Portugal 2 Euro 2018 Botanische Tuin Proof

€ 24,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 24,50
Sinds:
6 dagen
Gezien:
10 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Portugal 2 Euro 2018 Botanische Tuin Proof
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Portugal 2 Euro 2018 Botanische Tuin Proof

Omschrijving:

In het jaar 2018 is het 250 jaar geleden dat de Botanische Tuin van Ajuda is geopend. Deze tuin werd ontworpen in opdracht van Koning Don José I om zijn kinderen er in te laten spelen! Het was de eerste Botanische tuin van Portugal en ze had het doel om zoveel mogelijk planten te behouden, te bestuderen en te verzamelen. Ajuda ligt vlakbij Belem aan de Taag bij Lissabon. Op dit moment zijn er meer dan 5000 soorten levende planten in deze tuin die volgens Italiaanse structuren in een perfecte symmetrie is opgebouwd. Een belangrijke boom die men in deze tuin vinden kan is de Dragoeiro (Dracaena Draco) de Drakenbloedboom. Als de bast van de Drakenbloedboom wordt ingesneden of de bladeren worden gekneusd, scheidt de plant een roodachtig hars uit, dat bekend staat als drakenbloed. Dit was al bekend in de tijd van de Romeinen! De Drakenbloedboom was de inspiratie van de illustrator João Fazenda. Op de munt ziet men in het midden de Drakenbloedboom. Rondom de boom ziet men de tekst "250 Anos Jardim Botanico Da Ajuda" (250 Jaar Botanische Tuin van Ajuda). Aan de onderkant van de munt ziet men de landsnaam Portugal en het jaartal 2018. De kwaliteit van de munt is Proof, de munt is in de hoogste kwaliteit geslagen. Deze prachtige munt is verpakt in een luxe lichtgroene verpakking, de typische kleur van het blad van de Drakenbloedboom.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT18-2EUR10

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 46021652

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: