ASPEN WHITE - Professionele bureaustoel Grijs / Wit

€ 355,90
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 355,90
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Maarssen, UT
Adverteerder:
Bureaustoel24.nl
Telefoon:
0263530253
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.12675,5.058415
Bureaustoel24.nl
ASPEN WHITE - Professionele bureaustoel Grijs / Wit
Versturen

Alle velden zijn verplicht

ASPEN WHITE - Professionele bureaustoel Grijs / Wit

Omschrijving:

  • "Zelfherstellende" mesh rugleuning
  • Synchroon mechanisme, in 4 standen vergrendelbaar
  • In hoogte verstelbare armleuningen
  • Ergonomische in diepte verstelbare zitting zorgt voor een optimale ondersteuning in de onderrug (bekken)
ASPEN WHITE - Professionele bureaustoel met innovatieve rugleuning

Bureaustoel ASPEN WHITE - Een professionele bureaustoel met een innovatieve rugleuning en wit frame.
Deze bijzondere bureaustoel van ons merk hjh office wordt gekenmerkt door de gebruikte lichtgewicht materialen en een lichte rugleuning bekleedt met ventilerende meshstof. De bureaustoel met frame in wit waagt zich daardoor buiten de paden van een normale bureaustoel en biedt daarin veel comfort en instelbare mogelijkheden.
Het hoogtepunt van deze bureaustoel is de bekleding van de rugleuning. Dit is een nieuw type weefsel dat zelfs kleine beschadigingen, bijvoorbeeld veroorzaakt door een onzorgvuldig beweging met een scherp voorwerp, onverminderd overleeft. Gerichte wrijving met uw vingers op de het beschadigde gedeelte, kan het weefsel weer worden gesloten en de stoel ziet weer er als nieuw uit
De speciaal ontwikkelde grove mazen van het ruggedeelte geven ondersteuning op de juiste plaatsen en zorgen voor voldoende luchtcirculatie in de rug. Erg handig is de in diepte verstelbare zitting en het synchroonmechaniek waardoor de zithoek altijd in een juiste hoek aangepast wordt bij het achterover leunen.  • De zithoogte kan door één hendelbediening via de gasdrukveer optimaal op de lichaamslengte worden ingesteld.
  • De nieuwe stof die voor de bekleding van de rugleuning wordt gebruikt, vergeeft zelfs kleine onoplettendheid of gaatjes (bijv. veroorzaakt door een potlood) die bijna spoorloos kunnen worden verwijderd/gerepareerd door gericht te wrijven met de vinger.
  • De zitdiepte kan individueel worden aangepast aan de gebruiker. Met één handgreep onder de zitting kan het zitkussen enkele centimeters naar voren of naar achteren worden geschoven, wat bijdraagt aan een comfortabele zitervaring.
  • In diepte verstelbare zitting
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 96 - 106 cm; Breedte (totaal): 63 cm; Diepte (totaal): 55 cm; Zithoogte: 45 - 55 cm; Zitbreedte (bruikbaar): 47 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 42 - 45 cm; Armleuninghoogte (gemeten vanaf de zitting): 15 - 23 cm; Rugleuninghoogte: 51 cm; Belastbaarheid (maximaal): 120 kg; wielmaat (hard voor tapijtvloer inbegrepen): Pindiameter 11 mm, diameter wiel 65 mm
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.


Smart Premium Collection

Dit artikel van merk hjh office wordt gekenmerkt door de premium voordelen:* kwalitatief hoogwaardige verwerking
* verlengde garantie van 4 jaar
* exclusieve telefonische advies, zelfs na de aankoop
* reserveonderdelen-garantie voor de duur van de garantie

Geldig na aankoopdatum van januari 2014

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd.
De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd.
Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.Download PDF

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de

http://bureaustoel24.nl/ Advertentienummer: 49076661

Meer advertenties van Bureaustoel24.nl

Link: