Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Kunst - Zeefdrukken & Litho's

Victor Vasarely- Progression 2' 'VAAR & TRIDIM-C''
 • Bieden
 • Foto's

Victor Vasarely- Progression 2' 'VAAR & TRIDIM-C'' Bieden

Victor Vasarely (1908-1997). Uitvinder van Op Art, (zonder hulp van de computer!) geboren in Hongarije en stierf in Frankrijk, Vasarely was een toonaangevende kunstenaar van de 20e eeuw. Zijn naam wordt geassocieerd met een echte visuele revolutie die kunst, design en de landschappen van onze steden beïnvloedde. In zijn werken creëren de verzamelde vormen, kleuren en contrasten een visuele ervaring die telkens wordt vernieuwd. Vasarely's wens om kunst binnen ieders bereik te brengen komt met een intieme wens: de ziel van het grote publiek voeden met schoonheid en poëzie. Zijn perfectionisme vraagt om absolute kwaliteit. Volgens Vasarely zijn ...

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Portfolio Ukiyoe-Hanga (Reproductie) - Bewerkt door Dr.
 • Bieden
 • Foto's

Portfolio Ukiyoe-Hanga (Reproductie) - Bewerkt door Dr. Bieden

Portfolio Ukiyoe-Hanga (Reproductie) - Bewerkt door Dr. Shibui Kiyoshi en Kikuchi Sadao - Utagawa Hiroshige (1797-1858) - "Ukiyoe-Hanga" deel 4 - Harunobu - Laatste Dagen 1 - 24 Meesterwerken - Japan - 1964 Ukiyoe art consultants & editors: Dr. Kiyoshi Shibui, Mr. Sadao Kikuchi. Uitgever: Shuei-Sha 1963 - 1964, Tokio Publicatiedatum: 1964 Editie: Shuei-sha editie 24 getipte kleurenafdrukken in portfolio; met kunstenaarsbiografie, beschrijvingen van de prenten in het Japans en Engels. In vinyl clamshell doos, in originele kartonnen verzenddoos. Olifantenfolio. Complete editie. Uitstekende offset-prints. Zeer goede staat. VERZENDEN NAAR AZI ...

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Piero Dorazio - Quasivert
 • Bieden
 • Foto's

Piero Dorazio - Quasivert Bieden

Piero Dorazio, "Quasivert". Uit de historische portfolio "Ricognizione della struttura", met teksten van Alberto Veca, en uit de "reticoli" -serie uit de jaren 60. Mooie en onbereikbare 10-kleuren zeefdruk op speciaal canvaspapier, werk van topkwaliteit. Totale afmetingen van het werk: 70 x 50 cm. Het is ondertekend en genummerd door de kunstenaar, met dubbele datum 1963/1985. Kopieer nr. 47/100. Portfolio niet beschikbaar. Het werk wordt verzonden in de originele omslag / tissuepapier.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Origineel houtblok print, Gepubliceerd door Unsodo -
 • Bieden
 • Foto's

Origineel houtblok print, Gepubliceerd door Unsodo - Bieden

Originele houtsnede, uitgegeven door Unsodo - Kasamatsu Shiro (1898-1991) - "Katasegawa tsukinode" ? ? ? ? ? ? (Rising Moon at Katase River) - Japan - Heisei-periode (1989-2019) Opmerking: meester Kasamatsu stond bekend om zijn romantische landschappen die het traditionele Japanse leven en oriëntatiepunten uitbeelden. Zijn gebruik van elementen op de voorgrond, zoals de takken, om de kijker aan te trekken en diepte te geven aan het beeld, was een ontwerptechniek die voor het eerst werd gebruikt door Ukiyo-e Master Hiroshige. Uitgever: Unsodo Carver: Nagashima Drukker: Harada Eerste druk circa 1930. Dit is een latere editie, gedrukt met de ori ...

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Bogdan Borcic - Portfolio (5)
 • Bieden
 • Foto's

Bogdan Borcic - Portfolio (5) Bieden

Bogdan Borcic (1926-2014 Slovenië). Set van 5 etsen, elk gesigneerd en genummerd. 1 van de 30 exemplaren, gepresenteerd onder een canvasportfolio van de uitgever met de 5 etsen, elk genummerd en ondertekend in potlood, 1 pagina met de biografie van de kunstenaar en 1 pagina met annotaties. Gepresenteerd onder karton bekleed met stoffen omhulsel, met een biografisch gegevensblad van de kunstenaar en een verantwoordingsblad voor de uitgave. Bijna nieuwstaat. Veilige verzending met verzekering in een versterkte behuizing Gezien de huidige omstandigheden stellen wij voor om het artikel via Fedex te versturen.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Marie-Janine Solvit - Raton laveur hommage a Jacques prévert
 • Bieden
 • Foto's

Marie-Janine Solvit - Raton laveur hommage a Jacques prévert Bieden

Ik verkoop, in zeer goede staat: Marie-Janine SOLVIT (20e eeuw). "Raton-laveur paysage en hommage à Jacques Prévert". Getiteld etsen, gerechtvaardigd 10/50 en monogram. Tekenhoogte: 29 cm Tekenbreedte: 39 cm (vel: 64 x 50) Geschreven in potlood door de kunstenaar: "Raton laveur hommage een Jacques Prévert" Kijk naar de delicate, nauwkeurige en zorgvuldige tekening van de wasbeer op de foto's.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Le Douanier Rousseau (d'après) - 2 lithographies: Paysage
 • Bieden
 • Foto's

Le Douanier Rousseau (d'après) - 2 lithographies: Paysage Bieden

Henri Rousseau (naar). Paysage exotique, Le Repas du lion Elk met de volgende kenmerken: Lithografie gedrukt door Imprimeries Parisiennes, naar het originele kunstwerk van Henri Rousseau. Steen gesigneerd, genummerd in potlood, met een droge zegel op het papier. Aantal prints: 300 exemplaren. De nummering kan afwijken van de nummering op de foto's. Nieuwstaat Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden met internationale post met track & trace.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Salvador Dalí (after) - Galatea of Spheres
 • Bieden
 • Foto's

Salvador Dalí (after) - Galatea of Spheres Bieden

Salvador Dalí (naar) - Galatea of Spheres Lithografie op handgemaakt BFK Rives-papier met franjeranden. Gesigneerd in de plaat, hand genummerd in potlood. Uitgever droogstempel (reliëf). Afmetingen: 65 x 50 cm totaal Lithografie op veiling is nummer: CCXL / MM in potlood Conditie: zeer goed De kleuren kunnen variëren van de foto's tot het origineel. Verzending: internationale bijgehouden service

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Roberto Matta - Créature surréaliste
 • Bieden
 • Foto's

Roberto Matta - Créature surréaliste Bieden

Roberto MATTA: "Créature surréaliste". Originele litho. Op dik papier, 31 x 24 cm. Unsigned. Gepubliceerd door San Lazarro, 1975. In uitstekende staat.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Emir Dragulj - Maison sur la colline
 • Bieden
 • Foto's

Emir Dragulj - Maison sur la colline Bieden

Emir DRAGULJ (Bosnië, 1939). Ets-, aquatint- en mezzotintkleuren op vellumpapier. Print genummerd van 60 exemplaren, getiteld, gedateerd en ondertekend. In nieuwstaat, met alle marges, nooit ingelijst. Veilig verzenden met verzekering in een versterkte behuizing. Vanwege de huidige omstandigheden stellen we voor om het artikel via Fedex te verzenden.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Piet Mondriaan - Broadway boogie woogie
 • Bieden
 • Foto's

Piet Mondriaan - Broadway boogie woogie Bieden

Origineel Werk van Piet Mondriaan op white wove paper uit portfolio ten paintings. Titel; Broadway boogie Woogie Jaartal 1967 Publischedby Ives-Sillman Inc., New Haven Printed by Sirocco Screenprints Inc. Sheet 43,2 x 43,2 cm. Afbeelding 39,3 x 39,3cm Wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verzonden.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Mimmo Rotella - Casablanca
 • Bieden
 • Foto's

Mimmo Rotella - Casablanca Bieden

Meerdere décollage: poster stukken (handgemaakt door de kunstenaar) aangebracht op een zeefdruk drager op karton. 70 x 100 cm A. P. kopie Oplage: 125 Arabische cijfers, 50 Romeinse cijfers en A.P. Rechtsonder gesigneerd en linksonder genummerd. Blinde stempel van Fondazione Rotella, Milaan, linksonder Werk gepubliceerd in de catalogus ‘Mimmo Rotella multipli decollage’ door Silvana Editore, op pp. 72 en 73 De catalogus is NIET inbegrepen. Wel wordt er een kleurenfotokopie van de publicatie geleverd Garantiecertificaat en oorsprong door Allegrini Arte contemporanea. Kunstwerk zonder lijst.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Salvador Dalí (d’après) - Bucéphale- Les Chevaux de Dalí
 • Bieden
 • Foto's

Salvador Dalí (d’après) - Bucéphale- Les Chevaux de Dalí Bieden

Salvador Dali (1904-1989) ‘Bucéphale, les chevaux de Dali’, ondertekende chromolithografie. Geweven papier. Uitgegeven in 1983, gedateerd op het bord Gesigneerd op de steen Getiteld ‘Bucéphale’ op het bord. Door S.P.A.D.E.M. in de plaat Blinde stempel van George Israël. Afmeting: 56,5 x 36,5 cm. Bijna nieuwstaat. Wordt zorgvuldig verpakt en wereldwijd verzonden met track & trace.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Salvador Dalí (after) - Gala`s Formation
 • Bieden
 • Foto's

Salvador Dalí (after) - Gala`s Formation Bieden

Salvador Dalí (naar) - Gala`s Formation Lithografie op handgemaakt BFK Rives-papier met franjeranden. Gesigneerd in de plaat, hand genummerd in potlood. Uitgever droogstempel (reliëf). Afmetingen: 65 x 50 cm totaal Lithografie op veiling is nummer: CXCVII / MM in potlood Conditie: zeer goed De kleuren kunnen variëren van de foto's tot het origineel. Verzending: Internationaal pakket.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Alan Davie - Fête du sport
 • Bieden
 • Foto's

Alan Davie - Fête du sport Bieden

Alan Davie “Feest van de sport” Chromolithograaf en offset Gesigneerd in het bord. 101 x 64 cm Litho gemaakt in 1972 voor de Olympische Spelen in München. In uitstekende staat, met wat lichte gebruikssporen in de linkermarge. Professionele verpakking en internationale verzending met track & trace.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Roger Muhl - Village en Provence
 • Bieden
 • Foto's

Roger Muhl - Village en Provence Bieden

Roger MUHL: Village en Provence Originele litho op velijnpapier van 75 x 56 cm. Ondertekend en genummerd in potlood door de kunstenaar. Oplage van 175 exemplaren. Uitgeversauthenticatie droge stempel in de linkerbenedenhoek. Nooit ingelijst. Professionele veilige verpakking en bijgehouden express verzending. De feitelijke nummering kan afwijken van die op de foto. Frédéric MENGUY is een wereldwijd erkende geklasseerde en gerefereerde schilder!

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Nacho Criado- Diurnario
 • Bieden
 • Foto's

Nacho Criado- Diurnario Bieden

Nacho Criado (Jaén 1943-2010) Uniek werk, gegraveerd in wit en handgeschreven opdracht, waarvan deel wordt begrepen: "Para centro de arte *** apostando para **** con Teresa y José" Ondertekend en genummerd in potlood door de auteur in 4 / 1XI / 02. Zonder nummer. Gescheurd door de auteur. Veelzijdige kunstenaar, hij is binnen het minimalisme, hoewel hij ook werkte in landkunst en conceptuele kunst. Hij is geïnteresseerd in een formeel reductionisme en het gedrag van de materialen, die hem dichter bij een conceptuele, minimalistische kunst, Land Art of arte póvera zullen brengen. Gekocht op een veiling in Madrid, van de Art Gallery en het erfg ...

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Mario Radice - Senza Titolo
 • Bieden
 • Foto's

Mario Radice - Senza Titolo Bieden

Mario Radice, uit het historische en onbereikbare portfolio: "Gli affreschi della Casa Terragni", 1932-1936. Met teksten van Guido Ballo. En van een historisch temperaproject. Prachtige zeefdruk van topkwaliteit. Totale afmeting: 33 x 48 cm. Gesigneerd en genummerd werk, exemplaar nr. 3/100. Het portfolio en de bijlagen zijn niet beschikbaar.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Panamarenko - Aragna
 • Bieden
 • Foto's

Panamarenko - Aragna Bieden

Panamarenko alias voor Henri Van Herwegen (1940-2019) is een Belgisch beeldhouwer en assemblagekunstenaar die na zijn opleiding aan de Antwerpse academie een internationale reputatie opbouwde met zijn vliegende voorwerpen die nooit gevlogen hebben. ARAGNA is een werk uit 2002 dat gebruikt werdt voor een kalender van 2004, dit werk is de proefdruk hiervan en is uiteraard zeldaam. Het is in mint condition en heeft nooit in kader gezeten.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Sonia Delaunay - UNESCO - Año Internacional de la mujer
 • Bieden
 • Foto's

Sonia Delaunay - UNESCO - Año Internacional de la mujer Bieden

Sonia Delaunay (1885 -1979): 'UNESCO - Año Internacional de la mujer'. Originele litho. Gedrukt door ateliers Mourlot in 1975. Gesigneerd in de plaat. 77 x 51 cm. In uitstekende staat, nooit ingelijst. FedEx levering en professionele verpakking. #IWD2020

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 68
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.352
RSS Feed