Gezonken boot uit water halen en berging.

Provincie Zuid-Holland
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
Gisteren
Gezien:
294 keer
Plaats:
's-gravenhage, ZH
Adverteerder:
Woning Ontruiming Den Haag
Telefoon:
0702158823
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
52.06292,4.313268
Woning Ontruiming Den Haag
Gezonken boot uit water halen en berging.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Gezonken boot uit water halen en berging.

Omschrijving:

Gezonken boten uit water liften en afvoeren.

Is uw boot gezonken en moet deze uit het water worden gehaald? Wat kunnen uw boot boven water tillen en afvoeren voor sloop. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een diverse aantal methodes om uw boot weer boven water te krijgen om deze vervolgens te kunnen afvoeren. Een boot onder water geeft diverse problemen. Grootste probleem van een gezonken boot is vaak een olie lekkage van de motor. Dit noemt men vaak een kleine milieuramp.. Wij zorgen er daarom voor dat wij snel ter plaatsen komen om de boot eruit te halen.

Bootsloperij & Ophaaldienst Nederland is een bergingsbedrijf en bootsloperij voor het ophalen en afvoeren van boten, sloepen, arken en jachten. Wij doen dit op een milieuvriendelijke en duurzame manier, waarbij een groot deel van de boten gerecycled wordt.
Door de samenwerking met een aantal gerenommeerde transportbedrijven kunnen wij uw (sloop)boot ophalen in geheel Nederland. Neem contact op of vraag een offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel voor info 085-40 19 762.

 

WIj kunnen uw boot binnen 2 werkdagen uit water halen en afvoeren.Bootsloperij Ophaaldienst - Inkoop - hozen/lichten/bergen - slopen en afvoeren. Specificaties:
  • Conditie: Gebruikt

http://bootsloperij.net/ Advertentienummer: 50676041

Meer advertenties van Woning Ontruiming Den Haag

Link: