Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - Tekken Dark Resurrection (platinum)

Sony PSP - Tekken Dark Resurrection (platinum) € 9,99

Tekken Dark Resurrection brengt op de PSP meer dan 30 zelf te ontwikkelen karakters uit, inclusief de nieuwe tegenstanders Dragunov en Lili, de favorieten van de arcadeversie en de lang verwachte terugkomst van Armor King. Je hebt niet alleen de verschillende karakters in de palm van je hand, maar ook een grote keuze aan gamemodes. Je kunt zowel op tijd spelen als met multiplayer dankzij de Ad Hoc Wireless Mode.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Ratchet & Clank Size Matters (essentials)

Sony PSP - Ratchet & Clank Size Matters (essentials) € 4,99

Geheel in de stijl van de rest van de serie, reis je als Ratchet en Clank door de melkweg. Ontdek en verover nieuwe plekken in hun futuristische universum. Met zowel bekende als nieuwe wapens en gadgets, zoals Blitz Cannon, Agents of Doom en Shrink Ray. In Ratchet & Clank: Size Matters komt alle actie en chaos uit eerdere series terug. Maak je eigen verdedigingssysteem waarmee je upgrades vrijspeelt en iets makkelijker door de uitdagende en hectische stukken van het spel komt.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Sony PSP AC Power Adapter

Sony PSP - Sony PSP AC Power Adapter € 9,99

Officiële Sony stroom adapter, te gebruiken met de Sony PSP console. - ingangsvoltage: 100-240V - spanning 5V Geschikt voor gebruik met de volgende modellen: - PSP-1000 / PSP-1004 - PSP-2000 / PSP-2004 / PSP Slim & Lite - PSP-3000 / PSP-3004 / PSP Slim & Lite / PSP Brite - PSP-E1000 / PSP-E1004 / PSP Street

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Geronimo Stilton

Sony PSP - Geronimo Stilton € 9,99

Stort je op een episch avontuur op PSP. Maak kennis met Geronimo Stilton, uitgever van de de Wakkere Muis, de belangrijkste krant van Muizeneiland. Begeleid Geronimo Stilton op zijn kleurrijke zoektocht door het Fantasia terwijl hijpuzzels en breinbrekers oplost en allerlei spannende uitdagingen overwint. Geniet van een fascinerend en boeiend verhaal dat zowel kinderen als ouders zalbetoveren en op de populaire boekenreeks is geinspireerd.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - The Fast and the Furious

Sony PSP - The Fast and the Furious € 14,99

GeA¯nspireerd door de gebeurtenissen in de film van Universal Pictures, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, dompelt deze game je onder in de underground-wereld van het straatracen. Gesitueerd in een omgeving die ontleend is aan de film, bevat de game een baanbrekend drift-mechanisme dat de kunst van het driften toegankelijk maakt voor zowel beginnende als ervaren racegame-coureurs. De spelervaring biedt revolutionaire nieuwe systemen als de 'Drift Indicator', die van The Fast and the Furious de meest toegankelijke en tegelijkertijd toch ook de meest realistische driftgame ooit maken! Neergestreken in de voorste gelederen van het driftrace- ...

€ 14,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - ModNation Racers (essentials)

Sony PSP - ModNation Racers (essentials) € 4,99

Laat zien hoe creatief je bent en race overal en wanneer je wilt met je vrienden. Ontwerp je eigen coureur en kies uit massa's verschillende opties, jij bepaalt het uiterlijk van je onverslaanbare kart, of het nu een gestroomlijnd ensportief racekanon is of een eigenwijze knalbak met vele lagen graffiti. Druk het gaspedaal diep in op de bochtige kant-en-klare circuits van ModNation Racers of maak je eigen ultieme circuit. Let op - De online functionaliteit van deze game is met het offline halen van de betreffende servers komen te vervallen (eventuele bijgeleverde codes zijn hiermee ook onbruikbaar). Uiteraard kan de game wel gewoon offline ge ...

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
PS Vita - Dungeon Travelers 2

PS Vita - Dungeon Travelers 2 € 14,99

Inclusief bonus: The Ladies of Dungeon Traveler 2 Calendar! Romulea is in gevaar! Monsters komen uit elke hoek van het land en starten een opstand tegen de mensheid. Spelers nemen de rol op zich van Fried, een avonturier gestuurd door de Royal Library om de opstand te stoppen. Vroeg in zijn reis ontdekt hij een gebroken altaar. Dit altaar begint het verhaal waarbij Fried het land door reist al reddend, verslaan en simpelweg vinden van 16 unieke meiden die hem kunnen helpen in zijn missie de wereld te redden.

€ 14,99 5 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Breath of Fire 3

Sony PSP - Breath of Fire 3 € 29,99

Deze Capcom RPG serie kwam voor het eerst uit op de playstation one. De PSP-versie brengt de klassieke Breath of Fire terug. Algemeen staat dit deel bekend als het beste deel. Je speelt als Ryu die een draak met verborgen krachten.

€ 29,99 5 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Syphon Filter Dark Mirror (essentials)

Sony PSP - Syphon Filter Dark Mirror (essentials) € 9,99

Gabe Logan is een goed getrainde agent die een zwarte box, die officieel niet bestaat, moet beschermen. Logan's specialiteit is geheime operaties en deadly force. Wanneer hij is geinfiltreerd is hij op zichzelf aangewezen.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
PS Vita - Ys Memories of Celceta

PS Vita - Ys Memories of Celceta € 22,99

Een uitgebreide heruitgave van (en pseudo-vervolg op) Ys IV, een van de enige Ys spellen die is uitgebracht in het westen, deze titel plaatst meer vijanden op het scherm dan ooit tevoren en functies van de grootste, meest niet-lineaire bovenwereld in de Ys geschiedenis. Dit gepaard met prachtige graphics en een triomfantelijke evolutie van de fast-paced gameplay dat van deze serie een tijdloze actie RPG steunpilaar heeft gemaakt. Naarmate het spel vordert, vindt Adol Christin zichzelf alleen, versuft en verward in een vreemd land, en moet samen stukje voor stukje zijn herinneringen aan hoe hij hier terecht is gekomen en waarom, al die tijd wo ...

€ 22,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - God of War Ghost of Sparta

Sony PSP - God of War Ghost of Sparta € 19,99

Onthul het ware verhaal achter Kratos' tragische verleden en zijn razendsnelle verovering van de berg Olympus. Ga mee met Kratos op zijn woeste en vernietigende tocht door de duistere wereldvan de Griekse goden en kom alles te weten over zijn vervloekte verleden. Veroorzaak totale chaos met fantastische nieuwe wapens en perfectioneer je vaardigheden met een serie handige nieuwe moves voor in de strijd.

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Fullmetal Alchemist Brotherhood

Sony PSP - Fullmetal Alchemist Brotherhood € 39,99

Sony PSP - Fullmetal Alchemist Brotherhood

€ 39,99 1 week landelijk, ZH
PS Vita - PlayStation Vita 2000 (WiFi)

PS Vita - PlayStation Vita 2000 (WiFi) € 199

Deze bundel bevat: - Playstation Vita 2000 - USB kabel - Stroomadapter De nieuwe gestroomlijnde PlayStationVita is er en zit boordevol functies. Zijn verbluffende 5 inch touchscreen, unieke functies als de touchpad achteraan en dubbele analoge joysticks. Om nog maar te zwijgen van de games van topkwaliteit. Het is duidelijk. PlayStation Vita ontketende een ware revolutie in handheld gaming. Hij is ook de perfecte partner voor PlayStation4, want je kan er je PS4-games mee streamen om ze overal te spelen.* Nu is er het gloednieuwe PS Vita-model. Het is dunner, lichter en heeft een nieuw gestroomlijnd design dat nog beter in de hand ligt. De nie ...

€ 199 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Sega Genesis Collection

Sony PSP - Sega Genesis Collection € 14,99

De Sega Mega Drive Collection is een compilatie van bekende retrogames van Sega. De ontwikkelaar heeft daarbij geprobeerd alle games zo authentiek mogelijk over te zetten. Sega Mega Drive Collection bevat de volgende games: - Alex Kidd in the Enchanted Castle - Altered Beast - Bonanza Bros. - Columns - Comix Zone - Decap Attach - Ecco the Dolphin - Ecco II the Tides of Time - Ecco Jr. - Flicky - Gain Ground - Golden Axe - Golden Axe II - Golden Axe III - Kid Chameleon - Phantasy Star II - Phantasy Star III - Phantasy Star IV - Ristar - Shadow Dancer the Secret of Shinobi - Shinobi III Return of the Ninja Master - Sonic The Hedgehog - Sonic Th ...

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
PS Vita - Sony Memory Card 64 GB

PS Vita - Sony Memory Card 64 GB € 99,99

64 GB aan ruimte voor al je download games en savegames! De grootste Vita memory card momenteel beschikbaar!

€ 99,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Sony Memory Stick Pro Duo 8GB

Sony PSP - Sony Memory Stick Pro Duo 8GB € 29,99

Wil je meer dan alleen het saven van je games? Muziek afspelen, filmpjes bekijken op je PSP? Dan is deze memory card voor jou een must.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Click

Sony PSP - Click € 4,99

Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Sandisk 8GB Pro Duo Memory Stick

Sony PSP - Sandisk 8GB Pro Duo Memory Stick € 29,99

Wil je meer dan alleen het saven van je games? Muziek afspelen, filmpjes bekijken op je PSP? Dan is deze memory card voor jou een must.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - God of War Chains of Olympus (platinum)

Sony PSP - God of War Chains of Olympus (platinum) € 9,99

De Spartaanse krijger Kratos maakt zijn debuut op PSP in een volledig origineel avontuur. Chains of Olympus speelt zich af in de periode voor Kratos' genadeloze wraaktocht in het veelgeprezen God of War. Het is een duistere tijd voor Kratos, die is misleid om zijn eigen vrouw en dochter te vermoorden, en daarna niet langer in dienst wil staan van de Griekse god van de oorlog, Ares. Terwijl hij zoekt naar vergeving voor zijn zonden, werpt de Ghost of Sparta zich op als dienaar van de goden van Olympus.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
PS Vita - LEGO Lord of the Rings

PS Vita - LEGO Lord of the Rings € 14,99

Lego Lord of the Rings neemt je mee op avontuur met Frodo Baggins en het genootschap van de ring. Zet uit op een gevaarlijk avontuur om de One Ring te vernietigen en Midden Aarde te redden. Beklim de Misty Mountains, ontdek de mijnen van moria, Klop aan bij de zwarte port van Mordor, neem deel aan epische slagvelden met Orcs,Uruk-hai en andere gevaarlijke vijanden, dit allemaal met de humor en creativiteit van lego. Ontdek midden Aarde en Speel met je favoriete personages uit de films.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 51
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.008
RSS Feed