Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Autowascentrum / wasstraat te koop aangeboden
 • Foto's

Autowascentrum / wasstraat te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Autowascentrum / wasstraat te koop aangeboden (Zuid Holland) "Nabij McDonalds en tankstation met aanrijdroute met 25 wachtplaatsen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14JO139A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Kleinschalig universeel garagebedrijf te koop
 • Foto's

Kleinschalig universeel garagebedrijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Kleinschalig universeel garagebedrijf te koop aangeboden "Technisch hoogwaardig, twee bruggen, flexibel perceel (2500m2) in eigendom" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14JS154A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Nieuwe viswinkel te koop (90m2)
 • Foto's

Nieuwe viswinkel te koop (90m2)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Nieuwe viswinkel te koop (90m2) "Splinternieuwe zaak moet door omstandigheden worden overgedragen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14LT370A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Webshop te koop met specifieke lounge producten
 • Foto's

Webshop te koop met specifieke lounge producten

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Webshop te koop met specifieke lounge producten "Margerijk eigen product, online marketing ondergeschoven, offline kansen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14KW256A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Specifieke innovatieve mannenkapsalon te koop
 • Foto's

Specifieke innovatieve mannenkapsalon te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Specifieke innovatieve mannenkapsalon te koop (investeerder) "Landelijk uit te rollen concept met kleinschalige vestigingen en website" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14KL214A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Kunststof productiebedrijf te koop aangeboden MBI
 • Foto's

Kunststof productiebedrijf te koop aangeboden MBI

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Kunststof productiebedrijf te koop aangeboden (MBI, midden Nederland) "Commerciële slagkracht nodig om de vele offerte aanvragen te verzilveren" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14KR236A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw ...

1 week Vleuten, UT
Kleinschalig 24/7 kinderdagverblijf te koop
 • Foto's

Kleinschalig 24/7 kinderdagverblijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Kleinschalig 24/7 kinderdagverblijf te koop aangeboden (midden NL) "Uniek 'huiskamer' concept, 14 kindplaatsen, goed rendabel en leuk!" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14KT245A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Productiebedrijf te koop (prefab bouwmaterialen)
 • Foto's

Productiebedrijf te koop (prefab bouwmaterialen)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Productiebedrijf te koop (prefab bouwmaterialen) "Zeer gunstige aankoopcondities, break even punt bij 20% bezetting" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14JT179A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Uitzendbureau te koop
 • Foto's

Uitzendbureau te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Uitzendbureau te koop (met startende re-integratie tak) "Gerenommeerd en betrouwbaar bureau op het gebied van arbeidsmigranten" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14JQ145A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Damesfashion webwinkel te koop aangeboden
 • Foto's

Damesfashion webwinkel te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Damesfashion webwinkel te koop aangeboden ( 100K omzet) "12000 bezoekers per maand, nog niets geoptimaliseerd qua internetmarketing" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14JQ147A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Handelsonderneming te koop (met eigen producten)
 • Foto's

Handelsonderneming te koop (met eigen producten)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Handelsonderneming te koop met unieke zelf ontwikkelde producten "Diverse nominaties, ontwikkeld met toonaangevende instanties, grote markt" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15BX614A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedr ...

1 week Vleuten, UT
Uitzendbureau te koop (personeel in food branche)
 • Foto's

Uitzendbureau te koop (personeel in food branche)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Uitzendbureau te koop (productiepersoneel in food branche) "Jaarlijks groeiend, zeer stabiele klanten, 5mio euro omzet" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15BQ578A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Goedlopende (volume) viswinkel te koop aangeboden
 • Foto's

Goedlopende (volume) viswinkel te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Goedlopende (volume) viswinkel te koop aangeboden "Toplocatie, 40m2, minimaal 325.000 EU omzet, zeer rendabel, groei mogelijk" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15AU501A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Uitbreidbaar (divers Aziatisch) chinees restaurant
 • Foto's

Uitbreidbaar (divers Aziatisch) chinees restaurant

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Uitbreidbaar (divers Aziatisch) chinees restaurant te koop "Goede locatie nabij toeristische locaties en daargaande wegen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14MS444A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Full service handelsbedrijf te koop
 • Foto's

Full service handelsbedrijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Full service handelsbedrijf te koop met eenvoudige kleine eigen productie "Top referenties en veel groeimogelijkheden (vanuit huis werken mogelijk)" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN15AS481A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor ...

1 week Vleuten, UT
Goedlopende slagerij te koop aangeboden
 • Foto's

Goedlopende slagerij te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Goedlopende slagerij te koop aangeboden "Kwaliteitsslagerij, 500K omzet, weinig concurrentie, Midden NL" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14LY398A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Bloemenwinkel te koop aangeboden
 • Foto's

Bloemenwinkel te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Bloemenwinkel te koop aangeboden met groeimogelijkheden "Geen personeel, kort huurcontract, mooi pand, direct rendabel, kan groeien" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14MM415A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Goedlopende display producent ter overname
 • Foto's

Goedlopende display producent ter overname

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Goedlopende display producent ter overname aangeboden "20-25 A-merken als klant, hoogwaardig maatwerk, productie uitbesteed" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14LX388A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Professioneel verhuisbedrijf te koop aangeboden
 • Foto's

Professioneel verhuisbedrijf te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Professioneel verhuisbedrijf te koop aangeboden "Veel directe klanten en groeiend ook zeer goede basis als onderaannemer" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14KV253A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Tandenbleekpraktijk te koop aangeboden
 • Foto's

Tandenbleekpraktijk te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Levering: Ophalen of Verzenden Conditie: Niet van toepassing Omschrijving: Tandenbleekpraktijk te koop aangeboden "In Nederland unieke natuurlijk methode met een beter resultaat" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14LN340A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

1 week Vleuten, UT
Toon per pagina
1 ... 3 4 5 6 7 ... 26
Advertenties 81 t/m 100 van totaal 508
RSS Feed