Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Het Matelier Logomatten

Het Matelier ontwerpt en levert schoonloopmatten met design op ieder gewenst formaat. Uw entree ziet er mooi en verzorgd uit met een logomat op maat, en de achterliggende vloeren blijven schoner! Het Matelier is gespecialiseerd in het zo mooi mogelijk verwerken van uw idee of logo in schoonloopmatten. Deze designmatten zijn op veel plaatsen inzetbaar: Horeca, beurs en standbouw, sportevenementen, winkelinrichting, interieurarchitectuur, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen Logomatten zijn eenvoudig én voordelig te bestellen via het internet. Bel of mail het Matelier met uw vraag. u ontvangt dan per ommegaande een voorstel en prijsopgave.

Corona Welkom, houd 1.5m afstand
  • Bieden

Corona Welkom, houd 1.5m afstand € 109

Wasbare Schoonloopmatten: Welkom, Houd 1.5 meter afstand 85x150cm, in 4 kleuren We zullen zeker de komende tijd nog afstand moeten houden. Deze wasbare schoonloopmatten zijn een langdurige oplossing voor bedrijven, openbare gebouwen, scholen en winkels om deze boodschap duidelijk te maken. Geen gedoe met stickers of plakband. Makkelijk op veel plekken in te zetten. Bestel nu uw anderhalvemetermatten via de designmattenwebshop.nl of neem conact op met info@hetmatelier.nl

€ 109 3 maanden+ Kampen, Ov
Rode lopers voor binnen en buiten
  • Foto's

Rode lopers voor binnen en buiten Zie omschrijving

Ontvang uw gasten op een fijne buitenloper in de entree, en creëer een kleurig welkom bij binnenkomst. Deze schoonloopmatten en lopers zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld Horeca en in de winkelstraat. Voor buiten en binnen zijn er verschillende opties en formaten, veelal uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2-3 werkdagen. Bestel nu uw buitenloper in de Designmattenwebshop van Het Matelier, en geniet komend jaar van een fijne gevoel entree!

Zie omschrijving 3 maanden+ Kampen, Ov
Schoonloopmatten met design
  • Foto's

Schoonloopmatten met design

Een funky paarse schoonloopmat in de keuken? Een Barok patroon in de serre? Een retro vloermat in de woonkamer? Een bijzonder tapijt is nu eenvoudig te bestellen via het internet. Kijk in onze webshop voor alle designs of laat uw eigen idee uitvoeren. Er komen regelmatig nieuwe ontwerpen bij. Designmattten van Het Matelier zijn zacht en toch sterk, en wasbaar tot 60 graden! Superkwaliteit: 3 jaar garantie.

3 maanden+ Kampen, Ov
Wasbare designmatten
  • Foto's

Wasbare designmatten n.o.t.k

Wasbare designmatten zijn een uitkomst voor uw woning of gebouw. In de designmattenwebshop van Het Matelier heeft u een ruime keuze praktische en mooie entreematten. Verschillende type matten voor binnen en buiten eenvoudig te bestellen. Veel producten uit voorraad leverbaar, dus snel bij u thuisbezorgd. Het Matelier maakt van uw ingang een echte entree! Designmatten zijn eenvoudig te bestellen via het internet. Wanneer u uw idee of gewenste afbeelding naar het Matelier mailt, maken wij graag een voorstel. Leveranties in de gehele Benelux.

n.o.t.k 3 maanden+ Kampen, Ov
Schoonloopmatten en vloerkleden met logo of design
  • Bieden
  • Foto's

Schoonloopmatten en vloerkleden met logo of design Op aanvraag

Schoonloopmatten met logo pof design zijn een aanwinst in uw winkelinterieur, restaurant, bibliotheek of bijvoorbeeld historisch gebouw, en beschermen bovendien de achterliggende vloeren. Logomatten en schoonloopmatten van Het Matelier zijn leverbaar in 10 voordelige standaardmaten of geheel op maat gemaakt. In overleg met u leveren wij de mat die echt in uw inrichting past. De deurmatten zijn wasbaar tot 60 graden bij vrijwel iedere plaatselijke wasserij, dus makkelijk schoon te houden en 3 jaar fabrieksgarantie. In 75 heldere kleuren is uw mat er altijd bij! Deze designmatten zijn makkelijk en voordelig te bestellen via het internet. Kijk v ...

Op aanvraag 3 maanden+ Kampen, Ov
Designtapijt en vloerkleden
  • Foto's

Designtapijt en vloerkleden Op aanvraag

Vloerkleden en designtapijten zijn weer helemaal in. Geef iedere ruimte karakter en warmte met een mooi vloerkleed op maat. Wanneer u speciale wensen heeft op gebied van vloerbedekking, kunt u uw ideeën vormgeven met de ontwerpen van en realisatie door Het Matelier. Voor iets unieks, thema inrichtingen of beursvloeren kan Het Matelier aangepaste vloerbedekking ontwerpen en leveren. Met uitgesproken design maakt u echt iets bijzonders van uw ruimte. Eenvoudig en voordelig te bestellen via het internet. Neem contact op met het Matelier om uw ideeën te bespreken.

Op aanvraag 3 maanden+ Kampen, Ov
Deurmat, logomatten, schoonloopmatten
  • Bieden
  • Foto's

Deurmat, logomatten, schoonloopmatten n.o.t.k

Uw entree is de eerste indruk die een klant krijgt van uw bedrijf. Een passende deurmat is hierin essentieel! Premium logomatten van Het Matelier zijn ijzersterke schoonloopmatten, wasbaar door vrijwel iedere plaatselijke wasserij tot 60 graden. Met de vele grafische mogelijkheden en op maat maakbaar, zijn deze logomatten op veel plekken inzetbaar. Ook leveren wij voordelig effen schoonloopmatten in 75 kleuren. Voor meer informatie kunt u het logo en gewenste formaat naar design@hetmatelier.nl mailen. U ontvangt dan een voorstel, prijsopgave en bestelformulier. Na uw akkoord worden de matten volgens afspraak geleverd. Graag zijn wij u van die ...

n.o.t.k 3 maanden+ Kampen, Ov
Advertenties 1 t/m 7 van totaal 7
RSS Feed