Vaticaan Coincard 50 Cent 2019 Nr. 10

€ 6,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 6,75
Sinds:
3 weken
Gezien:
2 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Vaticaan Coincard 50 Cent 2019 Nr. 10
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Vaticaan Coincard 50 Cent 2019 Nr. 10

Omschrijving:

Het Vaticaan geeft sinds het jaar 2010 een Coincard uit met daarin verpakt een 50 Cent munt van het Vaticaan. De Coincard van het jaar 2019 is nummer 10 van deze reeks coincards. Het bijzondere aan deze coincard is dat er geen afbeelding meer van de Paus op de munt staat. Paus Franciscus heeft in al zijn eenvoud besloten dat zijn afbeelding niet meer op de munten van het Vaticaan zichtbaar mogen zijn. Vanaf 2017 is besloten om het Pauselijk wapen op de munten van het Vaticaan af te beelden. Het pauselijk wapen is een wapenschild wat gebaseerd is op een schild wat hij al sinds 1991 gebruikt bij zijn aantreden als Bisschop in Argentinië. Aan de bovenkant van het wapen ziet men een mijter met de 2 sleutels van Petrus. Centraal in het midden ziet men de letters IHS met daarboven een kruis. Daaronder ziet men drie zwarte nagels. De ster verwijst naar Maria en het gras verwijst naar Jozef. Aan de onderkant van de munt ziet men de Wapenspreuk van de Paus. Deze wapenspreuk is miserando atque eligendo (Geroepen uit/door ontferming). De munt is verpakt in een coincard waarop men aan de voorkant een afbeelding ziet van een vrolijk lachende en zwaaiende Paus Franciscus. Aan de rechterkant van de coincard ziet men de afbeelding van het Pauselijk Wapen. Ook ziet men de benaming van deze officiële coincard Nr. 10 van het jaar 2019. Op de achterkant van de coincard ziet men o.a. de technische gegevens van de munt en de coincard.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): VA19-CC50CT

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 46586935

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: