Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem

Provincie Noord-Holland
Prijs:
Op aanvraag
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
496 keer
Plaats:
Haarlem, NH
Adverteerder:
HorecaWinkelMakelaars
Telefoon:
zie advertentie tekst
Activiteit:
7 jaar actief op Marktnet
Positie
52.3832,4.63038
HorecaWinkelMakelaars
Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Restaurant ter overname aangeboden in centrum Haarlem

Horecawinkelmakelaars mag u dit Vietnamees specialiteiten restaurant ter overname aanbieden, dat is gelegen in de leukste winkelstraat van Haarlem, de Kleine Houtstraat.
Zeer veel dagjesmensen en toeristen bezoeken dagelijkse deze unieke winkelstraat met zijn vele aandachttrekkende winkeltjes en horecazaken.

Ook met auto prima bereikbaar dankzij de uitstekende parkeergelegenheid in nabij gelegen parkeergarage (2 minuten lopen).

De totale bedrijfsruimte bedraagt ca. 90 m² en is verdeeld over het restaurant, halfopen keuken, toiletten en opslagruimte.

Binnen zijn ca. 32 zitplaatsen en op het terras 12 zitplaatsen. De zaak is geheel vrij van verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden.

Op dit moment is het bedrijf in gebruik als Vietnamees specialiteiten restaurant, maar het pand leent zich ook uitstekend voor andere restauranttypes.

De huur bedraagt € 2.300,-- excl. btw per maand.
De overnamevraagprijs voor de inventaris/goodwill op aanvraag.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Horecawinkelmakelaars, tel. 0630230414.

Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant en/of het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.

Disclaimer: Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Meer advertenties van HorecaWinkelMakelaars

Link: