Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Bedrijfsovernames

Uniek hoogwaardig cateringbedrijf te koop

Uniek hoogwaardig cateringbedrijf te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Uniek hoogwaardig cateringbedrijf te koop aangeboden "Instapklaar, rendabel en toonaangevend in het hoger segment" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CT696A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Sportcafe te koop aangeboden gelegen naast ...

Sportcafe te koop aangeboden gelegen naast ...

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Sportcafe te koop aangeboden gelegen naast sporthal/centrum "Rendabel, maar veel breder inzetbaar als buurtkroeg, snackbar etc" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CN667A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Vlaaienwinkel, dagzaak, horecazaak te koop

Vlaaienwinkel, dagzaak, horecazaak te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Vlaaienwinkel, dagzaak, horecazaak te koop "Splinternieuw zeer mooi flexibel pand op een goede groeiende locatie" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14AZ581A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Designproducten webwinkel te koop

Designproducten webwinkel te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Designproducten webwinkel te koop "Goede basis met 2% conversie, maar meer internet marketing nodig." Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CW713A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Veelzijdig schoonmaakbedrijf te koop aangeboden

Veelzijdig schoonmaakbedrijf te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Veelzijdig schoonmaakbedrijf te koop aangeboden "Flexibele personeelsschil en stabiele en groeiende klantenportefeuille" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CV710A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Partyservice verhuurbedrijf te koop aangeboden

Partyservice verhuurbedrijf te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Partyservice verhuurbedrijf te koop aangeboden "Stabiel met een vaste klantenkring, alle materialen in eigendom" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CU704A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Zéér rendabele dienstverlener in de zakelijke ....

Zéér rendabele dienstverlener in de zakelijke ....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Zéér rendabele dienstverlener in de zakelijke sector. "Zéér rendabele zakelijke dienstverlener met enorme groeipotentie." Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CR684A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Restaurant te koop in stad in Noord Brabant

Restaurant te koop in stad in Noord Brabant

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Restaurant te koop in stad in Noord Brabant "Goed restaurant met een onderscheidend concept ook in deze tijd" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CR683A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Specialistische fietsenwinkel te koop (goedlopend)

Specialistische fietsenwinkel te koop (goedlopend)

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Specialistische fietsenwinkel te koop (goedlopend) "Specialist en toonaangevend in race-, mountainbike en sportfietsen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CM666A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
2 Webwinkels te koop (producten voor kids &....

2 Webwinkels te koop (producten voor kids &....

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: 2 Webwinkels te koop (producten voor kids & muurstickers) "Had meer dan 300K omzet, eigenaar heeft onvoldoende online kennis" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14CM664A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Hotel te koop aangeboden met restaurant, cafe en..

Hotel te koop aangeboden met restaurant, cafe en..

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Hotel te koop aangeboden met restaurant, cafe en feestzaal "Zeer veelzijdig, zeer rendabel, met groeimogelijkheden (vastgoed te koop)" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BY657A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Ambachtelijk vleesverwerkend bedrijf zoekt partner

Ambachtelijk vleesverwerkend bedrijf zoekt partner

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Ambachtelijk vleesverwerkend bedrijf zoekt partner (MBI) "Zoeken investeerder en/of partner of netwerk in specifieke doelgroep" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BU643A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Winstgevende veelzijdige zorgboerderij te koop

Winstgevende veelzijdige zorgboerderij te koop

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Winstgevende veelzijdige zorgboerderij te koop aangeboden "Veelzijdige locatie met dag- en crisis opvang, paardrijhal en buitenrijbak" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BU641A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Productiebedrijf te koop met eigen installatieteam

Productiebedrijf te koop met eigen installatieteam

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Productiebedrijf te koop (kunstof) met eigen installatieteam "Sterke rendementsgroei mogelijk, eigenaar bouwt landelijk salesnetwerk op" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BU639A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf. ...

Eergisteren Vleuten, UT
Bovag garagebedrijf te koop met tankstation

Bovag garagebedrijf te koop met tankstation

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Bovag garagebedrijf te koop aangeboden met tankstation "De A1 centrumlocatie is ook te ontwikkelen als winkel met 8 appartementen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BU637A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Uitbreidbaar tuincentrum te koop met klein..
  • Foto's

Uitbreidbaar tuincentrum te koop met klein..

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Uitbreidbaar tuincentrum te koop met klein hoveniersbedrijf "7900m2 oppervlakte , 2600m2 bebouwd, vergunning voor 6000m2" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BT631A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Webwinkel te koop in uniek outdoor BBQ product

Webwinkel te koop in uniek outdoor BBQ product

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Webwinkel te koop in uniek outdoor BBQ product "Naast online sales ook veel offline sale mogelijk via persoonlijke verkoop" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BT629A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Beautysalon - schoonheidssalon te koop aangeboden

Beautysalon - schoonheidssalon te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Beautysalon - schoonheidssalon te koop aangeboden "Zeer trouwe klanten die 'allemaal' periodiek terugkomen en producten kopen " Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BR626A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Online B-to-B bloemenwinkel te koop aangeboden

Online B-to-B bloemenwinkel te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Online B-to-B bloemenwinkel te koop aangeboden "Twee businessmodellen: promotiecampagnes & bestelsysteem voor secretaresses" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BR624A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Groeiend schoonmaakbedrijf te koop aangeboden

Groeiend schoonmaakbedrijf te koop aangeboden

Zakelijke goederen Partijen en Retail Overnames en Exploitaties Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Groeiend schoonmaakbedrijf te koop aangeboden "Zeer goede trouwe klantenkring, klussen worden nu soms zelfs afgeslagen" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: BOSN14BQ621A Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden. Schrijf u in voor het gratis overzicht mogelijke kopers voor uw bedrijf.

Eergisteren Vleuten, UT
Toon per pagina
1 2 3 4 5 ... 26
Advertenties 61 t/m 80 van totaal 504
RSS Feed