Wakeboard set Vanity 141 pack

€ 304,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 304,95
Sinds:
1 week
Gezien:
8 keer
Plaats:
Steenbergen, NB
Adverteerder:
De Rozeboom v.o.f.
Telefoon:
0638631830
Activiteit:
6 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57203,4.332094
De Rozeboom v.o.f.
Wakeboard set Vanity 141 pack
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Wakeboard set Vanity 141 pack

Omschrijving:

• Continuous Rocker
• Meegegoten vinnen 
• PVC vinnen

Pack bestaat uit :
• Binding 
• Transparante draagtas
• Wakeboard lijn

 Snelle levering - Scherpe prijzen - ruim assortiment - Veilig betalen - snelle levering - deskundig advies - verhuur mogelijk.

Rozeboom Watersport biedt een ruim assortiment aan sloepen, console en visboten. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van sloepen van de merken Remus, Amigo, talamex en Brig rubberboten en een groot assortiment watersportartikelen. Ook zijn wij dealer van Mercury/ Suzuki buitenboordmotoren, verrichten wij onderhoudsbeurten en voeren wij reparaties uit aan alle merken buitenboordmotoren. 

Verhuur: mogelijk
Niet op zoek naar koop maar huur? Dat kan bij ons ook. We verhuren sloepen voor 6 en 8 personen om mee te varen over de vliet, trailers voor het vervoer van uw eigen boot, maar ook een boot om mee te vissen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem vrijblijvende contact op of klik via onderstaande buttons naar de desbetreffende website pagina.

Contact
Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staan wij altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. U kunt ons bereiken op 06-38631830 of e-mailen via info@rozeboomwatersport.nl. 

Bezoekadres:
Rozeboom Watersport VOF
Wipstraat 23
4651XW
Steenbergen NB

Meer weten? Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar. Mail ons op info@rozeboomwatersport.nl of bezoek ons. Rozeboom Watersport is gevestigd in Steenbergen (Noord Brabant) centraal gelegen tussen Bergen op Zoom. Roosendaal, Tholen, Dintelmond, Dinteloord en Willemstad.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden

http://www.rozeboomwatersportshop.nl/ Advertentienummer: 40562924

Meer advertenties van De Rozeboom v.o.f.

Link: