Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Avalow

THE SHAPE OF WATER filmposter.*

THE SHAPE OF WATER filmposter.* € 15

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Guillermo del Toro en met Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Octavia Spencer, Michael Stuhlbarg, Doug Jones, David Hewlett, Nick Searcy, Stewart Arnott, Nigel Bennett. In een geheime onderzoeksbasis tijdens de Koude Oorlog sluit een conciërge vriendschap met een mysterieuze amfibieman, die daar gevangen wordt gehouden.

€ 15 Eergisteren Heel Nederland., NH
HAPPY DEATH DAY 2 U filmposter.

HAPPY DEATH DAY 2 U filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde USA D/S( double sided ) filmposter in het formaat van ca. 101,5 x 68,5 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Christopher Landon en met Jessica Rothe, Ruby Modine, Israel Broussard en Suraj Sharma Deze keer ontdekt Tree dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen.

€ 8,50 Eergisteren Heel Nederland., NH
BACALAUREAT filmposter.

BACALAUREAT filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Cristian Mungiu en met Adrian Titieni, Maria Dragus en Lia Bugnar. Romeo Aldea heeft altijd alleen voor zijn dochter Eliza gezorgd en wil perse dat ze naar een Britse topuniversiteit gaat. Zijn plan is bijna geslaagd maar dan wordt Eliza een dag voor haar examens aangevallen. Romeo doet er alles aan om te zorgen dat zijn wens voor zijn dochter doorgaat.

€ 8 Eergisteren Heel Nederland., NH
PAPILLON filmposter.
  • Bieden

PAPILLON filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,00 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Michael Noer en met Charlie Hunnam, Rami Malek en Tommy Flanagan. De remake van de epische Frans-Amerikaanse avonturenfilm, naar de gelijknamige semi-autobiografische roman van Henri Charrière.

€ 8 3 dagen Heel Nederland., NH
THE INVISIBLE MAN filmposter.

THE INVISIBLE MAN filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Leigh Whannell en met Elisabeth Moss, Storm Reid, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer en Aldis Hodge. In The Invisible Man laat Cecilia's gewelddadige ex haar een fortuin na. Maar Cecilia kan niet geloven dat haar ex zich van zijn eigen leven zou beroven. Na wat merkwaardige gebeurtenissen met dodelijk afloop, gelooft Cecilia dat haar ex een manier heeft gevonden om onzichtbaar te worden. Haar omgeving vermoedt dat zij langzaam gek aan het worden is. WHAT YOU CAN’T SEE C ...

€ 8,50 2 weken Heel Nederland., NH
SIBEL filmposter.

SIBEL filmposter. € 8,95

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Guillaume Giovanetti en Çagla Zencirci en met Erkan Kolçak Köstendil en Damla Sönmez. Sibel is een 25-jarige vrouw die enkel kan communiceren door gebruik te maken van het aloude fluittaal van van de thee plukkende vrouwen uit de regio van de Zwarte Zee. De dorpelingen behandelen haar als een paria en zij doet van alles om haar aanzien te vergroten. Zo jaagt ze op een mythische wolf. In het bos ontdekt ze een voortvluchtige man, die wakkert iets nieuws in haar.

€ 8,95 2 weken Heel Nederland., NH
ONWARD filmposter.

ONWARD filmposter. € 9,95

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Dan Scanlon en met de stemmen van Mattie Valk, Caroline Dijkhuizen en Inge Ipenburg. In Onward wonen twee tiener elfbroers in een voorstadje. Door een toverstaf lukt het hun om deels contact te krijgen met hun overleden vader — die in het dagelijks leven gewoon accountant was, maar in werkelijkheid misschien wel een tovenaar — en proberen ze te ontdekken of er nog meer magie is in de wereld. De toverstaf krijgen ze maar niet onder controle en die hebben ze nodig om in d ...

€ 9,95 2 weken Heel Nederland., NH
MIJN REMBRANDT filmposter.

MIJN REMBRANDT filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Oeke Hoogendijk. In Mijn Rembrandt komen er twee Rembrandts op de markt. Wat er volgt is totale gekte van ontroering, bedrog, teleurstelling, extatische blijdschap tot een diplomatieke rel. Rembrandt blijkt nog steeds passie los te maken bij de liefhebbers.

€ 8,50 2 weken Heel Nederland., NH
DARK WATERS filmposter.

DARK WATERS filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in het formaat van ca. 100 x 70 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Todd Haynes en met Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Mare Winningham, Tim Robbins, Bill Camp, Victor Garber, William Jackson Harper. Een bedrijfsadvocaat voert een rechtszaak aan tegen een chemisch bedrijf dat een lange geschiedenis van vervuiling blootlegt.

€ 8,50 2 weken Heel Nederland., NH
DRAMA GIRL filmposter.

DRAMA GIRL filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Vincent Boy Kars en met Jonas Smulders, Leyla de Muynck, Pierre Bokma en Elsie de Brauw. In Drama Girl krijgt een jonge vrouw de kans om de belangrijke momenten in haar leven na te spelen in een film. Ze mag ook de personages bevragen of zaken een andere wending geven. Ze ontdekt dat haar verleden vloeibaarder is dan ze dacht.

€ 8,50 2 weken Heel Nederland., NH
THE LIGHTHOUSE filmposter.

THE LIGHTHOUSE filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in het formaat van ca. 100 x 70 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Robert Eggers en met Willem Dafoe, Robert Pattinson en Valeriia Karaman. The Lighthouse speelt zich af in New England van 1890. Twee vuurtorenwachters zitten voor lange tijd vast op het door mist omgeven eiland. Wanneer er een storm losbarst proberen ze de tijd te doden door veel alcohol te drinken, dat wakkert allerlei demonen bij hun aan, langzaam beginnen zij elkaar steeds meer te verachten.

€ 8,50 1 maand Heel Nederland., NH
SYSTEM CRASHER filmposter.

SYSTEM CRASHER filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in het formaat van ca. 100 x 70,5 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Nora Fingscheidt en met Albrecht Schuch en Helena Zengel. System Crasher verwijst naar de benaming die de kinderbescherming gebruikt voor kinderen die het systeem ontzetten, zoals de negenjarige Benni die met haar tomeloze energie haar hele omgeving tot wanhoop drijft. De kinderbescherming komt met een radicaal voorstel: ze huren een anti-agressiecoach in, maar ook die krijgt het moeilijk, de enige hoop is dat Benni naar haar moeder terug wil. Moeder zelf is bang v ...

€ 8,50 1 maand Heel Nederland., NH
LEONIE, ACTRICE EN SPIONNE filmposter.

LEONIE, ACTRICE EN SPIONNE filmposter. € 9,95

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Annette Apon en met de stem van Rifka Lodeizen. Documentaire. In Leonie actrice en spionne wordt het leven gereconstrueerd van Leonie Brandt, een actrice die haar talent gebruikte om een briljante dubbelagent te worden, een leven gehuld in intriges en mysteries. Velen vreesden haar na de oorlog, omdat zij een zeer goed geheugen had en goed op de hoogte was wat iedereen deed tijdens WOII.

€ 9,95 1 maand Heel Nederland., NH
ONCE THE DUST SETTLES filmposter.

ONCE THE DUST SETTLES filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : John Appel. Documentaire. Hoe pik je het leven op na een ramp. Deze documentaire bezoekt drie rampokken: de door een kerncentrale verwoeste Tsjernobyl, het door een aardbeving getroffen Amatrice (Italië) en het door een burgeroorlog verwoeste historische hart van Aleppo (Syrië).

€ 8 1 maand Heel Nederland., NH
PRIMAL filmposter.

PRIMAL filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Nick Powell en met Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand, Michael Imperioli en LaMonica Garrett. In Primal heeft Frank groot wild gevangen in de Braziliaanse jungle, waaronder een zeldzame witte jaguar. Hij zet de dieren op hetzelfde schip als een gearresteerde politieke moordenaar die in het geheim aan de VS wordt uitgeleverd.. De moordenaar ontsnapt en laat de dieren los op het schip.

€ 8 1 maand Heel Nederland., NH
THE GENTLEMEN filmposter.
  • Foto's

THE GENTLEMEN filmposter. € 8,50

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. In 2 versies. De prijs is per poster. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) bij 1 of 2 posters. Regie : Guy Ritchie en met Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell en Hugh Grant. In The Gentlemen probeert een Amerikaanse expat zijn zeer winstgevende marihuana-imperium in Londen te verkopen maar al snel reageert de criminele circuit met met dubieuze plannen om zijn bedrijf te stelen. Ineens is hij kwetsbaar.

€ 8,50 1 maand Heel Nederland., NH
BAD BOYS FOR LIFE filmposter.

BAD BOYS FOR LIFE filmposter. € 9,95

ORIGINELE gerolde USA D/S( double sided ) filmposter in het formaat van ca. 101,5 x 68,5 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Adil El Arbi en Bilall Fallah en met Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez. De Bad Boys zijn weer samen voor een laatste rit. Om de meedogenloze Armando Armas, de leider van een drugskartel in Miami, te verslaan, moeten Marcus en Mike lid worden van een nieuw eliteteam, dat door de politie van Miami is opgericht, genaamd AMMO.

€ 9,95 1 maand Heel Nederland., NH
FANTASY ISLAND filmposter.

FANTASY ISLAND filmposter. € 9,95

ORIGINELE gerolde USA D/S( double sided ) filmposter in het formaat van ca. 101,5 x 68,5 cm. en in ongebruikte staat. PLUS E. 8,25 verpakkings-en verzendkosten( postpakket ) Regie : Jeff Wadlow en met Maggie Q, Michael Peña, Portia Doubleday en Lucy Hale. Blumhouse's Fantasy Island speelt zich af op een eiland in de grote oceaan. Mr. Rourke belooft de geheime dromen van enkele prijswinnaars waar te maken. Maar de dromen lijken meer en meer op een nachtmerrie uit te lopen. De deelnemers vragen zich af of ze het eiland wel levend zullen verlaten.

€ 9,95 1 maand Heel Nederland., NH
THE LODGE filmposter.

THE LODGE filmposter. € 8

ORIGINELE gerolde Nederlandse dubbelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Severin Fiala en Veronika Franz en met Riley Keough en Jaeden Lieberher. In The Lodge verblijft de stiefmoeder in spe Grace samen met de tweeling van haar vriend tijdens Kerst. De kennismaking gaat niet van harte en ze raken ingesneeuwd. Dan worden ze opgejaagd door een bovennatuurlijke kracht. Het verleden van Grace maakt haar steeds instabieler.

€ 8 1 maand Heel Nederland., NH
BEANPOLE filmposter.

BEANPOLE filmposter. € 9,95

ORIGINELE gerolde Nederlandse enkelzijdige filmposter in ongebruikte staat en het formaat van ca. 100 x 70 cm. PLUS E. 8,25 verzend-en verpakkingskosten( postpakket ) Regie : Kantemir Balagov en met Viktoria Miroshnichenko en Vasilisa Perelygina. In Beanpole is het 1945, Leningrad. WOII. Stad verwoest, haar gebouwen gesloopt en haar burgers fysiek en mentaal kapot. Twee jonge vrouwen zoeken tussen de ruïnes naar betekenis en hoop, maar vooral hoe verder.

€ 9,95 1 maand Heel Nederland., NH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 209
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 4.173
RSS Feed