Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation 2

Playstation 2 - Eye Toy Play Hero

Playstation 2 - Eye Toy Play Hero € 4,99

Let op: speelgoedzwaard en EyeToy USB-camera niet inbegrepen. Volg je eigen zwaardkunsten op het scherm terwijl je bandieten ontwijkt, je een weg door struikgewas hakt, de reusachtige zwarte ridder te lijf gaat, en nog veel meer! Voltooi talloze spannende missies, en wie weet word jij de held van het land!

€ 4,99 Gisteren landelijk, ZH
World Rally Championship 3

World Rally Championship 3 € 1,95

Omschrijving: WRC 3 is een racegame rond het FIA World Rally Championship. In deze game staat alles van de rallysport centraal. WRC 3 ziet er beter uit dan zijn voorgangers door het gebruik van verbeterde grafische software. Het racespel is op diverse punten is aangepast. Racebanen kennen meer detail, de coureurs zijn geüpdatet en de manier waarop spelers een carrière doorlopen in het spel is veranderd. Hoe word de game geleverd: Schoon Krasvrij Getest Geseald reway.nl Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Gratis bezorging vanaf € 35 Tweedehands met 3 maanden garantie 14 dagen niet goed, geld terug Specificaties: Conditie: Gebruikt EAN (arti ...

€ 1,95 Gisteren Beverwijk, NH
Playstation 2 - Buzz Junior Jungle Party

Playstation 2 - Buzz Junior Jungle Party € 19,99

Kruip in de huid van een ondeugend aapje, daag je vrienden uit en word 'King of the Jungle'. Gebruik de Buzz!-zoemers en stort je in de snelle, superleuke actie. Minigames in overvloet! Waag je hals in de bek van een leeuw, bekogel opdringerige schildpadden met kokosnoten of maak scheetgrappen in het oerwoudbubbelbad.

€ 19,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - The Lord of The Rings the Return of the

Playstation 2 - The Lord of The Rings the Return of the € 4,99

Keer terug naar de MiddenAarde in de enige videogame die is gebaseerd op het epische laatste hoofdstuk van de alom geprezen filmtrilogie The Lord of the Rings. The Return of the King is ontwikkeld met behulp van dezelfde digitale technieken als in de films. In de game worden met verbazingwekkende nauwkeurigheid de definitieve gebeurtenissen van de Oorlog van de Ring opnieuw samengesteld. Speel de rol van de helden die het lot van de MiddenAarde bepalen door de spookachtige Paden der Doden te betreden, Minas Tirith te verdedigen tegen de aanval van duizenden handlangers van Sauron en zelfs in combinatiespel met een vriend de onneembare Zwarte ...

€ 4,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - Time Splitters

Playstation 2 - Time Splitters € 14,99

Het draait in Time Splitters allemaal om een gewelddadig, buitenaards ras, dat het op de aarde gemunt heeft. De speler moet proberen om dit gespuis tegen te houden, een missie die volbracht kan worden door in verschillende levels, verdeeld over verschillende tijdzones, belangrijke voorwerpen te vinden en deze terug te brengen naar de basis.

€ 14,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - Def Jam Fight for NY

Playstation 2 - Def Jam Fight for NY € 49,99

Erick Sermon? Ghostface Killah? Lil Kim? Welkom in New York City. Met vijf verschillende vechtstijlen, bona fide hiphop artiesten als speelbare personages en een puike soundtrack biedt Fight for NY een brutale portie straatvechten op z'n allerrauwst. Leer de trucjes van de straat, krijg de overhand via speciale wapens en knok jezelf door interactieve arena's - met agressief publiek - in je poging de onderwereld in handen te krijgen. Je kunt zelfs je eigen personage ontwerpen! Da's nog eens bling bling voor je geld.

€ 49,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - Crash Bandicoot Mind over Mutant

Playstation 2 - Crash Bandicoot Mind over Mutant € 19,99

In Crash Bandicoot: Mind over Mutant is de aartsvijand van Crash, Neo Cortex, druk bezig de wereld brein voor brein over te nemen. Dit doet Neo Cortex dankzij een kwaadaardig wapen, een tekstuele verzender die de breinen van mutanten en van Crash kan beheersen. Crash en zijn vrienden gaan niet bij de pakken neerzitten en trekken ten strijde tegen de Neo Cortex. Crash Bandicoot: Mind over Mutant brengt de bekende Crash Bandicoot-stijl en kent tevens enkele nieuwe mogelijkheden voor Crash. Zo kan hij nu onder de grond graven om zo bonus-items te scoren en kan hij tegen muren op klimmen om hoger gelegen gedeeltes te bereiken. Het is ook mogelijk ...

€ 19,99 2 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - B-Boy

Playstation 2 - B-Boy € 9,99

Neem het op tegen de beste B-Boys ter wereld en versla B-Boy en de beroemde hiphoplegende Crazy Legs. Het is mogelijk om je eigen personage te vormen. Werk daarna aan je reputatie op 21 locaties over de hele wereld om de roem van Crazy Legs te evenaren. B-boy heeft een uitgebreide soundtrack vol hiphop- funkklassiekers.

€ 9,99 2 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Crash of the Titans (platinum)

Playstation 2 - Crash of the Titans (platinum) € 19,99

Vecht als een acrobaat. Klim, spring, vecht, surf en skate. Crash kan nu echt alles. Je moet Neo en Nina Cortex bestrijden, zij hebben de wezens op het eiland Crash veranderd in monsters. Je kan je ook in de monsters verplaatsen en als de monsters vechten. Spuw vuur en laat de aarden trillen met je enorme kracht. Samen spelen kan ook in de cooperatieve modus. De een speelt als Crash Bandicoot de ander kruipt in de huid van Carbon-Crash.

€ 19,99 2 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Guitar Hero Greatest Hits

Playstation 2 - Guitar Hero Greatest Hits € 9,99

Guitar Hero: Greatest Hits is een verzameling van de beste nummers die eerder werden uitgebracht in andere delen van Guitar Hero: Guitar Hero, Guitar Hero Encore: Rocks the 80s, Guitar Hero II, Guitar Hero: Aerosmith, Guitar Hero III: Legends of Rock en Guitar Hero: World Tour. Alle nummers zijn te spelen met het volledige band-pakket, dus met microfoon, drumstel en twee gitaren. Guitar Hero: Greatest Hits bevat onder andere nummers van Queen, Rage Against The Machine, Poison, Franz Ferdinand, Boston en Queens Of The Stone Age.

€ 9,99 3 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Spider-man 2

Playstation 2 - Spider-man 2 € 14,99

Slinger als echte superheld door het het digitale Manhattan en volg het plot van de film, of een van de sub-plots, waarin je verschillende striphelden tegenkomt. De game is erg indrukwekkend. Het is de eerste superheld-actie game die de speler echt doet voelen hoe het moet zijn om een stad van de omvang Manhattan veilig te maken. - Manhattan volledig nagebouwd; grootste spelomgeving van een superhero action game ooit!

€ 14,99 3 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Dragon Ball Z Budokai 3

Playstation 2 - Dragon Ball Z Budokai 3 € 14,99

Het eerste deel Budokai kwam uit tijdens de hoogtij dagen van de Dragon Ball Z-rage. Het tweede deel, dat daar alweer enigszins buiten viel, verkocht echter alsnog behoorlijk. Nu is de rage eigenlijk helemaal over maar dat weerhoud ontwikkelaar Atari er niet van om met Budokai 3 te komen. Er is nog niet bijster veel bekend over het spel maar we weten al wel dat hij trouw blijft aan de serie. Dat betekent dus dat we weer een hele lading personages, bewegingen en combo's kunnen verwachten. Voor de fans is dat uiteraard om te smullen.

€ 14,99 3 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Turtles Mutant Melee

Playstation 2 - Turtles Mutant Melee € 14,99

Playstation 2 - Turtles Mutant Melee

€ 14,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - The X-Files

Playstation 2 - The X-Files € 19,99

The X-files Resist or Serve is een survival horror game gebaseerd op de gelijknamige serie. De game bevat veel puzzle-elementen. Met de originele stemmen uit de serie.

€ 19,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - The Warriors (platinum)

Playstation 2 - The Warriors (platinum) € 9,99

De klassieke cultfilm uit 1979 wordt dan eindelijk omgezet tot spel. The Warriors vormen een bende/gang in het ruige New York in de jaren '70. Ze hebben hun eigen buurt waar ze veilig zijn, dit is Coney Island. De grootste gang uit New York organiseert een vergadering met alle gangs uit de omgeving. De Riffs willen iedereen verenigen om zo de stad over te nemen. Het spel begint enkele maanden voor de film. Hierdoor komt de speler ook meer te weten over de geschiedenis van The Warriors. Daarna loopt het spel vloeiend over in het scenario dat de film ook laat zien en speelt de speler in zijn eigen Warrior film.

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Red Ninja End of Honor

Playstation 2 - Red Ninja End of Honor € 19,99

As the power of the samurai class fades, Japan turns to the ninja to uphold political power during chaotic times. One such ninja, Kurenai, lives to avenge her father's death and will go to any means necessary to destroy the Black Lizard Clan. Kurenai is a master of the tetsugen, a wire weapon that can cut off an enemy's head or hang them from a tree, depending on the end attachments used and the length and strength of the weapon's wire. Aggressively employing such tactics as wearing disguises, using womanly wiles, and controlling Ninjutsu powers will help you to escape enemies.

€ 19,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - De Sims 2 Op Een Onbewoond Eiland

Playstation 2 - De Sims 2 Op Een Onbewoond Eiland € 9,99

Help je Sims een compleet nieuw bestaan op te bouwen nadat ze zijn aangespoeld op een onbewoond, tropisch eiland. Laat je niet kisten door de krachten der natuur, help ze succesvolle schipbreukelingen te worden en laat ze een comfortabel leven leiden in dit onontdekte paradijs. Verzamel tegelijkertijd aanwijzingen om je Sims terug naar de beschaving te leiden. Bouw onderkomens, maak unieke voorwerpen en ontdek allerlei nuttige schatten en oeroude mysteries diep verscholen in een overweldigende jungle vol planten, fruit en zelfs wilde dieren.

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Harry Potter en de Geheime Kamer (platinum)

Playstation 2 - Harry Potter en de Geheime Kamer (platinum) € 14,99

Kruip achter het stuur van een vliegende auto en zorg dat je niet te laat komt voor je tweede schooljaar op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en HocusPocus in Harry Potter en de Geheime Kamer. In dit spel, dat is gebaseerd op het tweede boek van J.K. Rowlings wereldwijde bestsellerserie, kruipen de spelers wederom in de huid van de beroemde Jongen die bleef leven. Ze krijgen te maken met een heksenketel aan nieuwe uitdagingen en mysteries.

€ 14,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - The Legend of Spyro a New Beginning

Playstation 2 - The Legend of Spyro a New Beginning € 14,99

In The Legend of Spyro A New Beginning neemt de speler de rol van het draakje Spyro aan. Met zijn vuurspuwende krachten, zijn vliegende vaardigheden en zijn gevoel voor gerechtigheid is hij de nachtmerrie voor iedereen met kwade gedachten. Spyro is een echte held en in dit nieuwe avontuur dat de oorsprong van het draakje verteld, rekent de hele drakenbevolking er op dat Spyro de wereld redt. Het vechtsysteem wordt uitgebreider naarmate de game vordert aangezien je steeds meer moves leert en de moves ook sterker worden. Niet alleen vecht je met Spyro op de grond, maar ook vliegend in de lucht. Onder de stemacteurs in The Legend of Spyro A New ...

€ 14,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Mortal Kombat Deadly Alliance (platinum)

Playstation 2 - Mortal Kombat Deadly Alliance (platinum) € 9,99

Met behulp van Raiden, de God van de Donder, hebben de sterkste helden op aarde alle invallen van buitenaardse krijgsmachten weten af te weren in een toernooi, bekend als Mortal Kombat. Jarenlang is het er redelijk vredig aan toe gegaan, maar de Aarde wordt nu opnieuw bedreigd, en deze keer heeft de bedreiging van het kwaad twee gezichten. In een poging de macht over de rijken te grijpen, hebben de tovenaars Shang Tsung en Quan Chi hun krachten gebundeld en bereiden ze zich voor om het verloren leger van de mythologische Drakenkoning weer tot leven te brengen. Als ze daarin slagen, zijn ze niet meer te stoppen. De helden op aarde zullen het w ...

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 86
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.714
RSS Feed