Zoeken naar tekst
Postcode of plaats
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Antieke meubels

Oude gouden mand - Napoleon III - Messing - Eind 19e eeuw
 • Bieden

Oude gouden mand - Napoleon III - Messing - Eind 19e eeuw Bieden

Old bucket in golden brass, in old French style, aforetime used to take a bath. It is a bucket of a great resistance and size, very decorative and functional. Preserved in good condition, with some signs of the passage of time, as shown in the photos. Registered shipping and well packed.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Vazen op sokkel (3) - Messing - Begin 20e eeuw
 • Bieden

Vazen op sokkel (3) - Messing - Begin 20e eeuw Bieden

Veel belangrijke vazen op sokkel. De eerste meet 39,5 x 14 cm, is versierd met 3 friezen, een met kralen aan de hals, twee met een bloemmotief op de voet en het middengedeelte. Het paar meet 34,5 x 13 cm. Een prachtige gestileerde fries uit 1930 siert het midden. De interieurs zijn vertind, ontpit, licht gedeukt en met gebruikssporen en microkrasjes, verder een prachtig patina en een zeer elegant algemeen aspect. Snelle en veilige verzending.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Juwelendoosje - Napoleon III stijl - Messing, Wortelhout -
 • Bieden

Juwelendoosje - Napoleon III stijl - Messing, Wortelhout - Bieden

Antique reliquary box for jewellery or gloves with beautiful Napoleon III style finishes. It is a box in heavy root wood with a very resistant wood. It is in good condition with some signs of the passage of time, as shown in the photos. Look at the age in the patina of the wood and the wood of the base. Registered shipping and good packaging.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Koffer - Hout - 19e eeuw
 • Bieden

Koffer - Hout - 19e eeuw Bieden

De kist is ongerestaureerd in originele staat. Het schilderij is gedeeltelijk verdwenen of slechts zwak te zien. Aan de voorkant is herkenbaar dat het uit 1805 komt. Het is een kist met deksel gemaakt van massief hout, waarschijnlijk grenen of sparren. De kist kan ook met meubelverzending worden verzonden indien de transportkosten voor rekening van de koper zijn.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Muurlamp - Hout - Midden 19e eeuw
 • Bieden

Muurlamp - Hout - Midden 19e eeuw Bieden

Gesneden houten wandlamp in de vorm van een scroll; gesneden met bloemhoofdjes en met een stervormige achterplaat. Midden-Italië, eind 18e eeuw Oude patina. Maat: lengte 40 cm; voet 21 x 21 cm.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Regulator - Biedermeier - Cherry - 19e eeuw
 • Bieden

Regulator - Biedermeier - Cherry - 19e eeuw Bieden

Regulator casing ca. 1830/1850 Small, nice, delightful casing for a regulator (clock), nice proportion. Solid cherry wood. Nice work, no repairs. Comes from a castle (Vienna) Body Antiques are not new and may show general signs of use due to age. The photos are an integral part of the description. The item is very well packed and delivered by post. Private collection.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Wandspiegel (1) - Barok stijl - Goud, Zacht hout - Begin
 • Bieden

Wandspiegel (1) - Barok stijl - Goud, Zacht hout - Begin Bieden

Mirror in carved wood with gold leaf

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Grote met de hand gesneden figurale Humidor of
 • Bieden

Grote met de hand gesneden figurale Humidor of Bieden

In this auction we present a large unique hand-carved oak wood Humidor / cigar case made in 1900-1910 in Italy. A great gift for a cigar lover or antiques collector !! We guarantee a very safe and insured shipment (read our comments :) )!! Dating: 1900-1910 Condition:good- the traces of time are shown in the photos, the last photo shows a slot filled with wood putty Dimensions: 25cm x 16 cm If you buy more than one item we will send them in one package and you'll pay for the shipment only once! We are professional sellers from Poland. We have many years of experience in selling antiques . We offer safe and insured shipment.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Antiek Drentse Turf Bak - Koper - Begin 20e eeuw
 • Bieden

Antiek Drentse Turf Bak - Koper - Begin 20e eeuw Bieden

Antiek Drentse Turf Bak. Herkomst Nederland. Herkomst Frederiksoord in Provincie Drenthe. Jaren 1910/20 Breed: 40 cm. Hoog: 33 cm. Diep: 26 cm. In Goede Staat. Materiaal is Koper. Goed Sluitend Deksel. Werd gebruikt om Turf te Bewaren. Nu heel mooi voor bijv. aanmaak hout. Fraaie Uitvoering met Wapen. Rijke Versieringen. Ringen aan de Zijden. Leeuwenpoten. Bijzonder Drents Antiek. Verzending met track/trace.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Speeltafel - Regency - Palissander - 1830
 • Bieden

Speeltafel - Regency - Palissander - 1830 Bieden

Mooie werktafel uit Regency periode. Vervaardigd in Engeland in 1830. Perfect gerestaureerd.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Antieke kasten / Hollandse notenhouten bibliotheekkast /
 • Foto's

Antieke kasten / Hollandse notenhouten bibliotheekkast / € 3.950

Omschrijving: De cloud in hout; wat een feest om de administratie te doen met deze archiefkast… Hollandse notenhouten bibliotheekkast of archiefkast, de diepere onderkast met 4 deuren en vier laden. Achter de buitenste deuren elk drie dossierladen. In de bovenkast met een hoger middenstuk 2 deuren met facet geslepen glas. Daarnaast aan elke kant een serie van 5 uitneembare dossier bakjes met neerklapbare fronten. Deze 5 laden zijn afsluitbaar met een zogenaamde Wellington-sluiting. De planken in het vitrinegedeelte zijn in hoogte verstelbaar. De kast is uitneembaar en daardoor is deze enorme kast vrijwel overal binnen te krijgen. Natuurlijk v ...

€ 3.950 3 dagen Rotterdam, ZH
Kader - Hout - Eind 19e eeuw
 • Bieden

Kader - Hout - Eind 19e eeuw Bieden

Een mooie, gezwarte en bewerkte houten lijst om zowel horizontaal als verticaal op te hangen. Dateert uit het einde van de 19e eeuw, in uitstekende staat. Geschikt voor schilderijen, spiegels of prints. Openingsmaat: 51x70,5 cm Buitenmaat: 72x92 cm Dit kavel vereist een professionele verpakking.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Antieke tafels / Victoriaanse "double pedestal pull out
 • Foto's

Antieke tafels / Victoriaanse "double pedestal pull out € 1.850

Omschrijving: Zeldzaam type Engelse tafel waarbij de poten veel vrijheid geven bij het schikken van stoelen... Fraaie ovale mahonie eetkamertafel in massiefmahonie met een tussenblad. De tafel staat op twee zogenaamde “pedestals”, vandaar de Engelse benaming. Het blad met een geprofileerde rand en een smalle onderrand of ceintuur wordt gedragen op een uitschuifbaar onderstel met twee gedraaide poten met een driesprant. Het geheel op kleine wieltjes. De tafel is compleet met een authentiek inlegblad. Het mechaniek kan tot zo’n 3,4 meter worden uitgeschoven dus er is zeker ruimte voor meer bladen. Engeland, periode 1860 – 1880 De tafel is niet ...

€ 1.850 3 dagen Rotterdam, ZH
Antieke kasten / Zeer chique Engelse servieskast /
 • Foto's

Antieke kasten / Zeer chique Engelse servieskast / € 2.695

Omschrijving: De markante roedeverdeling in deze antieke bureaukast boekenkast is een attractie op zich… Late George III “buro bookcase” in mahonie met fijn inlegwerk, in de grote lade een royaal van kleine lades voorzien schrijfinterieur met ook enkele open vakjes de zogenaamde pigeonholes. De klep is donkergroen schrijfvlak. In de bovenkast eenvoudig verstelbare planken. De deurframes zijn uitzonderlijk fijn gedetailleerd en de satijnhouten roede verdeling zelfs ragfijn en in een uniek geometrisch patroon uitgevoerd. Achter de deuren in de onderkast een verrassing: 3 zeer praktische schuiven waardoor de opbergruimte bijzonder efficiënt gebr ...

€ 2.695 3 dagen Rotterdam, ZH
Antieke kasten / 3 meter brede Boekenkast / Garderobekast
 • Foto's

Antieke kasten / 3 meter brede Boekenkast / Garderobekast € 4.750

Omschrijving: Dat zon enorme grote kast zo’n vrolijke frivole uitstraling kan hebben is “ontwerp-wonder” te noemen… Zeer brede zesdeurskast met een inspringend midden, de deuren beglaasd met daarover een donkere houten roedeverdeling met op de kruisingen gestileerde blonde bloemen met een donker hart. In het midden twee deuren en ladenfronten met prachtig gedetailleerd inlegwerk, tussen laden en deuren twee uittrekplankjes. Een verbazingwekkende kast in notenhout met esdoorn, vogeloog, ebbenhout en o.a. wortelnoten. Oorspronkelijk gemaakt als zeer grote garderobekast waarbij de zijkasten als hangkasten functioneerde, achter de ruitjes was een ...

€ 4.750 3 dagen Rotterdam, ZH
Antieke tafels / Palissander en coromandel art deco
 • Foto's

Antieke tafels / Palissander en coromandel art deco € 1.200

Omschrijving: Een zeer uitbundig bovenblad met een intrigerend repeterend patroon… Franse ovalen art deco eetkamertafel staat op twee kloeke wangen met kleine donkere getrapte klospoten, het bovenblad met een coromandel “staande” rand het bovenblad belegd met palissanderboekfineer in 36 gespiegelde vlakken. Bij de tafel een mooi tussenblad, iets eenvoudiger van tekening dan de hoofdbladen. De tafel kan eventueel een stuk groter worden uitgeschoven. Bladen zouden kunnen worden bijgemaakt. Dat kunnen eenvoudige feestbladen zijn, maar ook mooie qua tekening passende bladen is een mogelijkheid. Frankrijk, periode 1910 – 1930 De tafel is in goede ...

€ 1.200 3 dagen Rotterdam, ZH
Antieke kasten / klein Hollands tweedeurskastje met lade
 • Foto's

Antieke kasten / klein Hollands tweedeurskastje met lade € 1.195

Omschrijving: Contrastrijke ebbenhouten accenten op warm roodbruin eikenhout… Hollands panelenkastje met lade, de deuren met ebbenhouten vlakken en de deurstijlen met houten toognagels gepend, de stijlen met cannelures die eveneens met ebbenhout ingevuld zijn en bekroond worden door een ebbenhouten gesp met notenhouten druiper. Het bovenblad mooi afgewerkt, het geheel op gezwart houten bolpoten. De zijkanten met vier panelen. Hollands, periode 1850 – 1900 Prachtig gaaf met een klein puntje van aandacht, er ontbreekt een klein ornamentje in het midden van het ebbenhouten kroonmedaillon, onze restaurateur zal zich hier over ontfermen. Compleet ...

€ 1.195 3 dagen Rotterdam, ZH
Grote fotohouder - Messing - Begin 20e eeuw
 • Bieden

Grote fotohouder - Messing - Begin 20e eeuw Bieden

Grote fotolijst of lessenaar Groot formaat, 56 cm. Barokke stijl. Kijkt u alstublieft naar alle foto's. Nauwkeurige verzending via expreskoerier.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Kast - Barok - Hout - 18e eeuw
 • Bieden

Kast - Barok - Hout - 18e eeuw Bieden

This is a small cabinet made of oak.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Frankfurt golfkast - Hout - 19e eeuw
 • Bieden

Frankfurt golfkast - Hout - 19e eeuw Bieden

Please note that the cupboard must be picked up in Gelsenkirchen. The object is a Frankfurt wave cabinet made of dark wood. On the right side is a small scratch (see pictures). Other than that, the cabinet is in very good condition. Unfortunately, there are no more documents about this cabinet.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Toon per pagina
1 2 3 4 5 ... 65
Advertenties 41 t/m 60 van totaal 1.289
RSS Feed