Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - Tokobot

Sony PSP - Tokobot € 14,99

De komst van de Tokobots geeft de wereld van platformgames een nieuwe impuls. De formatie kleine robots blijken tot ongekende prestaties in staat. Ze zijn je gereedschap, wapen en vriend terwijl je door het spel reist. Dit is in je eentje in een team werken. Het originele spelidee komt goed tot zijn recht op de portable. In een vreemd land bevolkt door zowel antieke wezens als hypermoderne mechanismen, ontdekt de jonge onderzoeker Bolt de Tokobots. Kleine robots die in formaties allerlei taken kunnen uitvoeren. Omdat ze net ontdekt zijn in een vergeten ruine weet niemand iets van de Tokobots. Bolt gaat met ze op ontdekking, om samen het gehei ...

€ 14,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Buzz de Slimste van Nederland

Sony PSP - Buzz de Slimste van Nederland € 9,99

Verzamel je familie en vrienden, pak je PSP en de show kan beginnen. Je strak geklede en bijdehante gastheer stelt de vragen, jij geeft zo snel mogelijk het juiste antwoord. Elke versie van Buzz!: De Slimste van Nederland is speciaal voor de mogelijkheden van het bijbehorende platform ontwikkeld. Zo neem je in de PS3-versie deel aan online quizzes, geef je de PSP van speler naar speler door in de Pass-Around Mode en laat de Multiplayer-stand van de PS2-versie maar liefst acht triviameesters tegen elkaar strijden!

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Ratchet & Clank Size Matters (essentials)

Sony PSP - Ratchet & Clank Size Matters (essentials) € 9,99

Geheel in de stijl van de rest van de serie, reis je als Ratchet en Clank door de melkweg. Ontdek en verover nieuwe plekken in hun futuristische universum. Met zowel bekende als nieuwe wapens en gadgets, zoals Blitz Cannon, Agents of Doom en Shrink Ray. In Ratchet & Clank: Size Matters komt alle actie en chaos uit eerdere series terug. Maak je eigen verdedigingssysteem waarmee je upgrades vrijspeelt en iets makkelijker door de uitdagende en hectische stukken van het spel komt.

€ 9,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Shrek the Third (zonder handleiding)

Sony PSP - Shrek the Third (zonder handleiding) € 4,99

Shrek the Third is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm. In het spel speel je uiteraard voornamelijk met Shrek. Tijdens dit actie/platformspel kom je personages tegen uit de film maar ook compleet nieuwe personages die speciaal voor het spel zijn ontworpen. Maak je echter geen zorgen, want er is nog genoeg plezier te beleven met Puss 'n Boots, Prinses Fiona, Artie en zelfs Cute Puss. In de meeste levels is het zaak om met Shrek en de andere personages van 'A-naar-B'; te komen. Ondertussen stuit je echter op vele tegenstanders die je kunt verslaan door er een flink potje op los te beuken. Zo is het mogelijk de tegenstanders neer te slaan ...

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Formula One 06 (platinum)

Sony PSP - Formula One 06 (platinum) € 4,99

Trek je racepak aan je stap in een Formule 1 wagen. Ready to go! In Formula One 06 draait alles om snelheid.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Ace Combat X Skies of Deception (platinum)

Sony PSP - Ace Combat X Skies of Deception (platinum) € 9,99

Ga de lucht in met gloednieuwe missies, kaarten en verhaallijnen en vlieg mee met het Southern Cross-eskader. De gelicenseerde vliegtuigen, verbluffende graphics en het verhaal zorgen voor een fascinerende PSP-game, boordevol snelle luchtgevechten. - De opwindende Ace Combat-reeks komt naar PSP, met een exclusieve nieuwe campagne - Uitgebreide draadloze speltypen voor meerdere spelers: vecht een-tegen-een of in teams en val gronddoelen aan - 'Strategic Al System': missiedoelen worden dynamisch bepaald door je acties tijdens de gevechten

€ 9,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Night Watch

Sony PSP - Night Watch € 4,99

Sony PSP - Night Watch

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Ridge Racer (zonder handleiding)

Sony PSP - Ridge Racer (zonder handleiding) € 4,99

Scheur op een van de beste en mooiste circuits uit de hele Ridge Racer serie. Maarliefst 58 auto's met de klassieke driftbesturing die je van Ridge Racer gewend bent en een nieuw nitro systeem voor extra snelheid.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Sony Memory Stick Pro Duo 1 GB

Sony PSP - Sony Memory Stick Pro Duo 1 GB € 6,99

Er is slechts een plaats voor al je games, foto-, video- en muziekbestanden en exclusieve PSP-downloads: je Memory Stick Duo. Met 1 GB is daar meer dan genoeg ruimte voor.

€ 6,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - WWE Smackdown vs Raw 2007

Sony PSP - WWE Smackdown vs Raw 2007 € 9,99

Kijk er niet alleen naar, beleef het zelf. WWE SmackDown vs. RAW 2007 tilt de intensiteit van het leven van een WWE-superster naar een nieuw niveau met nog nooit eerder vertoonde keuzemogelijkheden en controle. De allerbeste worstelgame ter wereld levert in de nieuwe generatie WWE-videogames essentiele nieuwe functies, onvoorstelbare graphics en meeslepende, zeer realistische WWE-actie in en buiten de ring.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Darkstalkers Chronicle the Chaos Tower (zonder

Sony PSP - Darkstalkers Chronicle the Chaos Tower (zonder € 9,99

Dat Capcom reeds een mooie collectie heeft aan fighting games bewijst de succesvolle Street Fighter serie. Ook met Darkstalkers zijn ze echter niet aan hun proefstuk toe. The chaos tower is namelijk reeds de zesde titel die binnen deze reeks wordt uitgebracht. De nieuwste PSP-versie is niet zomaar een port van een eerder verschenen game, maar gaat de beste elementen uit de vijf vorige Darkstalkers gaan combineren. In the chaos tower heeft Jedah, heer en meester van een van de drie hellen, alle Darkstalkers verzameld om een genadeloze competitie te houden waarin ze hun demonische werelden en zielen moeten trachten te redden. Intensiteit verzek ...

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
PS Vita - New Little Kings Story

PS Vita - New Little Kings Story € 29,99

New Little King's Story speelt zich af in een prachtige virtuele wereld waarin de speler in de rol van de koning stapt om het koninkrijk terug te winnen van 'The Nightmare'. Koning Corobo, een dappere 14-jarige, regeert over het getroffen land. De kwaadaardige Nightmare zorgt voor chaos en aast op de bevolking, waardoor zij in angst leven. Als jonge koning moet de speler zich verenigen met zijn onderdanen om terug te vechten en zo het koninkrijk terug te winnen. New Little King's Story is een game in de vorm van een reizend rollenspel, waarbij de speler de geïsoleerde groepjes onderdanen verenigt in een leger. Het spel laat de speler vrij doo ...

€ 29,99 6 dagen landelijk, ZH
PS Vita - Metal Gear Solid HD Collection

PS Vita - Metal Gear Solid HD Collection € 22,99

De PlaySation Vita collection bevat de verbeterde versies van de veelgeprezen titels Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Beide games hebben een grafische metamorfose ondergaan, daarnaast zijn de trofeeen en de veelbesproken control systems zo ontworpen om het meeste uit de mogelijkheden van het PlayStation Vita's touch-screen te halen. Daarnaast is de gebruikersinterface in evenwicht gebracht met Kojima Productions' unieke Transferring systeem om zo de gegevens uit te wisselen met de PlayStation 3.

€ 22,99 6 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Fifa 12

Sony PSP - Fifa 12 € 14,99

FIFA12 brengt revolutionaire nieuwe veranderingen met zich mee. FIFA12 heeft een niewe Player Impact Engine, een physics engine die nog beter alle fysieke aspecten van voetbal vertaalt naar ingame animatie. Verdere gameplay innovaties gebaseerd op het echte voetbal maken FIFA12 nog dieper en nog uitdagender voor gamers.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Shrek Smash n' Crash Racing

Sony PSP - Shrek Smash n' Crash Racing € 14,99

Shrek Smash 'n Crash stuurt je op een actievol raceavontuur door het Shrek universum. Je kunt kiezen uit je favoriete personages en spelen als Shrek, Fiona, Donkey, Puss N' Boots of als acht andere personages uit de wereld van Shrek. Nadat je je personage hebt gekozen kun je een van de komische voertuigen kiezen waarop je de race wilt racen zoals de stier van Puss N' Boots, Humpty Dumpty's eierschaal en Gingy's gebakje. Eenmaal in raceposities kun je door twaalf sprookjesachtige locaties racen. Zo kom je terecht in het moeras van Shrek, Far Far Away, het kasteel van de draak, Fairy Godmother's Factory en nog veel meer.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
PS Vita - Sly Cooper Thieves in Time

PS Vita - Sly Cooper Thieves in Time € 29,99

Sly Cooper, samen met zijn loyale vrienden Bentley en Murray, heeft zojuist zijn laatste grote klus voltooid wanneer hij zogenaamd geheugenverlies krijgt. Sly doet echter alsof zodat hij met Carmelita weg kan gaan, en daarmee de Thievius Raccoonus, het geheime boek van de Cooper familie over meester dieverij, in de zorg van Bentley. Na enige tijd komt Bentley erachter dat pagina's van het boek voor zijn ogen verdwijnen! Hij moet snel de bende weer bij elkaar zoeken om de Cooper Clan legende te bewaren van totale vernietiging.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Field Commander (zonder handleiding)

Sony PSP - Field Commander (zonder handleiding) € 7,99

Vernietig de vijand en verdien het respect dat je nodig hebt om een heldhaftige Field Commander te worden. Bereid je voor op strategische gevechten ter land, ter zee en in de lucht. Plan de aanval in meer dan 30 missies. Het is aan jou om de vijand telkens weer een stap voor te zijn.

€ 7,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - 300 March To Glory (zonder handleiding)

Sony PSP - 300 March To Glory (zonder handleiding) € 14,99

Geef leiding aan het glorieuze army of 300 Spartans. Het verhaal is gebasseerd op de motion picture van Zack Snyder. King Leonidas moet Xerxes verslaan met zijn enorme Perzische leger. Een game vol actie-combat, een intense belevenis.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Playstation Network Collection: Puzzle Pack

Sony PSP - Playstation Network Collection: Puzzle Pack € 2

Drie top puzzel games op 1 UMD! In deze bundel vind je de games Go! Puzzel, Lemmings en Go! Sudoku.

€ 2 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Baas in Eigen Bos (Open Season)(essentials)

Sony PSP - Baas in Eigen Bos (Open Season)(essentials) € 9,99

Open Season is een komische game waarin een groep bosdieren de rollen omdraait en achter een stel niets wetende jagers aan gaat. Allemaal om de tamme grizzlybeer Boog te redden. Deze arme beer is door de welbespraakte ezel Elliot overgehaald zijn comfortabele verblijf te verruilen voor het wilde leven in de natuur. Eén minpuntje voor Boog: het jachtseizoen duurt nog drie dagen! Jij kruipt in de huid van Boog of Elliot en haalt de bosdieren over zich tegen de jagers te keren. De meest originele middelen heb je tot je beschikking om het de mensen in hun broek te laten doen. Want hoe banger zij zijn, hoe eerder jij van ze af bent. Dus gooi stink ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 50
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 986
RSS Feed