Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Rechargeable Jolt Pack

Nintendo 64 - Rechargeable Jolt Pack € 9,99

- Jolt-pack met ingebouwde oplaadbare batterij, - Compatibel met Nintendo Rumble Pak-spellen, - Inclusief 220V AC / DC-adapter, - Biedt tot 15 uur spelen per lading

€ 9,99 2 dagen landelijk, ZH
Nintendo 64 - Re-Volt

Nintendo 64 - Re-Volt € 49,99

Realistische actie, waanzinnige wapens, prachtige omgevingen en oogstrelende graphics. Begeef je op racebanen vol met voorwerpen om uit de weg of naar je tegenstanders te rammen. Baan jezelf al schietend een weg door omgevingen waar je altijd al doorheen hebt willen racen, maar nooit een kans voor kreeg. Cross door musea, speelgoedzaken en botanische tuinen in een allesvernietigende slooptocht, Veroorzaak een gigantische rotzooi met een enorm kleine auto.

€ 49,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Vigilante 8 2nd Offense (losse cassette)

Nintendo 64 - Vigilante 8 2nd Offense (losse cassette) € 25

Vigilante 8: 2nd Offense is een actie-race game. Schiet je tegenstanders van de weg en laat een spoor van vernietiging achter. Kies uit meerdere indrukwekkende wagens allemaal uitgerust met wapens.

€ 25 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Castlevania

Nintendo 64 - Castlevania € 59,99

Castlevania 64, in Japan bekend als Akumajo Dracula is een action-adventure game, ontwikkeld door Konami's Kobe tak voor de Nintendo 64. Het werd uitgebracht op een 64-megabit cartridge in Noord-Amerika op 31 december 1998, in Japan op 11 maart 1999 en in Europa op 14 mei 1999. Castlevania is de eerste 3D-game in de Castlevania serie. De speler kiest een van de hoofdpersonages: Carrie Fernandez of Reinhardt Schneider. De personages verkennen het grote landgoed van Dracula in hun missie is om de graaf en zijn horde ondoden te verslaan.

€ 59,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - South Park Rally (losse cassette)

Nintendo 64 - South Park Rally (losse cassette) € 25

Neem Cartman, opa, Scuzzlebutt, Starvin Marvin en de rest van het South Park-zooitje te grazen in de allerranzigste race aller tijden. Bewijs dat je geen mietje bent in een van de tientallen idiote voertuigen en bizarre sound-bites!

€ 25 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Rampage World Tour (losse cassette)

Nintendo 64 - Rampage World Tour (losse cassette) € 30

Een vrolijke smash'em up stoeipartij met universele aantrekkingskracht, maar eenvoudig genoeg voor iedereen, maar met een diepgang die ook de meer serieuze gamers zal uitdagen. Neem een of twee vrienden mee op stroop tocht zonder eind door meer dan 130 standaard levels, 14 bonus levels, 4 Grudge Match levels en een boel verborgen levels.Sloop gebouwen, haal vliegtuigen neer, verslind mensen en sleep punten binnen terwijl je complete steden met de grond gelijk maakt.Met een groot aantal speciale bewegingen kun je de niet aflatende stroom van kogels, vuur en explosieven van bewoners, leger en politie ontwijken!

€ 30 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Kirby 64 The Crystal Shards (losse cassette)

Nintendo 64 - Kirby 64 The Crystal Shards (losse cassette) € 60

Kirby's Nintendo 64 avontuur brengt het roze pluizenbolletje van Dream Land naar de sterren, terwijl hij vecht om zijn vrienden te redden van een gevaarlijke nieuwe vijand: Dark Matter. Dit schattige en kleurrijke platformspel barst van de Kirby-actie. Slik vijanden door om hun vaardigheden over te nemen (bijvoorbeeld vuur, ijs of elektriciteit) of combineer verschillende vaardigheden om nog effectievere uitwerkingen te creëren. Probeer ze allemaal uit voor verrassende resultaten! Tijdens je avontuur zul je planeten bestaande uit lava, water en zelfs snoepjes verkennen, en het opnemen tegen reusachtige eindbazen, terwijl je zoekt naar de verl ...

