San Marino 2 Euro 2017 Coincard 2 Euro Gekleurd

€ 19,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 19,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
7 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
San Marino 2 Euro 2017 Coincard 2 Euro Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

San Marino 2 Euro 2017 Coincard 2 Euro Gekleurd

Omschrijving:

Wij hebben uit voorraad leverbaar een Unieke Coincard van San Marino 2017. In deze Coincard is de gekleurde 2 Euromunt van San Marino 2017 verpakt. Op de voorkant van de Coincard ziet men de kleuren en het Wapen van San Marino. Op de achterkant van de Coincard ziet men de technische omschrijving van de Coincard en de 2 Euromunt. De beroemde berg, de Monte Titano is prachtig weergegeven bij deze bijzondere Coincard. Met ingang van het jaar 2017 heeft San Marino het motief van haar Euromunten gewijzigd. Vanaf het jaar 2002 tot en met 2016 stond het Palazzo Publico op de normale 2 Euromunten van San Marino afgebeeld. Elk Euroland mag na 15 jaar het motief van haar Euromunten wijzigen en San Marino heeft daar als eerste gebruik van gemaakt. Vanaf het jaar 2017 ziet men op de normale 2 Euromunten een geheel andere afbeelding. Men ziet op de normale 2 Euromunten een detail van het schilderij Madonna in Gloria. Dit schilderij is rond het jaar 1640 geschilderd door Giovan Battista Urbinelli ook genaamd Urbinelli van Urbino. Het schilderij hangt in het Nationale Museum van San Marino. Op deze gekleurde 2 Euromunt ziet men een detail van het schilderij waar men Sint Marino ziet die als het ware San Marino (de drie Torens) beschermend in zijn handen neemt. Rechts boven ziet men de landsnaam San Marino wit gekleurd en rechts onder ziet men het jaartal 2017 blauw gekleurd. Deze kleuren zijn coinform de Nationale kleuren van San Marino zijnde wit en blauw. In de buitenste ring van de munt ziet men de 12 sterren van Europa. Elke Coincard is voorzien van een Uniek nummer.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): SM17-2EURO9

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986924

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: