Pythagoraslaan 101 in Utrecht | kantoorruimte Beschikbaar

€ 170
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 170
Sinds:
4 dagen
Gezien:
18 keer
Plaats:
Eersel, NB
Adverteerder:
Online Bedrijfsmakelaar
Telefoon:
0850201028
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.34557,5.340003
Online Bedrijfsmakelaar
Pythagoraslaan 101 in Utrecht | kantoorruimte Beschikbaar
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Pythagoraslaan 101 in Utrecht | kantoorruimte Beschikbaar

Omschrijving:

Omschrijving

Prachtige kantoorruimte op de 9e verdieping beschikbaar voor de verhuur aan de Pythagoraslaan in Utrecht. Het gebouw genaamd ”De Pyth” is gelegen op kantorenpark Rijnsweerd Noord aan de oostkant van Utrecht, tussen de binnenstad en de Uithof in. Vanaf de 9e verdieping heeft een prachtig overzicht over de stad en het park de Voorveldse Polder.

Het gebouw kent een diversiteit van aanwezige bedrijven en op de begane grond is Bar Beton gevestigd. Zij hebben een receptie, restaurant met koffie- en lounge bar en verhuren meerdere vergaderruimten en congreszalen. Als huurder van de 9e verdieping worden uw bezoekers dus altijd professioneel ontvangen en kunt u altijd extra vergaderruimten huren op de momenten dat u het nodig heeft.

Beschikbare metrage

De volledige kantoorverdieping heeft een vloeroppervlakte van circa. 412 m2 VVO en is opgesplitst in twee verschillende kantoorunits.

De kantoorunits hebben respectievelijk een vloeroppervlakte van circa. 212 m2 VVO en circa. 190 m2>

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Pythagoraslaan 101 in Utrecht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw>

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het achtergelegen parkeerterrein. Parkeerplaatsen zijn te huur voor € 75,- excl. BTW per maand per stuk.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantorenpark Rijnsweerd Noord ligt direct aan de kruising van de A28 (Utrecht Amersfoort Zwolle) en de Waterlinieweg en wordt verder begrensd door de A27 (Almere Breda). Oudenrijn, het belangrijkste verkeersknooppunt van Nederland, ligt op circa 5 autominuten afstand.

Ook met openbaar vervoer is het kantoorpand uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt namelijk direct voor de deur met een directe verbinding met Utrecht Centraal.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een gemengde bestemming waardoor onder andere kantoren en maatschappelijke voorzieningen toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

Airconditioning
Centrale alarminstallatie
Dubbele beglazing
Glasvezel
LED – inbouwverlichting
Internetaansluiting
Lift
Pantry
Stucwerkwanden
Stucwerkplafond
Te openen ramen
Telefonieaansluiting
Toiletruimte
Vloerbedekking
Wandradiatoren
Zonwering

Huurcondities

Huurprijs: € 170,- per m2 per jaar excl. BTW.

Servicekosten: € 47,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: vanaf 1 juli 2019.

Opzegtermijn: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens>

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de verhuurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie

Meer advertenties van Online Bedrijfsmakelaar

Link: