Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Kunst - Schilderijen - klassiek

Giovanni Battista Piranesi (1720 - 1778) - Rovescio del
 • Bieden
 • Foto's

Giovanni Battista Piranesi (1720 - 1778) - Rovescio del Bieden

Uitzicht vanaf de beroemde 'Sommige gezichten op de triomfbogen en andere monumenten die door Romeinen zijn opgericht, waarvan een deel te zien is in Rome en gedeeltelijk voor Italië', voor het eerst gepubliceerd in 1748.Prachtig exemplaar, negentiende-eeuwse editie, zeer grote marges, in uitstekende staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Laurenzio Laurenzi(1878-1946) - Axum. Il Santuario
 • Bieden
 • Foto's

Laurenzio Laurenzi(1878-1946) - Axum. Il Santuario Bieden

LAURENZIO LAURENZIAxum. IL SANTUARIOJaar: 1936 (XIV E.F.)Gesigneerd op de plaat en volledig in potloodETS: 49,5 + 32,5 cmOp vel van 68,5 x 52,3 cmVerborgen in het landschap is de inscriptie "OGGI 8 LUGLIO-DELL'AGGRESSIONE E DELLA MORTE DELLA MEDAGLIA D'ORO MAGGIORE ANTONIO LOCATELLI E DEI SUOI COMPAGNI IN MISSIONe NELL'UOLLEGA, E.A.SARANNO BEN VENDICATI... "Zuurvlekken (zoals weergegeven in de Foto's).

Bieden 1 week landelijk, UT
Anton Sminck Van Pitloo( 1790- 1837 )- Baia,Napoli
 • Bieden
 • Foto's

Anton Sminck Van Pitloo( 1790- 1837 )- Baia,Napoli Bieden

Formaat zonder lijst: 26 x 37 cmMaat met frame: 52 x 64 cmAquarel op kaarten van de baai van Napels, gesigneerd aan de linkerzijde A. Pitloo.Uit een particuliere collectie.In goede staat, vosvlek in de lucht en kleine traan onderaan, zoals te zien op de foto's.Met certificaat van echtheid uitgegeven door onze galerij, met foto zoals vereist door de wet.Bijgehouden en verzekerde verzending.Let op: het schilderij wordt vergezeld van een frame dat vriendelijk wordt aangeboden als een geschenk, daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele schade die het kan oplopen tijdens het transport.Geleverd zonder glas.

Bieden 1 week landelijk, UT
Hubert Robert (1733-1808) - le temple antique
 • Bieden
 • Foto's

Hubert Robert (1733-1808) - le temple antique Bieden

Hubert Robert (1733-1808) Eau-Forte uit de serie "Nuits de Rome":"Le tempel antiquiteit", in eerste staat (vóór nr. 5 in de hogere juiste hoek)Licht vlek in de linkerbenedenhoek (buiten het koperen merk) in ontbrekende deel. Kleine scheur rechtsonder, resten van papier geplakt op de rug.Geleverd onder een hoge kwaliteit mat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Guusje Sundermeijer-Rincker (1923) - Bloemstilleven
 • Bieden
 • Foto's

Guusje Sundermeijer-Rincker (1923) - Bloemstilleven Bieden

Guusje Sundermeijer-Rincker (Haarlem 1923-) heeft haar opleiding gevolgd bij de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Zij schilderde modern figuratief, zowel figuren als stillevens, landschappen en strandgezichten.Voor haar huwelijk in 1947 woonde zij in Heemstede en behoorde daar tot de Haarlemse impressionisten.Later, na haar verhuizing naar Nunspeet, werd zij lid van de Noord Veluwse Kring van beeldende kunstenaars.Het werk is voorzien van een exclusieve lijst gemaakt door de firma Heijdenrijk.De lijst is 8.5 cm breed, geheel verguld met 23 karaat bladgoud, gesleten en gepatineerd op ivoor craquelé.

Bieden 1 week landelijk, UT
Giovanni Battista Falda (1643-1678) - Palazzo Dell' Illmo.
 • Bieden
 • Foto's

Giovanni Battista Falda (1643-1678) - Palazzo Dell' Illmo. Bieden

Prent van het Palazzo Altemps te Rome. Ets en gravure door Giovanni Battista Falda (1643-1678).Uitgegeven te Rome door Giovanni Giacomo De' Rossi (1627-1691), ca. 1670. De prent verkeert in redelijk goede staat. Een mooie afdruk op papier met ruime marges. Papier wat gebruind, met name langs randen en met diverse vlekjes. Verso: blank.Aangetekende verzending.

Bieden 1 week landelijk, UT
Antonio Tempesta (1555 - 1630) after Michelangelo
 • Bieden
 • Foto's

Antonio Tempesta (1555 - 1630) after Michelangelo Bieden

Gravure door Antonio Tempesta na Michelangelo.Opschrift: geLetterd in de plaat langs de lagere marge:Canossiae familiae nobilißimo stipiti Michaelangelus Bonarotus delineabat.Rechtsonder: Ant.T [empesta]. inc. 1613Bartsch XVII.180.1371; TIB.37 [17], 205.1371Gelegd papier, gedeeltelijk watermerk.Alle 4 hoeken gelijmd op sterk papier in de 19de eeuw, 2 vrijstaande hoeken. De rechterbovenhoek heeft een spoor van lijm.Zie het werk van Michelangelo in het British Museum: Head of a Warrior (The 'Count of Canossa'), naar Michelangelo; in profiel naar r, het dragen van een uitgebreide hondachtige helm, bekroond door een gehurkte hond Scherp spits zwa ...

Bieden 1 week landelijk, UT
Louis Gontier 19ème20ème- Couple en forêt
 • Bieden
 • Foto's

Louis Gontier 19ème20ème- Couple en forêt Bieden

Olieverf op doek gesigneerd Gontier prachtig oud goud, een stel dat in het bos slentert en een prachtige ekster bekijkt. Mooie klassering, in goede staat ondanks een licht gebrek aan verf onderaan het schilderij, zie foto. Veilige verzending

Bieden 1 week landelijk, UT
Guillem Villá Bassols (Barcelona, 1917 - 2001) - Bodegón
 • Bieden
 • Foto's

Guillem Villá Bassols (Barcelona, 1917 - 2001) - Bodegón Bieden

Onderaan ondertekend door de kunstenaar.Zeer mooi ingelijst.Afmetingen van het schilderij: 41 cm hoog x 35 cm breed.Afmetingen van het frame: 54,5 cm hoog x 47 cm breed.Zie biografie op een van de foto's.

Bieden 1 week landelijk, UT
Ben Viegers (1886 - 1947) - Kinderen op het erf.
 • Bieden
 • Foto's

Ben Viegers (1886 - 1947) - Kinderen op het erf. Bieden

Fris werk van Viegers met kinderen die spelen op het erf met de leuke kleding uit die tijd.

Bieden 1 week landelijk, UT
3 Large folio Landscape engravings of the Dutch Golden Age
 • Bieden
 • Foto's

3 Large folio Landscape engravings of the Dutch Golden Age Bieden

3 mooie landschapsgravures naar Dutch Masters. Allemaal groot folio van het Cabinet de le BrunGeLetterde staat, met een laag wapen in de lagere marge.Ets en gravureBrunet III, 911. Graesse IV, 136.Fijn etsen/gravure op mooi watermerk papier. Minor leeftijd toning naar buitenste marges.

Bieden 1 week landelijk, UT
Anonimo - Scorcio di costa e personaggi
 • Bieden
 • Foto's

Anonimo - Scorcio di costa e personaggi Bieden

Olieverf op karton, 65 x 50 cm, met een glimp van de kust met vissers, boten en personages, compleet met een prachtig kader. Het schilderij is afkomstig van het veilinghuis DAMS in Rome, zoals te zien is op de foto's. Oorsprong: privécollectie. Bijgehouden verzendkosten.

Bieden 1 week landelijk, UT
Victor Vasarely - Zebre--Zebra
 • Bieden
 • Foto's

Victor Vasarely - Zebre--Zebra Bieden

Victor Vasarely 1906 Pecs - 1997 Parijs -- de vader van de op-art.Dit is een van de eerste werken waarin hij experimenteerde met de suggestie van het uit het vlak los komen van de voorstelling.De latere vechtende zebra's tonen al de werveling waaruit de puur abstracteop-art is ontstaan.Deze vroege prent op dun papier is ingelijst in een zwarte aluminium lijst

Bieden 1 week landelijk, UT
Ben Oude Breuil (1949-) - De Grutto
 • Bieden
 • Foto's

Ben Oude Breuil (1949-) - De Grutto Bieden

De actieve schilderscarrière van Ben Oude Breuil begon eigenlijk pas op z'n 30e levensjaar. Tot dat moment tekende en etste Oude Breuil. In 1996 ontving hij de Talens prijs Oost Nederland, waarna een expositie in Utrecht volgde. De eerste solo-expositie was in 1999 in museum huize keizer waar grote doeken tentoon werden gesteld. Deze expositie " een andere kijk op Twente" is in een aantal steden te bewonderen geweest. Na een hartinfarct in 2003 is de kunstenaar kleiner werk gaan maken, met als resultaat een uitnodiging om in Galerie Lijn 3 van Anthonia van Rappard te komen exposeren. Het werk van Oude Breuil is te zien in o.a. het Oranjemuseu ...

Bieden 1 week landelijk, UT
Georges redon - emotion - little boy & girl
 • Bieden

Georges redon - emotion - little boy & girl

Georges redon - emotion - little boy & girl - naughty children series - mooie lijst, i.p.st. - Doe een bod, vanaf 50,-. Ga ik akkoord met je bod dan krijg je bericht

1 week Drachten, FR
Anonimo - Battaglia
 • Bieden
 • Foto's

Anonimo - Battaglia Bieden

Gravure van een roman slag; geframed en in uitstekende staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
50-ties 'de flamboyant boom' olieverf herkomst Indonesie

50-ties 'de flamboyant boom' olieverf herkomst Indonesie n.o.t.k

olieverf op linnen -50-er jaren. in lijst 50 x 40 cm. schilder onbekend- niet gesigneerd; hoogstwaarschjinlijk Hady Suwarno (zie ook mn andere advertentie Suwarno aquarellen). bod per telnr. of mail

n.o.t.k 1 week Beverwijk
1951-'53 gesigneerde aquarellen H. Suwarno Indonesie
 • Bieden
 • Foto's

1951-'53 gesigneerde aquarellen H. Suwarno Indonesie Bieden

2 stuks Hady Suwarno aquarel op Padalarang papier. In lijst met glas. 38 x 32cm. bieden per stuk of samen per telef. of mail

Bieden 1 week Beverwijk
A. Harcker (?) - Ritratto di gentiluomo
 • Bieden
 • Foto's

A. Harcker (?) - Ritratto di gentiluomo Bieden

Mooi werk ondertekend door A. Harcker en daterend uit de eerste decennia van de 20e eeuw. Het beeldt een heer af die een pose treft.Zeer gedetailleerd werk met nauwkeurige picturale eigenschappen.In goede staat, behalve het onderste gedeelte waar op sommige punten kleuren ontbreken. Dergelijke defecten kunnen echter gemakkelijk worden verborgen door een kader of een passe-partout.

Bieden 1 week landelijk, UT
BrancaccioCarlo ( 1861 - 1920 ) - Parigi,vita lungo il
 • Bieden
 • Foto's

BrancaccioCarlo ( 1861 - 1920 ) - Parigi,vita lungo il Bieden

Olieverf op doek, 65,8 x 87 cm, gesigneerd linksonder, in uitstekende staat, eerste doek. Van Finarte-veiling en met certificaat van echtheid uitgegeven door een geaccrediteerde taxateur.

Bieden 1 week landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 56
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.112
RSS Feed