Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Tweedehands audio, video en film

Dvd *** BLADE *** Originele Bioscoopversie
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BLADE *** Originele Bioscoopversie Bieden

Originele DVD * BLADE Originele Bioscoopversie De kracht van een onsterfelijke. De ziel van een man. Het hart van een held. Bloedige kruistocht tegen het opkomend gevaar dat de wereld bedreigt. Net voordat Blade ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier, wat haar dood betekende. Ook door zijn aderen stroomt het monsterlijke vampierbloed. Dit geeft Blade onmetelijke krachten maar maakt hem ook een buitenstaander: hij behoort net zo min tot de mensenwereld als tot de vampierwereld. Blade stelt zich ten doel de mensheid te beschermen tegen de moordenaar van zijn moeder. Samen met de gedreven vampierjager Abraham Whistler begint ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BLADE II *** Bad-Ass vampierkiller *NIEUW in SEAL*
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BLADE II *** Bad-Ass vampierkiller *NIEUW in SEAL* Bieden

Originele DVD *NIEUW in SEAL* * BLADE II Bloedlinke, Bad-Ass vampierkiller Blade is terug! Hij is half mens/half vampier. Hij heeft al hun superkrachten, maar geen van hun zwakheden. Blade maakt gehakt van vampiers, hij is vrijwel onoverwinnelijk. Maar: er is een nieuwe soort supervampiers: The Reapers. Ze zijn ongelooflijk snel, abnormaal sterk en ze slachten alles af wat ze tegenkomen. Zelfs Blade kan ze niet aan. Dus doet hij het ondenkbare: Blade sluit een pact met zijn aartsvijanden, de 'normale' vampiers. Alleen samen maken ze een kans tegen de verschrikkelijke Reapers. Zet je schrap; knoflook, crucifix en zonlicht helpen niet meer, het ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BLADE TRINITY *** De onvermoeibare vampierjager
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BLADE TRINITY *** De onvermoeibare vampierjager Bieden

Originele DVD * BLADE TRINITY De explosieve Wesley Snipes is terug als de onvermoeibare vampierjager Blade! De controle over de aarde dreigt in de klauwen van vampiers te raken. Blade is de enige die weerstand kan bieden tegen deze onsterfelijke bloedzuigers! Politie én de agressieve haatdragende vampierenleider starten beiden een campagne tegen Blade. Zijn kansen zijn miniem, zijn haat groot. Voor zijn ultieme strijd sluit hij een verbond met de angstaanjagend dodelijke Nightstalkers voor een extreem gevecht waarbij het bloedspoor direct zal leiden tot aan de beruchte vampierlegende DRACULA... Vers bloed aan de zijde van Blade (Wesley Snipes ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BLAIR WITCH 2 *** Book of Shadows
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BLAIR WITCH 2 *** Book of Shadows Bieden

Originele DVD * BLAIR WITCH 2 Book of Shadows De duivelse magie, die leidde tot de gruwelijke dood van enkele filmstudenten in de bossen van Maryland (USA), houdt de bevolking van Burkittsville nog steeds in de ban. In Book of Shadows: BLAIR WITCH 2 hebben vier jongeren zich bij de gewiekste Jeff Patterson ingeschreven voor een rondleiding door de bossen van Black Hills rond Burkittsville. Ondanks zijn dubieuze reputatie is zijn bedrijf een gat in de markt. Vlakbij het vervallen huis dat ooit toebehoorde aan de kindermoordenaar Rustin Parr, waar de camera's en de filmblikken van de studenten zijn teruggevonden, slaan ze hun kamp op. Wanneer z ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BLEEDING ROSE *** Love...Obsession...Murder
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BLEEDING ROSE *** Love...Obsession...Murder Bieden

Originele DVD * BLEEDING ROSE Love...Obsession...Murder Death Becomes Her Een vervloekte jonge vrouw met een duister verleden is verstrikt geraakt in een liefdes driehoekverhouding. Ook wordt ze achtervolgd door een duivelse seriemoordenaar die het op haar lovers heeft gemunt. In de wereld van liefde, verlangen en moord kan ze niemand meer vertrouwen en naarmate het mysterie zich verder ontwikkelt, komt ze erachter dat er maar een oplossing is; de confrontatie met haar verleden en de duivels, die haar kwellen. Uiteindelijk is elk gebroken hart niets meer dan een "Bleeding Rose". Met Archie Ekong, Sakeena Nicole, Will C. Carpenter, Duane Littl ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BLOEDVERWANTEN *** 3-DVD Box Volledige Serie *NIEUW*
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BLOEDVERWANTEN *** 3-DVD Box Volledige Serie *NIEUW* Bieden

Originele DVD's *NIEUW in SEAL* * BLOEDVERWANTEN 3-DVD Boxset De Volledige Serie 9 uur Niemand kan zonder Bennie de Winter sterft. De grootaandeelhouder van De Winter Flowers is niet meer. Zijn gehele, niet onaanzienlijke vermogen vervalt aan zijn dochter, Esther. En mocht haar ooit iets overkomen dan krijgen haar kinderen Iris, Thomas en Martijn alles in handen. Het bedrijf wordt sinds vele jaren aangestuurd door Anton, de ex-man van Esther. Hij is twintig jaar geleden getrouwd met een veel jongere vrouw met wie hij nu een dochter heeft, Antje, een zoekende ziel met een eetprobleem. Dat huwelijk is ook alweer op zijn retour. Esther heeft gee ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BLOOD SURF *** Ride the next wave in terror
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BLOOD SURF *** Ride the next wave in terror Bieden

Originele DVD * BLOOD SURF Ride the next wave in terror Een groep filmmakers reist naar Australië om een documentaire te maken over de nieuwste extreme sport: Bloodsurfing. Tijdens hun zoektocht naar een goede locatie, komen ze terecht in Lilo Cay, waar de golven hoog en haaien in overvloed zijn. Bij aankomst ontmoeten ze John Dirks en zijn collega, de sexy Artie. John waarschuwt de filmmakers voor een gevaar dat in het water schuilt. Tijdens het schieten van de film worden ze de prooi van een gruwelijk zoutwater krokodil. Al snel merken ze dat de krokodil zowel op land als in het water aanvalt… Met Dax Miller, Katie Fisher, Matt Borlenghi, J ...

Bieden Vandaag Haarlem
Rapoo 6060 BL Draadloze Headset

Rapoo 6060 BL Draadloze Headset € 9

Omschrijving: De Bluetooth 2.1 draadloze stereo headset hoofdtelefoon is een essentieel voor uw mobiele telefoon.Het kan verbinden met je telefoon of computer snel.U kunt genieten van geluid van hoge kwaliteit via het, muziek en telefoontje.Er is geen saaie draad te verbinden met de telefoon of computer via de draadloze headset.Krijgen en geni... _________________________________ INFO: Wij helpen iBOOD een handje met opruimen en mogen exclusieve Tweedekans FlashSales organiseren met HOGE kortingen! Ook dit product komt uit deze SALE! Pak uw kans voordat een ander u voor is! Wij staan zeer goed aangeschreven op ALLE vergelijkingssites waaron ...

€ 9 Vandaag Alphen aan den rijn, ZH
Dvd *** BLOODSPORT II *** The Next Kumite
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BLOODSPORT II *** The Next Kumite Bieden

Originele DVD * BLOODSPORT II The Next Kumite Caught between honor and revenge, how far will one man go... Alex, een talentvolle straatvechter, belandt in de gevangenis nadat hij een kostbaar zwaard van zakenman Leung gestolen heeft. In deze gevangenis wordt de scepter gezwaaid door de bewaker Demon, die zijn naam eer aandoet door de gevangenen veelvuldig te martelen. Alex leert Sun kennen, die hem zelfrespect, menselijkheid en de dodelijkste vechtsport ter wereld “The Iron Hand” leert. Wanneer Leung ziet dat Alex in de gevangenis verandert is, zorgt hij ervoor dat hij vrijgelaten wordt op voorwaarde dat hij hem helpt om het zwaard terug te k ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BOB DE BOUWER *** Bob's Metaaldetector
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BOB DE BOUWER *** Bob's Metaaldetector Bieden

Originele DVD * BOB DE BOUWER Bob's Metaaldetector 5 Nieuwe Avonturen van Bob de Bouwer * BOBS METAALDETECTOR Bob heeft een nieuwe metaaldetector en samen met Muck gaat hij op zoek naar een verborgen schat. Zullen ze geluk hebben? * BOBS EIERRACE Het hele dorp oefent voor de komende eierrace. Ook Spud natuurlijk! Maar als het hem niet erg wil lukken, verzint hij een manier om toch te winnen... * LIFTIE EN DE KONIJNTJES Bob en de machines willen een oude schuur gaan slopen, als Liftie plotseling een nestje met konijntjes ontdekt. Dat moet eerst in veiligheid worden gebracht voordat de sloop kan beginnen! * DE DAKPANNEN VAN TRIX Bob moet een da ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BOB DE BOUWER *** Dino's in het Pretpark
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BOB DE BOUWER *** Dino's in het Pretpark Bieden

Originele DVD De Nieuwe Speelfilm! * BOB DE BOUWER Dino's in het Pretpark Maak kennis met Rubble, de supergrote truck! Bob begint aan een klus waarmee hij iedereen in Bobstad blij gaat maken! Hij mag namelijk een pretpark bouwen met een achtbaan, draaimolen en nog veel meer leuke attracties. Maar als Bob en zijn team op de aangewezen plek beginnen met graven, vinden ze iets heel bijzonders in de grond; oude botten van dinosauriërs! Heel voorzichtig halen ze alle botten uit de grond. En terwijl ze dat doen, leren ze heel veel over alle dino's die al die jaren geleden rond Bobstad hebben geleefd. Maar als alle botten uit de grond zijn zorgt dat ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BOB DE BOUWER *** Speurneus Vlekkie
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BOB DE BOUWER *** Speurneus Vlekkie Bieden

Originele DVD * BOB DE BOUWER Speurneus Vlekkie 5 Nieuwe Avonturen van Bob de Bouwer * SPEURNEUS VLEKKIE De tijdcapsule van het museum is kwijt! Vlekkie gaat op onderzoek uit en ontdekt wie de capsule heeft meegenomen... * WENDY SLAAT IN 1 KEER RAAK Als Wendy met de machines een minigolfbaan gaat bouwen, blijft Bob op de werkplaats om een nieuwe hole te ontwerpen. * BOB NEEMT IJSVRIJ Het heeft gesneeuwd en de eendenvijver is dichtgevroren. Spud is aan het schaatsen, maar dan begint het ijs te kraken! Bob en Liftie moeten hem komen redden. * KLUNSJE ROLLIE Rollie bedenkt een nieuw liedje en is er niet helemaal met zijn gedachten bij. Hij rolt ...

Bieden Vandaag Haarlem
Luidsprekers Sony Speakers 5.1 en Woofer Subwoofer
 • Foto's

Luidsprekers Sony Speakers 5.1 en Woofer Subwoofer € 40

Luidsprekers Sony Speakers 5.1 en Woofer Subwoofer zie foto,s Woofer type ss WS550 3,3 ohm 1 Center speaker type SS-CT550 6 ohm 4 Speakers 2 x Front 2 x Rear 6 ohm Hele set 40 euro 1 speaker heeft een klein scheurtje op de boven de

€ 40 Vandaag Amsterdam, NH
Dvd *** BOOTCAMP *** Once you're in fight of your life begin
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BOOTCAMP *** Once you're in fight of your life begin Bieden

Originele DVD * BOOTCAMP Based on true events Once you're in, the fight of your life begins Overal ter wereld zijn honderden opvoedkampen. Ze worden stuk voor stuk niet in de gaten gehouden door de overheid. De meeste bereiken op een respectabele manier hun doel. Maar sommigen zijn de hel op aarde... Sophie is volledig losgeslagen. Ze is totaal onhandelbaar en schopt overal tegenaan. Haar ouders hebben het compleet met haar gehad. Nadat ze op een avond compleet uit haar plaat is gegaan op een feestje van d'r ouders, wordt ze thuis ontvoerd door een groep mannen. De volgende dag wordt ze wakker op een boot richting haar grootste nachtmerrie... ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BORAT *** With MORE Outrageous Footage!
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BORAT *** With MORE Outrageous Footage! Bieden

Originele DVD * BORAT A Mind-Blowing comedy classic With MORE OUTRAGEOUS Deleted Scenes & Footage! + 40 min. extra De film BORAT is een verslag van de Kazachstaanse reporter 'BORAT' (gespeeld door Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als Ali G). Hij is door de Kazachstaanse regering naar 'de US and A' gestuurd om daar een documentaire te maken over het land en de mensen. Het wordt een hysterisch en zeer vermakelijk verslag! Met Sacha Baron Cohen e.a. Extra's: * Featurettes * 6 Verwijderde scènes * Rodeo nieuwsverslag * Wereldwijde TV optredens (Leno, Conan, Saturday Night Live) * Borat soundtrack infomercial Regio 2 Ned Ondert Komedie 80 min ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BORAT *** A Mind-Blowing comedy classic
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BORAT *** A Mind-Blowing comedy classic Bieden

Originele DVD * BORAT A Mind-Blowing comedy classic De film BORAT is een verslag van de Kazachstaanse reporter 'BORAT' (gespeeld door Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als Ali G). Hij is door de Kazachstaanse regering naar 'de US and A' gestuurd om daar een documentaire te maken over het land en de mensen. Het wordt een hysterisch en zeer vermakelijk verslag! Met Sacha Baron Cohen e.a. Regio 2 Ex-rental Ned Ondert Komedie 80 min 12+ Verzendkosten € 2,75 Kijk bij mijn advertenties voor meer DVD's!

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BORN TO WIN *** Their story is written on his arm
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BORN TO WIN *** Their story is written on his arm Bieden

Originele DVD * BORN TO WIN Their story is written on his arm New York City, begin jaren '70. De straten zijn overspoeld met junkies, dealers, hoertjes en pooiers. JJ is een junkie die nogal wat vijanden heeft gemaakt onder de dealers in New York. Hij kruist het pad van undercover-agent Danny die probeert een gewetenloze dealer van de straat te krijgen. JJ besluit om Danny te helpen, al kan dat zijn doodvonnis betekenen... Born to Win, de eerste Amerikaanse film van de vermaarde Tsjechische regisseur Ivan Passar (Cutter's Way, Stalin) is een hard portret van het straatleven in New York, met een topcast bestaande uit Robert DeNiro, George Sega ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BORN TO WIN & WILD FIRE *** 2-Filmpack
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BORN TO WIN & WILD FIRE *** 2-Filmpack Bieden

Originele DVD * BORN TO WIN & WILD FIRE 2-Filmpack * BORN TO WIN Their story is written on his arm New York City, begin jaren '70. De straten zijn overspoeld met junkies, dealers, hoertjes en pooiers. JJ is een junkie die nogal wat vijanden heeft gemaakt onder de dealers in New York. Hij kruist het pad van undercover-agent Danny die probeert een gewetenloze dealer van de straat te krijgen. JJ besluit om Danny te helpen, al kan dat zijn doodvonnis betekenen... Met Robert DeNiro, George Segal, Paula Prentiss, Karen Black e.a. * WILD FIRE Kay en Frank zijn als kind al een perfect stel. Ze ontmoeten elkaar in een weeshuis en trouwden op jonge ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BOTTLE SHOCK *** Wie houdt hier een kater aan over?
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BOTTLE SHOCK *** Wie houdt hier een kater aan over? Bieden

Originele DVD * BOTTLE SHOCK Het waargebeurde verhaal over liefde, overwinning en opschudding! Een Californische wijn neemt het op tegen Franse wijnen...wie houdt hier een kater aan over? De koppige perfectionist Jim Barrett en zijn zoon, vrijbuiter Bo, delen een droom. Ze willen een eersteklas Chardonnay produceren in Jims wijngaard in Nappa, Californië. Om zijn Parijse wijnwinkel te promoten, organiseert Steven Spurrier een internationale wijnproeverij. Hij is onder de indruk van Barretts Chardonnay, maar Jim weigert aan de wedstrijd van de Britse snob mee te doen. Bo, die indruk wil maken op zijn mooie vriendin Sam, geeft Spurrier toch twe ...

Bieden Vandaag Haarlem
Dvd *** BOTTOM *** BBC Serie Drie
 • Bieden
 • Foto's

Dvd *** BOTTOM *** BBC Serie Drie Bieden

Originele DVD BBC * BOTTOM Serie Drie Daar zijn ze weer: het meest gestoorde duo dat ooit de beeldbuis bevolkte. Ook in dit derde seizoen van de populaire BBC-reeks Bottom zijn het de miezerige mannetjes Richard 'Dick' Richard en zijn hooligan-achtige kamergenoot Eddie Hitler misselijkmakend goed op dreef. De 2 losers bestoken hun omgeving - en jou, als je naar deze DVD durft te kijken - met een spervuur van grof geweld en onsmakelijke grappen. Politieke correctheid? Goede smaak? Normen en waarden? Allemaal begrippen waar Dick en Eddy nog nooit van gehoord hebben. Gelukkig maar! Met Rik Mayall & Ade Edmondson Op deze derde Bottom-DVD staa ...

Bieden Vandaag Haarlem
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 357
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 7.133
RSS Feed