Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Kunst - Schilderijen - klassiek

Rocco Lentini (1858–1943) - Baite
 • Bieden
 • Foto's

Rocco Lentini (1858–1943) - Baite Bieden

Rocco Lentini (Palermo 1858-Venetië 1943)BaiteOlieverf op doek.Ondertekend en gedateerd 1929Grootte 18x32 cm

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Utopia Schilderij
 • Bieden
 • Foto's

Utopia Schilderij Bieden

Utopia Schilderij Te koop een mooie Utopia schilderij gemaakt door Nicole Gekocht voor een goede doel in Utopia, mag weg tegen elk aannemelijk bod. Reageer op deze advertentie of bel/sms/WhatsApp op 0629036379

Bieden 1 week Ede, UT
Abraham Bloemaert (1564-1651) - Study sheet with drawings
 • Bieden
 • Foto's

Abraham Bloemaert (1564-1651) - Study sheet with drawings Bieden

Op watermerk gelegd papier. Volledige plaat rand en kleine marges. Goede staat met geen plooien of tranen, af en toe spotting, Controleer de beelden.Deze print is van zijn beroemde 'tekeningenboek'. Een reeks etsen op basis van tekeningen van Abraham Bloemaert. Deze hielpen de krachtige stijl van maniërisme verspreiden in binnen- en buitenland.17e editie met Frederick de wit (uitgever/drukker, graficus, Nederlands, mannelijk, 1629/30-1706)Abraham Bloemaert (1564 - 1651)Genre, portret en geschiedenis schilder, etsen en graveur; b. te Dordrecht, d. in Utrecht; zoon van Cornelis Bloemaert; leerling van Joost de beer in Utrecht; 1580-83 leerling ...

Bieden 1 week landelijk, UT
Domenico Morelli (1823 –1901) - Signora seduta
 • Bieden
 • Foto's

Domenico Morelli (1823 –1901) - Signora seduta Bieden

Prachtig klassiek portret, ondertekend door schilder Domenico Morelli (Napels, 1823-1908). Inkttekening op papier. Met een toewijding aan een persoon, zoals afgebeeld.Met bladgoud.Met certificaat van echtheid.De interventies van schilder integratie op de chromatische oppervlakte en zichtbaar met Ultravioletlicht werden niet ontdekt gebruikend de lamp van het hout. De handtekening is coeval en origineel.Nauwkeurige verzending met track en trace.Domenico Morelli was een Italiaanse schilder en politicus. Beschouwd als een van de belangrijkste Napolitaanse kunstenaars van de negentiende eeuw, was hij senator van het Koninkrijk Italië in de zestie ...

Bieden 1 week landelijk, UT
C. Verschuur (pseudoniem van Cor Bouter 1888-1966) - Boerin
 • Bieden
 • Foto's

C. Verschuur (pseudoniem van Cor Bouter 1888-1966) - Boerin Bieden

De kunstschilder Cornelis Wouter (Cor) Bouter (1988 Gouda - 1966 Den Haag) woonde en werkte voornamelijk in de omgeving van Gouda, Voorburg en Den Haag. Hij was de broer van schilder Pieter A. Bouter. Hij staat bekend als navolger van de Haagse school. Hij schilderde in de trant van Israëls, Blommers en Klinkenberg. Hij schilderde stadsgezichten, interieurs, paarden, koeien en landschappen. Vaak gebruikte hij de pseudoniemen C. Verschuur, Hendriks en van Eijbergen.Werk verkeerd in zeer goede staat, in bezit van Heijdenrijk met gebruikssporen.Schilderij kan worden opgehaald (wat aanbevolen is), tevens is verzending mogelijk. Word zeer goed ver ...

Bieden 1 week landelijk, UT
Freek van den Berg (1918-2000) - Stilleven bloemen
 • Bieden
 • Foto's

Freek van den Berg (1918-2000) - Stilleven bloemen Bieden

Freek van den Berg (Amsterdam 1918-Veessen 2000) behoort tot de groep Fauvisten en was een van de laatste Nederlandse schilders die op deze expressieve en kleurrijke wijze werkte. Zijn oeuvre omvat uiteenlopende voorstellingen, van stadsgezichten en landschappen maar vooral ook het thema waarin de vrouw telkens terugkeert. Hij was lid van de "onafhankelijken" en kunstcriticus. Er zijn diverse boeken over zijn oeuvre verschenen. Het werk is rechtstreeks afkomstig van de erven van Freek van den Berg en de echtheid wordt daarmee gegarandeerd. Conditie: in goede staat. Lijst: n.v.t. Signering: gestempeld.Oplage: origineel.

