Portugal 2 Euro 2016 Aprilbrug Gekleurd

€ 8,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 8,75
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Portugal 2 Euro 2016 Aprilbrug Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Portugal 2 Euro 2016 Aprilbrug Gekleurd

Omschrijving:

In het jaar 1966 werd de brug van de 25e april brug geopend. Oorspronkelijk was de naam van deze Brug de Salazar brug, maar na de revolutie van 25 april 1974 werd deze immense brug omgedoopt in de Brug van 25 April. De brug immens grote brug over de Taag is een belangrijke schakel in de verkeersstromen. De brug heeft 6 rijbanen en daaronder is een spoorbaan. De brug is bijna 2,3 kilometer lang en de spanwijdte is maar liefst ruim 1 kilometer en daarbij de brug met de grootste spanwijdte van Europa. De 25 april brug is nog groter dan de San Francisco Golden Gate brug! Omdat het 50 jaar geleden is dat deze brug officieel werd geopend heeft Portugal een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de brug ziet men een afbeelding van de April brug van Zuid naar Noord. Rechtsboven aan de munt ziet men de Landsnaam Portugal rood ingekleurd met daaronder het gekleurde wapen van Portugal. De brug is perfect rood ingekleurd conform de originele kleur van de brug. Het Wapen van Portugal is ingekleurd in haar originele kleuren waar zelfs tot in detail de blauwe wapens ingekleurd zijn. Aan de onderzijde van de munt ziet men de tekst Ponte 25 de Abril met daarbij de jaartallen 1966 en 2016. De tekst en de jaartallen zijn in de kenmerkende Portugese groene kleur ingekleurd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT16-2EUR11

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 45363153

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: