SKARIF - High end bureaustoel Zwart / Grijs

€ 472,90
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 472,90
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Maarssen, UT
Adverteerder:
Bureaustoel24.nl
Telefoon:
0263530253
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.12675,5.058415
Bureaustoel24.nl
SKARIF - High end bureaustoel Zwart / Grijs
Versturen

Alle velden zijn verplicht

SKARIF - High end bureaustoel Zwart / Grijs

Omschrijving:

 • Innovatief stoelconcept
 • Beste ondersteuning voor uw wervelkolom
 • Uiterst flexibele rugleuning voor actief en gezond zitten
 • Hoogwaardig Donati synchroonmechanisme
 • Ergonomische in diepte verstelbare zitting zorgt voor een optimale ondersteuning in de onderrug (bekken)
SKARIF – Een nieuw tijdperk in de ergonomie

Zelden heeft een bureaustoel zoveel aandacht getrokken als de SKARIF. Deze extravagante stoel in futuristisch design is niet alleen iets voor het oog, maar voldoet ook aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en flexibiliteit. De natuurlijk gevormde wervelkolom dient als model voor de structuur van de rugleuning en is daarmee niet alleen optisch dynamisch en aangenaam licht van constructie, maar ook het succes van de stoel. Het innovatieve design van de rugleuning past zich actief aan elke beweging van het bovenlichaam aan, ondersteunt zo alle gebieden van de wervelkolom en maakt verschillende zithoudingen mogelijk. Met de SKARIF bent u altijd een stap vooruit als het gaat om gehele ondersteuning van de rug. • Het futuristische design in combinatie met hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking maken van deze bureaustoel een perfecte metgezel in het dagelijkse kantoorleven.
 • De flexibele geribbelde draden van de rugleuning doen denken aan de menselijke wervelkolom. Dankzij dit innovatieve design past de rugleuning zich actief aan elke beweging van het bovenlichaam aan en ondersteunt tegelijkertijd alle delen van de wervelkolom en bevordert zo actief en gezond zitten.
 • De lendensteun kan in hoogte worden versteld, versterkt het onderste wervelgebied en helpt u om te allen tijde een opgaande houding aan te houden. De hoofdsteun biedt ook voldoende steun bij het ontspannen achteroverleunen.
 • Donati mechanisme: Professioneel, Italiaans synchroonmechanisme, vergrendelbaar in verschillende posities
 • In hoogte verstelbare designarmleuningen met zachte armpads die het schoudergebied ontlasten.
 • De comfortabel gestoffeerde zitting is bekleed met hoogwaardige stof en harmonieert met een rugleuning van ademende meshstof, die zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.
 • De praktische zitdiepteverstelling maakt het mogelijk om het zitvlak te verplaatsen zodat het contactoppervlak van de dijen verlengd kan worden.
 • Het model staat op een stabiele voet van gepolijst aluminium, die is voorzien van niet-geremde tapijtwielen.


Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd.
De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd.
Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.Download PDF

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.Download PDF

Bureaustoel24.nl is een onderdeel van HJH Office. HJh Office is één van de grootste leveranciers van van bureaustoelen met ruim 1.200 verschillende bureaustoelen, directiestoelen en kantoormeubilair.

Specificaties:
 • Conditie: Nieuw
 • EAN (artikel code):

http://bureaustoel24.nl/ Advertentienummer: 49076778

Meer advertenties van Bureaustoel24.nl

Link: