Alunautic 4.20

€ 16.750
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 16.750
Sinds:
Vandaag
Gezien:
184 keer
Plaats:
Alkmaar, NH
Adverteerder:
Witsen Marine
Telefoon:
+31725113021
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
52.6272,4.765227
Witsen Marine
Alunautic 4.20
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Deze boot is ontwikkeld door, en gemaakt voor de ultieme visliefhebber. De Alunautic 4.20 is ruim uitgerust.

Deze boot is ontwikkeld door, en gemaakt voor de ultieme visliefhebber. De Alunautic 4.20 is ruim uitgerust en beschikt daarom over alles wat u zich maar kunt wensen. Zo is de boot uitgerust met Yamaha´s compacte en zuinige 50 PK buitenboordmotor. Gecombineerd met Volvo Penta´s trim tab systeem, zorgt deze motor voor fantastische vaareigenschappen. Tevens is de motor uitgerust met het Y-COP systeem van Yamaha, waarmee diefstal wordt voorkomen. Met één druk op de knop maakt u het namelijk onmogelijk de motor te starten zonder uw tussenkomst.

De aluminium traanplaat en hypalon tubes maken dat deze stoere en robuuste RIB letterlijk tegen een stootje kan. De Minn Kota boegmotor wordt gevoed door 2 lithium accu’s, die in de punt van de boot zijn ingebouwd. Met deze boegmotor kunt u o.a. slepend vissen, en er is een handige GPS ankerfunctie op geïnstalleerd. Daarnaast zijn achterop de spiegel speciale hengelhouders gemonteerd en is de boot uitgerust met een Humminbird plotter/ fishfinder. Dit alles maakt deze rib zeer geschikt voor de meest ervaren roofvisser.

De boot beschikt over de benodigde afdekzeilen en is door de gekozen materialen zeer onderhoudsarm.

De eerder genoemde tube materialen en stevige aluminium bodem. Samen met Minn Kota Terrova motor, Humminbird GPS, hydraulische besturing, 50 PK buitenboordmotor en Volvo Penta Trim Tabs zorgen voor een zeer complete boot.

Recent is de elektriciteit vernieuwd en verbeterd. De Alunautic beschikt over een unieke Cross Over functie. Hiermee kunt u wisselen tussen de accu’s wanneer een accu bijvoorbeeld leeggelopen is. Kortom, nooit meer startproblemen door een lege accu!

Heeft deze boot u interesse gewekt? U kunt de boot vanaf vandaag bewonderen in onze showroom in Alkmaar. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.Extra gegevens:
Merk: Alunautic
Bouwjaar: 2010
Ligplaats: Alkmaar
Lengte: 4.2 meter
Breedte: 1.9 meter
Conditie: Gebruikt

Opties:
Rompmateriaal: Aluminium
Rompvorm: V-bodem
Merk motor: Yamaha
Vermogen: 50
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
GPS: aanwezig
Acculader: aanwezig

Meer advertenties van Witsen Marine

Link: