Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo Gamecube

GameCube - Puyo Pop Fever

GameCube - Puyo Pop Fever € 19,99

GameCube - Puyo Pop Fever

€ 19,99 Eergisteren landelijk, ZH
GameCube - Super Monkey Ball 2

GameCube - Super Monkey Ball 2 € 39,99

Dr Bad. Boon heeft de bananen op Jungle Island gestolen! En hoewel we er niet helemaal zeker van zijn hoe de aapjes, die nu overal in transparante ballen rondbuitelen, hem van zijn laaghartige streken moeten afbrengen, levert het wel zo veel plezier op dat het gewoon verboden zou moeten worden. Het lijkt allemaal zo simpel: het enige dat je nodig hebt om je bolvormige apentransportmiddel van het ene level naar het andere te loodsen en onderweg af en toe wat gekidnapte bananen te redden, is de Control Stick. Duw hem naar voren en de aap rolt naar voren. Duw hem naar links en de aap beweegt naar links. Makkelijk!

€ 39,99 Eergisteren landelijk, ZH
GameCube - Metal Arms Glitch in the System

GameCube - Metal Arms Glitch in the System € 19,99

Mogen we je voorstellen aan Glitch, het nieuwste character in videogameland. In tegenstelling tot de meeste game characters bestaat hij echter niet uit huid, haar, schubben of een of andere vacht. Glitch is een tot de tanden bewapende robot die niet op zijn mondje gevallen is. Bovendien is hij de enige die zijn volk kan redden van de schroothoop. In Metal Arms: Glitch in the System, wordt de stukgeslagen Glitch gevonden op een planeet die door louter robots bewoond wordt en vervolgens wordt hij getransformeerd in een ouderwetse vechtmachine om het tegen de slechte General Corrosive en zijn leger van Mil-bots op te nemen. Wat volgt zijn meer d ...

€ 19,99 Eergisteren landelijk, ZH
GameCube - Conan

GameCube - Conan € 19,99

Neem het zwaard van de grootste held ooit ter handen om door de gebieden van Hyboria te zwerven - Conan. Je vecht je weg door de zwarte bergen en rivieren op zoek naar de troep die de dood naar jouw geboortestad heeft gebracht. Je moet zwaarden bijlen en knotsen zien te hanteren om deze gevaarlijke reis tot een goed einde te brengen.

€ 19,99 Eergisteren landelijk, ZH
GameCube - Tak and the Power of Juju

GameCube - Tak and the Power of Juju € 9,99

Tak and the Power of Juju is a fantasy tale of good and evil set in an ancient, tribal world where Juju magic really works. Players assume the role of Tak, a young and playful shaman's apprentice, and will need to recover moonstones stolen by an evil Jujuman to save the Moon Juju and restore her powers. Tak will have to stretch beyond his shaman training and use his wits, environment and the power of the Juju gods to overcome the villain, Tlaloc. His challenge is to return the five moonstones to the Temple of the Moon Juju and reinstate peace in his mystical world.

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
GameCube - Mario Party 7 (Excl. Microphone)

GameCube - Mario Party 7 (Excl. Microphone) € 69,99

Voor hun allernieuwste feestje gaan Mario en zijn kameraden op wereldreis per cruise-schip! Bowser hebben ze overigens achtergelaten, maar die is dan weer vastbesloten om de boel te verzieken! Reis mee naar allerlei exotische locaties zoals Grand Canal (Venetie), Pagoda Peak (China), Pyramid Park (Egypte), Neon Hights (Amerika) en (jawel!) Windmillville (Nederland). Spring, zwem en vlieg door meer dan 80 nieuwe mini-games, uiteenlopend van hordenlopen over onder stroom staande horden tot het ontwijken van een razende mol met een veel te grote hamer! In het Duty Free winkeltje kun je je opgespaarde punten en items inruilen om allerlei toffe pr ...

€ 69,99 Eergisteren landelijk, ZH
GameCube - Mega Memory 16X

GameCube - Mega Memory 16X € 29,99

64MB capaciteit, meer dan 1000 blocks geheugenopslag!

€ 29,99 2 dagen landelijk, ZH
GameCube - Need for Speed Most Wanted

GameCube - Need for Speed Most Wanted € 9,99

Ruik het gloeiende asfalt in de wereld van het illegaal racen. De makers van de populaire Need for Speed Underground-serie (wereldwijd al meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren) zijn terug met Need for Speed Most Wanted, waarin je een even beruchte als ongrijpbare straatracer wordt. Door de combinatie van illegale straatraces, tuning en politieachtervolgingen die zelfs Hollywood niet voor elkaar krijgt, staat Need for Speed Most Wanted rond de feestdagen op ieders verlanglijstje. Geef je rivalen het nakijken, ontwijk de politie en ontdek honderden kilometers vrij toegankelijke wegen. Uiteindelijk kom je steeds hoger op de Blacklist (zwarte ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Tak the Great Juju Challenge

GameCube - Tak the Great Juju Challenge € 9,99

The top teams from across the world have come to compete in The Great Juju Challenge. Representing the Pupanunu tribe are Tak and Lok who will face great adversity in the form of Jujus, wild animals and some menacing new tribes. Tak: The Great Juju Challenge is an innovative, cooperative videogame that combines unique puzzles, time-based strategies and a robust combat system. Players will have to use all their skills to win this race against the toughest competitors and receive the grandest reward ever given by the Great Jujus!

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
GameCube - Donald Duck Quack Attack

GameCube - Donald Duck Quack Attack € 14,99

Donald Duck is terug in Quack Attack. In Quack Attack is Katrien een wereldberoemde verslaggeefster en fotograafster. Ze krijgt de taak om foto's te nemen van Merlock's Imaginary Kingdom. Daisy word echter gevangen genomen door Merlock. De taak is aan Donald Duck om zijn Katrien te redden uit de handen van Merlock. Donald moet echter snel handelen want zijn neef Guus Geluk is er eveneens op uit om Katrien te redden. Tijdens de platformlevels komt Donald regelmatig vijanden tegen. Net zoals Mario kan Donald deze verslaan door er op te springen. Hierdoor is Donald Duck Quack Attack een game met bekende platformactie.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
GameCube - Disney's Extreme Skate Adventure

GameCube - Disney's Extreme Skate Adventure € 9,99

Pak je skateboard en skate door de doldwaze Disney omgevingen met jouw favoriete Disney figuur! Speel de verschillende missies om extra levels en bonus items te unlocken. Van de makers van de bekende Tony Hawk serie.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
GameCube - Nintendo Gamecube Microphone

GameCube - Nintendo Gamecube Microphone € 14,99

The Microphone plugs into one of the memory card slots. The Microphone functions with Mario Party 6, Mario Party 7, Karaoke Revolution Party and Odama.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
GameCube - Geist

GameCube - Geist € 9,99

Doodgaan in Geist betekent niet Game Over. Integendeel, het spel begint pas na de dood. Als de overleden agent John Raimi is het jouw taak je lichaam terug te halen van de geheimzinnige Volks Corporation door bezit te nemen van de lichamen van anderen - en door flink wat wapentuig in te zetten natuurlijk! Anders dan in andere first-person shooters heb je in Geist de controle over objecten, dieren en mensen. Jaag soldaten de stuipen op het lijf en neem bezit van hun lichaam. Verander in een muis en kruip door piepkleine openingen of neem bezit van een hond en bijt je tegenstanders stevig in hun enkels. De slimme gameplay en intense actie blijv ...

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
GameCube - GameBoy Player

GameCube - GameBoy Player € 49,99

EA(C)n accessoire en je hebt een Game Boy assortiment van duizenden titels binnen handbereik. In de Game Boy Player kun je alle Game Boyspelcassettes kwijt die ooit zijn gemaakt en ze van je tvscherm zien spetteren. Van het klassieke Tetris tot de nieuwste Game Boy Advanceavonturen. Je kunt de Nintendo GameCube Controller of een Game Boy Advance gebruiken om al deze heerlijkheid op het grote scherm te besturen. En de Game Boy Player heeft net als de Game Boy Advance een aansluiting voor een Game Link snoer, zodat je de Game Boys van je vrienden kunt aansluiten voor extra multiplayerpret. Exclusief Gamecube!

€ 49,99 3 weken landelijk, ZH
GameCube - Megaman X Command Mission

GameCube - Megaman X Command Mission € 49,99

Giga City is in gevaar en cyborg superheld Mega Man X moet de metropool beschermen tegen de dodelijke intenties van het Liberation Army. Dat mondt uit in meer dan 50 missies in deze flitsende, futuristische RPG. Bekende gezichten als Axl en Zero strijden mee met Mega Man, maar ook nieuwe personages passeren de revue. Middenin een gevecht kun je combinaties maken met je teamgenoten om dynamische aanvallen uit te voeren. De extra quests zijn uitdagend en de eindbazen alles verwoestend. Kan Mega Man ook deze klus klaren?

€ 49,99 4 weken landelijk, ZH
GameCube - Dancing Stage Mario Mix + Dansmat

GameCube - Dancing Stage Mario Mix + Dansmat € 69,99

Dit pakket bevat naast de game ook de originele dansmat. Paniek in het land van de paddenstoelen - iemand heeft de muzieksleutels van het Mushroom Kingdom gestolen! Aan Mario de taak om ze terug te vinden voordat de wankele krachten der muziek het koninkrijk verwoesten. Zet je beste beentje voor op de meegeleverde dansmat en leef je uit op meer dan 25 dansnummers, van klassieke Nintendo-muziek tot bekende favorieten. Vijf verschillende moeilijkheidsniveaus maken de game voor iedereen toegankelijk. Speel met z'n tweeën en kijk wie de beste moves in huis heeft en blijf op een leuke manier in conditie! Het speciale "Workout"-onderdeel houdt zelf ...

€ 69,99 1 maand landelijk, ZH
GameCube - Resident Evil Code Veronica X

GameCube - Resident Evil Code Veronica X € 29,99

Zet je maar schrap, want Resident Evil, het paradepaardje van Capcom, maakt opnieuw zijn opwachting. En dat op passende horrorwijze. Tegen de traditie in speelt Code Veronica X zich echter niet af in Racoon City, maar op een veraf gelegen eiland waar het hoofdkwartier van de duistere, genadeloze Umbrella Corporation gevestigd is. Je speelt de rol van Resident Evil veteraan Claire Redfield en je moet je broer Chris opsporen en de duistere geheimen van Umbrella en de vreemde gebeurtenissen in Racoon City achterhalen. De sterk verbeterde graphics en spelfiguuranimaties in combinatie met de duivelse puzzels en fotorealistische omgevingen beloven ...

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
GameCube - Burnout

GameCube - Burnout € 14,99

Burnout is een racegame over typische Amerikaanse en Europese wegen, varierend van snelwegen, via bergwegen tot stadsparcours. Elke race kan met maximaal 4 coureurs verreden worden waarbij elke coureur zo goed mogelijk het overige verkeer moet zien te ontwijken. Als er zich crashes voordoen wordt dit zeer spectaculair vanuit drie verschillende hoeken herhaalt. Burnout is een pure hoge snelheid arcade racegame die voor ieder geschikt is. De verschillende play modes zijn: Championship, Duel, Single Race, Time Attack, Survival en multiplayer Head To Head mode.

€ 14,99 1 maand landelijk, ZH
GameCube - Sonic Riders

GameCube - Sonic Riders € 14,99

Sonic Riders staat voor extreme sports, sneller dan licht racen, wedstrijd racen en adrenaline shots. Deze combi van gameplay zal een ware traktatie zijn voor de Sonic fans. Kenmerken: - Nieuw zijn luchstromen in de game, maak er optimaal gebruik van. - Airboards in alle soorten en maten, - Maak Jumps en Tricks voor extra bonus punten, - Alle gekende sega karakters en ook nieuwe gezichten, - Super Snel.

€ 14,99 1 maand landelijk, ZH
GameCube - Enter the Matrix (players choice)

GameCube - Enter the Matrix (players choice) € 4,99

Stap in de verborgen ruimtes van deze mega droomwereld die de mensen tot slaven heeft gemaakt, een compleet omgedraaide wereld waar agenten, die absoluut geen genade met je hebben, elke beweging in de gaten houden en kogels in slow motion rond je oren vliegen. Om te overleven moet je alle regels breken die er gelden. Dit is the story behind the story met geweldige vecht en schiet scAnes, spectaculaire graphics, krankzinnige rijervaringen, adembenemende stunts en bestuur zelf de supersnelle hovercraft.

€ 4,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 22
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 436
RSS Feed