Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo Wii

Wekelijkse computer veiling - Nintendo Wii vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse computer veiling - Nintendo Wii vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse computer veiling - Nintendo Wii vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo Wii - Wii Classic Controller Pro Red

Nintendo Wii - Wii Classic Controller Pro Red € 29,99

Geniet van de Virtual Console-spellen zoals ze bedoeld waren. De Traditionele Controller smeedt de ontwerpcomponenten van alle klassieke Nintendo-Controllers, zoals die van de NES, Super Nintendo en Nintendo 64 samen tot een eenvoudige Controller. De Wii-afstandsbediening voorziet de Controller van een draadloze verbinding met het Wii-systeem. De Traditionele Controller wordt vooral gebruikt voor het spelen van Virtual Console-spellen die via het Wii-winkelkanaal gedownload kunnen worden. Sommige Wii-diskspellen maken ook gebruik van de Traditionele Controller. Kijk op de achterkant van de verpakking van het Wii-spel om te zien bij welke spel ...

€ 29,99 Gisteren landelijk, ZH
Nintendo Wii - Enclave Shadows of Twilight

Nintendo Wii - Enclave Shadows of Twilight € 9,99

Enclave: Shadows of Twilight is een remake van de game Enclave. De game speelt zich af in het rijk Celenheim, dat bedreigd wordt door duistere krachten. Spelers kunnen ervoor kiezen om dit rijk te verdedigen, of kunnen zich aansluiten bij de duistere Outlanders en proberen de verwoesting van Celenheim te veroorzaken. De besturing is volledig aangepast om gebruik te maken van de Wii-afstandsbediening. Zo kun je bijvoorbeeld gaan zwaardvechten met de bewegingscontroller. Het is niet alleen vechten wat de klok slaat, want er moet ook gepuzzeld worden. Wees wel constant op je hoede voor verstopte vijanden, gevaarlijke eindbazen en instortende mur ...

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo Wii - Secret Files Tunguska

Nintendo Wii - Secret Files Tunguska € 9,99

Nina's leven staat op zijn kop wanneer ze ontdekt dat haar vader spoorloos is verdwenen. De politie kan (of wil) haar niet helpen, dus gaat ze zelf op zoek naar aanwijzingen. Tijdens haar onderzoek ontmoet ze Max Gruber, een jonge collega van haar vader die spontaan aanbiedt haar te helpen. Samen komen ze erachter dat Nina's vader betrokken was bij een expeditie naar Siberie om de mysterieuze catastrofe in Tunguska te onderzoeken. In 1908 ontstond er in Tunguska een verwoestende vlammenzee als gevolg van een explosie. De oorzaak van de explosie is tot op de dag van vandaag een mysterie.

€ 9,99 3 dagen landelijk, ZH
Nintendo Wii U - New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

Nintendo Wii U - New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U € 19,99

Deze bundel bevat volledige versies van onderstaande games: - New Super Luigi U, - New Super Mario Bros. U

€ 19,99 4 dagen landelijk, ZH
Nintendo Wii - Yamaha Supercross + Motorstuur (Bundel)

Nintendo Wii - Yamaha Supercross + Motorstuur (Bundel) € 19,99

Yamaha Supercross is een motorracegame, waarin je de rol op je neemt van een jonge racer die zijn wereldberoemde broer moet vervangen in de wereldkampioenschappen door een blessure. Zo werk je races af bij Team Nemeshisu en neem je het op tegen concurrenten en vijanden van je broer. In Yamaha Supercross race je met officiële Yamaha-motors in drie kampioenschappen, die onderling verschillen qua moeilijkheidsgraad. Zo is het instapniveau niet al te hoog, maar wordt het steeds moeilijker om verder te komen. Door races te winnen speel je nieuwe motors, banen en items vrij, met als uiteindelijke doel de Super Bike. Inclusief een stuur!

€ 19,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo Wii - WWE All-Stars

Nintendo Wii - WWE All-Stars € 14,99

Bereid je voor op een strijd tussen generaties met de ultieme verzameling worstellegendes! In WWE All Stars staan helden uit het heden en het verleden klaar voor een explosief gevecht. Grote namen van vroeger, zoals Hulk Hogan, 'Macho Man' Randy Savage en Ultimate Warrior, maken hun opwachting. Ook nieuwe helden betreden de ring, waaronder Big Show, Triple H en John Cena.

€ 14,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo Wii - Pheasants Forever incl. Pro Shotgun

Nintendo Wii - Pheasants Forever incl. Pro Shotgun € 19,99

Pheasants Forever is een jachtsimulatie op de Nintendo Wii. In deze spannende schietgame ga je op fazantenjacht! Ben jij klaar om doodstil te liggen en vervolgens de trekker op het juiste moment over te halen? Kalkoenen die opduiken uit struiken, fazanten die opvliegen uit een veld of eenden die reageren op de lokroepen. Wees snel en precies om er geen enkele te missen en zoveel mogelijk bonussen binnen te halen in Pheasants Forever! Alleen de scherpste schutter gaat er met de buit vandoor in Pheasants Forever! Pheasants Forever laat je schieten met een collectie echte jachtgeweren die niet van echt te onderscheiden zijn. Voor elke vogel is e ...

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - The Legend of Spyro the Eternal Night

Nintendo Wii - The Legend of Spyro the Eternal Night € 19,99

The Legend of Spyro: The Eternal Night is de tweede game uit een Spyro-trilogie. In dit spel wil de Apenkoning bij de Tempel der Zielen de wereld in een nieuwe tijd van duisternis onderdompelen. Als Spyro moeten de spelers de geheimen ontdekken van een aantal vreemde visioenen die hij heeft en uitzoeken hoe hij de Apenkoning moet stoppen. De actievolle platformgame bevat nieuwe aanvallen, zoals de ijsbom, elektrische bom. Bovendien bevat The Eternal Night een compleet nieuw element: Dragon Time. Hiermee kan Spyro de tijd vertragen om aanvallen te ontwijken en puzzels op te lossen.

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - Gunblade New York & L.A. Machine Guns

Nintendo Wii - Gunblade New York & L.A. Machine Guns € 9,99

Twee supersnelle en populaire arcadeshooters kiezen het luchtruim boven de meest bekende steden van Amerika. Maximaal twee spelers kunnen machinegeweren bedienen op twee vliegende gevechtsvoertuigen om een terroristische invasie tegen te houden. Neem het eerst in New York City tegen de indringers op met je Gunblade helikopter en klim vervolgens aan boord van een futuristisch drijvend oorlogsschip om het tegen een nieuwe macht van androïde vijanden op te nemen in een aantal van de bekendste steden van Amerika als Los Angeles, Alcatraz, Yosemite en Las Vegas.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - Go Diego Go Dinosaurussen

Nintendo Wii - Go Diego Go Dinosaurussen € 14,99

Reis door de tijd met Diego, Alicia, en Baby Jaguar om Maia de Maiasaura met haar vrienden. Zij moet terug naar de tijd dat er nog dinosaurissen leefden. Met de authentieke stemmen uit de TV-serie. Een spannend avontuur voor alle leeftijden!

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - Chicken Shoot + Lightgun (Bundel)

Nintendo Wii - Chicken Shoot + Lightgun (Bundel) € 14,99

Pak je geweer en help je boerenvrienden van de kippenplaag af. Met geweldige komische effecten en catchy liedjes. De wereld van het jagen ligt aan je voeten. Briljante annimaties zorgen voor uren speelplezier. Inclusief een lightgun add-on voor je wii controller.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - Bob de Bouwer we Bouwen een Feestje

Nintendo Wii - Bob de Bouwer we Bouwen een Feestje € 14,99

Sluit je aan bij Bob de Bouwer en zijn team voor een spannend nieuw avontuur! Bob De Bouwer, We Bouwen Een Feestje brengt spelplezier voor de allerkleinsten naar de Nintendo Wii. Het jaarlijkse zomerfestival wordt gehouden in de Zonnebloemvallei met tal van activiteiten en lekker eten voor iedereen. Voordat de festiviteiten van start gaan, moet er eerst gewerkt worden! Help jij Bob en zijn vrienden met de voorbereidingen van het feest? Speciaal ontworpen voor de jongste spelers is Bob De Bouwer, We Bouwen Een Feestje een absolute must voor elke Bob de Bouwer fan! Bob De Bouwer, We Bouwen Een Feestje bevat tien spannende mini games met Bob en ...

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - Wii Sports (Nintendo Selects)

Nintendo Wii - Wii Sports (Nintendo Selects) € 16,99

Wii Sports bevat maar liefst vijf verschillende sporten die dankzij de Wii-afstandsbediening op intuitieve en realistische wijze gespeeld kunnen worden. In Tennis grijpen spelers de Wii-afstandsbediening als een tennisracket en zwaaien erop los. Het spel registreert forehands, backhands, volleys, lobs, effectballen, spin en kracht, afhankelijk van hoe snel je zwaait en met welke hoek. In Baseball pak je de Wii-afstandsbediening vast als een honkbalknuppel en sla je snelle ballen van het terrein af in een honkbalwedstrijd.

