 / PSP-E1004 / PSP Street (5e generatie) Sony e-Readers Sony PRS-300 / PRS300 Sony PRS-600 / PRS600 TomTom - TomTom 1 (1e generatie) - TomTom Go 300 - TomTom Go 500 - TomTom Go 510 - TomTom Go 700 - TomTom Go 710 - TomTom Go 910 - TomTom Rider (1e generatie) - TomTom Rider (2e generatie) Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 4,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch zilver

Gamesellers.nl: PSP airform pouch zilver € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch blauw

Gamesellers.nl: PSP airform pouch blauw € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP 2 in 1 USB oplaadkabel

Gamesellers.nl: PSP 2 in 1 USB oplaadkabel € 3,95

Omschrijving: USB oplaad- én datakabel voor Sony PSP 1000, 2000 en 3000 series. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 3,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch wit

Gamesellers.nl: PSP airform pouch wit € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Sony PSP - Driver 76

Sony PSP - Driver 76 € 4,99

Driver 76 speelt voor A Driver: Parallel Lines. Deze game is weer de actie race game zoals je dat van Driver gewend bent. Ook is er de mogelijkheid de omgeving te voet te verkennen. Driver 76 is verdeeld in zes hoofdstukken met in totaal 27 missies. Naast de missies is het mogelijk om geld te verdienen door opdrachten uit te voeren. Veel mini-games en de mogelijkheid om via wi-fi de online multiplayer te spelen.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Formula 1 2009

Sony PSP - Formula 1 2009 € 14,99

Op de verpakking is de spectaculaire nachtelijke race afgebeeld die tijdens de FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP in 2008 voor het eerst in Singapore werd gereden. Met alle teams, coureurs, auto's en circuits uit het spectaculaire seizoen 2009 zorgt F1 2009 voor een zeer waarheidsgetrouwe ervaring van het FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP(TM). De PSP-versie geeft fans de kans om te genieten van 's werelds spannendste en aantrekkelijkste sport, die nog steeds aan populariteit weet te winnen.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Terminator 3

Sony PSP - Terminator 3 € 4,99

Ruim tien jaar nadat John Conner erin geslaagd is om de gevreesde Judgment Day te voorkomen, leeft hij helemaal afgesloten van de maatschappij en probeert hij zo weinig mogelijk gebruik te maken van eender welke machine. Ondanks dat hij niet verwacht dat het ooit nog tot een oorlog zal komen, is John nog steeds erg ongerust. En terecht. Op een dag arriveren er namelijk opnieuw twee Terminator's: een T-101 die John moet beschermen, en een nieuw prototype om hem te vernietigen: de T-X, een beeldschone en technisch perfecte vrouwelijke robot. De T-101 vertelt hem dat de dag des oordeels niet voorkomen kan worden, en dat John de Apocalyps gewoon ...

€ 4,99 3 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 46
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 903
RSS Feed