Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Aardewerk & keramiek

Legras - Bolvaas model "MARLY" in glazen fles vrijgegeven
 • Bieden
 • Foto's

Legras - Bolvaas model "MARLY" in glazen fles vrijgegeven Bieden

Flessengroen zuur geëtste bolvaas, model "MARLY", gesigneerd LEGRAS in goud! Getekend LEGRAS (foto's nr. 1 & 3). In nieuwstaat! Gewicht 529 g Hoogte 8,5 en diameter 9,5 cm Bezorgkosten via Colissimo bijgehouden (bezorging met verzekering LA POSTE): Frankrijk: € 17 Europa: € 26 Amerika, Afrika, Azië en Oceanië: € 44 Goed bieden voor jullie allemaal!

Bieden 3 dagen landelijk, UT
De Porceleyne Fles - sierlijke fruitschaal - Aardewerk
 • Bieden
 • Foto's

De Porceleyne Fles - sierlijke fruitschaal - Aardewerk Bieden

Bijzonder sierlijke schaal op voet van De Porceleyne Fles, gemaakt in 1965 en in prima staat. Mooi siervoorwerp, maar natuurlijk tevens zeer bruikbaar: voor fruit bijvoorbeeld. De schaal heeft een hoogte van 8,5 centimeter en een doorsnee van 22,5 cm. Fraaie decoratie, maar de vorm is ook zeer aangenaam. Leuke, golvende lijnen. Dit erg leuke stuk Delfts aardewerk wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend/verzekerd verzonden. Afhalen ook mogelijk na afspraak.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Societe Ceramique Maestricht - Cache pots (2) - Aardewerk
 • Bieden
 • Foto's

Societe Ceramique Maestricht - Cache pots (2) - Aardewerk Bieden

2 prachtige cache pots van Societe Ceramique Maestricht, maat 2 omstreeks 1890 met blauw decor. Totale hoogte is ± 24 cm, diameter is 22,5 cm. Beide in zeer goede staat Foto's maken deel uit van de beschrijving.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Kralik - Art Deco bolvaas
 • Bieden
 • Foto's

Kralik - Art Deco bolvaas Bieden

Iriserende Millefiori bolvaas van de Tsjechische kunstglasfabrikant Kralik rond 1930. Deze mondgeblazen en handmatig gevormde vaas is versierd met gekleurde vlokken op een opaalachtige basis met de millefiori-techniek. Het oppervlak van de vaas is naderhand afgewerkt met een iriserende laag. De drie deuken in het lichaam van de vaas reflecteren het licht en geven het oppervlak extra diepte. Een kom met een vergelijkbare decoratie wordt getoond in de bijbel van glas "Le Génie Verrier De L 'Europe" door Giuseppe Cappa, pagina 93 Deze vaas meet ongeveer 14 cm en is in zeer goede staat zonder scheuren, schilfers of restauraties. Het heeft zelfs z ...

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Berit Johansson - Salviati - Beaded vaas - Glas
 • Bieden
 • Foto's

Berit Johansson - Salviati - Beaded vaas - Glas Bieden

BERIT JOHANSSON, SALVIATI Een vaas met patroon van kleurrijke horizontale banden, circa 1980. Afmetingen: 15 (h) cm 1980 Gegraveerde handtekening: "Salviati"

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Elsa Lagorio - beeldje - Keramiek
 • Bieden
 • Foto's

Elsa Lagorio - beeldje - Keramiek Bieden

Een stuk van Elsa Lagorio, de beroemdste decorateur in de Lenci-fabriek. Een prachtig werk, vol poëzie, een klassiek stuk uit de jaren veertig. Het kleine delicate en expressieve gezicht en de bleke kleuren maken het een heel speciaal werk.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Halsketting - Glas
 • Bieden
 • Foto's

Halsketting - Glas Bieden

Lengte 55 cm. Gewicht: 100 gram Aantal kralen: 21 st. Ketting van Murano kristalglas kralen met 24-karaats bladgoud gesmolten aan de binnenkant. Vakkundig handgemaakt door meester-glasblazer elke kraal is mondgeblazen. Het wordt geleverd met geschenkverpakking en certificaat van oorsprong. Het is klaar voor een gecontroleerde en veilige verzending.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Kunstaardewerk vazen geglazuurd met kristal glazuur (2) -
 • Bieden
 • Foto's

Kunstaardewerk vazen geglazuurd met kristal glazuur (2) - Bieden

Twee vazen gedecoreerd met een kristal glazuur. Beide gemerkt. afmetingen: hoogte 18cm x diameter 11cm hoogte groene: 11cm x diameter 13cm Wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verstuurd.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Halsketting - Glas
 • Bieden
 • Foto's

Halsketting - Glas Bieden

Lengte 50 cm Gewicht: 100 gram Aantal kralen: 19 st. Ketting in Murano geblazen kristalglas. Vakkundig handgemaakt door meester-glasblazer Elke kraal is mondgeblazen en heeft gekleurde glasdraden die vakkundig in het kristal zijn gesmolten. Gemaakt voor het carnaval van Venetië. Het wordt geleverd met geschenkverpakking en certificaat van oorsprong. Het is klaar voor een gecontroleerde en veilige verzending.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Morassi - aquarium - Glas
 • Bieden
 • Foto's

Morassi - aquarium - Glas Bieden

Aquariumbeeld van Muranoglas. Gemaakt in 1999 in de Morassi-oven. Het beschikt over vis en algen ingebed in helder en aquamarijn glas. Perfect in al zijn onderdelen. Gesigneerd gemaakt in Murano. Klaar om te worden verzonden inclusief verpakking met de grootst mogelijke beveiliging.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Charles Catteau - Keramis - grote Art Deco vaas
 • Bieden
 • Foto's

Charles Catteau - Keramis - grote Art Deco vaas Bieden

Indrukwekkende keramische Art deco-vaas ontworpen door Charles Catteau voor Boch Frères Keramis rond 1935. De tonvormige vaas is volledig bedekt met een dikke craquelé glazuurdecoratie van gestileerde pioenen in levendige kleuren op een contrasterende zwarte achtergrond. De hals en de basis zijn afgewerkt met een zinderende groene band die het gebladerte van de bloem weergeeft. deze vaas is duidelijk gemarkeerd aan de onderkant met de Keramis wolfsstempel en decornummer D1651. Het vormnummer 899 is ook zichtbaar. Deze vaas meet 27 cm (!) En is in zeer goede staat zonder scheuren, schilfers of restauraties. Een prachtig item in uitstekende sta ...

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Luciano Vistosi - Design middelpunt 1973 - Geblazen glas
 • Bieden
 • Foto's

Luciano Vistosi - Design middelpunt 1973 - Geblazen glas Bieden

Een prachtig voorbeeld van een hoogwaardige designvaas, waarschijnlijk ontworpen door Luciano Vistosi zelf, die samen met zijn broer Gino destijds de historische Vistosi-glasfabriek bezat, waarvoor Angelo Mangiarotti, Elena Peduzzi Riva, enz. Onder andere werkte. Handtekening op de rand gegraveerd met datum ‘1973’. De vaas verkeert in goede staat, maar de transparantie van het glas wordt aangetast door oxidatie, die misschien door specifieke producten kan worden verwijderd.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Val Saint Lambert - Vaas - persglas
 • Bieden
 • Foto's

Val Saint Lambert - Vaas - persglas Bieden

Fraaie Art Deco vaas. Vermeld in de catalogus 1935. Hoogte 23,5 cm. Diameter 10,5 cm. Conditie: In goede staat. De vaas is gemerkt Val Saint Lambert. Zie de foto's voor een goede indruk. Aangetekende verzekerde verzending.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
Grazia Deruta - Kom - Keramiek
 • Bieden
 • Foto's

Grazia Deruta - Kom - Keramiek Bieden

Grazia Deruta uit c. 1950.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
La Fornasotta- Fles met Murrine en bladgoud - Glas
 • Bieden
 • Foto's

La Fornasotta- Fles met Murrine en bladgoud - Glas Bieden

Fles met Murrine en bladgoud, gemaakt in Murano door meester Gabriele Urban - La Fornasotta glasfabriek. Compleet met garantiecertificaat. Het door de verkoper uitgegeven certificaat garandeert de originaliteit en authenticiteit van dit artikel in al zijn details en in zijn staat, zoals beschreven. Twijfel of problemen met betrekking tot de authenticiteit van dit artikel worden onmiddellijk opgelost. In uitstekende staat Dimensies: Hoogte 17 cm Breedte 5,5 cm Gewicht 180 gram

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Sandro Frattin - Tfz International - ´Fenicio Incamiciato´
 • Bieden
 • Foto's

Sandro Frattin - Tfz International - ´Fenicio Incamiciato´ Bieden

Vaas in "marmer-effect" Murano-glas, vervaardigd in het historische TFX Glasshouse International, eigendom van meester Sandro Frattin Afmetingen: H 27 cm x 21 cm diameter Kleur: lichtbruin met verschillende tinten groen en grijs en barnstenen nerven. Zilveren blad voegt in het glas. Incamiciatoglas met marmereffect. professionele verpakking, bijgehouden verzending Verzending naar Italië: 24/48 uur Verzending naar Europa: 3/5 werkdagen Rest van de wereld: 5 tot 10 werkdagen

Bieden 6 dagen landelijk, UT
De Porceleyne Fles - paar kleurige vogel-borden - Aardewerk
 • Bieden
 • Foto's

De Porceleyne Fles - paar kleurige vogel-borden - Aardewerk Bieden

Paar kleurige en uiterst vrolijk aandoende borden, in 1984 vervaardigd bij De Porceleyne Fles. Erg leuk Delfts aardewerk, dat in prima conditie is. De borden zijn beschilderd door mevrouw C. Oonk, die van 1949 tot 1994 in dienst was van het bedrijf. In die typische kleurencombinatie, die bekend is van De Porceleyne Fles, waar het steenrood er altijd in reliëf op ligt. Doorsnee: 18,3 centimeter. Bijzonder fraai paar voor aan de muur of in de vitrine. Worden zorgvuldig verpakt en aangetekend/verzekerd verzonden. Afhalen ook mogelijk na afspraak.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Lladró 1209 - Poppetje(s) - Porselein
 • Bieden
 • Foto's

Lladró 1209 - Poppetje(s) - Porselein Bieden

Lladró 1209 "Zittende ijsbeer." In deze creatie wordt de Grote Ijsbeer, de koning van het Noordpoolgebied, omgezet in een prachtig wezen met een innemende uitdrukking.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Dirk Wolbers - Torch carrier - Terracotta
 • Bieden
 • Foto's

Dirk Wolbers - Torch carrier - Terracotta Bieden

Terracotta beeld voorstellende een Fakkeldrager, van 52 cm hoogte van Nederlands bekende Beeldhouder, te weten Dirk Wolbers (1890-1957). Dit kan beschouwd worden als een UNICA Dit beeld zal net voor of tijdens de 2e wereldoorlog zijn vervaardigd. Géén idee welke rol hij hierin heeft gespeeld, maar onderaan staat in mijn ogen een Swastika, adelaar en tank Het beeld is gesigneerd aan de binnenkant( zie foto). Dirk maakte deel uit van de commissie die deelnam aan de kunstwedstrijden die deel uit maakte op de Olympische spelen van 1936 in Berlijn. ( Dit is later afgeschaft) Zal naar waarde verzekerd worden en aangetekend !

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Val Saint Lambert - Val saint Lambert 2 kandelaars en
 • Bieden
 • Foto's

Val Saint Lambert - Val saint Lambert 2 kandelaars en Bieden

Fraaie kandelaarsVal Saint Lambert. Gemerkte kandelaars onderaan de voet . Materiaalkristal Hoogte 11 cm breedte 20 cm . Glazen vaas gemerkt onderaan de voet Val Saint Lambert . Hoogte 17 diameter 13 cm . In goede conditie wordt goed verpakt verzonden

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 69
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.378
RSS Feed