Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo NES en SNES

Wekelijkse computer veiling - Nintendo NES SNES v.a. 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse computer veiling - Nintendo NES SNES v.a. 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo NES SNES vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Super Nintendo - Rock 'n' Roll Racing (losse cassette)

Super Nintendo - Rock 'n' Roll Racing (losse cassette) € 60

Super Nintendo - Rock 'n' Roll Racing (losse cassette)

€ 60 4 dagen landelijk, ZH
Super Nintendo - Sim City

Super Nintendo - Sim City € 29,99

Sim City is de beroemde simulatie waarin je in de huid kruipt van een burgemeester, en van een stad een bloeiende metropool moet maken. Sim City voor de Super Nintendo, ontwikkeld door Maxis en Nintendo, wordt alom beschouwd als de beste versie van het spel. Deze versie werd voorzien van talloze extra's. Het aanblik van de stad veranderde met de seizoenen en bekende Nintendo-personages bezochten de stad als spelers een bepaald niveau hadden bereikt. Daarnaast werd het spel voorzien van extra missies in de scenario-stand. Sim City staat bovendien bij velen in het geheugen gegrift als het spel met de beste muziek voor de Super Nintendo.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Super Nintendo - Ms. Pac-Man (losse cassette)

Super Nintendo - Ms. Pac-Man (losse cassette) € 60

Super Nintendo - Ms. Pac-Man (losse cassette)

€ 60 2 weken landelijk, ZH
Super Nintendo - Super Bomberman 2 (losse cassette)

Super Nintendo - Super Bomberman 2 (losse cassette) € 45

Super Nintendo - Super Bomberman 2 (losse cassette)

€ 45 2 weken landelijk, ZH
Super Nintendo - Goal! (losse cassette)

Super Nintendo - Goal! (losse cassette) € 11

Super Nintendo - Goal! (losse cassette)

€ 11 2 weken landelijk, ZH
Super Nintendo - Nintendo Super Scope Receiver (los)

Super Nintendo - Nintendo Super Scope Receiver (los) € 10

Super Nintendo - Nintendo Super Scope Receiver (los)

€ 10 2 weken landelijk, ZH
Super Nintendo - Pro Action Replay 2

Super Nintendo - Pro Action Replay 2 € 49,99

Stel je voor....oneindig veel levens, oneindig veel energie, oneindig veel power, extra brandstof, extra munitie. Word onoverwinnelijk met de Action Replay Cartridge. Action Replay Pro bezit een trainer-modus, die het mogelijk maakt zelf naar parameters te zoeken... meer energie, levens, levels, enz. Eenvoudiger gaat het niet!

€ 49,99 4 weken landelijk, ZH
Super Nintendo - Chuck Rock (losse cassette)

Super Nintendo - Chuck Rock (losse cassette) € 10

Chuck Rock is niet meer hetzelfde sinds zijn rivaal zijn prachtige vrouw Opheliain heeft ontvoerd. Help Chuck in zijn zoektocht naar Ophelia. Gooi stenen, schop, gebruik buik en billen en baan je zo een weg door een groot aantal komische levels vol spannende en verslavende gameplay.

€ 10 4 weken landelijk, ZH
Super Nintendo - Home Alone 2 (losse cassette)

Super Nintendo - Home Alone 2 (losse cassette) € 5

Drie keer raden wie er weer alleen thuis zit... alleen dit keer in de grootste metropool van allemaal - New York! Help Kevin McCallister in zijn nieuwste comedyavontuur! Marv en Harry brengen dit keer versterking met zich mee om het kind te grijpen dat hen de gevangenis in heeft gestuurd. Als Kevin verzamel je speelgoed en voorwerpen om je tegenstanders uit de actie te schieten en rechtstreeks het vervroegd pensioen in! Dit keer lijkt het of de hele stad het op Kevin gemunt heeft. Gulzige stofzuigers en gemene huisdetectives jagen achter hem aan door een chique hotel. Kijk uit voor gemene bendeleden in Central Park en let op de gaten in de gr ...

€ 5 4 weken landelijk, ZH
Super Nintendo - Super Mario World (losse cassette)

Super Nintendo - Super Mario World (losse cassette) € 20

Het eerste avontuur van Mario en Luigi op de Super NES bracht ze naar een nieuw land met nieuwe personages, nieuwe vaardigheden en veel meer waardoor het spel een regelrechte bestseller werd. In Super Mario World bezoeken de twee loodgieterbroers Dinosaur Land, ontmoeten ze hun schattige kameraad Yoshi en nemen ze het op tegen Bowser en zijn gemene handlangers in tientallen geniepige levels bomvol geheimen. Naast dat je op Yoshi kunt rijden en vijanden te lijf kunt gaan, kun je het ook hogerop zoeken met behulp van de Cape Feather en zo een wereld aan avonturen inzweven!

€ 20 4 weken landelijk, ZH
Super Nintendo - Street Fighter 2 Turbo (losse cassette)

Super Nintendo - Street Fighter 2 Turbo (losse cassette) € 25

Street Fighter II definieerde gaming in de jaren 90 door het vechtgenre radicaal te veranderen. Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, dat wordt gezien als een van de beste vechtspellen aller tijden, is het derde deel in de originele Street Fighter II-reeks. De originele achtkoppige cast met onder andere Ryu, Chun-Li en Guile plus de speelbare eindbazen Balrog, Vega, Sagat and M. Bison verschijnt ten tonele. Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting biedt aangepaste gameplay en een verbeterde balans.

€ 25 1 maand landelijk, ZH
Super Nintendo - Urban Strike (losse cassette)

Super Nintendo - Urban Strike (losse cassette) € 15

Save the cities of the U.S.A. from Armageddon in ten spectacular multiple-stage missions! Leave your copter and fight on foot. New choppers and ground assault vehicles. New timed sequences, power-ups and interactive control panels.

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Super Nintendo - Super Mario All Stars + Super Mario World

Super Nintendo - Super Mario All Stars + Super Mario World € 40

Deze cassette bevat de volgende 5 Mario games: - Super Mario Bros* - Super Mario Bros. The Lost Levels* - Super Mario Bros 2* - Super Mario Bros 3* - Super Mario World *verbeterde remakes

€ 40 1 maand landelijk, ZH
Super Nintendo - Super Mario All Stars

Super Nintendo - Super Mario All Stars € 59,99

Super Mario All-Stars is een verzameling van Super Mario platformactie die werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo voor de Super Nintendo Entertainment System in 1993. Het spel bevat verbeterde remakes van Super Mario Bros, Super Mario Bros. The Lost Levels, Super Mario Bros 2 en Super Mario Bros 3. De spellen zijn allemaal ontwikkeld om te profiteren van de Super NES hardware, met verbeterde graphics en geluiden en extra besparen mechanismen.

€ 59,99 1 maand landelijk, ZH
Super Nintendo - Indiana Jones (losse cassette)

Super Nintendo - Indiana Jones (losse cassette) € 50

Indiana Jones is een 2d platform adventure game uitgebracht door JVC voor de Super Nintendo. Ga op avontuur door verschillende levels vol gevaar en actie. De vele werelden volgen de herkenbare locaties van de drie eerste Indiana Jones films.

€ 50 1 maand landelijk, ZH
Super Nintendo - Mortal Kombat 3 (losse cassette)

Super Nintendo - Mortal Kombat 3 (losse cassette) € 35

Maak je klaar voor het gevecht van je leven! 14 selecteerbare Fighters - waaronder 8 nieuwe personages, 2 nieuwe bazen en 1 verborgen vechter in dit nieuwste deel in de Moral Kombat serie. 32 Megs - de meeste ooit voor een Mortal Kombat game! 12 nieuwe 3D achtergronden om te ervaren. Meer dodelijke moves, animalities en babalities! Intense, volledig gedigitaliseerde vechtscènes voor de meest realistische actie die je ooit hebt ervaren!

€ 35 1 maand landelijk, ZH
Super Nintendo - Lufia (NL versie) (losse cassette)

Super Nintendo - Lufia (NL versie) (losse cassette) € 60

Beleef het spannende vervolg op Lufia, omdat het oorspronkelijke deel 1 nooit in Europa is uitgebracht is dit tweede deel in Europa uitgebracht als deel 1. Het verhaal daagt je uit met grote gevechten, puzzels en heel veel verrassingen. Geniet van ontelbare uren gameplay in een fantastische reis in de wereld van Lufia!

€ 60 1 maand landelijk, ZH
Super Nintendo - Super Street Fighter 2 (losse cassette)

Super Nintendo - Super Street Fighter 2 (losse cassette) € 35

Met het uitbrengen van Super Street Fighter II - The New Challengers werd het genre van de vechtspellen voor altijd veranderd. Behalve een revolutionair combinatiesysteem introduceerde het spel een nieuw groepje uitdagers om zij aan zij met de originele cast van Street Fighter II te vechten. Bestuur naast de klassieke karakters Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Blanka, E. Honda, Zangief, Dhalsim, Balrog, Vega, Sagat en M. Bison vier splinternieuwe karakters in een spannend een-op-een vechtspel! Kies T. Hawk met zijn ongeevenaarde kracht om je tegenstander te verslaan. Gebruik Dee Jay's ongelooflijke kickbox-vaardigheden om je tegenstanders in te make ...

€ 35 1 maand landelijk, ZH
Super Nintendo - Stunt Race FX (losse cassette)

Super Nintendo - Stunt Race FX (losse cassette) € 10

Super Nintendo - Stunt Race FX (losse cassette)

€ 10 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 13
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 245
RSS Feed