Bieden 1 week landelijk, UT
J.J Destree (1827-1888) - Wassen bij de rivier
 • Bieden
 • Foto's

J.J Destree (1827-1888) - Wassen bij de rivier Bieden

Juweeltje van de 19e eeuwse meester.Vrouwen die de was doen bij een rivier op een zeer zonnige dag.Ingelijst in een prachtige handgemaakte lijst van de firma Heijdenrijk.Kan direkt aan uw muur.

Bieden 1 week landelijk, UT
Noël Canepa - Bouquet de fleurs
 • Bieden
 • Foto's

Noël Canepa - Bouquet de fleurs Bieden

Olieverfschilderij van een boeket bloemen in zeer goede staat

Bieden 1 week landelijk, UT
Longuoeuil - Adellijk gezelschap
 • Bieden
 • Foto's

Longuoeuil - Adellijk gezelschap Bieden

Prent met voorstelling van een adellijk gezelschap. Op de voorgrond ruiters en een dronken man. Op de achtergrond een vijver met gezelschap en een kasteel.Ets en gravure door Longuoeuil, naar Martinet. Franse School, a. 1720. Opgedragen aan de hertog van Chevreuse. De prent verkeert in goede conditie. Met horizontaal vouwtje. Papier iets gebruind en iets vuil. Verso: blank. Zie ook de foto's.Aangetekende verzending.

Bieden 1 week landelijk, UT
Art Nouveau / Symbolism: Aristide Sartorio (1860-1932): 5
 • Bieden
 • Foto's

Art Nouveau / Symbolism: Aristide Sartorio (1860-1932): 5 Bieden

Van Aristide Sartorio (1860-1932), een belangrijke Italiaanse kunstenaar, schilder, beeldhouwer, illustrator, vooral gelinkt aan de stromen van Art Nouveous en Symbolism, 5 originele prenten, projecten van het Italiaanse parlement van 1908 tot 1912); met allegorische friezen door project van de nieuwe kamer van de Kamer van Afgevaardigden.De chromolithograaf, op gecoat papier, is van uitstekende kwaliteit en de conditie is uitstekend. Levendige kleuren.Formaat 25x35 cm.De afdrukken zijn geen reproducties, maar originelen van de tijd, zoals al het andere dat op mijn profiel wordt geveild.Mucha

Bieden 1 week landelijk, UT
Manuel Parreno Rivera- Ritratto femminile
 • Bieden
 • Foto's

Manuel Parreno Rivera- Ritratto femminile Bieden

Deze schilder heeft geleden van polio sinds de leeftijd van 7 maanden met daaruit voortvloeiende verlamming van armen en handen, en om deze reden sinds de kindertijd werd hij gedwongen om zijn voeten te gebruiken voor alle normale activiteiten, waaronder schilderen. Tekenen en schilderen zijn altijd zijn belangrijkste activiteiten, en hij won Awards en erkenningen door de jaren heen. Ook benoemd tot erelid van de ' Pontificia y Real Archicofradia de Nuestra Senora de La Soledad de la Porteria ' in Las Palmas de Gran Canaria. Het schilderen werd reeds herlijnd, grootte ong. 95x80 cm, met inbegrip van coeval kader ong. 115x100 cm

Bieden 1 week landelijk, UT
Enric Blanco Cañellas - Bodegón con Loza y Mantel
 • Bieden
 • Foto's

Enric Blanco Cañellas - Bodegón con Loza y Mantel Bieden

Mooi stilleven van een Catalaanse school geschilderd door Enric Blanco Cañellas, een van de toonaangevende schilders van de Olotina-school, geschilderd op een hyperrealistische manier met een perfectie van de elementen die meesterlijk werden behandeld en uitgevoerd in zowel tekening als kleur.Een prachtig schilderij met enkele maatregelen die het werk nog kleurrijker maken.Het schilderij wordt op professionele wijze verpakt en beschermd voor bezorging bij de expediteur, die als enige verantwoordelijk is voor de overdracht en levering op het adres van de koper.

Bieden 1 week landelijk, UT
Ramsay Richard Reinagle (1775-1862) - Roman statues
 • Bieden
 • Foto's

Ramsay Richard Reinagle (1775-1862) - Roman statues Bieden

Mooie hand-couloured monteren. De vier etsen van deze kavel zijn (in volgorde van verschijning):-Poseidon- Diana-Ceres-PanDe grootte van het blad: 366 x 260 mmDe grootte van het beeld: 150 x 112 mmdefecten:Sommige zuurvlekken. Manipulatie plooien. Onregelmatige linkermarge. Kleine vlekken op de marges.

Bieden 1 week landelijk, UT
Nicola Ascione (1870 - 1957) - Paesaggio campestre con
 • Bieden
 • Foto's

Nicola Ascione (1870 - 1957) - Paesaggio campestre con Bieden

Een werk van uitstekende artistieke en chromatische kwaliteit, in zeer goede staat.Uit een particuliere collectie.Met certificaat van echtheid.De analyse van het schilderij onder de lamp van Wood detecteert geen latere externe tegenstellingen, de verflaag wordt dicht bij de oorspronkelijke ondersteuning gehouden, de handtekening is met de hand en in de lengte getekend.Nauwkeurige verpakking en verzending met trackingcode.

Bieden 1 week landelijk, UT
Êcole Française (Milieu du XXème) - Bord de la rivière
 • Bieden
 • Foto's

Êcole Française (Milieu du XXème) - Bord de la rivière Bieden

- Olieverf op canvas.-Afmetingen van het beeld zonder frame: 40 x 32 cm- Privé-collectie in Pyrenees Orientales.- Zwart frame.-Goede staat. Het schilderij zou kunnen presenteren kleine beschadigingen en kleine gaatjes als gevolg van de oudheid.- Professionele verpakking.-Verzendkosten zijn bij benadering, en in sommige gevallen kunnen ze, afhankelijk van omstandigheden buiten de verkoper, veranderen.- Internationale verzending met professionele verpakking. De verkoper is niet verantwoordelijk voor enige schade die kan optreden tijdens de verzending. Het is raadzaam om contact met ons op te nemen na de aankoop van een item.

Bieden 1 week landelijk, UT
Alexandre Le Bihan (1837-1924) - Les Rochers à Hudgoat
 • Bieden
 • Foto's

Alexandre Le Bihan (1837-1924) - Les Rochers à Hudgoat Bieden

LE BIHAN Alexandre (Langonnet, 1837-Lorient, 1924)"Les Rochers à Hudgoat" (1881)Franse schilderOlieverf op doek, gesigneerd en gedateerd 1881.Maat zonder frame: 65 x 79,5 cmMaat met frame: 82 x 99cmExpress en beveiligde verzending.

Bieden 1 week landelijk, UT
Paolo Coppini - Kutschfahrt
 • Bieden
 • Foto's

Paolo Coppini - Kutschfahrt Bieden

Zeer mooie impressionistische schilderij van twee rijtuigen op een straat of een plein, waarschijnlijk in Italië.Volgens de Catawiki expert is dit waarschijnlijk een schilderij van de kunstenaar Paolo Coppini.Ik bied een tweede schilderij van deze kunstenaar toont twee stieren (of koeien) in een andere veiling.

Bieden 1 week landelijk, UT
Anónimo - Extasis
 • Bieden
 • Foto's

Anónimo - Extasis Bieden

Het schilderij is niet ondertekend, de auteur is anoniemNiet ingelijstAfmetingen van het schilderij: 73 cm hoog x 60 cm breedBewaard in goede algehele conditie

Bieden 1 week landelijk, UT
Olieverf op Linnen / Landschap (Joop Burger, 1909-1973)
 • Foto's

Olieverf op Linnen / Landschap (Joop Burger, 1909-1973) € 95

Omschrijving: Originele, handgeschilderde Voorstelling van Joop Burger (Den Haag, 1909-1973). Olieverf op Linnen. Duidelijk zichtbare Signatuur. Schilderij en Lijst in vrij goede staat. Afm. Lijst (B x H x D) ca. 41 x 51 x 4 cm. We hebben meer Kunst, maar ook Meubels, Bruin-/ Witgoed, enz.: bekijk meer advertenties. Prijs is vraagprijs, bieden vanaf €75. Zoektags: schilderij, origineel, handgeschilderd, olieverf, doek, joop, burger, den haag Specificaties: Conditie: Gebruikt Levering: Ophalen of Verzenden

€ 95 1 week Delfgauw, ZH
Hollandse School (17 eeuw) - Portret van een vrouw
 • Bieden
 • Foto's

Hollandse School (17 eeuw) - Portret van een vrouw Bieden

Zeer fraai werk in olieverf op koper geschilderd voorstellende een portret van een vrouw met een fruitschaal in haar hand. Dateert van 1650. Niet gesigneerd. Hollandse school. Conditie is goed. Zit in een mooi zwarte authentieke oude houten lijst.Afmetingen: 44 x 40 cm inclusief de lijst en 22 x 19 zonder. Na uw betaling wordt het werk aangetekend en verzeker aan u verzonden.

Bieden 1 week landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 57
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.121
RSS Feed