Complete Hippe Barbierszaak Retro vintage Design

€ 1.285
Provincie Friesland
Prijs:
€ 1.285
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Wolvega, FR
Adverteerder:
Douwe- -Dijkstra
Telefoon:
0651409535
Activiteit:
13 jaar actief op Marktnet
Positie
52.8772,5.992551
Douwe- -Dijkstra
Complete Hippe Barbierszaak Retro vintage Design
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Complete Hippe Barbierszaak Retro vintage Design

Zakelijke goederen > Kantoor en Winkelinrichting > Winkel en Inventaris

Kenmerken:

  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Conditie: Gebruikt
Omschrijving:

De Fraaie Originaale vintage retro strak chromen Unieke complete kapperszaak set. Is in zeer mooie en karakteristieke vintage conditie voor in een barbier zaak kaperszaak etc,deze 20e eeuws zeldzame chromen framen Design kaperszaak 5 chairs met cremekleurig skai stoelen met drie in hoogte verstelbare droogkappen en twee in hoogte verstelbare kapperstoelen met meur steunen voor uw voeten zeer stijlvol een echte blikvanger voor in uw retro kapperszaak de salonset is in zeer goede staat.

De Fraaie Originaale vintage retro strak chromen Unieke complete kapperszaak set. Is in zeer mooie en karakteristieke vintage conditie voor in een barbier zaak kaperszaak etc,deze 20e eeuws zeldzame chromen framen Design kaperszaak 5 chairs met cremekleurig skai stoelen met drie in hoogte verstelbare droogkappen en twee in hoogte verstelbare kapperstoelen met meur steunen voor uw voeten zeer stijlvol een echte blikvanger voor in uw retro kapperszaak de salonset is in zeer goede staat.klassieke complete sixties zeventies barbierzaak voor uw retro design kapper zaak heeft enige uitstraling, maar niet pompeus met twee verstelbare stoelen met twee originele sixtiesvoet steunen voor aan de meur de comlete curiosa salon set ook te gebreuken voor Piercing tatoo shop praktijk salonset,Bouwjaar 1970.Retro Vintage jaren industriele 70 complete salonkappers set skai kappers werkstoelenPlus drie stoelen voor wacht ruimte of droogkap en stuin voet beugel het is een zeldzame sfeervol aparte vormgeving Design complete kaperszaak set voor bij een retro industrie interieur of modern interieur, Datum 1970. Aparte complete retro vintage barbier shop op metalen chromen onderstelen. te gebuiken als kapersstoelen in een rockabilly kapperzaak of bij u thuis voor bij de buis.

Een barbier houdt zich bezig met het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. Tevens is hij vaak herenkapper. Barbier is een zeer oud beroep dat bij de Egyptenaren al in hoog aanzien stond. De naam is afgeleid van het Latijnse barba dat baard betekent. Vanaf de 14de eeuw begonnen de barbiers zich te verenigen in gildes.

De nostalgie salon Meubelset bestaat uit :
1 x verrijdbare haarwasbak wasunit + losse reserve wasbak
1 x wandklok 70 jaar Kadus Haarcosmetica
2 x in hoogte verstelbare kappersstoel en met creme skai bekleding

2 x ovalen spiegels
2 x voeten steun muur beugels
3 x haar droogkappen plus stoelen
-merk Muholos Werk Alfred Muller
-Kadus Transair automatic SL
-Kadus Transair Comfort Plus
3 x stoel aaneengeschakeld met creme skai bekleding
1 x ronde hand spiegel + muur beugel
1 x prullenbakje
1 x haar fohn Forfex Scirocco 1500

5 x haarklemmen
1 x krul fohn Attila
1 x tondeuse
1 x kleine lady ermila cordless 2000 neus oor tondeuse
7 x schaar
1 x haar speeltjes
1 x scheer kwast + plastic kom

1 x haarborstel

3 x kam

1 x kleding borstel + muur beugel

3 x scheermes


Deze Mooie ouderwetse skai creme collor karaikteristieke decoratief kapperszaak set. is als nieuw op de normale gebruk sporen na. De set is makkelijk schoon te maken. De kapperszaak is gemaakt van creme kunstleer (skai) chroom aluminium geschuurd stoelpoot Leuk voor in een retro tattoo piercing zaak scheersalon barber kapsalon pinup heren en pin-up vrouwen kapperswinkel, een leuke aparte complete kappers set met veel doeleinden.


De space salonset is 20c eeuw met creme skai chroom chairs. de stoelen met mobiele voetensteun voor aan de meur werkstoelen, zijn ook geschikt als podo pedicure podoloog tattoo

Advertentienummer: 39350832

Meer advertenties van Douwe- -Dijkstra

Link: