Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Converter (losse cassette)

Nintendo 64 - Converter (losse cassette) € 15

Nintendo 64 - Converter (losse cassette)

€ 15 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Scooby Doo Classic Creep Capers (losse

Nintendo 64 - Scooby Doo Classic Creep Capers (losse € 30

Scooby Doo! Classic Creep Capers is een single-player avonturengame. Los drie mysteries op, allemaal gebaseerd op afleveringen van de bekende cartoon. Jij speelt als Shaggy maar natuurlijk is Scooby-Doo ook van de partij.

€ 30 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Kart 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Kart 64 (losse cassette) € 50

Drie ... Twee ... Een ... GO! Het signaallampje verandert en je laat het pedaal op het metaal vallen. Neem het op tegen maximaal drie vrienden in de VS-games met gesplitst scherm of race solo in de Mario GP. Daag je vrienden uit in de zeer competitieve Battle-modus. Met geavanceerde functies kun je racen met je 'Ghost'. De rijgegevens van je beste run verschijnen als een transparante racer op het scherm. Je hoeft niet langer gewoon tegen de klok te racen - je kunt zelfs tegen jezelf racen!

€ 50 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Pak

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Pak € 19,99

Nintendo 64 - Opslagmedium voor je savegames.

€ 19,99 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Groen

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Groen € 29,99

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 29,99 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Donkey Kong 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Donkey Kong 64 (losse cassette) € 30

Let op: om deze game te kunnen spelen is een Expansion Pack nodig, deze is niet inbegrepen. Donkey Kong is terug, in een ongelofelijk 3D-avonturenspel met werelden die je zullen doen duizelen, en met een hele rits charismatische figuren. Donkey Kong maakt z'n enorme reputatie meer dan waar met deze te gekke game, exclusief gemaakt voor Nintendo 64. Donkey Kong 64 is een 3D-avonturenspel van de makers van Diddy Kong Racing en Banjo-Kazooie. Samen met een stel van z'n apenvrienden moet Donkey Kong een einde maken aan het bewind van King K. Rool en z'n leger van rovende Kremlings. Zoals de reeks Donkey Kong Country eerder een enorme sprong voorw ...

€ 30 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Pokemon Stadium 2 (losse cassette)

Nintendo 64 - Pokemon Stadium 2 (losse cassette) € 60

De strijd om de master Trainer duurt voort, en Pokémon Stadium 2 biedt alles - en meer - dat een Pokéfan in een vervolgspel zou willen zien. Met zwaardere gevechten, scherpere beelden en een stadium vol extra's is Pokémon Stadium 2 de zware favoriet van Pokéfans. Met de Transfer Pak (niet meegeleverd) kun je persoonlijke getrainde Pokémon uploaden uit Pokémon Gold, Silver, Yellow, Red of Blue. Het is een must je eigen Pokémon te gebruiken - je gaat een zware strijd tegemoet als je alleen vertrouwt op de Rental Pokémon die zijn meegeleverd met het Pak in het gevecht met de ervaren Trainers. Pokémon Stadium 2 barst van de nieuwe aanvallen, nieu ...

€ 60 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo RF Unit

Nintendo 64 - Nintendo RF Unit € 14,99

RF switch om je GameCube, Super Nintendo of Nintendo 64 aan te sluiten op je tv, via de Televisiekabel-ingang.

€ 14,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Lego Racers (losse cassette)

Nintendo 64 - Lego Racers (losse cassette) € 15

Start je motoren! Race door spannende LEGO-werelden en neem het op tegen de grootste LEGO Racers aller tijden! Je moet je LEGO-concurrenten uitbouwen, uitrijden en slimmer zijn om Rocket Racer te verslaan in de ultieme kampioenschapsrace! Dus maak je klaar. Maak je klaar. Gaan! Bouwen. Aanpassen. Ras. Winnen!

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Star Wars Episode 1 Racer (losse cassette)

Nintendo 64 - Star Wars Episode 1 Racer (losse cassette) € 15

De kick van de snelheid Bestuur je eigen podracer in een serie zenuwslopende races op 7 exotische planeten uit het starwars universum!

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Goldeneye 007

Nintendo 64 - Goldeneye 007 € 59,99

De naam is Bond, James Bond... Je wordt er op uitgestuurd in een geheime operatie die te maken heeft met de Golden Eye satelliet. De missie begint in de zwaar bewaakte fabrieken voor chemische oorlogsvoering, gelegen aan een dam in de USSR. Schiet je een weg door de 12 interactieve 3-D gebieden. Alles is toegestaan in het belang van de internationale veiligheid. Laat je niet tegenhouden door vijandige militairen. You have licence to kill.

€ 59,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Rush 2 Extreme Racing USA

Nintendo 64 - Rush 2 Extreme Racing USA € 99,99

Prestaties ... Adrenaline ... Snelheid! Dit zijn de ingrediënten in de volgende generatie Rush Mania! Voel de Rush opnieuw terwijl je door enkele van de heetste plekken in Amerika raast! Je wilt dodelijke sprongen en verraderlijke sluiproutes? Je vindt ze, samen met nog veel meer, in 8 nieuwe locaties! Tijd om je rijvaardigheid te verbeteren! Je racet in plaatsen als Las Vegas, New York City, Hawaï, Los Angeles en Seattle. En natuurlijk is er die tuinplek die bekend staat als Alcatraz Island. Ja, we hebben het over The Rock.

€ 99,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Bomberman Hero

Nintendo 64 - Bomberman Hero € 49,99

Het nieuwste avontuur van Bomberman neemt hem mee door de melkweg! Prinses Millian is ontvoerd door het kwaadaardige Garaden Empire en het is aan Bomberman om haar te redden. Reis door werelden van ijs, vuur en water. Gebruik nieuwe vaardigheden en krijg hulp van vrienden zoals Louie het konijn en Pibol de robot. Nieuwe voertuigen zoals de Bomber Copter en Bomber Marine komen goed van pas in je zoektocht om de prinses te redden en het universum opnieuw te bevrijden!

€ 49,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - V-Rally '99

Nintendo 64 - V-Rally '99 € 19,99

Bestuur een van de 12 officiele wagens van het rally Wereldkampioenschap en race in realistische en waarheidsgetrouwe omstandigheden door 8 verschillende landen heen. Regen, slijk, sneeuw, grind, zand en stof: niets zal je bespaard worden tijdens de adembenemende tijdsritten, overdag en 's nachts. Zowel de kunst van het slippen en springen als het sturen en tegensturen, zal je volledig moeten beheersen om de allerbeste te zijn op V-Rally.

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Groen (TTX Tech)

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Groen (TTX Tech) € 17,99

- Compatible with N64 - Inspired by classic controller design - Precision analog stick - Compatible with RUmble or Memory Pak - 6 ft long cable

€ 17,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Super Mario 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Super Mario 64 (losse cassette) € 30

Super Mario 64 is een platform spel, uitgegeven door Nintendo en ontwikkeld door de EAD divisie, voor de Nintendo 64. Samen met Pilotwings 64 was het een van de launch titels voor de console. Het werd uitgebracht in 1996. Meer dan elf miljoen exemplaren van Super Mario 64 zijn verkocht. Een verbeterde remake genaamd Super Mario 64 DS werd uitgebracht voor de Nintendo DS in 2004. Als een van de oudere driedimensionale (3D) platform spellen is Super Mario 64 gebaseerd op open wereld gameplay, met relatief grote gebieden die voornamelijk samengesteld zijn uit echte 3D-polygonen in tegenstelling tot slechts tweedimensionale (2D) sprites. De game ...

€ 30 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - The Legend of Zelda Ocarina of Time (losse

Nintendo 64 - The Legend of Zelda Ocarina of Time (losse € 40

Een droom komt uit! Mythes, legendes en magie...het kloppend hart van The Legend of Zelda! Bijna vier jaar werkte Shigeru Miyamoto aan dit nieuwste deel in de legendarische Zelda-sage. Het resultaat is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van videogames. Tijdens je zoektocht naar de gouden Triforce reis je door een mysterieuze wereld vol geheimen. Je ontmoet mensen van verschillende rassen, demonen en de meest vreemde wezens. Een episch verhaal van hoog niveau dat je niet meer los zal laten! - De absolute top op het gebied van adventures - 256 Meg en een soundtrack van CD-kwaliteit - Adembenemende filmfragmenten en camerawerk - Het Rumble P ...

€ 40 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Castlevania

Nintendo 64 - Castlevania € 69,99

Castlevania 64, in Japan bekend als Akumajo Dracula is een action-adventure game, ontwikkeld door Konami's Kobe tak voor de Nintendo 64. Het werd uitgebracht op een 64-megabit cartridge in Noord-Amerika op 31 december 1998, in Japan op 11 maart 1999 en in Europa op 14 mei 1999. Castlevania is de eerste 3D-game in de Castlevania serie. De speler kiest een van de hoofdpersonages: Carrie Fernandez of Reinhardt Schneider. De personages verkennen het grote landgoed van Dracula in hun missie is om de graaf en zijn horde ondoden te verslaan.

€ 69,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Nintendo 64 - Paper Mario

Nintendo 64 - Paper Mario € 249,99

De favoriete loodgieter van iedereen is superdun afgeslankt terug in een kolossaal avontuur waarin RPGachtige verkenningstochten worden gecombineerd met fantastische traditionele platformelementen. Mario maakt flikflakken, draait, springt en hakt zich een weg door een massa exotische werelden die dichtbevolkt zijn met vermakelijke Nintendo spelfiguren. Dit keer staat het loodgietertje er niet in zijn eentje voor. Een heel gezelschap van leuke vriendjes waaronder Goombario, Kooper, Bombette en Parakarry sluiten zich bij Mario aan op zijn spannende zoektocht en bieden hem de mogelijkheid ravijnen over te steken, muren te vernietigen, dingen ove ...

€ 249,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 9
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 162
RSS Feed