GENIDIA SMART BLACK net - Professionele bureaustoel Rood /

€ 503,90
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 503,90
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Maarssen, UT
Adverteerder:
Bureaustoel24.nl
Telefoon:
0263530253
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.12675,5.058415
Bureaustoel24.nl
GENIDIA SMART BLACK net - Professionele bureaustoel Rood /
Versturen

Alle velden zijn verplicht

GENIDIA SMART BLACK net - Professionele bureaustoel Rood /

Omschrijving:

 • High-end bureaustoel met goede voorzieningen
 • Futuristisch design in combinatie met de nieuwste technologie
 • Synchroon mechanisme individueel en automatisch gecorrigeerd obv lichaamsgewicht
 • In hoogte verstelbare lendensteun
 • 4D armleuningen met zachte pads voor ondersteuning: horizontaal, verticaal, breedte en radiaal verstelbaar
Ergonomisch zitten op een high-tech bureaustoel!

Het hoogtepunt in de kantoor stoelen markt! De GENIDIA SMART BLACK biedt de modernste technologie elegantie verpakt in een ongelooflijk aantrekkelijk design. De opzettelijk hoekige vorm van het frame is elegant maar nog steeds filigree en is het kenmerk van de GENIDIA SMART BLACK. Naast het buitengewone ontwerp voldoet deze kantoorstoel aan de hoogste eisen aan materiaal en vakmanschap en zal het zeker uw blikvanger zijn in het kantoor of studeerkamer. Het innovatieve rugleuning concept springt iets in de hoogte en vermindert de wrijving op de rug. De rugleuning past zich in alle richtingen aan, ondersteunt de ruggengraat optimaal en vermindert daarmee uw rug! Het zit gevoel op dit model kan nauwelijks worden beschreven. Het woord "gewichtloos" is het meest opvallend, want dit is de manier om te gaan zitten na de eerste stoeltest op onze GENIDIA SMART BLACK. Natuurlijk, met dit top-of-the-line model, behoren de 4D armleuningen tot de standaard en is de synchrone mechanica van hoge kwaliteit, slijtvaste referentiematerialen of een verstelbare lendensteun. Dankzij de revolutionaire werking kunnen alle functies optimaal aangepast worden aan uw wensen met slechts een hendel. De gewichtsaanpassing kan zonder inspanning met slechts één vinger uitgevoerd worden. Conceptie en ontwerp hebben lang geduurd - maar het resultaat spreekt voor zich en betreed technisch volledig nieuwe wegen! • Het synchroonmechanisme is van hoge kwaliteit en kan met slechts één vinger individueel worden aangepast aan uw lichaamsgewicht, dit verzekert altijd de juiste tegendruk wanneer u terug leunt . Deze kan in meerdere posities worden vergrendeld.
 • Een absolute stylist! Het futuristische ontwerp wordt onderstreept door de hoogwaardige materialen en maakt deze kantoorstoel iets speciaals.
 • Zowel de stoel als de rugleuning zijn bedekt met een ademende netstof. Dit zorgt voor een ideale luchtcirculatie. Vooral op hete dagen is er een zeer comfortabel zitklimaat op deze stoel. De verstelbare lendensteun zorgt voor een optimale ondersteuning tijdens het zitten.
 • De zithoogte kan in meerdere stappen worden aangepast waardoor vermoeidheidsvrij zitten wordt gewaarborgd. De zitdiepte kan met een handgreep met een paar centimeter verlengd worden en zo aangepast worden aan uw eigen voorkeuren.
 • De 4D armleuningen met softpadsteun kunnen in hoogte, hoek, breedte en straal worden aangepast en kunnen dus volgens aan uw eigen wensen worden aangepast. De basis is gemaakt van robuuste kunststof.
 • Afmetingen: Hoogte (totaal): 112 cm; Breedte (algemeen): 70 cm; Diepte (totaal): 55 cm; Zithoogte: 45 - 55 cm; Zitbreedte: 50 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 42 - 44 cm; Armleuning hoogte (gemeten vanaf de stoel): 15 - 21 cm; Rugleuninghoogte: 58 cm; Belastbaar vermogen (maximum): 120 kg; Wiel grootte (inclusief multifunctionele wieln): pin diameter 11 mm, rol diameter 65 mm
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.


Smart Premium Collection

Dit artikel van merk hjh office wordt gekenmerkt door de premium voordelen:* kwalitatief hoogwaardige verwerking
* verlengde garantie van 4 jaar
* exclusieve telefonische advies, zelfs na de aankoop
* reserveonderdelen-garantie voor de duur

http://bureaustoel24.nl/ Advertentienummer: 49076678

Meer advertenties van Bureaustoel24.nl

Link: