Zoeken naar tekst
Postcode of plaats
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo Gameboy en DS

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo DS - Plants vs Zombies

Nintendo DS - Plants vs Zombies € 19,99

Wat doe je als je vage buurman je waarschuwd voor een zombie invatie op je huis? Natuurlijk, je zorgt dat je tuin op orde is zodat je planten de zombies buiten houden. Dit is spel is een van de populairste games van het moment, een grappig divers spel dat je een paar minuten tussendoro kan spelen of een paar uur. Met een groot aantal verschillende planten en behoorlijk aanstal levels heb je maanden speel plezier!

€ 19,99 Gisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Yu Gi Oh! Spirit Caller

Nintendo DS - Yu Gi Oh! Spirit Caller € 39,99

Het is een gloednieuw jaar op de Duel Academy en de studenten zijn enthousiast om naar school te gaan. Je wordt geplaatst in de Slifer Red Dorm, en kort na de start van het schooljaar beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Zodra deze vreemde gebeurtenissen beginnen, begin je de stem van spirit-duellist te horen. Deze geest is een goede geest en zal je helpen te duelleren en de mysteries rondom de Duel Academy op te lossen. Vecht tegen wereldwijde duellisten via de Nintendo Wi-Fi Connection. Bevat meer dan 1500 kaarten. Maak en bewerk het uiterlijk van je personage.

€ 39,99 Gisteren landelijk, ZH
Gameboy - Daffy Duck (losse cassette)

Gameboy - Daffy Duck (losse cassette) € 15

Gameboy - Daffy Duck (losse cassette)

€ 15 Gisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Eindeloos Mahjong 2 (losse cassette)

Nintendo DS - Eindeloos Mahjong 2 (losse cassette) € 5

Beleef het wereldbekende Chinese MAHJONG bordspel nu op de Nintendo DS. Ga met 12 campagnes op een uitzonderlijke reis door het oude China. Iedere campagne biedt informatie over een stad en heeft 96 verschillende moeilijkheidsniveaus en levels. Naast de campagnes bevat de single-player optie 3 verschillende prachtige omgevingen met 3 verschillende moeilijkheidsniveaus. Tevens is er een mogelijkheid om een 4e omgeving te ontdekken. Ga de uitdaging aan en word een Mahjong Master!

€ 5 Gisteren landelijk, ZH
Gameboy - Q-bert (losse cassette)

Gameboy - Q-bert (losse cassette) € 20

Gameboy - Q-bert (losse cassette)

€ 20 Gisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Texas Hold'em Poker Pack (losse cassette)

Nintendo DS - Texas Hold'em Poker Pack (losse cassette) € 5

Nintendo DS - Texas Hold'em Poker Pack (losse cassette)

€ 5 Gisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Avatar the Legend of Aang

Nintendo DS - Avatar the Legend of Aang € 14,99

Beleef een avontuur vol intriges, bedrog en onthullingen met Avatar: The Last Airbender, de game naar de populaire tekenfilm van Nickelodeon. Speel als Aang, Katara, Haru en Sokka en laat je team uitgroeien tot een onoverwinnelijke macht. Ga op onderzoek uit en ontdek de opwindende mix van magie en vechtskunst. Met je volledige aan te passen sturingskrachten beheers je de vier elementen aarde, lucht, water en vuur en reis je door de prachtige, gedetailleerde omgevingen van de landen van Avatar.

€ 14,99 Gisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Apollo Justice: Ace Attorney

Nintendo DS - Apollo Justice: Ace Attorney € 59,99

Stap in de schoenen van een snelle, jonge advocaat in Ace Attorney: Apollo Justice - het vierde spel in de sensationele rechtbank-serie dat je vaardigheden als advocaat danig op de proef zal stellen. Met een cast van dynamische, nieuwe personages en vier fascinerende zaken om je tanden op stuk te bijten, brengt Ace Attorney: Apollo Justice al het drama van een spannende misdaadthriller zo op je DS! Ace Attorney: Apollo Justice is het eerste spel in de Ace Attorney-serie dat speciaal ontwikkeld is voor de DS. In het spel krijg je de controle over hoofdpersoon Apollo Justice aan de start van zijn carriere. Je bestuurt het spel vrijwel geheel me ...

€ 59,99 Gisteren landelijk, ZH
Nintendo 3DS - Farming Simulator 18

Nintendo 3DS - Farming Simulator 18 € 22,99

Farming Simulator 18 nodigt je uit in de uitdagende wereld van de moderne landbouwer. Ga alle uitdagingen van het landbouwer leven aan, inclusief veeteelt, oogsten, verkoop en bosbeheer. Jij beslist over de evolutie van je boerderij in een grote, open wereld ! In je carrière krijg je controle over meer dan honderd landbouwvoertuigen en machines, stuk voor stuk nauwkeurig nagebouwde versies van alle gekende merken. Met zijn diepe, uitdagende gameplay, een groot selectie voertuigen inclusief nooit eerder beschikbare machines en een grote, open spelwereld, nodigt Farming Simulator je uit voor de grootste simulatie ooit gecreëerd

€ 22,99 Gisteren landelijk, ZH
Gameboy - Castlevania the Adventure (losse cassette)

Gameboy - Castlevania the Adventure (losse cassette) € 30

Graaf Dracula is uit zijn graf herrezen om Transylvania te teisteren en er is maar een persoon - degene met de wonderbaarlijke zweep - die hem kan tegenhouden. Castlevania The Adventure was het eerste spel uit de reeks die verscheen op de Game Boy. Het avontuur speelt zich af in de periode voor het originele Castlevania voor de NES en heeft Christopher Belmont, de voorvader van de held in het originele spel Simon, in de hoofdrol. Zwaai met je trouwe zweep, ga op zoek naar voorwerpen die je krachtiger maken en ga de strijd aan met Dracula en zijn volgelingen om de boel te redden.

€ 30 3 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Avatar the Legend of Aang (losse cassette)

Nintendo DS - Avatar the Legend of Aang (losse cassette) € 7

Beleef een avontuur vol intriges, bedrog en onthullingen met Avatar: The Last Airbender, de game naar de populaire tekenfilm van Nickelodeon. Speel als Aang, Katara, Haru en Sokka en laat je team uitgroeien tot een onoverwinnelijke macht. Ga op onderzoek uit en ontdek de opwindende mix van magie en vechtskunst. Met je volledige aan te passen sturingskrachten beheers je de vier elementen aarde, lucht, water en vuur en reis je door de prachtige, gedetailleerde omgevingen van de landen van Avatar.

€ 7 3 dagen landelijk, ZH
GameBoy Advance - ChuChu Rocket! (losse cassette)

GameBoy Advance - ChuChu Rocket! (losse cassette) € 10

Zoals je mag verwachten van het eerste GBAspel van het Sonic Team van Sega, zit ChuChu Rocket! vol pittige opgaven waar de actie vanaf spat.Het resultaat mag er zijn: een puzzelgame voor maar liefst vier spelers, waar je volkomen aan verslaafd raakt.Een bende KapuKapuruimtekatten is een ruimtestation binnengevallen. Het is jouw taak de ChuChumuizen naar de reddingscapsules te brengen zonder dat ze door de KapuKapus worden opgegeten. Je moet er ook voor zorgen dat de ChuChus niet door de gaten in de vloer van het ruimtestation verdwijnen en dat de KapuKapus niet als eerste bij een reddingscapsule aankomen.Zowel de ChuChus als de minder snelle ...

€ 10 3 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - The Water Horse Legend Of The Deep (losse

Nintendo DS - The Water Horse Legend Of The Deep (losse € 5

Als de jonge Angus MacMorrow een mysterieus glinsterend ei aan de oevers van Loch Ness vindt, kan hij zich nog niet realiseren wat dit teweeg zal brengen. Al snel heeft hij een legendarische zeemonster als huisdier! Ga met Angus en zijn ongelooflijke vriend Crusoe The Waterhorse op avontuur terwijl ze proberen om de soldaten voor te blijven in hun reis naar de open zee zodat Crusoe kan ontsnappen! Help Angus zijn hoogst ongebruikelijk huisdier Crusoe te verzorgen met het behulp van de eenvoudige bediening en gevarieerde gameplay waarin gedenkwaardige scènes uit de film voorbijkomen. Met twee verschillende spelmodi, Story Mode en Quick Play, i ...

