Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation 2

Playstation 2 - The Legend of Spyro a New Beginning

Playstation 2 - The Legend of Spyro a New Beginning € 9,99

In The Legend of Spyro A New Beginning neemt de speler de rol van het draakje Spyro aan. Met zijn vuurspuwende krachten, zijn vliegende vaardigheden en zijn gevoel voor gerechtigheid is hij de nachtmerrie voor iedereen met kwade gedachten. Spyro is een echte held en in dit nieuwe avontuur dat de oorsprong van het draakje verteld, rekent de hele drakenbevolking er op dat Spyro de wereld redt. Het vechtsysteem wordt uitgebreider naarmate de game vordert aangezien je steeds meer moves leert en de moves ook sterker worden. Niet alleen vecht je met Spyro op de grond, maar ook vliegend in de lucht. Onder de stemacteurs in The Legend of Spyro A New ...

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - Singstar 80's (30 English tracks)

Playstation 2 - Singstar 80's (30 English tracks) € 9,99

SingStar voor Playstation 2 is ideaal voor elk feestje en biedt een authentieke SingStar-belevenis, waarbij je kunt laten horen hoe goed je kunt zingen tegen een achtergrond van officiele nummers en videoclips van de grootste sterren ter wereld. Wist je dat alle Playstation2 Singstar games ook zijn te gebruiken op elk type Playstation 3 spelcomputer?

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - Star Trek Encounters

Playstation 2 - Star Trek Encounters € 9,99

Playstation 2 - Star Trek Encounters

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 2 - Shin Megami Tensei Persona 3 FES

Playstation 2 - Shin Megami Tensei Persona 3 FES € 99,99

Een remake van Persona 3 met dertig nieuwe missies. In Persona 3 neem je de rol op je van een middelbare scholier, geadopteerd op jonge leeftijd, die onlangs is overgezet naar de Gekkoukan High School op Port Island. Kort na zijn aankomst wordt hij aangevallen door wezens van de nacht, bekend als Shadows. Deze aanval zorgt ervoor dat zijn Persona, Orpheus, ontwaakt. Hierdoor weet hij deze duistere vijanden verslaan. Hij ontdekt snel dat hij niet de enige is met speciale krachten en er ook andere scholieren zijn die deze kracht bevatten. Van hen leert hij over de Dark Hour, een verborgen tijd die tussen een dag en de volgende bestaat, waar het ...

€ 99,99 4 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - The Legend of Spyro Dawn of the Dragon

Playstation 2 - The Legend of Spyro Dawn of the Dragon € 14,99

Drie lange jaren zijn verstreken sinds Spyro en Cynder kwamen vast te zitten in het kristal. Sindsdien heeft Malefor zijn kwade krachten losgelaten op de wereld. In dit derde hoofdstuk van de heldentrilogie, Legend of Spyro, moet Spyro zijn bestemming volbrengen en het opnemen tegen de Duistere Meester. Terwijl het kwaad zich over de wereld verspreidt, moeten Spyro en Cynder nieuwe mogelijkheden aanboren en hun werkelijke krachten ontketenen om Malefor te verslaan en te voorkomen dat hij de wereld vernietigt.

€ 14,99 4 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Ratchet & Clank Size Matters

Playstation 2 - Ratchet & Clank Size Matters € 29,99

Geheel in de stijl van de rest van de serie, reis je als Ratchet en Clank door de melkweg. Ontdek en verover nieuwe plekken in hun futuristische universum. Met zowel bekende als nieuwe wapens en gadgets, zoals Blitz Cannon, Agents of Doom en Shrink Ray. In Ratchet & Clank: Size Matters komt alle actie en chaos uit eerdere series terug. Maak je eigen verdedigingssysteem waarmee je upgrades vrijspeelt en iets makkelijker door de uitdagende en hectische stukken van het spel komt.

€ 29,99 4 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Buzz the Music Quiz + buzzers (Nederlandse

Playstation 2 - Buzz the Music Quiz + buzzers (Nederlandse € 29,99

Dit pakket bevat naast de game tevens 4 wired buzzers. Buzz voor Playstation 2 is ideaal voor elk feestje en biedt een authentieke Quiz-belevenis. Beantwoord meer dan 5000 quizvragen, de winnaar zal baden in bewondering, terwijl de verliezer met hoongelach zal weggejaagd worden. Wist je dat alle Playstation2 Buzz quiz games ook zijn te gebruiken op elk type Playstation 3 spelcomputer?

€ 29,99 4 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Sony Multi Tap 2

Playstation 2 - Sony Multi Tap 2 € 19,99

Met de Sony Multi Tap 2 is het mogelijk om vier controllers aan te sluiten op de Playstation 2!Speel vanaf nu games als Fifa, NHL, Madden, NBA Live en Pro Evolution met vier man tegelijk voor nog meer fun!

€ 19,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Rayman Revolution

Playstation 2 - Rayman Revolution € 9,99

Rayman 2: The Great Escape is een platformspel. Wanneer Polokus de planeet verlaat, wordt de wereld aangevallen door de robopiraten van admiraal Razorbear. De piraten nemen iedereen gevangen aan boord van het schip The Buccaneer. Nu is het de taak van Rayman om iedereen te redden! Door vrienden te bevrijden, verdient Rayman maskers die hem voorzien van nieuwe magische krachten. Al rennend, springend, vliegend en rijdend moeten vijanden verslagen worden. De fee Ly en Raymans beste vriend Globox zijn ook weer van de partij. Het avontuur van Rayman 2: The Great Escape draait om puzzels en avontuur. Actie is slechts een klein onderdeel van de gam ...

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Ace Combat The Belkan War

Playstation 2 - Ace Combat The Belkan War € 19,99

Volg je eigen weg door 18 verschillende missies. Jou acties bepalen je reputatie en dus je voortgang in het spel. Bestuur meer dan 30 bekende vliegtuigen en ga de strijd aan met vijandelijke toppiloten, allemaal met een eigen gevechtsstrategie. In Ace Combat: the Belkan war kun je in tien levels de strijd aangaan met een vriend via een splitscreen.

€ 19,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Curse the Eye of Isis

Playstation 2 - Curse the Eye of Isis € 9,99

Een uiterst gevaarlijk beeld is gestolen en vervolgens tot leven gebracht. De speler moet ervoor zorgen dat het beeld weer terug komt. Curse, The Eye of Isis is een spel dat de speler van het grimmige Victoriaanse Londen meeneemt naar het mysterieuze historische Egypte. Realtime geanimeerde filmpjes, verbluffende graphics en een verslavende gameplay maken van Curse, The Eye of Isis een meer dan spectaculaire speelervaring voor iedereen die die uitdaging aan durft.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - All-Star Baseball 2004

Playstation 2 - All-Star Baseball 2004 € 9,99

De All Star Baseball series zijn al sinds jaar en dag de beste Baseball games. All Star Baseball 2004 combineert de meest realistische speelervaring met aEURoepick up and playaEURt controls. Hierdoor is All Star Baseball 2004 het spel voor iedere baseball liefhebber.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Baldur's Gate Dark Alliance

Playstation 2 - Baldur's Gate Dark Alliance € 14,99

Baldurs Gate Dark Alliance is de eerste versie van deze geweldige serie voor de game consoles. Het grootste verschil met de voorgangers op de PC is dat BGDA meer een actie / avontuur is dan een RPG. Het RPG gedeelte wordt namelijk automatisch gegenereerd, zonder dat de speler zich bezig hoeft te houden met ingewikkelde statistieken en variabelen. Dit maakt het spel geschikt voor een brede doelgroep. In het begin van het spek kan de speler kiezen tussen drie karakters met elk verschillende eigenschappen. Met de karakter moeten in totaal 8 totaal verschillende werelden doorlopen, doorpuzzelt en doorvochten worden om uiteindelijk het mysterie ro ...

€ 14,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Magna Carta

Playstation 2 - Magna Carta € 49,99

Magna Carta Tears of Blood is een role-playing game die afspeelt te midden van raciale spanningen in Efferia, een land bevolkt door een inheemse bevolking en mensen die ziekte en ellende zijn gevlucht in hun thuisland. Je kunt de meester van het krachtige en magische " Carta " systeem worden en proberen de vrede in Efferia terug te brengen. De game bevat schitterende cutscenes en een fantasy verhaal dat meer dan 50 uur aan gameplay biedt.

€ 49,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - NHL 09

Playstation 2 - NHL 09 € 9,99

De klassieke ijshockey game zoals je die van EA gewend bent maar dan beter. Bodychecks en snelle acties, heb jij het in je om jou team naar de top van de NHL te leiden?

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Max Payne

Playstation 2 - Max Payne € 9,99

Max Payne is een man die niets te verliezen heeft in de gewelddadige, koude, stadse nacht. Een op de vlucht geslagen undercoveragent die er wordt ingeluisd voor moord en die nu door de politie en de maffia gezocht wordt. Max is een man met zijn rug tegen de muur, hij vecht een strijd uit die hij niet eens hoopt te kunnen winnen. Bereid je voor op een nieuw soort diepe actiegame. Max Payne is een meedogenloos spel dat draait om het verhaal van een man op de rand van het leven, die vecht voor zijn gelijk terwijl hij plots en doorgedraaide gangsters ontmanteld in de grimmige onderwereld van New York tijdens de zwaarste sneeuwstorm van de eeuw.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Playstation 2 - Gladius

Playstation 2 - Gladius € 9,99

Spelers van Gladius mogen zelf hun rol uitkiezen: Ursula of Valens. Ursula, uit het land Nordagh, is de dochter van de barbarenkoning. Valens is de zoon van een van Imperias grootste gladiatoren. Het bloederige conflict tussen de twee landen zorgde voor de opkomst van een duistere, wraakzuchtige god, die bijna de hele mensheid doodde. Met de hulp van Valkyrie werd deze duistere god verslagen, helaas ten koste van vele levens. Onze twee helden moeten de wereld redden van een nieuwe vernietigende oorlog. Ursula en Valens bundelen hun krachten en reizen naar vele landen om aan gladiator-tournooien deel te nemen en zo een leger te recruteren. Ze ...

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Jak X (Platinum)

Jak X (Platinum) € 2,95

Omschrijving: Nadat de Dark Maker is verslagen in Jak 3, is Jak naar Kras City geroepen. Dit is de thuishaven van een opwindende nieuwe sport: combat-racen. Hier zal de erfenis van de gedode tegenstander Krew worden voorgelezen. Helaas maakt het onderdeel uit van een postume intrige van de bendeleider. Uiteindelijk moeten Jak en Daxter voor hun leven vechten in het Kras City Grand Championship. Jak X is een mengeling van verwoestende raceactie met gevechten tussen voertuigen in een arena. Dit maakt het spel uniek in de populaire Jak en Daxter-serie. Voer 120 taken uit over 20 bochtige parkoersen en acht open arena's. Gebruik een assortiment p ...

€ 2,95 6 dagen Beverwijk, NH
Lego Star Wars 2 - Original Trilogy (Platinum)

Lego Star Wars 2 - Original Trilogy (Platinum) € 4,95

Omschrijving: LEGO Star Wars II: The Original Trilogy combineert de wereldberoemde bouwblokjes van LEGO met de minstens zo beroemde Star Wars-franchise. Waar de eerste LEGO Star Wars-games de nieuwste Star Wars-films behandelde, Episode I, II en III, gaat deze game over de originele filmtrilogie uit eind jaren '70 / begin jaren '80: Episode IV, V en VI. Deze game bevat veel bekende personages. Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Princess Leia, ze zijn er allemaal en ze zijn ook stuk voor stuk speelbaar. Ook zul je alle bekende locaties bezoeken en zul je in herkenbare voertuigen reizen, deze kun je maken met behulp van enkele LEGOblokjes. LE ...

€ 4,95 6 dagen Beverwijk, NH
Gran Turismo 4 (Platinum)

Gran Turismo 4 (Platinum) € 2,95

Omschrijving: Bereid je voor op een zeer realistische rijsimulator. Deel 4 van de Gran Turismo reeks heeft nog meer auto's (700) en meer (50) realistische circuits en locaties. Hoe word de game geleverd: Schoon Krasvrij Getest Geseald reway.nl Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Gratis bezorging vanaf € 35 Tweedehands met 3 maanden garantie 14 dagen niet goed, geld terug Specificaties: Conditie: Gebruikt Levering: Verzenden

€ 2,95 6 dagen Beverwijk, NH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 92
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.826
RSS Feed