€ 16,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - Barbie Glam Jet en Stijl

Nintendo Wii - Barbie Glam Jet en Stijl € 14,99

In Barbie: Jet, Set & Stijl keert Barbie terug naar de dynamische modewereld. Als mode-expert en baas van het succesvolle Jet, Set & Stijl-modebedrijf, is het aan jou om de wereldberoemde klanten van modeadvies te voorzien. Voorzie je klanten van een nieuw kapsel, trakteer ze op een manicure of stel een geheel nieuwe garderobe voor ze samen. Alles om ze tot in de puntjes verzorgd de deur uit te laten gaan. Ook geeft de game je de mogelijkheid om je eigen unieke kapsels en kleding te ontwerpen. Voor je baan in de modewereld zul je tien internationale steden als Tokyo, Rio de Janeiro, Parijs en Hong Kong kunnen bezoeken. Terwijl jij je ...

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii U - Rayman Legends

Nintendo Wii U - Rayman Legends € 14,99

Rayman Legends is gemaakt door het team achter Rayman Origins en Michel Ancel, de geestelijk vader van Rayman. Dit spel combineert de levendige tekeningen en intense platformactie van de serie met de innovatie en creativiteit die alleen het Wii U-systeem kan leveren. Met unieke touchscreenmogelijkheden, bewegingsbesturing en wonderschone beelden, is Rayman Legends een platformervaring die je alleen op Wii U kunt beleven. Het spel begint waar Rayman Origins eindigde. Diep in een betoverd bos ontdekken Rayman, Globox en de Teensies een mysterieuze tent vol adembenemende schilderijen. Net als ze ontdekken dat elk schilderij het verhaal vertelt v ...

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo Wii - Just Dance 2015

Nintendo Wii - Just Dance 2015 € 14,99

De party-expert is terug. Heb jij altijd al de dansjes uit de videoclips willen leren? Met het nieuwste deel uit de succesvolle Just Dance-franchise dans jij de choreo's van meer dan 40 coole hits. Just Dance 2015 laat je nog meer dansen dan ooit tevoren en wordt wederom de ultieme dans rendez-vous van het jaar.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo Wii - Dance Dance Revolution Hottest Party 4

Nintendo Wii - Dance Dance Revolution Hottest Party 4 € 14,99

De nieuwste aanwinst van deze langlopende successerie, Dance Dance Revolution hottest party 4 biedt de speler de gelegenheid om gebruik te maken van het volledige lichaam zodat je nog hogere scores kan behalen. De nieuwe game maakt gebruik van zowel de befaamde dansmat als van de Wii Remote en Nunchuk controllers. Spelers moeten proberen hun bewegingen te synchroniseren met de on-screen pijlen voor het voetenwerk en daarnaast moeten ze ook gebruik maken van hun armen om aanvullende bewegende doelen te volgen. Dit 'gebruik je hele lichaam concept' komt goed tot zijn recht in de Dance Dance Revolution hottest party 4's verbluffende Choreografie ...

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo Wii U - Mario & Sonic at the Olympic Winter

Nintendo Wii U - Mario & Sonic at the Olympic Winter € 34,99

Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games is het vierde deel in de poplaire sportreeks voor Nintendo-spelcomputers. Deze versie wordt op maat gemaakt voor de Wii U. Voor de besturing van verschillende sporten, waaronder bobsleeën en snowboarden, moet gebruikgemaakt worden van de Wii-afstandsbediening en de Wii U Gamepad. Zo zullen spelers tijdens de biatlon zowel gebruikmaken van de Wii-afstandsbediening om te skiën, terwijl de gamepad gebruikt wordt voor de momenten waarop je moet schieten. Daarnaast kan er ook weer geschaatst worden. Net als in de vorige spellen in de reeks komen in Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic ...

€ 34,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo Wii - 101 Megamix Sportgames

Nintendo Wii - 101 Megamix Sportgames € 9,99

101 Megamix Sportgames is een verzameling partygames voor de hele familie. Variërend van tennis en basketbal tot Speed Racing en skiën met deze verzameling sportgames wordt het pas echt een feest! Je kunt 101 Megamix Sportgames alleen spelen of samen genieten met je vrienden en familie. Je kunt concurreren voor de beste resultaten maar ook samenwerken in coöperatieve spellen!

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 42
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 823
RSS Feed