€ 5 3 dagen landelijk, ZH
Gameboy Color - Alone in the Dark the New Nightmare (losse

Gameboy Color - Alone in the Dark the New Nightmare (losse € 5

Gameboy Color - Alone in the Dark the New Nightmare (losse cassette)

€ 5 3 dagen landelijk, ZH
GameBoy Advance - F-Zero Maximum Velocity (losse cassette)

GameBoy Advance - F-Zero Maximum Velocity (losse cassette) € 15

De beroemde futuristische raceserie die begon op de Super Nintendo doet nu op supersonische kracht de Game Boy Advance aan! F-Zero: Maximum Velocity brengt je gloednieuwe voertuigen en unieke parcours vol dodelijke haarspeldbochten, misselijkmakende snelheidsboosts en zwaartekracht-tergende sprongen. Krijg de 20 verschillende banen en vier moeilijkheidsniveaus in de vingers terwijl je jezelf een weg omhoogwerkt door de rangen van beginneling tot F-Zero-kampioen!

€ 15 3 dagen landelijk, ZH
Nintendo 3DS - Pokemon Alpha Sapphire (losse cassette)

Nintendo 3DS - Pokemon Alpha Sapphire (losse cassette) € 25

Hierbij kondigen we Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire aan voor de Nintendo 3DS en 2DS! Maak je klaar voor een episch avontuur in een wereld waarin het wemelt van de Pokémon! Pokémon-fans konden kennismaken met Pokémon Ruby Version en Pokémon Sapphire Version toen deze game uitkwam voor de Game Boy Advance in 2003. Nu kan een nieuwe generatie Pokémon-fans genieten van het verhaal dat zich afspeelt in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire.

€ 25 3 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - De Sims 2 Huisdieren (losse cassette)

Nintendo DS - De Sims 2 Huisdieren (losse cassette) € 7

In De Sims 2 Huisdieren krijg je de mogelijkheid om je Sim een huisdier te geven. Je kunt kiezen uit verschillende rassen, kiezen hoe ze eruit zien en hoe hun karakter is. Je kunt je huisdieren trucjes leren, uitlaten in het park, accessoires voor ze kopen en ze een baantje geven. Net zoals in het echte leven hebben je huisdieren aandacht nodig en zul je voor ze moeten zorgen. Een verwaarloosde kat zal de bank van je Sim met zijn nagels vernielen als je niet oppast. Een hond die geen aandacht krijgt zal zijn behoefte doen op plekken waar jij dat liever niet hebt. In De Sims 2 Huisdieren moet je dus goed je best doen om het de huisdieren naar ...

€ 7 3 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Retro Atari Classics

Nintendo DS - Retro Atari Classics € 14,99

Retro Atari Classics is een unieke compilatie bestaande uit 10 van de beste games uit vervlogen tijden. Het unieke aan deze game is dat alle games met de stylus te spelen zijn, dit brengt een geheel nieuwe ervaring met zich mee. Ook is er van elk spel naast de originele versie ook een remake aanwezig, ontworpen door bekende graffiti kunstenaars. Deze verzameling bevat de volgende games: -Asteroids -Breakout -Centipede -Gravitar -Lunar Lander -Missile Command -Pong -Sprint -Tempest -Warlords Ook aanwezig is een 'multiplayer mode' zodat je het op kunt nemen tegen maximaal 3 andere DS bezitters, hiervoor heb je slechts eenmaal het spel nodig. Re ...

€ 14,99 3 dagen landelijk, ZH
Gameboy Color - Konami GB Collection 3 (losse cassette)

Gameboy Color - Konami GB Collection 3 (losse cassette) € 15

Gameboy Color - Konami GB Collection 3 (losse cassette)

€ 15 3 dagen landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 164
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 3.275
RSS Feed