België 2,5 Euro Tour de France Coincard Nederlands

€ 10
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 10
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
3 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
België 2,5 Euro Tour de France Coincard Nederlands
Versturen

Alle velden zijn verplicht

België 2,5 Euro Tour de France Coincard Nederlands

Omschrijving:

De Tour de France (Ronde van Frankrijk) is een wielerwedstrijd die meerdere weken duurt. De tour de France is bij de meeste mensen wel bekend, wat men niet vaak weet is dat de Tour de France soms in Nederland of in België start! De 106e editie van de Tour de France zal starten in Brussel op 6 juli 2019 en de Tour de France eindigt op 28 juli 2019 in Rambouillet, Parijs. De leider van het klassement mag de prestigieuze gele trui dragen. Deze gele trui werd in 1919 ontworpen door Henri Desgrange, de oprichter van de Tour de France. Het is dus exact 100 jaar geleden dat deze gele trui is ingevoerd. Vanwege de start in Brussel en het 100-jarige jubileum van de gele trui heeft België besloten om een bijzondere 2,5 Euro Tour de France uit te geven. Op de voorkant van de munt ziet men het logo van de Tour de France staan. Verder ziet men een afbeelding van de gele trui met hierin 100 jaar / ans staan. Ook ziet men Grand Depart 2019 Brussel / Bruxelles op de voorkant van de munt staan. Op de achterkant van de mun t ziet men Belgien, Belgique en België staan en wordt de waarde aanduiding van 2,5 Euro weergegeven. Ook ziet men de munttekens van België op de munt staan en wordt de landkaart van Europa getoond. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder. De munt is verpakt in een prachtige Coincard waarbij de Nederlandse versie van de Coincard te herkennen is aan de tekst die zowel in het Nederlands als Engels weergegeven wordt.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): BE19-2,5TDN

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 40524996

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: