Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Avalow

INCREDIBLES 2 filmposter.*

INCREDIBLES 2 filmposter.* € 9,95

ORIGINELE gerolde dubbelzijdige Nederlandse filmposter in het formaat van ca. 100 x 70 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,00 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Brad Bird en met de stemmen van Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner en Samuel L. Jackson. In Incredibles 2 moet meneer Incredible op baby Jack-Jack passen terwijl zijn vrouw Helen, oftewel Elastigirl, de wereld redt.

€ 9,95 Vandaag Heel Nederland., NH
THROUGH THE WALL filmposter.

THROUGH THE WALL filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Rama Burshtein en met Amos Tamam, Noa Kooler, Oz Zehavi, Udi Persi, Irit Sheleg, Ronny Merhavi, Dafi Alferon en Jonathan Rozen. Dertiger Michal is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Echter ziet haar verloofde in Michal niet de liefde van zijn leven en verbreekt de relatie.

€ 8,50 Gisteren Heel Nederland., NH
CARMEN & LOLA filmposter.

CARMEN & LOLA filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in het formaat van ca. 100 x 70 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,00 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Arantxa Echevarría en met Zaira Romero, Rosy Rodríguez, Moreno Borja, Rafaela León en Carolina Yuste. De zeventienjarige, sensuele Carmen is al verloofd wanneer ze op de markt de ingetogen, zestienjarige Lola in de ogen kijkt. Voor liefde tussen twee meiden is echter geen plaats in de traditionele Madrileense zigeunergemeenschap waar deze speelfilm zich afspeelt. Toch delen Carmen en Lola stiekem menig sigaretje. En meer.

€ 8,50 1 week Heel Nederland., NH
CAPTIVE STATE filmposter.

CAPTIVE STATE filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde dubbelzijdige Nederlandse filmposter in het formaat van ca. 100 x 70 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,00 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Rupert Wyatt en met John Goodman, Vera Farmiga en Madeline Brewer. Het verhaal speelt zich af in een buurt in Chicago. Het is bijna een decennium geleden dat een buitenaardse kracht het gebied heeft weten te bezetten. De film werpt een blik op de levens van beide partijen uit het conflict, de bondgenoten en de verzetsstrijders.

€ 8,50 1 week Heel Nederland., NH
FLIRT filmposter.
  • Bieden

FLIRT filmposter. Bieden

ORIGINELE dubbelzijdige Nederlandse filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. De poster is reeds mooi GEVOUWEN tot het formaat van 35 x 25 cm. PLUS verpakkings-en verzendkosten( platte verzending ) Regie : Jaap van Eyck en met Egbert Jan Weeber, Lidewij Mahler, Rifka Lodeizen, Kim Pieters en Marcel Hensema. Lex (Egbert Jan Weeber) is een jonge acteur die verliefd is op Ankie. Maar hij heeft één probleem: hij heeft nog meer vriendinnen. Platonische relaties zijn dat, met 'hoogstens een beetje geklooi boven de gordel'. Maar dat vindt Lex geen vreemd gaan. Bovendien is geestelijke trouw veel belangrijker... Dat wil er b ...

Bieden 3 weken Heel Nederland., NH
KRUISTOCHT IN SPIJKERBROEK filmposter.
  • Bieden

KRUISTOCHT IN SPIJKERBROEK filmposter. Bieden

ORIGINELE dubbelzijdige Nederlandse filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. De poster is reeds mooi GEVOUWEN tot het formaat van 35 x 25 cm. PLUS verpakkings-en verzendkosten( platte verzending ) Regie : Ben Sombogaart en met Joe Flynn, Michael Culkin, Stephanie Leonidas, Emily Watson en Jack Wouterse. De vijftienjarige Dolf komt via een tijdreismachine per ongeluk midden in de Kinderkruistocht terecht, waarbij in het begin van de dertiende eeuw kinderen op weg gingen om het Heilige Land te bevrijden. Van een vreemde buitenstaander verandert Dolf in een natuurlijk leider. DOE EEN ZEER GOED BOD !!!

Bieden 3 weken Heel Nederland., NH
DE TWEELING filmposter.
  • Bieden

DE TWEELING filmposter. Bieden

ORIGINELE dubbelzijdige Nederlandse filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. De poster is reeds mooi GEVOUWEN tot het formaat van 35 x 25 cm. PLUS verpakkings-en verzendkosten( platte verzending ) Regie : Ben Sombogaart en met Thekla Reuten, Nadja Uhl, Gudrun Okras, Ellen Vogel en Betty Schuurman. Na de dood van hun ouders groeien de tweelingzusjes Lotte en Anna Bamberg gescheiden op. Aanvankelijk missen ze elkaar en proberen ze alles om weer bij elkaar te komen. Omstandigheden zorgen echter voor obstakels die groter zijn dan hun onderlinge band. Vijftig jaar later probeert Anna nog één keer in contact te komen met ...

Bieden 3 weken Heel Nederland., NH
LIEVER VERLIEFD filmposter.
  • Bieden

LIEVER VERLIEFD filmposter. Bieden

ORIGINELE dubbelzijdige Nederlandse filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. De poster is reeds mooi GEVOUWEN tot het formaat van 35 x 25 cm. PLUS verpakkings-en verzendkosten( platte verzending ) Regie : Pim van Hoeve en met Miryanna van Reeden, Chris Zegers, Romijn Conen, Elle van Rijn en Michael Pas. Als Anna voor de zoveelste keer is gedumpt, besluit ze dat ze niets meer met mannen te maken wil hebben. Toch wordt ze weer verliefd, op twee mannen tegelijk... DOE EEN ZEER GOED BOD !!!

Bieden 3 weken Heel Nederland., NH
PIPO EN DE P - P PARELRIDDER poster.
  • Bieden

PIPO EN DE P - P PARELRIDDER poster. Bieden

ORIGINELE dubbelzijdige Nederlandse filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. De poster is reeds mooi GEVOUWEN tot het formaat van 35 x 25 cm. PLUS verpakkings-en verzendkosten( platte verzending ) Regie : Martin Lagestee en met Joep Dorren, Mariska Van Kolck en Rudi Falkenhagen. In Pipo en de P-parelridder maakt Pipo een wandeling in een ruïne en wekt daar een Ridder die daar al 500 jaar slaapt. Pipo herenigt de Ridder met zijn grote liefde, die al die tijd op hem heeft gewacht. Pipo weet het liefdespaar uit handen te houden van Dikke Deur en Snuf en Snuitje. DOE EEN ZEER GOED BOD !!!

Bieden 3 weken Heel Nederland., NH
SUITE 16 filmposter.
  • Bieden

SUITE 16 filmposter. Bieden

ORIGINELE enkelzijdige Nederlandse filmposter in een zo goed als nieuwe staat en het formaat van ca. 98 x 68 cm. De poster is reeds mooi GEVOUWEN tot het formaat van 34 x 25 cm. PLUS verpakkings-en verzendkosten( platte verzending ) Regie : Dominique Deruddere en met Pete Postlethwaite, Antonie Kamerling, Géraldine Pailhas, Bart Slegers en Viviane de Muynck. Jonge, charmante en ambitieuze Kamerling verleidt rijke, oude dames om hen van geld en goud te kunnen ontdoen. Tot een van zijn slachtoffers zich verzet en hij moet vluchten naar Suite 16, een afgelegen hotelkamer. In de waan dat hij er veilig is, valt hij argeloos in de handen van steenr ...

Bieden 3 weken Heel Nederland., NH
THE SMURFS 2 filmposter.

THE SMURFS 2 filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde USA D/S( double sided ) filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 101,5 x 68,5 cm. PLUS E. 8,00 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Raja Gosnell en met de stemmen van Jayma Mays, Erika Rosenbaum, Carolina Bartczak en Brendan Gleeson. Gargamel krijgt het voor elkaar om Smurfachtige wezens te creeren die hij Stouterds noemt. Smurfin weet echter een spreuk om ze te veranderen in echte Smurfen. Maar dan ontvoert Gargamel haar naar Parijs. De Smurfen moeten naar de echte wereld afreizen om Smurfin te redden.

€ 8,50 4 weken Heel Nederland., NH
QUEEN & SLIM filmposter.

QUEEN & SLIM filmposter. € 9,95

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Melina Matsoukas en met Daniel Kaluuya en Jodie Turner-Smith. Queen & Slim gaan voor het eerst op date, dan worden gestopt voor een kleine verkeersovertreding. De nerveuze blanke agent laat de zaak snel escaleren en Slim schiet hem neer in een poging hem te ontwapenen. De twee geliefden slaan op de vlucht en al snel worden zij gezien als de zwarte Bonnie & Clyde. Zij proberen toch het noodlot te ontvluchten.

€ 9,95 4 weken Heel Nederland., NH
WOMAN filmposter.

WOMAN filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Yann Arthus-Bertrand en Anastasia Mikova en met Norma Bastidas, Gabriela Melgoza en Virginie Raisson. In Woman wordt aan de hand van interviews met 2000 vrouwen uit 50 verschillende landen onderzocht wat het betekent een vrouw te zijn. Niet enkel wat het betekent om een mens te kunnen produceren, maar ook wat liefde betekent bij tegenspoed.

€ 8 4 weken Heel Nederland., NH
THE BOY BRAHMS ' CURSE filmposter.

THE BOY BRAHMS ' CURSE filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : William Brent Bell en met Katie Holmes, Ralph Ineson en Christopher Convery. Na een traumatische ervaring besluit een gezin naar rustiger oorden te verhuizen en betrekt de villa Heelshire Mansion. De jonge zoon vind een levensechte pop genaamd Brahms en ontwikkelt een beangstigend vriendschap met de pop. Intussen merkt de moeder op allerlei manieren dat er een vierde gezinslid in huis. Na een traumatische ervaring besluit een gezin naar rustiger oorden te verhuizen en b ...

€ 8 4 weken Heel Nederland., NH
THE ZOOKEEPER ' S WIFE film poster.

THE ZOOKEEPER ' S WIFE film poster. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Niki Caro en met Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Daniel Brühl, Timothy Radford, Efrat Dor, Iddo Goldberg. Biografisch oorlogsdrama met Jessica Chastain als een Poolse vrouw die tijdens WOII honderden joden een schuilplek bood in haar dierentuin.

€ 8,50 4 weken Heel Nederland., NH
WILD HOGS lobbycard set.

WILD HOGS lobbycard set. € 15

ORIGINELE komplete FRANSE filmfotoset( bioscoop vitrine foto 's ) van 6 st. in ongebruikte staat en het formaat van 28,5 x 20 cm. De prijs is EXCL. verzending. In hoogglans uitvoering. Regie : Walt Becker en met John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, William H. Macy en Ray Liotta. Woody (Travolta) zit financieel aan de grond en is door zijn vrouw in de steek gelaten, terwijl zijn vrienden Doug (Allen), Dudley (Macy) en Bobby (Lawrence) vastzitten in een gezapig burgermansbestaan. Om hun viriliteit te bewijzen trekken de vier erop uit met hun motor.

€ 15 4 weken Heel Nederland., NH
L ' ULTIMO BACIO ( JUST A KISS ) lobbycard set.

L ' ULTIMO BACIO ( JUST A KISS ) lobbycard set. € 15

ORIGINELE komplete FRANSE filmfotoset( bioscoop vitrine foto 's ) van 6 st. in ongebruikte staat en het formaat van 28,5 x 20 cm. De prijs is EXCL. verzending. In hoogglans uitvoering. Regie : Gabriele Muccino en met Stefano Accorsi, Giovanna Mezzogiorno, Stefania Sandrelli, Marco Cocci en Pierfrancesco Favino. Een verhaal over relaties. Het thema is de vraag in hoeverre een relatie vrijheid in de weg staat.

€ 15 4 weken Heel Nederland., NH
TOUT VA BIEN ON S ' EN VA lobbycard set.

TOUT VA BIEN ON S ' EN VA lobbycard set. € 20

ORIGINELE komplete FRANSE filmfotoset( bioscoop vitrine foto 's ) van 8 st. in ongebruikte staat en het formaat van 30 x 24 cm. De prijs is EXCL. verzending. In hoogglans uitvoering. Regie : Claude Mouriéras en met Miou-Miou, Sandrine Kiberlain, Natacha Régnier, Michel Piccoli en Caroline Pilli. De drie zussen in Tout va bien, on s'en va hebben het best met elkaar getroffen. Natuurlijk zijn er af en toe wat wrijvingen; zo wordt de jongste (Régnier) tegen haar zin bemoederd, en speelt er tussen de andere twee (Miou-Miou en Kiberlain) een milde machtsstrijd over wie het meeste geld en de beste baan heeft. Als op een dag hun vader (Piccoli) na e ...

€ 20 4 weken Heel Nederland., NH
TOY STORY 3 lobbycard set.
  • Foto's

TOY STORY 3 lobbycard set. € 18

ORIGINELE komplete Franse filmfotoset( bioscoop vitrine foto's ) van 6 st. in het formaat van 28,5 x 20 cm. en in ongebruikte staat. In HOOGGLANS uitvoering. De prijs is EXCLUSIEF verzendkosten. Regie : Lee Unkrich en met de stemmen van Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Whoopi Goldberg en Michael Keaton. Woody, Buzz en hun speelgoedvriendjes worden gedumpt in een kinderdagverblijf als hun eigenaar Andy naar de universiteit gaat.

€ 18 4 weken Heel Nederland., NH
THE PORTRAIT OF A LADY lobbycard set.

THE PORTRAIT OF A LADY lobbycard set. € 24

ORIGINELE komplete Franse filmfotoset( bioscoop vitrine foto 's ) van 8 st. in het formaat van 30 x 24 cm. en in ongebruikte staat. De prijs is EXCL. verzendkosten. Regie : Jane Campion en met Nicole Kidman, John Malkovich, Barbara Hershey, Mary-Louise Parker en Martin Donovan. Een gefortuneerde jonge Amerikaanse vrouw (Kidman) vertrekt eind negentiende eeuw van Engeland naar Italië om 'een idee te krijgen van het leven' voordat ze wellicht gaat trouwen. In Italië raakt ze bevriend met Madam Merle (Hershey), een Amerikaanse expat die heimelijk aast op haar fortuin, samen met haar bedrieglijke minnaar Osmond (Malkovich).

€ 24 1 maand Heel Nederland., NH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 212
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 4.237
RSS Feed