Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Antiek glaswerk

Oiva Toikka - Iittala - Glazen object, Poppetje(s) - Glas
 • Bieden
 • Foto's

Oiva Toikka - Iittala - Glazen object, Poppetje(s) - Glas Bieden

Oega Toikka's (Iittala / Nuutajärvi) blauwe glazen vogel. Bird is mondgeblazen gekleurd glas en heeft de handtekening van de heer Toikka op de bodem.Oiva Toikka is een van de grootste namen in het Finse design. Zijn iconische verzameling van Iittala Birds van Toikka begon in 1972 voor het eerst met de oprichting van zijn kleine glazen vliegenvangers. De collectie belichaamt een rijke samensmelting van glasvervaardigingstradities en zou niet mogelijk zijn geweest zonder de praktische benadering van Toikka in de glasblazerij en zijn scherp begrip van de vaardigheden van elke medewerker. Vanuit de natuur en zijn passie voor kunstglas creëerde To ...

Bieden 1 week landelijk, UT
A.D. Copier - Leerdam - Rumba borrelglaasjes (6) - Kristal
 • Bieden
 • Foto's

A.D. Copier - Leerdam - Rumba borrelglaasjes (6) - Kristal Bieden

Een mooie set kristallen borrel- of bitterglaasjes.Het ontwerp Rumba stamt uit 1948. De glazen zijn mondgeblazen en de voet is in halfronde facetten geslepen.Een glas met sticker van Royal Leerdam .H: 53 mmØ: 55 mmDe glazen zijn als nieuw. Zie de foto's voor een eigen indruk. De laatste twee afbeeldingen met informatie zijn een prijslijst uit 1960 en een promotiefolder uit 1953. (Bron: Nationaal Glasmuseum)Servies Rumba is opgenomen in de boeken Compleet Copier op pagina 262en Leerdam Glas van A. van der Kley-Blekxtoon op pagina 126.De set wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verstuurd met Track & Trace.

Bieden 1 week landelijk, UT
2 Borden - Delfts Aardewerk
 • Bieden
 • Foto's

2 Borden - Delfts Aardewerk Bieden

twee borden wit met blauw met bloemmotief, 22,5cm en 25,5cmGoede staat, gebruikt met enige tekenen van slijtage

Bieden 1 week landelijk, UT
PICASSO PAARDENHOOFD (1) - Glas, Glas (glas-in-lood)
 • Bieden
 • Foto's

PICASSO PAARDENHOOFD (1) - Glas, Glas (glas-in-lood) Bieden

Picasso-paardenhoofd volledig handgemaakt in Murano-glas van meester Tagliapietra.Hoogte 11 cmOnlangs geproduceerd.Geleverd met een certificaat ondertekend door Master Tagliapietra.Verzending binnen 3 dagen.

Bieden 1 week landelijk, UT
Baccarat - wijnkarafservice 4770 sterren - catalogus 1916 -
 • Bieden
 • Foto's

Baccarat - wijnkarafservice 4770 sterren - catalogus 1916 - Bieden

Mooie wijnkaraf in Baccarat gesneden kristal, een rijke bal-vormig model gemaakt op het einde van de 19e eeuw of circa 1900. Opgenomen in de catalogi van begin vorige eeuw (hier, 1916 catalogus in foto). Dit decor staat bekend als de Chauny set.Voorafgaand aan 1936 productie, heeft onze karaf geen stempel of handtekening van Baccarat.Zeer glanzend kristal, geweldig geluid.Totale hoogte: 26 cmHoogte zonder stopper 22 cmIn perfecte staat. Geen chip, noch krassen. Glanzend kristal.Wereldwijde postverzending in een zeer veilige verpakking

Bieden 1 week landelijk, UT
Glazen object (3) - Glas
 • Bieden
 • Foto's

Glazen object (3) - Glas Bieden

Kleine vlinder, grote vlinder en saxofoon allemaal in originele dozen met certificaten en in goede staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Cenedese & Albarelli - Murano - Set 18 calici vetro
 • Bieden
 • Foto's

Cenedese & Albarelli - Murano - Set 18 calici vetro Bieden

Stamglazen in geblazen transparant glas met bladgoud gemaakt door de meesters Cenedese Albarelli, gesigneerd

Bieden 1 week landelijk, UT
K.P.C. de Bazel - Leerdam - Portglazen A geringd - Glas
 • Bieden
 • Foto's

K.P.C. de Bazel - Leerdam - Portglazen A geringd - Glas Bieden

Drietal portglazen uit servies A geringd, ontwerp K.P.C. de Bazel en uitvoering glasfabriek Leerdam ca. 1920. De glazen meten een hoogte van 11,3 centimeter (cq. glas port) . Op onderzijde voorzien van monogram de Bazel voor Leerdam. De staat van het drietal is zeer goed. De sporen van ouderdom zijn uiterst gering. De portglazen worden zorgvuldig verpakt en aangetekend verzonden.

Bieden 1 week landelijk, UT
De Drie Klokken - Bord - Groot Delfts 18e eeuws aardewerk
 • Bieden
 • Foto's

De Drie Klokken - Bord - Groot Delfts 18e eeuws aardewerk Bieden

Groot zgn Pauwenbord uit de 2e helft van de 18e eeuw van plateelbakkerij De Drie Klokken te Delft. De diameter is 30,5 cm. Gewicht ca 1175 gram.Het bord verkeert in goede conditie en heeft de gebruikelijke randschade (conform de leeftijd). Geen breuk en geen restauraties. Op de achterzijde zijn ze gemerkt, fraai glazuur. Mooie gele rand. Zie ook foto's voor juiste impressie.Verzending: Aangetekend met PostNL

Bieden 1 week landelijk, UT
Worcester Grainger & Lee - Cider kannen - Porselein
 • Bieden
 • Foto's

Worcester Grainger & Lee - Cider kannen - Porselein Bieden

Worcester Grainger & Lee. Engeland. Handbeschilderd.Circa 1820. Handvatten gekramd, 1 fijne haarlijn in de bodem.

Bieden 1 week landelijk, UT
Campanella livio - grande vaso murrina multicolore (34 cm)
 • Bieden
 • Foto's

Campanella livio - grande vaso murrina multicolore (34 cm) Bieden

Prachtige uitpuilende vaas met bijzondere Millefiori Harlequin murrine met grote ogen en zilver blad met Aquamarijn interne kleur (dit type van Murrina is zeer zeldzaam) waardoor deze vaas exclusief en moeilijk te vinden. Hand gemaakt door meester Colson.Het wordt geleverd met een Made in Murano garantieHoogte 34 cm, breedte 28 cm.

Bieden 1 week landelijk, UT
Grote karaf - Art Nouveau 30 cm - Ca 1905 - Glas en tin
 • Bieden
 • Foto's

Grote karaf - Art Nouveau 30 cm - Ca 1905 - Glas en tin Bieden

Grote karaf van 30 cmca 1905 - Verkocht met certificaat van echtheidBeeldhouwwerk van een kleine engelGeometrisch patroon gegraveerd in het glas.Goede staat behalve het bovenste gedeelte van de kap dat kapot is (zie foto N 4)Glas en blikHoogte 37 cmDiameter 15 cmGewicht ongeveer 1.250 KgVerzenDing met tracking nummer en verzekering

Bieden 1 week landelijk, UT
Bartmann kruik - Aardewerk
 • Bieden
 • Foto's

Bartmann kruik - Aardewerk Bieden

Mooi bartmann kruikje.Dit kruikje is flink gerestaureerd. Zie ook foto waar je in hals kijkt.Kruikje heeft ook barsten zichtbaar aan buitenkant.Kijk goed naar alle foto's, ze zijn deel van de beschrijving.Overige Maten :Bodem heeft diameter van 5.7cmHals heeft diameter van 3cmNo reserve !

Bieden 1 week landelijk, UT
Vienna - centerpiece - Porselein
 • Bieden
 • Foto's

Vienna - centerpiece - Porselein Bieden

Geraffineerde middenstuk samengesteld door een deksel, een toureen en een ondersteunende basis.Waarschijnlijk gemaakt door de prestigieuze Weense Staatsmanifaktur zoals blijkt uit het merk op de achterkant van elke vrede (foto).Het object heeft sier decoraties in Turquoise en paarse kleuren. De randen zijn in puur goud.Periode: begin XIX eeuw.Speciale veiligheids verpakking in houten kist.Raffinato centrotavola compost da coperchio, zuppiera e base di Sostegno della zuppiera. Probabilmente realizzato dalla prestigiosa Staatsmanifaktur Weens kom risulta dal marchio Sul retro di ogni Pezzo (foto).Presenteren decori ornamentali con Colori turche ...

Bieden 1 week landelijk, UT
Ernest Patris - Vaas - Keramiek
 • Bieden
 • Foto's

Ernest Patris - Vaas - Keramiek Bieden

Ernest Patris (1909 - 1981) : Zijn werk wordt wereldwijd verkocht op veilingen.Hij was een autodidact die zijn carrière startte in de jaren '30.Zijn keramiek straalt een symbolistische sfeer uit die herinnert aan de art nouveau stijl . (uit Weekend Knack)Prachtige terra cotta vaas vanErnest Patris. Appart gek ontwerp voor in ieder interieur!Eigenschappen:-Staat: GOEDHoogte: 40 cmBreedte: 23 cmDiameter bovenkant: 9 cmMateriaal: terra cottaLeeftijd: midden 20e eeuwAfkomst: BelgiëKunstenaar: Ernest PatrisLevering: Aangetekende verzending DHL

Bieden 1 week landelijk, UT
Bertil Vallien - Kosta Boda - zeldzaam sculptuur- Kristal
 • Bieden
 • Foto's

Bertil Vallien - Kosta Boda - zeldzaam sculptuur- Kristal Bieden

Zeldzaam sculptuur naar ontwerp van Bertil Vallien. In de kern van het object is een prachtig gezicht zichtbaar. Het object is gesigneerd: B. Vallien.

Bieden 1 week landelijk, UT
Michele Onesto (Murano) - Ondergedompelde vaas (26 cm) -
 • Bieden
 • Foto's

Michele Onesto (Murano) - Ondergedompelde vaas (26 cm) - Bieden

Afmetingen: hoogte 26 cm x breedte 14 cm, gewicht 1860 gram.Sommerso vaas handgemaakt in Murano geblazen glas, helder kristal, blauwe en robijnrode kleur.Dit kunstwerk werd geblazen door de populaire meester-glasmaker Michele Onesto van Vetreria Artistica Oball.Met origineel label van de fabriek en QR-code voor smartphones.De handtekening van de glasmeester meester is onderaan gegraveerd: Michele Onesto MuranoGarantiecertificaat inbegrepen.Voorwaarde: nieuw.Veilige en professionele verpakking.

Bieden 1 week landelijk, UT
GLAZENLIEFHEBBERS IN MURANO CALCEDONIO (1) - Glas, Glas
 • Bieden
 • Foto's

GLAZENLIEFHEBBERS IN MURANO CALCEDONIO (1) - Glas, Glas Bieden

Mooi chalcedoon glazen sculptuur van geliefden, volledig met de hand gemaakt door meester Fabio Tagliapietra in Murano.Rode markering op basis Tagliapietra Murano13 cmGeleverd met een certificaat ondertekend door Master Tagliapietra.Onlangs geproduceerd.Verzending binnen 3 dagen.

Bieden 1 week landelijk, UT
Jan Eisenloeffel - Kristal unie Maastricht -
 • Bieden
 • Foto's

Jan Eisenloeffel - Kristal unie Maastricht - Bieden

Mooi geslepen glazen.Hoog 13,3 cm - diameter 10,2 cm.Alle zeven hebben een ets merk van een ster met de letter E.De glazen klinken prachtig als je ertegen aan tikt.Wordt aangetekend verzonden.

Bieden 1 week landelijk, UT
Murano - Vetro Artisto ,Formia Murano - Kristal
 • Bieden
 • Foto's

Murano - Vetro Artisto ,Formia Murano - Kristal Bieden

Zeer fraaie kleurrijke vaas gemaakt door de wereldbefaamde glasblazers van Murano.Origineel label helft ,en onderaan gesigneerd .Hoogte - 24 cm .Kleur - Helder ,met gele kring rondgroen ,Word veilig verpakt verzonden .

Bieden 1 week landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 54
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.062
RSS Feed