€ 60 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Command and Conquer 3-D (losse cassette)

Nintendo 64 - Command and Conquer 3-D (losse cassette) € 15

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 15 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Micro Machines 64 Turbo (losse cassette)

Nintendo 64 - Micro Machines 64 Turbo (losse cassette) € 15

Nintendo 64 - Micro Machines 64 Turbo (losse cassette)

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Golf (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Golf (losse cassette) € 25

Sinds Mario de beeldschone Princess Peach heeft gered in Super Mario 64, heeft hij met volle teugen genoten van zijn vrije tijd. Bowser gedroeg zich redelijk rustig, en dus kwamen Mario en zijn vrienden op het idee om zich eens op de golfbaan te wagen. Mario Golf 64 bevat een allstar rolbezetting van 16 beroemdheden uit de Nintendostal, waaronder Mario, Luigi en Princess Peach. Elke golfer heeft zijn eigen sterke punten en zwakheden. De kleine Baby Mario heeft bijvoorbeeld geen echt harde swing, maar zijn slagen zijn wel een stuk rechtlijniger dan die stevige bananenschoten van Donkey Kong. Een van de hoogtepunten van Mario Golf 64 is een spe ...

€ 25 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - NHL '99 (losse cassette)

Nintendo 64 - NHL '99 (losse cassette) € 7

Nintendo 64 - NHL '99 (losse cassette)

€ 7 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Rayman 2 The Great Escape

Nintendo 64 - Rayman 2 The Great Escape € 69,99

Een mysterieus gilde heeft tijdens een speciale vergadering besloten om een intergalactische dierentuin te bouwen. De wezens die in de kooien komen te zitten moeten komen van de planeet vanaEURARAYMAN! Een bende van huurpiraten is op pad gegaan om allerlei verschillende wezens te vangen en op te sluitenaEURGelukkig weet Rayman te ontsnappen aan dit verschrikkelijke lotaEUR maar zijn vrienden zitten nog steeds gevangen! Rayman zou Rayman niet zijn als hij er niet alles aan zou doen om zijn vriendjes te bevrijden van dit verschrikkelijke lot!Om met succes te kunnen ontsnappen moet Rayman allerlei nieuwe krachten en leren en de ingrediA

€ 69,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Quake (losse cassette)

Nintendo 64 - Quake (losse cassette) € 15

Quake 64! Een verbeterde versie van de PC mega-hit, bomvol actie. Nu ontwikkeld speciaal voor de nintendo 64! Superspannende gameplay, spectaculaire graphics en verbluffende geluidseffecten, waardoor je gegarandeerd je dak uit gaat! Combineert de wreedheid van het spel voor een persoon met de ultieme bloeddorst van de deathmatch mode voor twee spelers. Een volledige 3D spelomgeving met de verschrikkelijkste wezens ooit op een spelcomputer vertoont, verbijsterend dynamische belichting, levels ontworpen door de hand van de meester zelf en een horde tegenstanders om het tegen op te nemen.

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - RF Unit

Nintendo 64 - RF Unit € 9,99

Nintendo 64 - RF Unit

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Doom 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Doom 64 (losse cassette) € 25

Nintendo 64 - Doom 64 (losse cassette)

€ 25 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge

Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge € 29,99

Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge

€ 29,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Quake 2

Nintendo 64 - Quake 2 € 14,99

Na jaren van oorlog tegen aliens is de aarde er slecht aan toe. Er is nog een mogelijkheid om de aarde te redden. Jij bent onderdeel van een geheime assault force die als taak heeft de aliens te verjagen. Gaat jou dat lukken?

€ 14,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Blues Brothers 2000

Nintendo 64 - Blues Brothers 2000 € 229,99

Koopt u deze game nieuw? Veel uitgevers leverden destijds de Nintendo 64 games uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. Een muziekaal avontuur! De game volgt het verhaal van de gelijknamige film. Ontsnap uit de gevangenis en breng de band weer bijelkaar. Spring over obstakels en verzamel geld. Volbreng de missie.

€ 229,99 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Pokemon Stadium + Transfer Pak

Nintendo 64 - Pokemon Stadium + Transfer Pak € 69,99

Dit pakket bevat naast de game ook een transfer pak. Pokémon Stadium voor de Nintendo 64 bevat alle 151 Pokémon uit de Game Boy games. Het spel is compatibel met Pokémon Red, Blue en Yellow. Pokémon Stadium is niet alleen de eerste Pokémon game op de Nintendo 64, maar ook de eerste Pokémon game die op een game console is uitgebracht. Het spel heeft geen verhaalmodus, maar het bestaat uit de Stadium en Gym Leader Castle waarin je aan gevechten mee moet doen. Om verder te gaan in het spel moeten de vier Cups in de Stadium gewonnen worden en de Gym Leader Castle voltooid worden. Wanneer alle Cups zijn gewonnen en de Gym Leader Castle is voltooid ...

€ 69,99 3 maanden landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 16
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 314
RSS Feed