Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Monster Truck Madness 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Monster Truck Madness 64 (losse cassette) € 7

Reik uit en verpletter iemand! 'S Werelds favoriete monster truck-game met off-road racen met een hoog octaangehalte en bloedstollende gevechtsstanden! Mega manie voor meerdere spelers. 19 vrachtwagens om te besturen, waaronder BIGFOOT, Grave Digger en de WCW / nWo WrestleTrucks! Vijf gevechtsspellen en twee racemodi voor 1 tot 4 spelers. Tien verraderlijke tracks om te temmen. Speel King of the Hill in de Summit Rumble. Bij extreme off-road races kun je je eigen snelkoppelingen vinden! Tal van power-ups om u een voorsprong op de concurrentie te geven!

€ 7 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Castlevania

Nintendo 64 - Castlevania € 69,99

Castlevania 64, in Japan bekend als Akumajo Dracula is een action-adventure game, ontwikkeld door Konami's Kobe tak voor de Nintendo 64. Het werd uitgebracht op een 64-megabit cartridge in Noord-Amerika op 31 december 1998, in Japan op 11 maart 1999 en in Europa op 14 mei 1999. Castlevania is de eerste 3D-game in de Castlevania serie. De speler kiest een van de hoofdpersonages: Carrie Fernandez of Reinhardt Schneider. De personages verkennen het grote landgoed van Dracula in hun missie is om de graaf en zijn horde ondoden te verslaan.

€ 69,99 4 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Paper Mario

Nintendo 64 - Paper Mario € 219,99

De favoriete loodgieter van iedereen is superdun afgeslankt terug in een kolossaal avontuur waarin RPGachtige verkenningstochten worden gecombineerd met fantastische traditionele platformelementen. Mario maakt flikflakken, draait, springt en hakt zich een weg door een massa exotische werelden die dichtbevolkt zijn met vermakelijke Nintendo spelfiguren. Dit keer staat het loodgietertje er niet in zijn eentje voor. Een heel gezelschap van leuke vriendjes waaronder Goombario, Kooper, Bombette en Parakarry sluiten zich bij Mario aan op zijn spannende zoektocht en bieden hem de mogelijkheid ravijnen over te steken, muren te vernietigen, dingen ove ...

€ 219,99 4 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Blauw

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Blauw € 29,99

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Turok 2

Nintendo 64 - Turok 2 € 39,99

Turok is weer terug van weggeweest in een verbazingwekkend nieuw avontuur, waarin hij diep in de kern van een geweldadige wereld doordringt om de Primagen te vernietigen. Een wereld vol angstaanjagende vijanden, explosieve nieuwe wapens en een multi-player death match spelmode die je achterover zal laten slaan.

€ 39,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Rumble Pak

Nintendo 64 - Nintendo 64 Rumble Pak € 19,99

Deze addon voor de controller kan je aan de onderzijde toevoegen aan de controller. Hierdoor krijg je de rumble feature.

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Zwart

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Zwart € 29,99

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Groen

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Groen € 29,99

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - NHL '99 (losse cassette)

Nintendo 64 - NHL '99 (losse cassette) € 15

De meest gevierde hockeygame komt naar de Nintendo 64. Vecht op het ijs, voed de open man, patrouilleer op het ijs! Spelkenmerken: - Beginners vriendelijk - oppakken en spelen! - Coachstrategieën van Stanley Cup-winnaar Marc Crawford - Commentaar van Bill Clement - 5 spelmodi - 18 internationale topteams - Bijgewerkt roosteruitbreiding Nashville Predators uit 1998

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Bomberman Hero (losse cassette)

Nintendo 64 - Bomberman Hero (losse cassette) € 25

Het nieuwste avontuur van Bomberman neemt hem mee door de melkweg! Prinses Millian is ontvoerd door het kwaadaardige Garaden Empire en het is aan Bomberman om haar te redden. Reis door werelden van ijs, vuur en water. Gebruik nieuwe vaardigheden en krijg hulp van vrienden zoals Louie het konijn en Pibol de robot. Nieuwe voertuigen zoals de Bomber Copter en Bomber Marine komen goed van pas in je zoektocht om de prinses te redden en het universum opnieuw te bevrijden!

€ 25 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Party 2 (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Party 2 (losse cassette) € 60

Mario en de bende zijn terug voor een nieuwe ronde Bowser-bashin'-feestactie! Kijk hoe je favoriete Nintendo-personages verschillende blindgangers gebruiken voor elk van de vijf geheel nieuwe Adventure Boards! Een hele reeks nieuwe trucs en apparaten brengen nieuwe niveaus van uitdaging en opwinding in het bordspel. Nieuwe bordkaarten, nieuwe minigames, nieuwe actie en nieuwe verrassingen betekent een hele nieuwe reeks plezier! Maak je klaar om je beste heupdruppels, hamerzwaaien en hoogvliegende hoge jonken los te laten voor nog een ronde van waanzinnige actie voor meerdere spelers!

€ 60 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Jet Force Gemini (losse cassette)

Nintendo 64 - Jet Force Gemini (losse cassette) € 20

De invasie van insecten is begonnen ... De melkweg wordt besmet door de kwaadaardige Mizar en zijn horde Drones. De planeet Goldwood is al onderworpen en de vreedzame Tribals tot slaaf gemaakt. Met een arsenaal aan mega-wapens tot hun beschikking, moet het Jet Force Gemini-team reizen op zoek naar het hol van Mizar - het redden van Tribals en spetterende Drones onderweg. Maar kunnen Juno, Vela en hun trouwe hond, Lupus, de dodelijke bedreiging uitroeien voordat het te laat is?

€ 20 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Hydro Thunder (losse cassette)

Nintendo 64 - Hydro Thunder (losse cassette) € 25

Bereid je voor op de kracht, snelheid en spanning van Hydro Thunder-superbootraces! Mighty Hull je een weg naar de finish van de meest verraderlijke waterlopen die je je maar kunt voorstellen! Negen unieke handling turbo-thunderboats. Negen levendig weergegeven tracks door 's werelds meest opwindende terrein. Bonusboten, bonustracks, boost power-ups en snelkoppelingen in overvloed. De modus voor gesplitst scherm ondersteunt maximaal 4 spelers tegelijk!

€ 25 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mortal Kombat Trilogy (losse cassette)

Nintendo 64 - Mortal Kombat Trilogy (losse cassette) € 40

Shao Kahn's laatste poging om de aarde te beheersen is voor ons ... 26 onmiddellijk speelbare personages plus 4 verborgen personages! De nieuwe Aggressor Kombat-modus bewapent de snelle en meedogenloze met meer kracht en kracht om zware, schadelijke combinaties toe te passen! Meer dan 30 moves en '-Alities' die je nog nooit in de speelhal hebt gezien. Met New Brutalities kun je tegenstanders beuken tot ze ontploffen! Nieuwe 3-op-3 Kombat-modus levert een marathongevecht tot aan de finish! 7 vernederende Stage Fatalities die verslagen tegenstanders uit de arena laten vallen voor een grizzly dood!

€ 40 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Super Mario 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Super Mario 64 (losse cassette) € 15

Super Mario 64 is een platform spel, uitgegeven door Nintendo en ontwikkeld door de EAD divisie, voor de Nintendo 64. Samen met Pilotwings 64 was het een van de launch titels voor de console. Het werd uitgebracht in 1996. Meer dan elf miljoen exemplaren van Super Mario 64 zijn verkocht. Een verbeterde remake genaamd Super Mario 64 DS werd uitgebracht voor de Nintendo DS in 2004. Als een van de oudere driedimensionale (3D) platform spellen is Super Mario 64 gebaseerd op open wereld gameplay, met relatief grote gebieden die voornamelijk samengesteld zijn uit echte 3D-polygonen in tegenstelling tot slechts tweedimensionale (2D) sprites. De game ...

€ 15 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Snowboard Kids (losse cassette)

Nintendo 64 - Snowboard Kids (losse cassette) € 25

Scheur het op negen banen met verschillende terreinen! Trek 36 grote luchttrucs uit in je zoektocht naar het ultieme snowboard. En met Rumble Pak-compatibiliteit zul je het zeker voelen als je die manoeuvres vasthoudt of niet! Met vijf personages, elk met unieke bewegingen, vijf speelmodi, inclusief pipes, gevechtsraces voor vier spelers en negen aanpasbare startborden.

€ 25 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Bomberman 64

Nintendo 64 - Bomberman 64 € 49,99

De gemene Altair gebruikt de Omni Cube om de energie van Planet Bomber af te voeren. Met de hulp van een mysterieuze helper moet je Altair verslaan en de vrede herstellen in Planet Bomber. Leid Bomberman in de Adventure-modus door 24 gebieden met gevaarlijke conflicten. Vecht tegen de sinistere bondgenoten van Altair, vernietig hun bases en maak een einde aan de waanzinnige aanval. De Battle-modus voor meerdere spelers biedt eindeloze uren aan explosieve actie. Gebruik het standaard Bomberman-personage of maak een aangepast personage en sla het op in een N64 Controller Pak.

€ 49,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Kart 64

Nintendo 64 - Mario Kart 64 € 99,99

Drie ... Twee ... Een ... GO! Het signaallampje verandert en je laat het pedaal op het metaal vallen. Neem het op tegen maximaal drie vrienden in de VS-games met gesplitst scherm of race solo in de Mario GP. Daag je vrienden uit in de zeer competitieve Battle-modus. Met geavanceerde functies kun je racen met je 'Ghost'. De rijgegevens van je beste run verschijnen als een transparante racer op het scherm. Je hoeft niet langer gewoon tegen de klok te racen - je kunt zelfs tegen jezelf racen!

€ 99,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Buck Bumble (losse cassette)

Nintendo 64 - Buck Bumble (losse cassette) € 10

The Evil Herd, De Kwaadaardige Kolonie die uit boosaardige, gemuteerde insectoiden bestaat, bereidt een aanval voor op de insecten van onze wereld. De insecten zullen onderworpen worden aan slavernij en als voedselvoorraad dienenaEUR... Het leek een simpel plan, maar niemand binnen de Herd had rekening gehouden met BUCK BUMBLE!!!

€ 10 2 maanden landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 10
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 185
RSS Feed