Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Veelzijdige (horeca) nachtzaak te koop aangeboden

Veelzijdige (horeca) nachtzaak te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Veelzijdige (horeca) nachtzaak te koop aangeboden "Goede locatie nabij uitgaansgebied, nacht-, alcohol en terrasvergunning" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EX930A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Innovatieve en creatieve handelsonderneming te...

Innovatieve en creatieve handelsonderneming te...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Innovatieve en creatieve handelsonderneming te koop "Extreme marges, Duitse markt al sterk goeiend, Nederland komt erachter aan" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DS793A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Bijzondere cadeau Magento webwinkel te koop

Bijzondere cadeau Magento webwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Bijzondere cadeau Magento webwinkel te koop aangeboden "Uniek cadeauconcept, goede conversie, ook B-B uit te rollen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DM743A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Twee winstgevende kinderdagverblijven te koop

Twee winstgevende kinderdagverblijven te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Twee winstgevende kinderdagverblijven te koop (Noord NL) "Lage (flexibele) kostenstructuur, goede winst, continuïteit gegarandeerd" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EU910A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Zeer winstgevende (hoog segment) ......

Zeer winstgevende (hoog segment) ......

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer winstgevende (hoog segment) dameskledingwinkel te koop "Uniek damesmodeconcept, flexibel qua overnameconstructie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DP764A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Tearoom, bonbonnerie, patisserie, banketbakkerij..

Tearoom, bonbonnerie, patisserie, banketbakkerij..

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Tearoom, bonbonnerie, patisserie, banketbakkerij te koop "70m2 gelegen naast de Albert Heijn op een A1 locatie met terras" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DO759A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Fietsenwinkel te koop in Amsterdam "Goede locatie

Fietsenwinkel te koop in Amsterdam "Goede locatie

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Fietsenwinkel te koop in Amsterdam "Goede locatie, lage overnamesom, evt. zonder voorraad over te nemen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14ES897A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Sterk groeiende audio webshop te koop aangeboden

Sterk groeiende audio webshop te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Sterk groeiende audio webshop te koop aangeboden "Zeer sterk groeiend merkconcept, aantoonbare potentie, 100% dropshipment, " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14EQ879A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Familie restaurant te koop op een historische ....

Familie restaurant te koop op een historische ....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Familie restaurant te koop op een historische locatie "Inclusief bijzonder vastgoed, zeer geschikt voor gezinnen, goed rendabel" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DT813A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
A1 locatie: veelzijdige 50m2 (dameskleding) ...

A1 locatie: veelzijdige 50m2 (dameskleding) ...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: A1 locatie: veelzijdige 50m2 (dameskleding) winkel te koop "Zeer goed locatie, door bestemmingswijziging nabij nog aantrekelijker" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DM733A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Gespecialiseerde ambachtelijke zeefdrukkerij te ..

Gespecialiseerde ambachtelijke zeefdrukkerij te ..

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Gespecialiseerde ambachtelijke zeefdrukkerij te koop "Bedient een niche van musea tot kleding- en interieurdesigners " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DY834A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Nternationale E-book webshop te koop..........

Nternationale E-book webshop te koop..........

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: nternationale E-book webshop te koop (5K bezoekers per dag) "Geen personeel, geen voorraad, meer online commerciele activiteit nodig" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14ES899A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Zeer bekende bar te koop A1 uitgaanslocatie .....

Zeer bekende bar te koop A1 uitgaanslocatie .....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zeer bekende bar te koop A1 uitgaanslocatie Amsterdam "Nachtzaak, winstgevend, 65m2 en uitbreidingsmogelijkheden in het pand" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Veelzijdig te ontwikkelen cafetaria te koop

Veelzijdig te ontwikkelen cafetaria te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Veelzijdig te ontwikkelen cafetaria te koop aangeboden "Inclusief vastgoed en bebouwbaar kavel naast de zaak (terras en woonhuis)" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DZ838A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
E-boutique - webshop te koop (handmade .....

E-boutique - webshop te koop (handmade .....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: E-boutique - webshop te koop (handmade designproducten) "Uniek betaalbare designproducten, goede marge, vaak productie na ordering" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DV820A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden

Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Goedlopende schilderij webshop te koop aangeboden "+-300.000 euro omzet, veel online kansen want dit is niet geoptimaliseerd" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DT809A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Biologisch kledingmerk met bijzondere webshop ....

Biologisch kledingmerk met bijzondere webshop ....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Biologisch kledingmerk met bijzondere webshop te koop "Unieke online customisation tool, ook als groothandel te ontwikkelen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen:BOSN14DS801A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Jointpromotion cadeaubonconcept te koop aangeboden

Jointpromotion cadeaubonconcept te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Jointpromotion cadeaubonconcept te koop aangeboden "25 uitgifte punten, 100 inleverpunten, klaar voor commerciële doorstart" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DS798A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Outplacement en senioren uitzendbureau te koop

Outplacement en senioren uitzendbureau te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Outplacement en senioren uitzendbureau te koop aangeboden "3500 kandidaten in bestand, door persoonlijke situatie weinig commercie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DS789A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Unieke webwinkel te koop in duurzame A merk ......

Unieke webwinkel te koop in duurzame A merk ......

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Unieke webwinkel te koop in duurzame A merk kinderkleding "Financiele of media partner gezocht voor (internationale) uitrol" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14DP768A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

4 dagen Vleuten, UT
Toon per pagina
1 ... 3 4 5 6 7 ... 27
Advertenties 81 t/m 100 van totaal 536
RSS Feed