Jerrycan met vloeistofindicator, 10 liter inhoud

€ 15
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 15
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Hengelo Ov, OV
Adverteerder:
Trailer and Tools
Telefoon:
0611370517
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
52.22252,6.737196
Trailer and Tools
Jerrycan met vloeistofindicator, 10 liter inhoud
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Jerrycan met vloeistofindicator, 10 liter inhoud

Omschrijving:

Jerrycan met vloeistof indicator 10 liter, heeft een onverliesbare dop en een flexibele schenktuit om te verkomen dat er brandstof word gemorst tijdens het vullen en om moeilijke plekken te bereiken.

Jerrycan met vloeistofindicator, 10 liter inhoud, Kunststof, Benson (WERK-00186).

  • Merk : Benson
  • Voor brandstoffen
  • Inhoud : 10 Liter
  • Met vloeistofindicator
  • Kunststof jerrycan , Jerry can
Deze rood gekleurde jerrycan is van kunststof gemaakt waardoor het zeer licht aanvoelt. Heeft een onverliesbare dop en een flexibele schenktuit om te ver komen dat er brandstof word gemorst tijdens het vullen en om zeer moeilijke plekken te bereiken. Zeer handig om in de kofferbak te bergen tijdens een lange reis. De jerrycan is ideaal voor het opslaan van vloeistoffen en brandstoffen zoals benzine. De inhoud van deze jerrycan is 10000 ml ofwel 10 liter en word meegeleverd met een flexibele schenktuit. 

Wij bieden naast de jerrycans ook bijbehorende trechters, deze dient u te gebruiken om het knoeien te voorkomen, Bijvoorbeeld tijdens het bijvullen van uw brandstof.
Wat kan je met een Jerrycan? Met een jerrycan kan men heel veel verschillende dingen doen. Een mooi voorbeeld is dat veel auto mobilisten wat extra benzine in hun auto hebben liggen in een jerrycan voor het geval men niet op tijd zou kunnen tanken en zodoende de benzine compleet op zou kunnen raken. Ook als u zelf bijvoorbeeld zappen of dranken in de keuken wilt maken, zijn jerrycans zeer handig om ze in op te slaan. Met een jerrycan kan men ook zeer goed op vlot bouwen aangezien ze een groot drijfvermogen hebben, al is een vat een stuk beter als het om een groot vlot gaat.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8720195798552
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Benson

http://trailerandtools.nl/ Advertentienummer: 46494072

Meer advertenties van Trailer and Tools

Link: