Goed werkende webshop met aantoonbare omzet en weinig kosten

€ 2.500
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 2.500
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
444 keer
Plaats:
Lelystad, FL
Adverteerder:
Touwenwinkel
Telefoon:
0320-248445
Activiteit:
10 jaar actief op Marktnet
Positie
52.51854,5.471422
Touwenwinkel
Goed werkende webshop met aantoonbare omzet en weinig kosten
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Goed werkende webshop met aantoonbare omzet en weinig kosten

Voornamelijk als bijverdienste of hobbyist: Website met aantoonbaar resultaat – bestaat 3 jaar – werkt zonder advertentie kosten.

Op onze hoofdsite en in onze winkel verkopen wij al vele jaren touw.

Omdat wij ook touw in lengtes verkopen welke wij van de haspels afrollen, hebben wij veel reststukken touw welke wij met korting aanbieden op de speciale website www.touwentoko.nl. Deze site kost ons eigenlijk teveel werk en tijd want wij zijn maar met zijn tweeën. Daardoor ontbreekt ons de tijd om deze goed bij te houden waardoor de verkopen van reststukken al jaren vertraging oploopt. En sinds vorig jaar hebben we de reststukken niet meer in de winkel wegens ruimtegebrek. Maar ook omdat wij vinden dat mensen die in de winkel komen moeten geen touw voor aanbiedingsprijzen moeten kunnen meenemen.

Deze site draait nu drie jaar en er zijn door deze site ongeveer 1390 verkopen geregistreerd. Dit allemaal zonder betaald te adverteren maar door de link op onze hoofdsite en heel af en toe gratis Marktplaats advertenties.

We willen dus van dit onderdeel af maar het liefst aan iemand in Flevoland, dicht bij onze winkel voor afhalen van de reststukken en eventuele informatie.

Wij verkopen de site voor € 2000,00 en € 500,00 voor de huidige reststukken touw en leveren elke maand een nieuwe doos met reststukken aan tegen een inkoopprijs aan de nieuwe eigenaar. Deze prijzen zijn vast en niet te onderhandelen.

De site is vrij gemakkelijk te onderhouden en is een zogenaamde open source.

Info via mail of telefoon.

http://www.touwentoko.nl/ Advertentienummer: 35606325
Link: