Reline 46 SLX

€ 156.800
Prijs:
€ 156.800
Sinds:
2 weken
Gezien:
104 keer
Plaats:
Gors-Opleeuw
Adverteerder:
All Waters Yachts
Telefoon:
+32(0)473926394
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.13263,5.291266
All Waters Yachts
Reline 46 SLX
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Dit is de ideale kruiser voor lange vakanties. Goed verzorgd interieur, volledig uitgerust, klaar om zorgeloos te varen.

Een stijlvol verblijf op het water, dat gevoel geeft deze Reline 46 SLX. Het jacht is gebouwd voor actieve vaarders om met twee, in familieverband of met vrienden onvergetelijke reizen te maken.

Dit jacht is opmerkelijk goed verzorgd. Het heeft een goede technische uitrusting en je merkt dat het alle verdiende liefde en zorg kreeg.

Allereerst is het een handig jacht om mee te varen: brede gangboorden, makkelijk te onderhouden kurkvloer, stevige handgrepen en diverse tenten om het achterdek zo comfortabel mogelijk in te richten. Onder de zitbanken is veel bergruimte. De zithoek buiten wordt aangevuld met een teak tafel en stoelen. De tent is hydraulisch neerklapbaar, erg praktisch op de Franse kanalen.

Het interieur straalt klasse en rust uit. De massief houten vloer is vakkundig vernieuwd en alle kasten, panelen en fronten zijn in topconditie. Er is veel ruimte in het salon. De halfronde barkast is een stijlvol detail. Het plafond is voldoende hoog en loopt door tot in de kombuis. De eettafel is breed en er zijn tal van bergkasten, zowel in het salon als in de kombuis. Hier kan je in alle rust kokkerellen.

De gastenhut is verrassend ruim. Door de plaatsing van de bedden is er extra ruimte en een schrijftafel. Bij de gastenhut is een apart sanitair met WC en wastafel.

Achteraan bevindt zich de eigenaarshut. De houten wanden met kasten en laden zijn prachtig. Er is een opmaakmeubel en opmerkelijk veel bergruimte. De kamer heeft een ensuite badkamer met douche en wastafel. Het toilet is apart, in de gang. Hier staat een derde wastafel en een was/droogmachine. Het jacht heeft ook een centrale stofafzuiging, een praktisch detail.

Deze Reline is een thuis op het water. Alles is aan boord voor onvergetelijke tochten, alleen of met gasten, in de haven of voor anker.Algemeen
Waterverplaatsing: : circa
Doorvaarthoogte normaal: : maat bij benadering, hoogte tot ramen 335 cm bij neergelegde tent.
Overig:

Nieuwe schroefas sinds 2017


Accommodatie
Materiaal, kleuren: : prachtige houtfineer, zeer goed verzorgd, massieve lijsten, licht plafond, nieuwe vloer sinds 2019, blauwe gordijnen en stijlvol leder, donkerblauwe buitenkussens
Gordijnen: : horren voor ramen
Verblijfsruimtes: : ruim salon met veel licht, ruime kombuis en dinette, vooraan gastenhut met 2 bedden in V en schrijftafel, sanitair met WC, achteraan eigenaarshut met centraal bed en ensuite sanitair, apart WC in de gang
Slaapplaatsen: : alle bedden hebben een lattenbodem
TV: : LG op draaibare arm
Overig:

Centrale stofafzuging en wasmachine aan boord (wassen en drogen)


Motor, electra, water
Watersysteem: : buitendouche koud/warm
Warm water: : boiler 80 liter
Watertank & materiaal: : 2 tanks
Vuilwatertank & materiaal: : zwart
Overig:

: door de generator en sterke batterijen heeft het jacht voldoende autonomie gedurende enkele dagen zonder walstroom


Navigatie en electronica
Overig:

Er is ook een camera naar achteren gericht, handig bij manoeuvreren


Uitrusting
Buitenkussens: : donkerblauw kunstleder kussens en rugkussens
Zwemplatform: : kurk
Overig:

Tweede eigenaar sinds 9 jaar, altijd in loods gestald tijdens wintermaanden


Veiligheid
Overig:

 

 

 

 

Disclaimer

All Waters BV biedt de gegevens van dit vaartuig te goeder trouw aan. Hoewel er uiterste zorg is besteed kan de juistheid van deze gegevens niet worden gegarandeerd, noch de staat van het vaartuig. Een koper dient zelf of door zijn experts, de gewenste gegevens gevalideerd te onderzoeken. Dit vaartuig wordt aangeboden onder voorbehoud van voorafgaande verkoop

Meer advertenties van All Waters Yachts

Link: