Afwerking van touw met lus, kous, ring, krimpkous of haak.

Provincie Flevoland
Sinds:
4 dagen
Gezien:
9 keer
Plaats:
Lelystad, FL
Adverteerder:
Touwenwinkel
Telefoon:
0320-248445
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
52.51854,5.471422
Touwenwinkel
Afwerking van touw met lus, kous, ring, krimpkous of haak.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Afwerking van touw met lus, kous, ring, krimpkous of haak.

De Touwenwinkel in Lelystad verkoopt niet alleen alle soorten touw maar kan het ook naar uw wensen afwerken in een bruikbaar product.

Wij splitsen tegen kleine vergoeding voor u lussen met of zonder puntkousen, eindsplitsen met of zonder ringen, vlucht touwen met dikke knopen, ringen voor diverse doeleinden, eindafwerking met speciale krimpkous of eindsplits, wij monteren een haak aan het touw enz.

Dit doen wij alleen in bij ons gekocht nieuw touw, wij nemen geen splitswerk van anderen aan.

Onze verzendkosten zijn € 3,50 en boven de € 65,00 gratis.(alleen Nederland).

De Touwenwinkel verkoopt en bewerkt alle synthetische touwen zoals PP, nylon, PPMF, Polyester enz. en de natuurlijke touwen Manilla, Sisal,Jute, Hennep en Katoen ook in elke gewenste lengte tegen een meterprijs

De Touwenwinkel is een webshop (van de Recreatieve) en staat sinds 1990 ingeschreven bij de KvK en heeft het meest uitgebreide assortiment touw van Nederland.

Tijdelijk zijn winkel en afhaalmagazijn gesloten wij verzenden alleen de bestellingen. en worden er alleen internetbestellingen verzonden. Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.00 uur. De laatste vrijdag van de maand zijn wij van vrijdag tot maandag gesloten.

Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op: 0320-785242. Buiten deze uren zijn wij bereikbaar via mail.

De Touwenwinkel steunt Scouting.Aan Scouting groepen geven wij op vertoon van Scoutingpas op veel soorten touwkorting, echter niet op de aanbiedingen of individuele leden.

http://www.touwenwinkel.nl/ Advertentienummer: 43815195

Meer advertenties van Touwenwinkel

Link: