Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo Gamecube

GameCube - FIFA Street

GameCube - FIFA Street € 9,99

Speel de sterren van de hemel in de ultieme combinatie van speelhal-actie en freestyle straatvoetbal met Fifa Street van EA SPORTS BIG. Tijdens het spelen van deze voetbalsimulatie mag je alle spelregels vergeten. Zo kun je genieten van voetbal in zijn puurste vorm, waarbij jouw weergaloze balbehandeling en unieke stijl centraal staan. Neem het op tegen de beste voetbalprofs ter wereld en geef je tegenstander het nakijken door middel van je eigen techniek en manier van spelen. De wedstrijden, waarin twee teams van vier spelers tegenover elkaar staan, vinden plaats op allerlei internationale locaties, die stuk voor stuk representatief zijn voo ...

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
GameCube - Luigi's Mansion

GameCube - Luigi's Mansion € 49,99

Het is de hoogste tijd dat Luigi uit de schaduw van zijn broer tevoorschijn komt en in de schijnwerpers stapt voor de eerste titel op de allernieuwste thuisconsole van Nintendo, de GameCube. Dit griezelige spel is een interne productie van NCL in het Japanse Kyoto, onder supervisie van de legendarische gameproducent Shigeru Miyamoto. De game bevat dan ook zeker alle ingrediënten om de volgende Miyamoto-klassieker te worden. Naar verwachting zal Luigi's Mansion inslaan als een bom. De game staat bovenaan de verlanglijstjes van veel gamers die uitkijken naar de Europese introductie. Het avontuur speelt zich af rondom de zo vaak ondergewaardeerd ...

€ 49,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Super Smash Bros Melee

GameCube - Super Smash Bros Melee € 59,99

Nintendo's strijdlustige sterrencast is terug en ze hebben een nieuwe voorraad vechtersbazen meegenomen om eens flink tekeer te gaan op de Nintendo GameCube. Super Smash Bros. Melee is de ultieme vechtgame voor vier spelers vol onvoorspelbare actie en non-stop geanimeerde aanvallen. Het meest opvallende kenmerk van Super Smash Bros. Melee wordt gevormd door de fantastische beelden. Mario's overals zijn scherp tot op de klinknagels en de jurk van Princess Peach wappert op realistische wijze in de wind. Bij speciale aanvallen wordt het potentieel van de Nintendo GameCube volledig benut voor spectaculaire lichteffecten en de GameCube kan dit all ...

€ 59,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Burnout 2

GameCube - Burnout 2 € 14,99

Burnout 2 draait om een eenvoudige regel: als je als een idioot rijdt, rij je je te pletter. Je moet dus wel behoorlijk dom zijn om je kilometerteller boven de 200 km/u te laten uitkomen, de middenberm over te steken en recht tegen luid toeterend snelwegverkeer in te rijden. Maar het is ook ongelooflijk genieten als je weet dat je kilometerteller, de middenberm en het verkeer in kwestie veilig opgeborgen zitten in je televisie. Als je de ziedende snelheidsmarathon van vorig jaar hebt gemist, kun je je achterstand inhalen met het onderdeel Offensive Driving 101 van Burnout 2. Dit onderdeel biedt je een spoedcursus met betrekking tot de geldend ...

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - UEFA Champions League 2004-2005

GameCube - UEFA Champions League 2004-2005 € 2,99

UEFA Champions League 2004 - 2005 wordt ontwikkeld door een nieuw team in EA's Vancouver Studio (de thuisbasis van de populaire FIFA-serie). De game bevat net als het gelijknamige voetbaltoernooi zenuwslopende spanning en spectaculaire momenten. Met niet minder dan 239 eersteklas Europese teams, 50 unieke missies en veel verschillende speltypen (zowel online als offline), is UEFA Champions League 2004 - 2005 verplichte kost voor fans van de spectaculaire Champions League.

€ 2,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Super Mario Sunshine

GameCube - Super Mario Sunshine € 39,99

We hebben lang moeten wachten op een geschikt vervolg op Super Mario 64, het spel dat het videospellenklimaat behoorlijk op zijn kop heeft gezet in 1996. Maar een korte blik op Super Mario Sunshine maakt duidelijk dat Shigeru Miyamoto, Nintendos belangrijkste spellenbrein, de afgelopen zes jaar bezig geweest is om het magnifieke Nintendo GameCube debuut tevoorschijn te toveren dat opleeft aan de verwachtingen van Mario. Super Mario Sunshine trapt af met Mario die genoeg rode Tshirts en blauwe tuinbroeken inpakt om weken mee vooruit te kunnen en wegvliegt met Princess Peach voor een welverdiende vakantie op een zonovergoten tropisch eiland. Ma ...

€ 39,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Nintendo Gamecube Controller Zilver

GameCube - Nintendo Gamecube Controller Zilver € 29,99

Officiele Nintendo Gamecube Controller.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Pac-Man World 2

GameCube - Pac-Man World 2 € 19,99

Een gloednieuw Pac-Man avontuur, met opnieuw de klierige Ghost Gang. Zijn nieuwe zoektocht voert hem door zes nieuwe landen met heel veel verrassingen. Gloednieuwe features komen voorbij, zoals ijshockey, rolschaatsen, diepzeeduiken en nog veel meer spannende opdrachten.

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Mario Power Tennis

GameCube - Mario Power Tennis € 29,99

Een tennisbaan waar rackets kunnen worden ingeruild voor enorme hamers, waar spelers krokodillen moeten ontwijken terwijl ze een bal terugslaan. Dat moet Mario Power Tennis zijn! Speel met of tegen bekende figuren als Luigi, Wario en Donkey Kong, leer de vele moves kennen die je op standaard Grand Slams niet tegenkomt (inclusief de spectaculaire speciale moves!) en laat je overrompelen door het meest surrealistische potje tennis dat je ooit zult meemaken.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Medabots Infinity

GameCube - Medabots Infinity € 19,99

Meer Medabots, meer kracht en meer Nintendo gamecube speelplezier! Help Ikki en zijn trouwe medabot de gemene plannen van de Rubberobobende te dwarsbomen. - Met alle bekende hoofdpersonen en omgevingen van de Medabots TV serie. - Volledig aanpasbare Medabots met miljoenen onderdelen om uit te kiezen. - Vol met puzzles en stoere Robattles.

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

GameCube - Harry Potter en de Gevangene van Azkaban € 14,99

Het nieuwste deel in de succesvolle serie laat gamers in de huid kruipen van Harry, Ron, of Hermelien, terwijl zij hun gevaarlijkste en meest gevreesde vijanden tot nu toe treffen: de ontsnapte gevangene Sirius Zwarts en de gevreesde Dementors van Azkaban. Voor de eerste keer kunnen gamers naast Harry Potter zelf ook spelen als zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel. Ze kunnen wisselen tussen de personages om hun sterke kanten en vaardigheden te gebruiken, om op die manier puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - NFL Street

GameCube - NFL Street € 2,99

Spurt in de straten. Tackle in de parken. Pass op het voetpad. Block tussen de wagens. Honderden sterren en legendes uit de American Football-divisies laten zich van hun gewichtigste kant zien in deze 7-tegen-7-wedstrijden. De sport krijgt een nieuwe energieboost in de 8 stedelijke speelvelden. En voor dit publiek tellen zowel power en speed, alsook stijl en lef!

€ 2,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - GameCube (Paars)

GameCube - GameCube (Paars) € 79

Inhoud van dit pakket: - Een paarse Gamecube console - Scart aansluiting en stroomkabel - Paarse Gamecube controller

€ 79 1 week landelijk, ZH
GameCube - Paper Mario the Thousand Year Door

GameCube - Paper Mario the Thousand Year Door € 99,99

De onvermoeibare loodgieter voert zijn origami kunsten weer uit in een uitstekende RPG voor de GameCube. Vouw Mario's unieke flexibele vormen tot een vliegtuig om het luchtruim te verkennen, of draai hem zijwaarts om door dunne doorgangetjes te sneaken tijdens je tocht om de ontvoerde Princess Peach te redden. Speur een enorme wereld af op zoek naar Star Crystals en loop oude vrienden en nog oudere vijanden opnieuw tegen het papieren lijf. Zorg ook dat je het toekijkende publiek niet in de steek laat wanneer je de slechteriken aanpakt, anders krijgen ze het op hun heupen!

€ 99,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - Fifa Football 2004

GameCube - Fifa Football 2004 € 0,99

Voor de echte voetbalfans die alleen genoegen nemen met de beste gameplay en de meest uitgebreide speltypen biedt Fifa 2004 het neusje van de zalm. Nog nooit was een voetbalervaring zo compleet en authentiek. Met de nieuwe Off The Ball besturing kun je niet alleen de speler in balbezit besturen, maar ook de andere spelers. Het precies op het juiste moment vooruitsturen van spelers, anticiperen op bewegingen, positioneren en gaten trekken, voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan het genre.

€ 0,99 1 week landelijk, ZH
GameCube - SSX Tricky

GameCube - SSX Tricky € 14,99

SSX Tricky bouwt verder op de eerste SSX en stuwt free-wheeling snowboardactie tot nieuwe hoogten. Het spel bevat niet alleen de volledige reeks spectaculaire parkoersen van het eerste SSX spel, maar er zijn nu ook twee nieuwe, superspannende afdalingen die je vaardigheden tot het uiterste op de proef stellen. Daarnaast wordt je geconfronteerd met een aantal waanzinnige nieuwe sprongen, trajecten die plots opsplitsen en vreselijke hellingen gemaakt van puur ijs! En dat alles tegen de achtergrond van pompende muziek gemixt door Mix Master Mike van de Beastie Boys en The Plump DJs.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
GameCube - SSX 3

GameCube - SSX 3 € 14,99

Het team dat verantwoordelijk is voor de succesvolle titels SSX en SSX Tricky komt nu op de proppen met SSX 3, een gloednieuwe ervaring op de bergtoppen. Overwin de monumentale hellingen door je board door en over de sneeuw te laten scheuren waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt. SSX 3 legt de lat nog hoger met een berg aan gloednieuwe ervaringen op besneeuwde hellingen. Inclusief waanzinnige racewedstrijden, specifieke freestyleevenementen, unieke Big Challenges en ongerepte backcountrygebieden. SSX 3 is de ultieme afdaling.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
GameCube - Star Fox Adventures (player's choice)

GameCube - Star Fox Adventures (player's choice) € 19,99

Voor het eerst stapt Fox McCloud in zijn Arwing en komt naar de Nintendo GameCube in een geheel nieuw avontuur. Acht jaar na de nederlaag van Andross ontdekt het Star Fox team een prachtige prehistorische planeet die door een duistere tiran, General Scales, wordt overheerst. Je bestuurt de Star Fox leider Fox McCloud om de bewoners uit de kwade greep van Scales te bevrijden en de vrede in dit oude paradijs te herstellen. Star Fox Adventures vindt plaats in een ruime 3-D wereld vol vreemde scènes, hersenkrakende puzzels en intense actie.

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
GameCube - Castleween

GameCube - Castleween € 9,99

Tijdens de nacht van Halloween gaan Alicia, Greg en hun vrienden op zoek naar het huis in het bos om er hun snoepvoorraad aan te vullen. Maar wanneer ze bij het huis aankomen worden de vrienden van Greg en Alicia door een tovenaar in steen veranderd. Om hen te redden moeten onze twee helden de spookachtige wereld van de doden betreden, die alleen op Halloween voor mensen toegankelijk is. Het is tijd om onze helden uit deze angstaanjagende wereld te bevrijden. Wees dapper ... en wacht niet te lang: het is immers maar een avond per jaar Halloween!

€ 9,99 3 weken landelijk, ZH
GameCube - Barnyard (Beestenboel)

GameCube - Barnyard (Beestenboel) € 9,99

Feestbeesten opgelet! Het leven op een boerderij is één groot festijn. Dat blijkt uit Barnyard, een vrolijke game gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm van Nickelodeon. De dieren op dit erf beleven doldwaze avonturen. Jij bent uitgenodigd mee te feesten. In Barnyard kruip je in de leren huid van een vrolijke koe, die net komt kijken op de boerderij. Je zult je beste poot voor moeten zetten om in het eerste stadium van je verblijf vriendschappen af te sluiten met de aanwezige dieren, het erf te beschermen tegen hongerige coyotes en allerlei platte(landse) mini-games met maximaal drie andere gamers te beleven.

€ 9,99 3 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 21
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 402
RSS Feed