Vaticaan Proofset 2016 + 50 Euro Goud

€ 1.595
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 1.595
Sinds:
4 dagen
Gezien:
47 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Vaticaan Proofset 2016 + 50 Euro Goud
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Vaticaan Proofset 2016 + 50 Euro Goud

Omschrijving:

De meest bijzondere set die het Vaticaan jaarlijks uitgeeft is de Proofset met als extra munt een gouden munt met een nominale waarde van 50 Euro. Het thema van de Proofset 2016 is het Jubileumjaar voor de Barmhartigheid en de gouden 50 Euromunt heeft dit thema. Op de voorkant van deze gouden munt van 50 Euro ziet men een afbeelding van Paus Franciscus die de deuren van de Sint Pieters Basiliek opent. Een detail is dat op de mijter die Paus Franciscus draagt men de lieve vrouw van de Barmhartigheid ziet. Op de achterzijde van de munt ziet men een afbeelding die men ook ziet op het logo van het Jubileumjaar voor de Barmhartigheid waarbij Jezus op zijn schouders de verloren ziel van de mensheid draagt. De munten zijn in de hoogste kwaliteit, Proof. Ze zijn met een speciaal stempel geslagen. De gouden 50 Euromunt weegt maar liefst 15 gram. De munten zijn verpakt in een bijzondere luxe verpakking en worden uiteraard met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): VA16-PP0002

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34995177

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: