Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Handelsonderneming te koop in tweedehands ...

Handelsonderneming te koop in tweedehands ...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Handelsonderneming te koop in tweedehands kantoormeubilair " 50.000 euro marge met 20 uur werk per week biedt groeimogelijkheden" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BN609A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Bedrijfscatering / lunchconcept te koop aangeboden

Bedrijfscatering / lunchconcept te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Bedrijfscatering / lunchconcept te koop aangeboden "Direct instapbaar bewezen concept, kan vanuit huis, landelijk uitbreidbaar" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BM604A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Leidingisolatie bedrijf te koop aangeboden

Leidingisolatie bedrijf te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Leidingisolatie bedrijf te koop aangeboden "Stabiel en winstgevend in een markt die (zal) groeien" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BM600A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Webwinkel te koop in smartphone accessoires

Webwinkel te koop in smartphone accessoires

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Webwinkel te koop in smartphone accessoires "1,3 % conversie kan aantoonbaar eenvoudig worden verbeterd" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AZ592A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Overdekt tuincentrum te koop (800m2) met .....

Overdekt tuincentrum te koop (800m2) met .....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Overdekt tuincentrum te koop (800m2) met bloemenwinkel "Gelegen in een winkelcentrum buiten de stad naast publiekstrekkers" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BO612A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Flexibel uit te breiden afslankstudio te koop

Flexibel uit te breiden afslankstudio te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Flexibel uit te breiden afslankstudio te koop "5 aparte ruimtes ook inzetbaar voor meer bijv. beauty behandeling" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BM602A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Horecazaak te koop ideaal voor snackbar, pizzeria

Horecazaak te koop ideaal voor snackbar, pizzeria

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Horecazaak te koop ideaal voor snackbar, pizzeria o.i.d. "Langs fietsroute, mooi terras, nieuwe inrichting en lage overnamesom" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AZ586A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Catering bedrijf te koop of ...

Catering bedrijf te koop of ...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Catering bedrijf te koop of gedeeltelijk ter overname "Passievol geleid bedrijf maar door wanbetalers in financiële nood gekomen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen:BOSN14AZ584A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Zeer winstgevende internationale...

Zeer winstgevende internationale...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer winstgevende internationale handelsonderneming te koop "Internationale uitrol mogelijk en zeer geschikt voor online sales" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AY576A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Webshop te koop met energiebesparende producten

Webshop te koop met energiebesparende producten

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Webshop te koop met energiebesparende producten "Zakelijke klanten plaatsen gemiddeld grotere en interessante orders" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AX573A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Eigentijdse kwaliteits bloemenwinkel aangeboden

Eigentijdse kwaliteits bloemenwinkel aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Eigentijdse kwaliteits bloemenwinkel te koop aangeboden "Nieuwe bloemenwinkel, break even in 6 maanden en groeit door" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AX571A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Goedlopend interieurbouw bedrijf aangeboden

Goedlopend interieurbouw bedrijf aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Goedlopend interieurbouw bedrijf te koop aangeboden "Veel potentie, moet nu opdrachten afslaan door operationele beperkingen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AX569A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Goedlopend loodgietersbedrijf te koop aangeboden

Goedlopend loodgietersbedrijf te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Goedlopend loodgietersbedrijf te koop aangeboden "Traditioneel maar met groeimogelijkheden daarnaast ook een groothandel(tje)" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AW567A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Twee winkelpanden te huur naast supermarkt

Twee winkelpanden te huur naast supermarkt

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Twee winkelpanden te huur naast supermarkt "Naast een Aldi, geschikt voor bloemen, slijterij, drogist etc." Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AV561A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Fashion (tassen) webshop te koop aangeboden
  • Foto's

Fashion (tassen) webshop te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Fashion (tassen) webshop te koop aangeboden "Exclusief eigen merk met potentie binnen Europa en (online) retailers " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn12lo789a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 065463176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis ov ...

Eergisteren Vleuten, UT
Kleine webshop te koop in zorgproducten
  • Foto's

Kleine webshop te koop in zorgproducten

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kleine webshop te koop in zorgproducten "Nu 2 uur werk per week, heeft meer aandacht nodig vwb internetmarketing" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13dp004a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het grat ...

3 dagen Vleuten, UT
Camping te koop recreatiegebied van 1,6Ha Tsjechie
  • Foto's

Camping te koop recreatiegebied van 1,6Ha Tsjechie

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Camping te koop (recreatiegebied van 1,6 Ha Tsjechie) "Camping, B&B, etc. met heel veel natuur en rust voor heel weinig geld." Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13dp006a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u ...

3 dagen Vleuten, UT
Kinderkleding webwinkel te koop aangeboden
  • Foto's

Kinderkleding webwinkel te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Kinderkleding webwinkel te koop aangeboden "Sterk groeiend, biedt met 15 uur per week een modaal salaris " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13dp009a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis over ...

3 dagen Vleuten, UT
Bloemenwinkel te koop (bloemenzaak hoger segment)
  • Foto's

Bloemenwinkel te koop (bloemenzaak hoger segment)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Bloemenwinkel te koop (bloemenzaak in hoger segment) "Goedlopende bloemenzaak met klanten in het Gooi die meer willen besteden" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13bo899a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in ...

4 dagen Vleuten, UT
Schoonheidssalon in stadscentrum (Zuid Holland)
  • Foto's

Schoonheidssalon in stadscentrum (Zuid Holland)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Schoonheidssalon te koop in stadcentrum (Zuid Holland) "Lage overnamesom voor bedrijf in opbouw gecombineerd met emigratie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: http://www.bedrijfsovernameregister.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/bosn13bm891a/ Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0654363176 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voo ...

4 dagen Vleuten, UT
Toon per pagina
1 ... 3 4 5 6 7 ... 26
Advertenties 81 t/m 100 van totaal 504
RSS Feed