Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Top Gear Overdrive (zonder handleiding)

Nintendo 64 - Top Gear Overdrive (zonder handleiding) € 9,99

Nintendo 64 - Top Gear Overdrive (zonder handleiding)

€ 9,99 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nuclear Strike 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Nuclear Strike 64 (losse cassette) € 25

In Nuclear Strike 64 ben jij een agent van een Strike Team. Voer een speciale internationale operatie uit. Het doel is om Colonel LeMonde te stoppen. Hij is een voormalige CIA Intelligence Officer die nu bezig is een nucleaire oorlog te veroorzaken.

€ 25 4 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Rechargeable Jolt Pack

Nintendo 64 - Rechargeable Jolt Pack € 9,99

- Jolt-pack met ingebouwde oplaadbare batterij, - Compatibel met Nintendo Rumble Pak-spellen, - Inclusief 220V AC / DC-adapter, - Biedt tot 15 uur spelen per lading

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Re-Volt

Nintendo 64 - Re-Volt € 39,99

Realistische actie, waanzinnige wapens, prachtige omgevingen en oogstrelende graphics. Begeef je op racebanen vol met voorwerpen om uit de weg of naar je tegenstanders te rammen. Baan jezelf al schietend een weg door omgevingen waar je altijd al doorheen hebt willen racen, maar nooit een kans voor kreeg. Cross door musea, speelgoedzaken en botanische tuinen in een allesvernietigende slooptocht, Veroorzaak een gigantische rotzooi met een enorm kleine auto.

€ 39,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Vigilante 8 2nd Offense (losse cassette)

Nintendo 64 - Vigilante 8 2nd Offense (losse cassette) € 25

Vigilante 8: 2nd Offense is een actie-race game. Schiet je tegenstanders van de weg en laat een spoor van vernietiging achter. Kies uit meerdere indrukwekkende wagens allemaal uitgerust met wapens.

€ 25 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Rampage World Tour (losse cassette)

Nintendo 64 - Rampage World Tour (losse cassette) € 20

Een vrolijke smash'em up stoeipartij met universele aantrekkingskracht, maar eenvoudig genoeg voor iedereen, maar met een diepgang die ook de meer serieuze gamers zal uitdagen. Neem een of twee vrienden mee op stroop tocht zonder eind door meer dan 130 standaard levels, 14 bonus levels, 4 Grudge Match levels en een boel verborgen levels.Sloop gebouwen, haal vliegtuigen neer, verslind mensen en sleep punten binnen terwijl je complete steden met de grond gelijk maakt.Met een groot aantal speciale bewegingen kun je de niet aflatende stroom van kogels, vuur en explosieven van bewoners, leger en politie ontwijken!

€ 20 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Command and Conquer 3-D (losse cassette)

Nintendo 64 - Command and Conquer 3-D (losse cassette) € 15

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 15 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Micro Machines 64 Turbo (losse cassette)

Nintendo 64 - Micro Machines 64 Turbo (losse cassette) € 15

Nintendo 64 - Micro Machines 64 Turbo (losse cassette)

€ 15 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Rayman 2 The Great Escape

Nintendo 64 - Rayman 2 The Great Escape € 49,99

Een mysterieus gilde heeft tijdens een speciale vergadering besloten om een intergalactische dierentuin te bouwen. De wezens die in de kooien komen te zitten moeten komen van de planeet vanaEURARAYMAN! Een bende van huurpiraten is op pad gegaan om allerlei verschillende wezens te vangen en op te sluitenaEURGelukkig weet Rayman te ontsnappen aan dit verschrikkelijke lotaEUR maar zijn vrienden zitten nog steeds gevangen! Rayman zou Rayman niet zijn als hij er niet alles aan zou doen om zijn vriendjes te bevrijden van dit verschrikkelijke lot!Om met succes te kunnen ontsnappen moet Rayman allerlei nieuwe krachten en leren en de ingrediA

€ 49,99 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Quake (losse cassette)

Nintendo 64 - Quake (losse cassette) € 15

Quake 64! Een verbeterde versie van de PC mega-hit, bomvol actie. Nu ontwikkeld speciaal voor de nintendo 64! Superspannende gameplay, spectaculaire graphics en verbluffende geluidseffecten, waardoor je gegarandeerd je dak uit gaat! Combineert de wreedheid van het spel voor een persoon met de ultieme bloeddorst van de deathmatch mode voor twee spelers. Een volledige 3D spelomgeving met de verschrikkelijkste wezens ooit op een spelcomputer vertoont, verbijsterend dynamische belichting, levels ontworpen door de hand van de meester zelf en een horde tegenstanders om het tegen op te nemen.

€ 15 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - RF Unit

Nintendo 64 - RF Unit € 9,99

Nintendo 64 - RF Unit

€ 9,99 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge

Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge € 29,99

Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge

€ 29,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Nintendo 64 - Quake 2

Nintendo 64 - Quake 2 € 19,99

Na jaren van oorlog tegen aliens is de aarde er slecht aan toe. Er is nog een mogelijkheid om de aarde te redden. Jij bent onderdeel van een geheime assault force die als taak heeft de aliens te verjagen. Gaat jou dat lukken?

€ 19,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Nintendo 64 - Blues Brothers 2000

Nintendo 64 - Blues Brothers 2000 € 199,99

Koopt u deze game nieuw? Veel uitgevers leverden destijds de Nintendo 64 games uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. Een muziekaal avontuur! De game volgt het verhaal van de gelijknamige film. Ontsnap uit de gevangenis en breng de band weer bijelkaar. Spring over obstakels en verzamel geld. Volbreng de missie.

€ 199,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Nintendo 64 - Pokemon Stadium + Transfer Pak

Nintendo 64 - Pokemon Stadium + Transfer Pak € 49,99

Dit pakket bevat naast de game ook een transfer pak. Pokémon Stadium voor de Nintendo 64 bevat alle 151 Pokémon uit de Game Boy games. Het spel is compatibel met Pokémon Red, Blue en Yellow. Pokémon Stadium is niet alleen de eerste Pokémon game op de Nintendo 64, maar ook de eerste Pokémon game die op een game console is uitgebracht. Het spel heeft geen verhaalmodus, maar het bestaat uit de Stadium en Gym Leader Castle waarin je aan gevechten mee moet doen. Om verder te gaan in het spel moeten de vier Cups in de Stadium gewonnen worden en de Gym Leader Castle voltooid worden. Wanneer alle Cups zijn gewonnen en de Gym Leader Castle is voltooid ...

€ 49,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Nintendo 64 - Turok 3 (losse cassette)

Nintendo 64 - Turok 3 (losse cassette) € 30

Sinds mensen heugenis hebben de aardbewoners te vrezen van een wreed kosmisch volk, Oblivion genaamd, dat slechts leeft met een doel: totale vernietiging. Twee nieuwe Turok strijders, Danielle en Joseph Fireseed, moeten de strijd aangaan met deze boosaardige entiteit. Hun succes of falen zal het lot van alle uitverkoren Turok strijders en de gehele mensheid voorgoed bepalen. Join the Legancy.

€ 30 3 maanden+ landelijk, ZH
Nintendo 64 - Pokemon Stadium 2

Nintendo 64 - Pokemon Stadium 2 € 99,99

De strijd om de master Trainer duurt voort, en Pokémon Stadium 2 biedt alles - en meer - dat een Pokéfan in een vervolgspel zou willen zien. Met zwaardere gevechten, scherpere beelden en een stadium vol extra's is Pokémon Stadium 2 de zware favoriet van Pokéfans. Met de Transfer Pak (niet meegeleverd) kun je persoonlijke getrainde Pokémon uploaden uit Pokémon Gold, Silver, Yellow, Red of Blue. Het is een must je eigen Pokémon te gebruiken - je gaat een zware strijd tegemoet als je alleen vertrouwt op de Rental Pokémon die zijn meegeleverd met het Pak in het gevecht met de ervaren Trainers. Pokémon Stadium 2 barst van de nieuwe aanvallen, nieu ...

€ 99,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Zwart

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Zwart € 29,99

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 29,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Nintendo 64 - Kirby 64 The Crystal Shards

Nintendo 64 - Kirby 64 The Crystal Shards € 99,99

Kirby's Nintendo 64 avontuur brengt het roze pluizenbolletje van Dream Land naar de sterren, terwijl hij vecht om zijn vrienden te redden van een gevaarlijke nieuwe vijand: Dark Matter. Dit schattige en kleurrijke platformspel barst van de Kirby-actie. Slik vijanden door om hun vaardigheden over te nemen (bijvoorbeeld vuur, ijs of elektriciteit) of combineer verschillende vaardigheden om nog effectievere uitwerkingen te creëren. Probeer ze allemaal uit voor verrassende resultaten! Tijdens je avontuur zul je planeten bestaande uit lava, water en zelfs snoepjes verkennen, en het opnemen tegen reusachtige eindbazen, terwijl je zoekt naar de verl ...

€ 99,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 14
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 280
RSS Feed