Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Kunst - Fotografie

Wekelijkse Kunstfotografie veiling - bieden vanaf € 1,- !
 • Bieden

Wekelijkse Kunstfotografie veiling - bieden vanaf € 1,- !

Op de veiling kunt u meebieden op bijzondere (gesigneerde) kunstfotografie van bekende tot minder bekende fotografen. Ook vindt u in de veiling gesigneerde foto's van beroemdheden. Daarnaast vindt u in de veiling ook bijzondere fotoboeken en nog veel meer! De veiling start elke vrijdagmiddag om 12:00 uur en de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Alle kavels begi ...

1 maand Amersfoort, UT
Francis Wolff (1907-1972) - John Coltrane (Blue Train
 • Bieden
 • Foto's

Francis Wolff (1907-1972) - John Coltrane (Blue Train Bieden

Francis Wolff(1907 - 1972): John Coltrane Legendarische covershot van Coltrane's Blue Trane sessies uit 1957, (helaas) de enige plaat die hij voor Blue Note zou maken. Zilvergelatinedruk van het originele negatief. In opdracht (van Mosaic Records, de eigenaar van de originele negatieven) afgedrukt door Chuck Kelton, Kelton Labs, Jersey (USA). Deze foto werd in 1995 afgedrukt in een oplage van 50 stuks (11"x 14") In uitstekende conditie Wordt goed beschermd verzonden via PostNL

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Larry Clark - Ensemble de trois portraits de Jonathan
 • Bieden
 • Foto's

Larry Clark - Ensemble de trois portraits de Jonathan Bieden

Set van drie originele foto's met het stempel van de kunstenaar op de achterkant en het stempel van galerie Rue Antoine. Unieke prints uit het archief van de kunstenaar. Dit is een portret van Jonathan Velasquez, de muze en hoofdrolspeler van de film Wassup Rockers van Larry Clark uit 2006. Hij speelde ook in The Moving Men (2008) en Marfa Girls 2 (2018). Perfecte staat. Met zorg verpakt. Internationale verzending met tracking.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Larry Clark - Jonathan, la boucle d'oreille 1
 • Bieden
 • Foto's

Larry Clark - Jonathan, la boucle d'oreille 1 Bieden

Originele foto met het stempel van de kunstenaar op de achterkant en het stempel van galerie Rue Antoine. Afdrukken uit het archief van de kunstenaar. Dit is een portret van Jonathan Velasquez, de muze en hoofdrolspeler van de film Wassup Rockers van Larry Clark uit 2006. Hij speelde ook in The Moving Men (2008) en Marfa Girls 2 (2018). Perfecte staat. Met zorg verpakt. Internationale verzending met tracking.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
André Nijenhuis (1957-)- Bryan Ferry, 1977
 • Bieden
 • Foto's

André Nijenhuis (1957-)- Bryan Ferry, 1977 Bieden

Deze foto is gemaakt tijdens de In Youy Mind Tour concert op 2 maart 1977, Jaap Edenhal te Amsterdam. Het negatief is gedigitaliseerd en met acht superieure pigmentinkten op hoogwaardig Hahnemühle papier geprint met Epson Micro Piezo TFP printtechniek. Het gebruikte Hahnemühle Photo Rag Baryta fotopapier (310 gr) is gemaakt van 100% katoen en is dankzij de bariumsulfaat coating een goed alternatief voor analoog barietpapier. Het papier is geoptimaliseerd voor FineArt toepassingen en heeft een aangename warm-witte tint. De foto is aan de achterkant genummerd (2/25) en gesigneerd doorde fotograaf André Nijenhuis. Deze foto is uniek en wordt in ...

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Pieter Mazel - David, Angie and Zowie, ca.1970.
 • Bieden
 • Foto's

Pieter Mazel - David, Angie and Zowie, ca.1970. Bieden

Zwart en wit fotografie David, Angie en hun zoon Duncan in het hotel Amslel hotel in Amsterdam Fotograaf: Peter Mazsel

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Federico Patrocinio (1981) - Cariatidi, Lecce (Emulsion
 • Bieden
 • Foto's

Federico Patrocinio (1981) - Cariatidi, Lecce (Emulsion Bieden

Polaroid-emulsielift op Fabriano-aquarelpapier. Foto-emulsie is die zeer dunne laag waar de afbeelding uit bestaat. Deze techniek bestaat uit het scheiden van de emulsie van de andere lagen van de Polaroid-foto en het overbrengen naar een andere drager. Het resultaat is uniek en onherhaalbaar. Opdruk gesigneerd in potlood op voorzijde, titel en nummer op achterzijde. Het werk wordt geleverd met certificaat van echtheid. Beeldformaat 10 x 10 cm, op een papier van 24 x 18 cm.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Willy Maywald (1907-1985) - Dress, Jacques F. Fath, Paris
 • Bieden
 • Foto's

Willy Maywald (1907-1985) - Dress, Jacques F. Fath, Paris Bieden

Grootte / media: Ca. 9.5 "x 7" Glanzende vezel zilvergelatine Datums: (Shot 1952 / Printed 1952) met kredietstempel, krantenknip, designerstempel, krantenstempel en aantekeningen op verso. Conditie: Vouwen, deuken en oppervlakkige resten. Lichte golving op het papier met hoekbochten. Emulsiespaanders langs randen. Kleine tranen langs de randen. (Zie scans voor meer informatie). Vintage shot van een model in mode van Jacques Fath in Parijs, 1952 door Willy Maywald. LET OP: deze foto wordt geleverd vanuit de Verenigde Staten. Houd er rekening mee dat uw land invoerrechten en invoerrechten kan toevoegen bij levering.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
J. Mayer (XX)/theGalleria - Horst P. Horst, 1986
 • Bieden
 • Foto's

J. Mayer (XX)/theGalleria - Horst P. Horst, 1986 Bieden

Grootte / media: Ca. 7 "x 5" glanzende RC zilveren gelatine Datums: (Shot 1986 / Gedrukt 1990) met labels en datumstempel op verso. Staat: Kleine vlekken op het oppervlak. Kleine hoekbochten. (Zie scans voor meer informatie). Vintage portret van Horst P. Horst in 1986. LET OP: deze foto wordt geleverd vanuit de Verenigde Staten. Houd er rekening mee dat uw land invoerrechten en invoerrechten kan toevoegen bij levering.

Bieden 1 week landelijk, UT
Unknown - Hand coloured portrait of a Japanese buddhist
 • Bieden
 • Foto's

Unknown - Hand coloured portrait of a Japanese buddhist Bieden

Hand-coloured studio photo of a Japanese buddhist priest holding a fan 19th century albumen print 1860 - 1899 Condition: fine (see scan)

Bieden 1 week landelijk, UT
Madame Yevonde (1893-1975)/Balcony Books/Sunday Telegraph -
 • Bieden
 • Foto's

Madame Yevonde (1893-1975)/Balcony Books/Sunday Telegraph - Bieden

Grootte / media: Ca. 11.625 "x 8,25" Glanzende RC-zilvergelatine Datums: (Opnamedatum onbekend / Gedrukt 1990) met snipe, datumstempel en notaties op verso. Voorwaarde: snijtekens en aantekeningen getekend op. Dings en hoekbochten. (Zie scans voor meer informatie). Opvallend portret van een model en een masker, vermoedelijk rond 1930 door Madame Yevonde. Deze afbeelding is opgenomen in het boek Goddesses & Others - 1990 - Yevonde: a Portrait. LET OP: deze foto wordt geleverd vanuit de Verenigde Staten. Houd er rekening mee dat uw land invoerrechten en invoerrechten kan toevoegen bij levering.

Bieden 1 week landelijk, UT
Unknown/The Daily Telegraph - Phone Booth, Chinatown, New
 • Bieden
 • Foto's

Unknown/The Daily Telegraph - Phone Booth, Chinatown, New Bieden

Grootte / media: Ca. 10 "x 8" Glanzende vezel zilvergelatine Datums: (Shot 1962 / Afgedrukt 1962) met datumstempel, watersnip en aantekeningen op verso. Staat: Deuken en vouwen overal. Lineaire inkepingen van een potlood. Gewasmarkeringen in de marges. Vouwen in de hoeken. (Zie scans voor meer informatie). Vintage foto van een vrouw die een nieuw speciaal ontworpen fotohokje gebruikt in de Chinatown van New York City in 1962. LET OP: deze foto wordt geleverd vanuit de Verenigde Staten. Houd er rekening mee dat uw land invoerrechten en invoerrechten kan toevoegen bij levering.

Bieden 1 week landelijk, UT
Japon (XIX) - P44. Dancing party
 • Bieden
 • Foto's

Japon (XIX) - P44. Dancing party Bieden

Schitterend groepsportret van geishasdansers, prachtige animatie, prachtige kleuren. Albumenprint verbeterd met waterverf met perfecte zwarte tinten, kleuren en contrast, zeer netjes. Gratis afdrukken, niet geplakt. Circa 1890. Mooie ‘Japan’ verkoop van meer dan 40 aquarelfoto's uit de 19e eeuw, waarvan de meeste van topkwaliteit zijn.

Bieden 1 week landelijk, UT
Kusakabe Kimbei (1841-1934) - 123. Dancing party
 • Bieden
 • Foto's

Kusakabe Kimbei (1841-1934) - 123. Dancing party Bieden

Schitterend groepsportret van geishasdansers, prachtige animatie. Albumenprint verbeterd met waterverf met perfecte zwarte tinten, kleuren en contrast, zeer netjes. Geplakt op dun karton. Circa 1890. Mooie ‘Japan’ verkoop van meer dan 40 aquarelfoto's uit de 19e eeuw, waarvan de meeste van topkwaliteit zijn.

Bieden 1 week landelijk, UT
Bud Fraker (1916-2002)- Audrey Hepburn
 • Bieden
 • Foto's

Bud Fraker (1916-2002)- Audrey Hepburn Bieden

Bud Fraker Portret van Audrey Hepburn Vintage zilveren print Stempel op de achterkant Afmeting 40,5 x 30,5 cm

Bieden 1 week landelijk, UT
ANEFO / NFP BV Amsterdam - H.M. De Koningin [Beatrix]
 • Bieden
 • Foto's

ANEFO / NFP BV Amsterdam - H.M. De Koningin [Beatrix] Bieden

2 zilvergelatine persfotos van H.M. De Koningin [Betarix] die het nieuwe kabinet Lubbers ontvangt op Huis Ten Bosch. Staat: Heel goed. Foto 1 heeft een kleine beschadiging aan de de hoek, links onder. Zie laatste foto. Datum: 4 Nov. 1982 Foto 1: Afmeting: 239 x 178 mm Nationaal Foto Persbureau BV Amsterdam Foto 2: Afmeting: 240 x 166 mm ANEFO / Centraal Fotoarchief Utrechts Nieuwsblad Deze kavel wordt plat en goed verpakt verzonden.

Bieden 1 week landelijk, UT
Conor Masterson (1971-) - Pegwell Bay Gold, 2019
 • Bieden
 • Foto's

Conor Masterson (1971-) - Pegwell Bay Gold, 2019 Bieden

Deze afbeelding is gefotografeerd vanuit Pegwell Bay in Engeland in 2019 Conor Masterson (1971) Een Ierse kunstfotograaf die landschap en portretten fotografeert voor muziek en commerciële klanten. Conors persoonlijke werk valt op door zijn krachtige kleurenpaletten met een grote gevoeligheid voor kleuren met sterke formele eigenschappen. Deze kunstenaarsproefdruk gaat vergezeld van een certificaat van echtheid De print wordt verpakt in zuurvrije materialen en versterkte verpakkingen die geschikt zijn voor verzending.

Bieden 1 week landelijk, UT
Sam Shaw (1912-1999) - Marilyn Monroe, Amagansett, Long
 • Bieden
 • Foto's

Sam Shaw (1912-1999) - Marilyn Monroe, Amagansett, Long Bieden

Sam Shaw (1912-1999) "De vreugde van Marilyn" Marilyn Monroe, Amagansett, Long Island, 1957 Foto van Marilyn Monroe gemaakt door de fotograaf van de Hollywood-ster, Sam Shaw, in 1957 op het strand van Amaganset, Long Island (N.Y.) Originele portefeuille-editie. Gedrukt op Ilfochrome Classic-papier, onze kopie nr. 12/12. Gedrukt door Atelier Deriaz 2004, gestempeld en genummerd op verso door Sam Shaw Archives. Fotoformaat: 30 x 40 cm Met dubbele map. Foto is in perfecte, perfecte staat. De foto wordt verkocht met de originele map in anti-zuur papier. Professionele verpakking voor de verzending en verzekering inbegrepen in de offerte.

Bieden 1 week landelijk, UT
Brunella Longo (1965) - Luigi Ontani, 2004.
 • Bieden
 • Foto's

Brunella Longo (1965) - Luigi Ontani, 2004. Bieden

Foto door Brunella Longo, portret van Luigi Ontani Fotoformaat circa 50x50 cm, passepartout afmetingen 58x59 cm (het kan niet worden verwijderd, omdat het deel uitmaakt van het werk) Handtekening, datum en stempel van de fotograaf op verso. Specimen 2/3 (beschouwd als uniek stuk) opgenomen in het volume van de fotograaf (portretten van kunstenaars en beroemdheden). Het werk wordt geleverd met het volume waarin het voorkomt

Bieden 1 week landelijk, UT
Kusakabe Kimbei (1841-1934) - 5. Dancing party
 • Bieden
 • Foto's

Kusakabe Kimbei (1841-1934) - 5. Dancing party Bieden

Schitterend portret van geisha, zeer expressief en zeer kleurrijk. Albumenprint verbeterd in waterverf met zwart, perfecte kleuren en contrast, zeer goede netheid. Vrije trekking niet gelijmd. CA 1890 Mooie verkoop "Japan" van +40 watergekleurde 19e-eeuwse foto's, de meeste in premiumkwaliteit.

Bieden 1 week landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 24
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 474
RSS Feed