Vaticaan Proofset 2018 + 20 Euro Zilver

€ 225
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 225
Sinds:
4 dagen
Gezien:
28 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Vaticaan Proofset 2018 + 20 Euro Zilver
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Vaticaan Proofset 2018 + 20 Euro Zilver

Omschrijving:

Dit is de Proofset Vaticaan 2018 + 20 Euro Zilver. In deze set zijn negen munten verpakt. Deze zijn de complete serie Euromunten van het Vaticaan 2018 en als extra munt de 20 Euro 2018 in Zilver. Vanaf de introductie van de Euro in het jaar 2002 werd de Paus op de Euromunten van het Vaticaan afgebeeld. De huidige Paus Franciscus I heeft in zijn eenvoud besloten dat zijn afbeelding niet meer op de munten van het Vaticaan hoeft. Zijn afbeelding is met ingang van het jaar 2017 vervangen door het Pauselijk Wapen. Het Pauselijk Wapen is een Wapenschild dat hij al sinds 1991 gebruikt toen hij aantrad als Bisschop van Argentinië. Aan de bovenkant van het wapen ziet men een mijter met de twee sleutels van Petrus. Gecentreerd in het midden ziet men de letters IHS van Christus met daarboven een kruis. Verder ziet men ook drie zwarte nagels. De ster verwijst naar Maria en het gras verwijst naar Jozef. Aan de onderkant van het wapen ziet men de wapenspreuk van de Paus. Deze wapenspreuk is miserando atque eligendo (geroep en uit/door ontferming). Deze afbeelding ziet men op de munten van 1 cent tot en met 2 Euro. Verder ziet men de tekst Citta del Vaticano op deze munten. Op de zilveren 20 Euromunt ziet men een afbeelding van Abraham. Abraham strekt zijn hand uit ter begroeting en verwelkoming van drie mannen. Men probeert de gastvrijheid uit te drukken. Verder ziet men op deze zilveren 20 Euromunt aan de rechterkant een tak, de waarde aanduiding van 20 Euro en de landsnaam Citta del Vaticano. De munten zijn in de kwaliteit Proof, dat wil zeggen dat ze met een speciaal stempel geslagen zijn en daarom de hoogste kwaliteit hebben. De munten zijn verpakt in een luxe grasgroene verpakking en worden met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): VA18-PP0001

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34995190

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: