Nederland 5 Euro 2015 van Nelle tweezijdig Gekleurd

€ 19,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 19,75
Sinds:
1 week
Gezien:
35 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Nederland 5 Euro 2015 van Nelle tweezijdig Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nederland 5 Euro 2015 van Nelle tweezijdig Gekleurd

Omschrijving:

Het thema van deze munt is "van Nelle". De van Nelle fabriek te Rotterdam staat sinds het jaar 2014 op de werelderfgoedlijst van de Unesco. De van Nelle fabriek te Rotterdam wordt beschouwd als het belangrijkste industriële monument in Nederland. Dit is de vierde munt van de serie munten die als thema het "Nederlands Werelderfgoed" hebben. Deze bijzondere munt is prachtig ingekleurd. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van de van Nelle fabriek. Verder ziet men een aantal groene tabaksbladeren die aangeven dat van Nelle Producent is o.a. tabak. Verder ziet men de oranje tekst DE VAN NELLE FABRIEK, met daaronder NEDERLANDS WERELDERFGOED en het jaartal 2015. Deze tekst is in de schrijfstijl van de jaren 30 van de vorige eeuw geschreven. Ook ziet men het Unesco logo en de waarde aanduiding van 5 Euro. De bovenkant van de munt in in het blauw/zwart gekleurd, dit conform de huiskleuren van van Nelle. Op de achterkant van de munt ziet men twee maal het hoofd van Koning Willem Alexander. Het is de eerste keer dat zijn afbeelding twee maal op een munt staat. Met name het grote portret is haarscherp weergegeven. Aan de bovenkant van de munt staat in het oranje geschreven "Willem Alexander Koning der Nederlanden". De kleine afbeelding van het hoofd van Koning Willem Alexander is ook Oranje ingekleurd. Verder is het Koninklijk Wapen afgebeeld. Op het randschrift van de munt ziet men * God * zij * met * ons . De munt is in de kwaliteit UNC (Uncirculated - ongecirculeerd) en is verpakt in een muntencapsule.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): NL15-€5VNKL

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986487

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: