Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo 64 - NBA Jam 2000 (losse cassette)

Nintendo 64 - NBA Jam 2000 (losse cassette) € 15

Nintendo 64 - NBA Jam 2000 (losse cassette)

€ 15 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo 64 - Snowboard Kids (losse cassette)

Nintendo 64 - Snowboard Kids (losse cassette) € 20

De meest hilarische snowboard-game met coole cartoon figuren op halsbrekende snowboard-pistes!

€ 20 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Turok Dinosaur Hunter

Nintendo 64 - Turok Dinosaur Hunter € 29,99

Sinds mensen heugenis hebben de aardbewoners te vrezen van een wreed kosmisch volk, Oblivion genaamd, dat slechts leeft met een doel: totale vernietiging. Twee nieuwe Turok strijders, Danielle en Joseph Fireseed, moeten de strijd aangaan met deze boosaardige entiteit. Hun succes of falen zal het lot van alle uitverkoren Turok strijders en de gehele mensheid voorgoed bepalen. Join the Legancy.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge (losse cassette)

Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge (losse cassette) € 10

Nintendo 64 - WCW VS NWO Revenge (losse cassette)

€ 10 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 (Grey)

Nintendo 64 - Nintendo 64 (Grey) € 79

Dit pakket bestaat uit het volgende: Nintendo 64 spelcomputer Aansluitkabels Nintendo 64 controller

€ 79 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Cruis 'n USA (losse cassette)

Nintendo 64 - Cruis 'n USA (losse cassette) € 10

Nintendo 64 - Cruis 'n USA (losse cassette)

€ 10 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Quake

Nintendo 64 - Quake € 29,99

Quake 64! Een verbeterde versie van de PC mega-hit, bomvol actie. Nu ontwikkeld speciaal voor de nintendo 64! Superspannende gameplay, spectaculaire graphics en verbluffende geluidseffecten, waardoor je gegarandeerd je dak uit gaat! Combineert de wreedheid van het spel voor een persoon met de ultieme bloeddorst van de deathmatch mode voor twee spelers. Een volledige 3D spelomgeving met de verschrikkelijkste wezens ooit op een spelcomputer vertoont, verbijsterend dynamische belichting, levels ontworpen door de hand van de meester zelf en een horde tegenstanders om het tegen op te nemen.

€ 29,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - WWF Warzone

Nintendo 64 - WWF Warzone € 19,99

Nintendo 64 - WWF Warzone

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Rumble Pak

Nintendo 64 - Nintendo 64 Rumble Pak € 14,99

Deze addon voor de controller kan je aan de onderzijde toevoegen aan de controller. Hierdoor krijg je de rumble feature.

€ 14,99 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Gauntlet Legends (losse cassette)

Nintendo 64 - Gauntlet Legends (losse cassette) € 25

Nintendo 64 - Gauntlet Legends (losse cassette)

€ 25 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Aero Gauge (losse cassette)

Nintendo 64 - Aero Gauge (losse cassette) € 10

Aero Gauge voor de Nintendo 64 is racen met een futuristische twist. Kies uit 10 aero-machines. In Grand Prix mode, moet je kwalificeren en racen. De Single Match-modus neem je het op in een track race tegen de computer, terwijl je in de Versus mode wedstrijden raced tegen een vriend. De Time Attack mode is een race tegen de klok. Vlieg en vermijd obstakels, dat met meer dan 1.000 kilometer per uur.

€ 10 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Duke Nukem Zero Hour (losse cassette)

Nintendo 64 - Duke Nukem Zero Hour (losse cassette) € 20

Nintendo 64 - Duke Nukem Zero Hour (losse cassette)

€ 20 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Turok Dinosaur Hunter (losse cassette)

Nintendo 64 - Turok Dinosaur Hunter (losse cassette) € 15

Sinds mensen heugenis hebben de aardbewoners te vrezen van een wreed kosmisch volk, Oblivion genaamd, dat slechts leeft met een doel: totale vernietiging. Twee nieuwe Turok strijders, Danielle en Joseph Fireseed, moeten de strijd aangaan met deze boosaardige entiteit. Hun succes of falen zal het lot van alle uitverkoren Turok strijders en de gehele mensheid voorgoed bepalen. Join the Legancy.

€ 15 4 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - NBA Pro '99

Nintendo 64 - NBA Pro '99 € 9,99

Speel als een echte NBA prof. Kies uit acht verschillende camerastanpunten. Creeer je eigen spelers, waarbij je kan kiezen uit dertig parameters.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Pokemon Snap (losse cassette)

Nintendo 64 - Pokemon Snap (losse cassette) € 20

Heb jij Pikachu altijd al eens in zijn natuurlijke omgeving willen zien? Met het spectaculaire spel Pokémon Snap, zul je veel Pokémon in het wild tegenkomen - niet met een Poke Ball, maar met een camera! Sommige kiekjes zijn eenvoudig, zoals de foto van Pikachu die zich ontspant op het strand, maar andere zijn moeilijker, zoals het nemen van een foto van Pikachu op de rug van een zeldzame, vliegende Pokémon! In Pokémon Snap heb je een opdracht van Professor Oak, de wereldberoemde Pokémon professor. Hij heeft veel foto's nodig van Pokémon Island, waar je door zes fascinerende omgevingen reist op zoek naar alle Pokémon die je kunt vinden. Pidge ...

€ 20 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - The Legend of Zelda Majora's Mask (losse

Nintendo 64 - The Legend of Zelda Majora's Mask (losse € 50

LET OP: Er is een Expansion Pack nodig om dit spel te kunnen spelen!! Als Ocarina of Time een heldenverhaal is, dan is Majora's Mask een superheldenverhaal. Deze keer is Link, de held van Hyrule, verwikkeld in een race tegen de klok om het bizarre mysterie van Majora's Mask te ontraadselen. Dit verbijsterende vervolg op Ocarina of Time zindert van de spanning, is schitterend vormgegeven en heeft een verhaal dat alle andere games direct in de schaduw stelt. Door steeds weer opnieuw dezelfde drie dagen en nachten te beleven, kan Link zijn wereld en de verschillende figuren beter leren kennen dan ooit tevoren.

€ 50 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - S.C.A.R.S. (losse cassette)

Nintendo 64 - S.C.A.R.S. (losse cassette) € 10

Hectisch 3D arcade multiplayer racen en woeste gevechten. Speel op safe of neem alternatieve routes, kies je pick-ups en gebruik ze slim. Krachtige voertuigen, indrukwekkende circuits en golvende landschappen, verbazingwekkende en bijzondere special effecten. Je zult al je strategisch inzicht nodig hebben om te winnen!

€ 10 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Pokemon Stadium + Transfer Pak

Nintendo 64 - Pokemon Stadium + Transfer Pak € 59,99

Dit pakket bevat naast de game ook een transfer pak. Pokémon Stadium voor de Nintendo 64 bevat alle 151 Pokémon uit de Game Boy games. Het spel is compatibel met Pokémon Red, Blue en Yellow. Pokémon Stadium is niet alleen de eerste Pokémon game op de Nintendo 64, maar ook de eerste Pokémon game die op een game console is uitgebracht. Het spel heeft geen verhaalmodus, maar het bestaat uit de Stadium en Gym Leader Castle waarin je aan gevechten mee moet doen. Om verder te gaan in het spel moeten de vier Cups in de Stadium gewonnen worden en de Gym Leader Castle voltooid worden. Wanneer alle Cups zijn gewonnen en de Gym Leader Castle is voltooid ...

€ 59,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Star Wars Shadows of the Empire

Nintendo 64 - Star Wars Shadows of the Empire € 19,99

Terwijl Luke Skywalker en de Rebel Alliance de strijd aangaan tegen Darth Vader en de Empire tijdens de verwikkelingen in Star Wars: A New Hope, doemt een nieuwe dreiging op. Dark Prince Xizor, die aan de leiding staat van het misdaadcollectief Black Sun, is van plan Darth Vaders plek naast de Emperor in te nemen. Om dat doel te bereiken, bereidt hij een gemeen plan voor om de jonge Skywalker uit te schakelen. Als freelance avonturier Dash Rendar is het jouw taak om Luke te beschermen en de Alliance te helpen Xizors plan te verijdelen. Voordat je het hoofdkwartier van Black Sun bereikt, moet je echter eerst nog afrekenen met de beruchte Boba ...

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 13
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 242
RSS Feed