Portugal 7,5 Euro 2020 Ferdinand Magellaan - Pinguïn

€ 11,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Portugal 7,5 Euro 2020 Ferdinand Magellaan - Pinguïn
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Portugal 7,5 Euro 2020 Ferdinand Magellaan - Pinguïn

Omschrijving:

Ferdinand Magellaan, in het Portugees: Fernão de Magalhães was een Portugese ontdekkingsreiziger net als Marco Polo en Christoffel Columbus. Ferdinand Magellaan leidde de eerste zeilreis rond de wereld! Hierdoor onthulde hij het bestaan van een verbinding tussen de Atlantische en de Stille Oceaan en bewees hiermee dat de aarde rond is! Dit werd in die tijd gezien als het grootste nieuws dat ooit verschenen is. Ferdinand Magellaan maakte de meest spectaculaire reizen in het begin van de 16e Eeuw tussen 1519 en 1522. Ferdinand Magellaan zijn vloot bestond uit vijf kolossale schepen die tussen de 75.000 en 110.000 kilo wogen! In totaal zaten er 237 personen op deze vijf schepen. Ferdinand Magellaan zette koers naar onder andere de Kaapverdische Eilanden, Rio de Janeiro, Patagonië, San Julian en Vuurland. De zeestraat tussen Vuurland en het vaste land van Zuid-Amerika kreeg later de naam de straat van Magellaan. Ook heeft Ferdinand Magellaan de pinguïns ontdekt! Op de voorkant van deze 7,50 Euro ziet men twee pinguïns en een zeilboot. Ook wordt zijn naam bovenin de munt weergegeven. Op de achterkant van de munt ziet men de route die Ferdinand Magellaan gevaren heeft. Ook het jaartal van uitgifte 2020, de landnaam Portugal en de waarde aanduiding van EUR. 7,50 wordt weergegeven. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT20-7,5PIN

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 48333355

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: