Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Lylat Wars (losse cassette)

Nintendo 64 - Lylat Wars (losse cassette) € 15

Andross heeft de aanval geopend op het Lylat-stelsel en alleen Fox McCloud en het Star Fox team staan nog in zijn weg. Stap in je Arwing gevechtstoestel, Landmaster tank of Blue Marine onderzeeboot en schiet de legers van Andross aan flarden! Vecht je door 15 uiteenlopende levels: door de lucht, in de ruimte, over land en onder de zeespiegel. Ontdek verborgen routes in vooruitscrollende missies en schakel over op de All Range-stand in de 360-graden missies, waarin je wilde loopings en gevaarlijke U-bochten maakt om de vijand af te schudden. Lylat Wars bevat ook een VS.-stand waarbij maximaal vier spelers het tegen elkaar op kunnen nemen in dr ...

€ 15 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Command and Conquer 3-D (losse cassette)

Nintendo 64 - Command and Conquer 3-D (losse cassette) € 20

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 20 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Banjo Kazooie (losse cassette)

Nintendo 64 - Banjo Kazooie (losse cassette) € 30

Banjo-Kazooie heeft dezelfde look en feeling als Mario 64, werkelijk het meest innovatieve en visueel verbluffende spel voor de Nintendo 64 collectie. Het spel introduceert meer dan genoeg originaliteit om een plek naast haar beroemde mentor te staan. Het spel introduceert twee van de meest charmante virtuele helden van de afgelopen jaren - honey bear, Banjo, en zijn trouwe, gevederde sidekick Kazooie.

€ 30 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Star Wars Episode 1 Racer (losse cassette)

Nintendo 64 - Star Wars Episode 1 Racer (losse cassette) € 15

De kick van de snelheid Bestuur je eigen podracer in een serie zenuwslopende races op 7 exotische planeten uit het starwars universum!

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Star Wars Rogue Squadron (losse cassette)

Nintendo 64 - Star Wars Rogue Squadron (losse cassette) € 15

Vlieg adembenemende missies in Airspeeders, X-,Y- en A-Wings en bind de strijd aan met de keizerlijke troepen! Vernietig militaire basissen en red de bewoners van verre planeten! Jij bent Luke Skywalker, heldhaftige piloot en leider van het legendarische Rogue Squadron. Neem het, samen met jouw elite troepen, op tegen de soldaten van het duistere keizerrijk!

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Earthworm Jim 3D (losse cassette)

Nintendo 64 - Earthworm Jim 3D (losse cassette) € 30

Nintendo 64 - Earthworm Jim 3D (losse cassette)

€ 30 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - South Park Rally (losse cassette)

Nintendo 64 - South Park Rally (losse cassette) € 20

Neem Cartman, opa, Scuzzlebutt, Starvin Marvin en de rest van het South Park-zooitje te grazen in de allerranzigste race aller tijden. Bewijs dat je geen mietje bent in een van de tientallen idiote voertuigen en bizarre sound-bites!

€ 20 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - WWF No Mercy (losse cassette)

Nintendo 64 - WWF No Mercy (losse cassette) € 10

WWF No Mercy gaat door waar Wrestlemania 2000 was gebleven. Maar je kan kiezen uit meer matchtypes. De hardcore wrestlingfan zal er weer veel plezier aan beleven.

€ 10 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - NBA Jam 2000 (losse cassette)

Nintendo 64 - NBA Jam 2000 (losse cassette) € 15

Nintendo 64 - NBA Jam 2000 (losse cassette)

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Snowboard Kids (losse cassette)

Nintendo 64 - Snowboard Kids (losse cassette) € 20

De meest hilarische snowboard-game met coole cartoon figuren op halsbrekende snowboard-pistes!

€ 20 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Turok Dinosaur Hunter

Nintendo 64 - Turok Dinosaur Hunter € 29,99

Sinds mensen heugenis hebben de aardbewoners te vrezen van een wreed kosmisch volk, Oblivion genaamd, dat slechts leeft met een doel: totale vernietiging. Twee nieuwe Turok strijders, Danielle en Joseph Fireseed, moeten de strijd aangaan met deze boosaardige entiteit. Hun succes of falen zal het lot van alle uitverkoren Turok strijders en de gehele mensheid voorgoed bepalen. Join the Legancy.

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Quake

Nintendo 64 - Quake € 29,99

Quake 64! Een verbeterde versie van de PC mega-hit, bomvol actie. Nu ontwikkeld speciaal voor de nintendo 64! Superspannende gameplay, spectaculaire graphics en verbluffende geluidseffecten, waardoor je gegarandeerd je dak uit gaat! Combineert de wreedheid van het spel voor een persoon met de ultieme bloeddorst van de deathmatch mode voor twee spelers. Een volledige 3D spelomgeving met de verschrikkelijkste wezens ooit op een spelcomputer vertoont, verbijsterend dynamische belichting, levels ontworpen door de hand van de meester zelf en een horde tegenstanders om het tegen op te nemen.

€ 29,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - WWF Warzone

Nintendo 64 - WWF Warzone € 19,99

Nintendo 64 - WWF Warzone

€ 19,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Rumble Pak

Nintendo 64 - Nintendo 64 Rumble Pak € 14,99

Deze addon voor de controller kan je aan de onderzijde toevoegen aan de controller. Hierdoor krijg je de rumble feature.

€ 14,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Gauntlet Legends (losse cassette)

Nintendo 64 - Gauntlet Legends (losse cassette) € 25

Nintendo 64 - Gauntlet Legends (losse cassette)

€ 25 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Aero Gauge (losse cassette)

Nintendo 64 - Aero Gauge (losse cassette) € 10

Aero Gauge voor de Nintendo 64 is racen met een futuristische twist. Kies uit 10 aero-machines. In Grand Prix mode, moet je kwalificeren en racen. De Single Match-modus neem je het op in een track race tegen de computer, terwijl je in de Versus mode wedstrijden raced tegen een vriend. De Time Attack mode is een race tegen de klok. Vlieg en vermijd obstakels, dat met meer dan 1.000 kilometer per uur.

€ 10 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Duke Nukem Zero Hour (losse cassette)

Nintendo 64 - Duke Nukem Zero Hour (losse cassette) € 20

Nintendo 64 - Duke Nukem Zero Hour (losse cassette)

€ 20 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Turok Dinosaur Hunter (losse cassette)

Nintendo 64 - Turok Dinosaur Hunter (losse cassette) € 15

Sinds mensen heugenis hebben de aardbewoners te vrezen van een wreed kosmisch volk, Oblivion genaamd, dat slechts leeft met een doel: totale vernietiging. Twee nieuwe Turok strijders, Danielle en Joseph Fireseed, moeten de strijd aangaan met deze boosaardige entiteit. Hun succes of falen zal het lot van alle uitverkoren Turok strijders en de gehele mensheid voorgoed bepalen. Join the Legancy.

€ 15 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Pokemon Snap (losse cassette)

Nintendo 64 - Pokemon Snap (losse cassette) € 20

Heb jij Pikachu altijd al eens in zijn natuurlijke omgeving willen zien? Met het spectaculaire spel Pokémon Snap, zul je veel Pokémon in het wild tegenkomen - niet met een Poke Ball, maar met een camera! Sommige kiekjes zijn eenvoudig, zoals de foto van Pikachu die zich ontspant op het strand, maar andere zijn moeilijker, zoals het nemen van een foto van Pikachu op de rug van een zeldzame, vliegende Pokémon! In Pokémon Snap heb je een opdracht van Professor Oak, de wereldberoemde Pokémon professor. Hij heeft veel foto's nodig van Pokémon Island, waar je door zes fascinerende omgevingen reist op zoek naar alle Pokémon die je kunt vinden. Pidge ...

€ 20 2 maanden landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 12
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 229
RSS Feed