Schooner Bombigher 50 Ft

€ 180.000
Prijs:
€ 180.000
Sinds:
1 week
Gezien:
54 keer
Plaats:
Gors-Opleeuw
Adverteerder:
All Waters Yachts
Telefoon:
+32(0)473926394
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.13263,5.291266
All Waters Yachts
Schooner Bombigher 50 Ft
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Schooner Bombigher 50 Ft

Uitzonderlijk Schooner zeiljacht, authentiek ingericht, recente refit gehad, compleet en vaarklaar. Gekend onder haar originele naam "Shpountz".

Dit Schooner jacht is robuust gebouwd om lange tochten op zee te doorstaan. De Shpountz is je ideale metgezel voor korte zeiltochten of vakanties met vele vrienden of familie. Dit jacht blijft stabiel op zee en dankzij haar geringe diepgang kan je ook baaien en rivieren bevaren. Het is fijn vertoeven aan boord, zelfs op natte of kille dagen, door de praktische indeling van het schip.

Het hele jacht werd zorgvuldig gebouwd met oog voor vakmanschap en detail. Wie aan boord komt, ervaart het echte zeemansleven in een nostalgisch kader.

Er werd zeker ook gedacht aan comfort. Het dek is breed en heeft drie afzonderlijke toegangen naar het ruim: via de trap van de inkomhal of via een ladder naar master cabin of gasten cabin. Het is een praktisch jacht: in de inkomhal is een bergkast voor o.a. jassen. In de gang kies je om direct naar de master cabin te gaan of via de kombuis naar de grote leefruimte. In de kombuis ervaar je verrassend veel licht door de prismas in het dek. Twee gootstenen, bergvakken voor servies, bestek en glazen, extra snijplanken,alles wat wenselijk is in een goede keuken.

Centraal in het jacht staat een grote houten tafel. De zitbanken rond de tafel hebben een mooie stoffering, net als de ligbedden erboven. De tafel kan breder uitklappen. Er is ook een groot dakraam waardoor veel licht binnenvalt. Over heel het schip zijn veel kasten, laden en bergvakken.

De gastenkamer wordt afgesloten met gordijnen. Er is een dubbel bed en een enkel bed. Bij de gastenkamer is een aparte badkamer, romantisch ingericht.

De master cabin ligt achteraan in het jacht. Er is een brede kaartentafel en ensuite badkamer. Het geheel kan afgesloten worden en biedt veel privacy. Ook via de leefruimte kan je de badkamer gebruiken.

Dit Schooner jacht is met veel liefde en zorg onderhouden en ligt klaar voor haar volgende avontuur. Het is een buitenkansje voor echte zeilers die houden van klassiek varen.Accommodatie
Materiaal, kleuren: : het interieur is volledig uit iroko hout, goed onderhouden, met licht schilderwerk in badkamers en wit/blauw stofferingen op kussens en gordijnen.
Verblijfsruimtes: : inkom met bergkast, kombuis met toegang tot ruime eet/zithoek, aansluitend slaapvertrek met sanitair. Aan stuurboord achteraan afgesloten master cabin met kaartentafel en apart sanitair.
Hutten: : volledig afsluitbare master cabin, tweede hut afsluitbaar met gordijnen en eigen toegang langs dek
Slaapplaatsen: : dubbel bed in master cabin, achter zitbanken in het salon een slaapplaats, gastenkamer met dubbel en enkel bed. De zitbanken kunnen dienst doen als extra ligplaatsen.
Motor, electra, water
Bedieningspaneel: : Philippi tanks, batterijen
Warm water: : elektrische boiler en via motor
Watertank & materiaal: : 3 tanks
Vuilwatertank & materiaal: grijs
Tuigage
Type tuigage: : Schooner
Overig:

TUIGAGE, RONDHOUTEN, BLOKKEN EN ZEILEN - Het tuig heeft twee configuraties - een offshore driedelige combinatie-voorzeil en een enkelvoudig voorzeil. Het enkele voorzeil maakt het gemakkelijker om te zeilen op de relatief korte rak die in de kustwateren worden verwacht. De twee configuraties zijn echter gemakkelijk te verwisselen. De rondhouten zijn van het fijnste sparrenhout. De blokken hebben roestvrijstalen bindingen en bronzen schijven. Alle dek- en tuigage is op maat gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De meeste hardware is van Wichard met reserveonderdelen welke aanwezig zijn. Staande tuigage is uit gelast roestvrijstaal, mooi rond de masten verwerkt, met spanwartels vastgezet in een set van traditionele deadeyes en lanyards - niet geheel traditioneel, maar een verstandige moderne werkwijze. Over het geheel genomen zorgt de

Meer advertenties van All Waters Yachts

Link: