Safescan biljettelmachine 2865-S

€ 689,25
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 689,25
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Woerden, UT
Adverteerder:
Rumeyza ventilation products B.V.
Telefoon:
0090 0535 739 27 88
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.07812,4.888149
Rumeyza ventilation products B.V.
Safescan biljettelmachine 2865-S
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Safescan biljettelmachine 2865-S

Omschrijving:

Tel grote hoeveelheden bankbiljetten met volledige zekerheid en gemak. De Safescan 2865-S telt snel de waarde van gemengde bankbiljetten en verifieert deze tegelijkertijd op basis van maar liefst zeven echtheidskenmerken. Ideaal wanneer u snel grote stapels bankbiljetten moet verwerken. Dankzij het slimme ontwerp, het high definition touchscreen en de intelligente interface in uw lokale taal, gaat het tellen van geld eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger dan ooit.

Tel nauwkeurig de waarde van gemengde bankbiljetten

Tel maar liefst 1.200 bankbiljetten per minuut. De Safescan 2865-S berekent de waarde van gemengde biljetten voor alle geïnstalleerde valuta’s en telt gesorteerde biljetten voor elke andere valuta.

Plaats uw bankbiljetten eenvoudig op de Safescan 2865-S en deze herkent automatisch welke valuta het is. U kunt in de multi-mix-modus zelfs tot drie valuta's tegelijkertijd tellen.

Als er een nieuw bankbiljet wordt uitgebracht kunt u de Safescan 2865-S gratis updaten het door update-pakket te downloaden van onze website.

Controleer uw bankbiljetten met geavanceerde sensortechnologie

Bescherm uzelf en uw bedrijf tegen vals geld met de Safescan 2865-S. Dankzij het intelligente design en de geavanceerde dubbele CIS-sensortechnologie, verifieert het bankbiljetten op tot wel zeven echtheidskenmerken, waaronder ultraviolette inkt, infrarode inkt, magnetische inkt, metaaldraad, afbeelding, afmetingen en dikte.

Wanneer de 2865-S een vermoedelijke vervalsing tegenkomt, zal deze een hoorbaar en zichtbaar alarm afgeven. Verwijder eenvoudig het verdachte biljet van de stapel en ga verder met tellen.

Om een 100% nauwkeurige detectie te garanderen, wordt de Safescan 2865-S regelmatig bij verschillende centrale banken getest met de meest geavanceerde vervalsingen.

Bespaar tijd met geautomatiseerde functies

Dankzij de hopper aan de voorzijde, kunt u biljetten blijven invoeren terwijl het apparaat aan het tellen is. Naast continue invoer, biedt de Safescan 2865-S meerdere geautomatiseerde functies die het telproces vergemakkelijken.

Gebruik de add-functie om automatisch het aantal bankbiljetten van verschillende runs bij elkaar op te tellen, en kies de batch-functie om stapels van gelijke hoeveelheden bankbiljetten te maken. U kunt zelfs uw eigen persoonlijke voorinstellingen opslaan. Kies eenvoudig de gewenste functie en laat de 2865-S al het werk doen.

Navigeer eenvoudig tussen functies

Navigeer eenvoudig door de verschillende functies en valuta's. Dankzij het high definition kleuren-touchscreen en het innovatieve gebruikersmenu in uw lokale taal, kunt u alle functies van de Safescan 2865-S met slechts een paar klikken bedienen. Geen training nodig!

Garandeer topprestaties

Tijdens het tellen van bankbiljetten kan er vuil en stof in uw machine terecht komen. Om ervoor te zorgen dat uw apparaat op het hoogste niveau blijft presteren, is het belangrijk dat u het dan reinigt. De Safescan 2865-S is zo geprogrammeerd dat er regelmatig een onderhoudsmelding wordt getoond om u eraan te herinneren dat het apparaat moet worden schoongemaakt. De bovenkant van de Safescan 2865-S kan gemakkelijk worden geopend, zodat u de interne sensoren kunt reinigen met een borstel, air-duster of onze speciale cleaning cards. Uw apparaat is binnen enkele seconden weer schoon en klaar voor gebruik.

Ontdek de mogelijkheden

Vereenvoudig het beheer van uw biljetten door de Safescan 2865-S te combineren met één van de bijpassende accessoires. Print eenvoudig uw telresultaten met de Safescan TP-230 printer of exporteer ze naar uw computer met behulp van de Safescan Money Counting Software. Met het externe Safescan ED-160-scherm kunt u uw telresultaten zelfs in real-time delen met uw klanten.

3 jaar garantie

Al onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast profiteert u van een uitgebreide, driejarige garantie. Een geruststellend

http://rumeyza.nl/ Advertentienummer: 58900117

Meer advertenties van Rumeyza ventilation products B.V.

Link: