San Marino 2 Euro 2018 Tintoretto Gekleurd

€ 54,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 54,50
Sinds:
1 week
Gezien:
15 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
San Marino 2 Euro 2018 Tintoretto Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

San Marino 2 Euro 2018 Tintoretto Gekleurd

Omschrijving:

Jacopo Robusti / Tintoretto (1518-1594) was een beroemde Italiaanse kunstschilder. Zijn vader was verver, dit is in het Italiaans Tintore. Jacopo Robusti kreeg als bijnaam Tintoretto, de kleine verver. Tintoretto was van de Venetiaanse school en deed veel inspiratie op van Michelangelo. Hij had een bijzondere manier van schilderen waarbij grauwe en lichttechnieken extra benadrukt werden. Tintoretto heeft een groot aantal meesterwerken geschilderd. In het jaar 2018 is het 500 jaar geleden dat Tintoretto is geboren en ter herinnering hieraan heeft San Marino een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de voorkant van de munt ziet men een gekleurd fragment van het schilderij "Omhelzing" waarbij de maagd Maria Elisabeth omhelst. Dit schilderij hangt in de Scuola Grande di San Rocco in Venetië. Aan de linker bovenkant van de munt ziet men de landsnaam San Mario blauw ingekleurd en aan de onderkant van de munt de naam Tintoretto wit ingekleurd . Daarboven ziet men de jaartallen 1518 blauw en 2018 wit ingekleurd. De munt is verpakt in een muntencapsule.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): SM18-2EURO4

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986981

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: