Woonboot - Tiny Float - One - bj 2017

€ 60.000
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 60.000
Sinds:
3 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Blaricum, NH
Adverteerder:
eSailing
Telefoon:
0882502500
Activiteit:
2 maanden actief op Marktnet
Positie
52.27175,5.243007
eSailing
Woonboot - Tiny Float - One - bj 2017
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Woonboot - Tiny Float - One - bj 2017

Omschrijving:

Jachtmakelaar Daan Hamburger 088-2502504
De Tiny One is de kleinste Tiny Float in de One-serie. Binnen het compacte formaat van de One biedt deze alle comfort die u nodig heeft. Vanwege het compacte formaat beslaat deze ark slecht een kleine oppervlkate. Door het gebruik van polyurea en glas heefthet een industriële uitstraling aan de buitenkant. De buitenschil bedekt ook het terras en een optionele aanlegsteiger of uitgebreid terras. Deze shell zorgt ervoor dat alle elementen samenkomen. De One bevindt zich laag op het water, wat zorgt voor een betere verbinding met het water. Het open ontwerp van de One maakt het mogelijk om de omgeving ook vanuit het huis te bekijken. Om dit uitzicht van binnenuit te verbeteren, is bijna de volledige voorgevel gemaakt van glas, die voor 35% kan worden geopend. The One herbergt een kleine keuken, een badkamer, een kingsize bed en een woonkamer. Aan de ene kant bevindt zich het slaapgedeelte en de badkamer. Tussen de badkamer en het slaapgedeelte is ruimte voor een kleine woonkamer en een keuken. Er is verwarming aanwezig. Voor het huis vindt u een groot terras. Naast het voorterras is er een extra zijterras, dat plaats biedt voor een een kleine boot.
De Tiny One ligt op een rustige plek in Jachthaven Andijk in de zomer. In de winter is er een andere plek beschikbaar (prijs van dit woonschip, is exclusief de huur van de ligplek in de haven).
Het is momenteel in gebruik als bed&breakfast en heeft het hele jaar door goede bezettingsgraad. De reeds gemaakte afspraken kunnen worden overgenomen.
De verkoop is inclusief de volgende inventaris
Keuken Eettafel
Koffiezetapparaat
Kookplaat
Keukengerei
Elektrische waterkoker
Koelkast

Badkamer Handdoeken
Douche
Linnengoed
Wc

Woonruimte Bank
Zithoek

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Merk: Tiny Float

http://meer informatie Advertentienummer: 40510731
Link: